παρακαλώ περιμένετε...
11.12.2017 έως 17.12.2017
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει αρκετά κουραστική, αφού καλείσαι να φέρεις εις πέρας ένα έντονα απαιτητικό πρόγραμμα. Θα χρειαστεί μεγάλη μαεστρία για να χωρέσεις στη διάρκεια της ημέρας σου όλες τις δραστηριότητες και υποχρεώσεις που έχουν προκύψει ή θα ήθελες να εντάξεις, αφού εκτός της έλλειψης χρόνου, μπορεί να αισθάνεσαι πως υπάρχει και έλλειψη κινήτρου. Η επαναλαμβανόμενη καθημερινή ρουτίνα είναι μία πράξη που σε στεγνώνει, που σε κάνει να θεωρείς κάποιες σχέσεις σχεδόν δεδομένες και μόνιμες, με αποτέλεσμα να χάνεται το ενδιαφέρον σου για κάποια πρόσωπα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Από την άλλη βέβαια πλευρά, η παρουσία του Άρη και του Δία στο Σκορπιό μπορεί να έχει μετατοπίσει το ενδιαφέρον σου σε ένα πρόσωπο που έχει καταφέρει να προσθέσει συναίσθημα στη ζωή σου, που μπόρεσε να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει εκ  νέου, με αποτέλεσμα να έχει περάσει η δουλειά σου σε δεύτερη μοίρα. Το θέμα λοιπόν είναι να μιλήσεις ανοικτά σε όλους για τις προτεραιότητες σου, ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες και δημιουργούνται απορίες που δηλητηριάζουν σχέσεις που δε χρειάζεται να δοκιμαστούν. 

 

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μην χάνεις τα #Tip_of_the_day

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 177 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...