παρακαλώ περιμένετε...
26.09.2016 έως 02.10.2016
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω αλλά και η επαναφορά του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας αποτελούν δύο στοιχεία που θα πρέπει να σε κάνουν περισσότερο υποψιασμένο/η σχετικά με τον τρόπο που θα σε κοιτάξουν πρόσωπα που έχεις απέναντι σου. Η επαγγελματική σου εικόνα είναι πιθανό να περάσει από Συμπληγάδες, αφού κάποιοι ανώτεροι τεστάρουν το βαθμό της αφοσίωσης σου αλλά και την ικανότητα σου να αποτελείς παράδειγμα για τους γύρω σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μπορεί να σου αναθέσουν εργασίες που απαιτούν μεγάλη προσπάθεια διαχείρισης των ανθρώπων που έχεις γύρω σου, να χρειαστεί να αναδείξεις την ικανότητα σου να ηγείσαι και να εμπνέεις χωρίς όμως να χάνεις το μέτρο και τον έλεγχο. Ίσως πάλι να δέχεσαι μία νέα επαγγελματική πρόταση και να βρίσκεσαι μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση την οποία δεν μπορείς να αξιολογήσεις εύκολα και απλά. Η στιγμή που θα μπορέσεις να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου για μία μετακίνηση έχει φτάσει και δεν έχει καμία σημασία ποια είναι η αφορμή. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία γενικότερη αλλαγή της ζωής σου, που μπορεί να γίνει και πολύ πιο σύντομα από όσο φαντάζεσαι. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 208 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θηρεσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...