παρακαλώ περιμένετε...
20.02.2017 έως 26.02.2017
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η αντίδραση σου απέναντι στη συσσωρευόμενη ένταση των τελευταίων ημερών είναι το μεγάλο στοίχημα της νέας εβδομάδας. Αν συνεχίζεις να έχεις ένα πρόσωπο που ασκεί πίεση πάνω από το κεφάλι σου, ένα άτομο που είναι σε θέση να σε εκνευρίσει ακόμα και με ένα βλέμμα ή μία απλή λέξη, τότε θα πρέπει να αρχίσεις να κοιτάζεις προς κατευθύνσεις που δηλώνουν απόδραση, αλλά την ίδια στιγμή υποδεικνύουν και διαθέσεις παραίτησης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν πάλι νιώθεις έτοιμος/η να αναλάβεις ρόλους που κάποιοι δοκιμάζουν πάνω σου, που κάποια άτομα τολμούν να φορέσουν στους ώμους σου με στόχο να τεστάρουν τις αντοχές σου, τότε δείξε πως εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και προχώρησε και με βάση το ένστικτο σου που δηλώνει κατά πόσο θα καταφέρεις να επιτύχεις σε αυτό που κάποιοι θεωρούν προκλητικό ή ακόμα και αδύνατο να φέρεις εις πέρας. Σε όλα τα παραπάνω όμως, βασικό ρόλο θα παίξει η εμπιστοσύνη σου σε μία μορφή θείας Δίκης για πράγματα που έχεις κάνει και δεν έχουν ανταμειφθεί ή για πράξεις άλλων που σε έχουν βλάψει και δεν έχουν φανερωθεί. Πρόσεξε όμως, γιατί αυτό μπορεί να φέρει και δικές σου ατέλειες στο προσκήνιο.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...