παρακαλώ περιμένετε...
24.04.2017 έως 30.04.2017
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στον Κριό αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο συγκεκριμένο ζώδιο προς το τέλος της εβδομάδας σηματοδοτούν μία νέα εποχή στον εργασιακό χώρο, αφού καλείσαι να λειτουργήσεις με απόλυτα ειλικρινή τρόπο μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο παρασκήνιο. Η ξεκάθαρη στάση σου απέναντι στα γεγονότα θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις στημένες παγίδες, ακόμα και αν αυτό σημάνει πως καλείσαι να λάβεις θέση σε ζητήματα που μοιάζουν με μάχη σώμα με σώμα σε στενό ρινγκ.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Θα κληθείς να αποδείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς δύσκολες ισορροπίες και να απορροφήσεις κάποιους κραδασμούς σε επαγγελματικά ζητήματα που καλό θα ήταν να αποτελέσουν την ευκαιρία να δείξεις τη διαφορετικότητα σου. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που επιμένουν να ξύνουν πληγές και να προκαλούν με στόχο τη σύγκρουση, γι αυτό αν επιλέξεις να αποφύγεις τις εξάρσεις, τότε καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε ασκήσεις εσωτερικής ηρεμίας πριν ανοίξεις το στόμα σου ή δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις. 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...