παρακαλώ περιμένετε...
21.08.2017 έως 27.08.2017
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η επιστροφή στην καθημερινότητα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της νέας εβδομάδας, αφού πρέπει να καταφέρεις να θέσεις το σώμα σου σε δράση και να το συγχρονίσεις με το μυαλό σου. Με τον Ερμή όμως να παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο, η επαφή με τον κόσμο γύρω σου φαντάζει μία δύσκολη περίπτωση, αφού επικοινωνείτε και κινείστε με διαφορετικές συχνότητες μεταξύ σας. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να παλέψεις πολύ περισσότερο ώστε να έρθεις σε επαφή με την πραγματικότητα για να καταφέρεις να συνεννοηθείς με τον κόσμο γύρω σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορείς απλά να παρατείνεις την απόδραση σου από τη ρουτίνα που θα επανέλθει δριμύτερη, αποφασίζοντας να ξοδέψεις ενέργεια, χρήματα ή ότι άλλο επιθυμείς σε δράσεις που σε γεμίζουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν όμως αυτό θα μπορούσε να αντανακλά και στον επαγγελματικό τομέα, τότε εκμεταλλεύσου τη στιγμή και τόλμησε να χτυπήσεις μία πόρτα που αν ανοίξει θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα στη ζωή σου. Ίσως να βρίσκεσαι μπροστά σε αυτή την πρόκληση και να μην πρέπει να γυρίσεις την πλάτη για να κοιτάξεις από την άλλη πλευρά, ακόμα και αν πιστεύεις πως κάτι τέτοιο μπορεί να σε βάλει σε μία κατάσταση που θα πρέπει να αποδείξεις και πάλι πράγματα για εσένα και τις ικανότητες σου.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...