παρακαλώ περιμένετε...
21.05.2018 έως 27.05.2018
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αποφασίσεις αν θέλεις να ζήσεις με σοβαρότητα και ουσία ή αν επιθυμείς να σπαταλήσεις λίγο ακόμα χρόνο σε δράσεις που δεν προσφέρουν τελικά και κάτι ουσιαστικό. Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει με δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι σου, ειδικά αν έχεις αρκετά πράγματα που θα ήθελες να εξηγήσεις στο έτερο ήμισυ και αποφεύγεις εδώ και καιρό. Μία κουβέντα που δεν είναι και πολύ εύκολη, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια γκρίνια ή απειλές/ελπίδες λήξης μίας σχέσης που ταρακουνιέται. Από την άλλη όμως πλευρά, αν δεν είσαι σαφής με τις προθέσεις, διαθέσεις και επιθυμίες σου, πως περιμένεις να έχεις απέναντι σου ένα άτομο που γνωρίζει τι ακριβώς θέλει από αυτή τη σχέση;

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Στον επαγγελματικό τομέα, οι ώρες είναι δύσκολες και κρίσιμες, γι αυτό και αναλαμβάνεις αρκετά βάρη στους ώμους σου, χωρίς όμως να ξεχνάς πως δεν μπορείς να φορτώνεσαι και την αδυναμία άλλων να λειτουργήσουν με υπεύθυνο τρόπο. Γιατί τότε, μοιάζει σαν να θέλεις να θυματοποιηθείς για λόγους που ίσως να μην μπορείς να αποκαλύψεις ακόμα ή χωρίς να το έχεις συνειδητοποιήσει και αυτή την εβδομάδα αποκτάς τις πρώτες ενδείξεις αυτής της πραγματικότητας.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...