παρακαλώ περιμένετε...
16.10.2017 έως 22.10.2017
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Μία ξαφνική αναταραχή σε ένα ζήτημα που θεωρούσες πως είχες υπό έλεγχο ή πως μπορούσες να διαχειριστείς χωρίς να χρειάζεται να σε απασχολεί, είναι ένα θέμα που θα σε αναταράξει ή ιντριγκάρει τη νέα εβδομάδα. Μία κουβέντα που θα γίνει μέσα στο σπίτι σου ή ανάμεσα σε συγγενείς φαίνεται να πυροδοτεί εξελίξεις τις οποίες ίσως να μην μπορείς να αγνοήσεις, αφού θα πρέπει να λάβεις θέση ή να αποτρέψεις κάποια δεδομένα που μοιάζει να μη σε συμφέρουν. Ίσως πάλι να υπάρχει μία αλλαγή στην τροπή που έχει λάβει μία προσωπική σου υπόθεση και να πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως βαδίζεις σε ένα νέο δρόμο, τον οποίο δεν πρέπει να φοβηθείς αλλά ούτε και να θεωρήσεις ως ένα γνώριμο μονοπάτι.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή ή μέσα στο σπίτι σου, με αποτέλεσμα να πρέπει να ενδιαφερθείς για μία μετακόμιση ή μία αλλαγή των ρόλων μέσα σε αυτό. Από την άλλη βέβαια πλευρά, η στασιμότητα σε σκοτώνει αυτή την περίοδο, οπότε μπορεί εσύ ο/η ίδιος/α να προκαλέσεις αναταράξεις με στόχο να νιώσεις πως βρίσκεσαι πάνω σε νερά που άρχισαν να βράζουν και μπορούν να οδηγήσουν σε μία γέννηση που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Άρτεμις, Γεράσιμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...