παρακαλώ περιμένετε...
28.11.2016 έως 04.12.2016
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Οι κινήσεις που θα παρακολουθήσεις να λαμβάνουν χώρα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι μπορεί να σε βάλουν στη διαδικασία να αντιληφθείς πως υπάρχουν ανακατατάξεις και ζυμώσεις γύρω σου. Στον εργασιακό χώρο, υπάρχουν νέα δεδομένα στις σχέσεις συναδέλφων και συνεργατών και είναι πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως αλλάζουν τα οικονομικά δεδομένα ή ο τρόπος επιρροής συγκεκριμένων ατόμων πάνω σε ομάδες εργασίας. Φρόντισε να λάβεις τις απαραίτητες αποστάσεις από ζητήματα που δεν είναι της άμεσης επιρροής σου, αφού δε χρειάζεται να θέσεις σε κίνδυνο τη σχέση σου με σημαντικά άτομα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Στον προσωπικό τομέα, η απέναντι πλευρά φαίνεται να αναλαμβάνει δράση και να ταρακουνά τα λιμνάζοντα ύδατα ζητώντας κάτι που ίσως να μην είσαι σε θέση να προσφέρεις άμεσα. Και πάλι, βρίσκεσαι σε ένα σημείο που θα πρέπει να παρακολουθήσεις με προσοχή αυτά που λέγονται, γιατί είναι πιθανό να δημιουργείς εντυπώσεις μέσα στο μυαλό σου που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να βιώνεις μία παράλληλη πραγματικότητα σε σχέση με την αλήθεια.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 189 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...