παρακαλώ περιμένετε...
16.01.2017 έως 22.01.2017
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με το δίπολο όνειρο-πραγματικότητα, να δοκιμάσεις να ζήσεις σύμφωνα με ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου ή που γεννήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, σε βάρος όμως μίας καθημερινότητας που σε καλεί να επιστρέψεις κοντά της. Αυτό λοιπόν που πρέπει να πείσεις ώστε να ακολουθήσει το μυαλό και την καρδιά σου, είναι το σώμα σου που δοκιμάζεται απέναντι σε προκλήσεις που συνεχίζει να δέχεται.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η νέα τάξη πραγμάτων μπορεί να περιλαμβάνει μία γνωριμία που φαίνεται να σε έχει βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις δεδομένα που επιθυμείς να περάσεις σε δεύτερη μοίρα ή να διαγράψεις, αλλά και σκέψεις για μία μετακόμιση ή επαγγελματική μετακίνηση που αρχίζουν όμως να αποκτούν και ψήγματα ρεαλισμού. Η μάχη λοιπόν που έχεις να δώσεις δεν έχει να κάνει με αυτούς που σου προτείνουν τα νέα δεδομένα. Η μάχη έχει να κάνει με εσένα και το κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να αποδράσεις από τη ζωή σου, όταν συναντάς γύρω σου αφορμές να παραμένεις δέσμιος/α μίας επανάληψης που άρχισε να σε κουράζει, αλλά ταυτόχρονα σε τρομάζει αφού αποτελεί πρόκληση για επανάσταση. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 260 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευθύμης, Ευθυμία, Φαβιανός, Φαβιανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...