παρακαλώ περιμένετε...
16.07.2018 έως 22.07.2018
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Μετά την προηγούμενη εβδομάδα που έχει πιθανότατα φέρει αναστάτωση και εξελίξεις στη ζωή σου, καλείσαι τη νέα εβδομάδα να βρεις τον τρόπο να ησυχάσεις το μυαλό σου και να βοηθήσεις τον εαυτό σου να αποδράσει από ότι φαντάζει κουραστικό και επίπονο. Πιθανότατα να έχεις ανάγκη από ένα ταξίδι, να αναζητάς την ευκαιρία μίας απόδρασης από ένα άτομο ή μία κατάσταση που σε ζορίζουν και σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως είναι καιρός να κάνεις μία τομή στο χρόνο. Θα ήθελες να δοκιμάσεις να ζήσεις με ένα άτομο που υπάρχει στη ζωή σου, αλλά αναγνωρίζεις πως υπάρχουν και αρκετά εμπόδια ανάμεσα σας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως πάλι να θέλεις να πάρεις αποστάσεις από αυτό το άτομο και να επιλέγεις να απομονωθείς, για να τα βρεις με τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου. Αυτό που φαίνεται να έχεις ανάγκη τη νέα εβδομάδα είναι να χαμηλώσεις την ένταση των ήχων γύρω σου, να καταφέρεις να ακούσεις τον ήχο της σκέψης σου και να ξεμπερδέψεις τις προοπτικές που έχουν ανοίξει μπροστά σου, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μπλέκεις σε δύσκολες περιστάσεις.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...