παρακαλώ περιμένετε...
02.03.2015 έως 08.03.2015
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Τσαμπουκάς ή συμβιβασμός; Ο δικός σου ή ο δικός τους τρόπος; Με το μαχαίρι στο χέρι για τη χειραψία συμφωνίας ή με το χαμόγελο στα χείλη και την άρνηση καλά κρυμμένη πίσω από αυτό; Η συγκεκριμένη εβδομάδα θέλει να τονίσει πως όσο δε μιλάς, όσο δεν εκφράζεις τη διαφωνία σου που βασίζεται σε λογική και όχι καταπιεσμένο θυμό, τόσο θα πιέζεσαι αφού θα αναγκάζεσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω στις επιδιώξεις και προθέσεις σου. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να αποδείξεις πως εννοείς αυτά που λες, πως συμφωνείς με όσα σου προτείνουν και μπορεί να σε ξεβολεύουν ή πως είσαι έτοιμος/η να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου και να οδηγήσεις το όχημα εκεί που νομίζεις πως είναι το ξέφωτο.

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Stardome* και του Sexyshades.gr και κέρδισε ένα σετ αξίας 150€ με τα εσώρουχα της ταινίας 50 Shades of Grey!  

Σε προσωπικό επίπεδο, η μοναξιά και η υπηρεσία απέναντι σε επιθυμίες άλλων είναι μεγάλο βάσανο αυτή την εβδομάδα. Η αναζήτηση ανθρώπων που συμφωνούν συναισθηματικά μαζί σου, είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία, αφού αναγκάζεσαι να βουτήξεις σε παλιές φοβίες και δεν το θέλεις καθόλου. Αυτό που φαίνεται να έχεις τεράστια ανάγκη είναι να πιάσεις το χέρι του ανθρώπου που είναι δίπλα σου και να σπάσετε ψεύτικες βιτρίνες και ταμπού που σας καταδυναστεύουν. Μη μείνεις σε σιωπές και χαμηλόφωνα λόγια, αλλά φώναξε αυτό που θέλεις να γίνει στη σχέση σου, γιατί μόνον έτσι θα το εκφράσεις στη σωστή του διάσταση.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 346 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...