παρακαλώ περιμένετε...
19.06.2017 έως 25.06.2017
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να κουβαλά αρκετά νέα για τη ζωή σου, που έχουν κατά κύριο λόγο να κάνουν με ένα νέο ρόλο που μπορεί να αποκτάς σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου, είναι βέβαιο πως θα τεντώσουν τα νεύρα σου, ειδικά αν αναγνωρίζεις πως υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που εκμεταλλεύονται καταστάσεις, αφήνοντας εσένα στο παρασκήνιο ή χωρίς να είσαι σε θέση να διεκδικήσεις κομμάτι από την πίτα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αυτό όμως σημαίνει την ίδια στιγμή πως είναι καιρός να κάνεις την κίνηση σου προς την κατεύθυνση που υπάρχει ένα έπαθλο και να μπεις σε διαδικασία μάχης χωρίς να φοβάσαι αντιπάλους και κοινή γνώμη. Αν θεωρείς πως μπορείς να κατακτήσεις το στόχο, τότε άνοιξε τα χαρτιά σου και δώσε υποσχέσεις που είσαι σε θέση να κρατήσεις. Αν όμως απλά θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και πέσεις στην παγίδα να το κάνεις δρώντας κάτω από τα φώτα, τότε είναι πολύ πιθανό να εκτίθεσαι σε μάτια ανθρώπων που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στο μέλλον, αλλά αρχίζουν να έχουν αμφιβολίες για τις προθέσεις σου.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 280 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...