παρακαλώ περιμένετε...
19.02.2018 έως 25.02.2018
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Το σώμα και το μυαλό φαίνεται να διατηρούν ξεχωριστές πορείες τη νέα εβδομάδα, κάτι που σε ενοχλεί και αναγκάζει να κονταροχτυπηθείς με τον εαυτό σου ώστε να θέσεις προτεραιότητες. Η ανάγκη να ταξιδέψεις, η θέληση να αποδράσεις κάπου μακριά από την καθημερινότητα, οι δεύτερες σκέψεις σχετικά με μία επαγγελματική μετακίνηση που δεν έλαβε ποτέ χώρα, είναι κομμάτια μίας εβδομάδας που σε φέρνουν σε αντιπαράθεση με την ατολμία σου. Βλέποντας όμως πως λαμβάνοντας αποφάσεις στη βάση της γνώριμης ασφάλειας, μπορεί να αρχίσεις να τρομάζεις και να αποκτήσεις τάσεις φυγής, ακόμα και από καταστάσεις που δε φαίνεται να σου φταίνε σε κάτι.

 

Έλαβες μέρος στο διαγωνισμό για τα 50 τεύχη του GOCAR Magazine; Διάλεξε το αγαπημένο σου εξώφυλλο και κέρδισε 1 από τα 3 Samsung tablets!

 

Αντί όμως να επιλέξεις τέτοιου είδους σπασμωδικές κινήσεις, μήπως να τολμήσεις να προσθέσεις στοιχεία έκπληξης και ανατροπής σε μία καθημερινότητα που σε φθείρει; Μέσα από αυτό τον τρόπο είναι βέβαιο πως θα ανακαλύψεις λόγους για να βλέπεις και πάλι φως σε μία διαδρομή που είναι δύσκολη αλλά ταυτόχρονα μπορεί να γίνει άκρως ανταποδοτική, τόσο υλικά όσο και ψυχικά.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 247 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολύκαρπος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...