παρακαλώ περιμένετε...
24.10.2016 έως 30.10.2016
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Αν τελικά δεν αντέχεις αυτή την κατάσταση που σε κυνηγά και σε κάνει να τρέχεις, που σε καταπιέζει και τρομάζει, τότε τη νέα εβδομάδα σταματά να το λες, να το φωνάζεις, να γκρινιάζεις για αυτό και κάνε κάτι για να αποδράσεις από αυτό. Ναι, μπορεί η παραπάνω πρόταση να σε τρομάζει και να σε αγχώνει, να σε ξαφνιάζει ή να σε ενοχλεί, να σε θίγει ή να σε θυμώνει. Είναι δικαίωμα σου να ισχύει κάτι από τα παραπάνω ή ακόμα και όλα μαζί ταυτόχρονα. Θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να αποδεχτείς την ηλικία και την εμπειρία που κουβαλάς και να αποδείξεις πως δε ζεις τυχαία, αλλά πως έχεις κάποια αποστολή να φέρεις εις πέρας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!  

 

Αν αυτή η αποστολή είναι να σηκώσεις στις πλάτες σου ένα φορτίο σχέσης ή εργασίας που φαντάζει πολύ τολμηρό, τότε σταμάτα να αναζητάς δικαιολογίες και ξεκίνα να δουλεύεις. Αν όμως θεωρείς πως το φορτίο υπάρχει αρκετό καιρό στη ζωή σου και δε σου χρησιμεύει σε κάτι, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το ανατρέψεις από πάνω σου και να αρχίσεις να περπατάς προς τα εκεί που θέλεις και όχι προς τα εκεί που θα καταφέρεις να αποδράσεις από τις σκιές πίσω σου. Και να ξέρεις πως καθώς θα συνηθίσεις να περπατάς, θα περάσεις από μέρη που δε φανταζόσουν πως θα μπορούσες να βρεθείς. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...