παρακαλώ περιμένετε...
27.02.2017 έως 05.03.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει πολλές υποχρεώσεις στο προσκήνιο και να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε ένα ανελέητο τρέξιμο, οπότε καλό θα ήταν προς το τέλος αυτής να προσέξεις ώστε να θέσεις τις κατάλληλες προτεραιότητες για να μη βρεθείς μπροστά στην προοπτική του να εκτεθείς. Η κούραση της καθημερινότητας θα κάνει την εμφάνιση της και αυτή μπορεί να αποτελέσει σημαντική αφορμή ώστε να αντιληφθείς πως χαραμίζεις την ενέργεια σου σε διάφορες κατευθύνσεις, χωρίς να καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας αυτά που αναλαμβάνεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Το άνοιγμα που έχει λάβει χώρα στον επαγγελματικό τομέα θέλει προσεκτική διαχείριση, γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή αν δεν προσέξεις τα λεγόμενα του/ης συντρόφου. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις τις ευκαιρίες σου ώστε να γνωρίσεις κόσμο και να βρεθείς σε περιβάλλοντα που φαίνεται να σου προκαλούν ένα έντονο ενδιαφέρον, κάτι που σημαίνει πως μοιάζεις έτοιμος/η να θέσεις σε δεύτερη μοίρα τις γνώριμες παραστάσεις της ζωής σου. Μη βιαστείς όμως για κάτι τέτοιο, γιατί με την ευκαιρία της έναρξης της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στις 4 Μαρτίου, έχεις μπροστά σου σαράντα περίπου ημέρες για να κάνεις αυτή την ουσιαστική ανασκόπηση της ζωής σου. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαριάννα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...