παρακαλώ περιμένετε...
19.02.2018 έως 25.02.2018
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το θέμα της ροής της καθημερινότητας σου, είτε μέσα από μία προσπάθεια να αλλάξεις το χρονοδιάγραμμα της ημέρας σου, είτε μέσα από ζητήματα που έχουν πλέον επηρεάσει την υγεία σου. Το μυαλό σου φαίνεται να προσπαθεί να βρει διέξοδο σε ένα πρόγραμμα που έχει καταντήσει επαναλήψιμη ρουτίνα, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως αναζητάς τρόπους απόδρασης ακόμα και μέσα από συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες. Επειδή όμως το θέμα είναι να προσφέρεις τροφή και στην ψυχή σου, αναζήτησε εναλλακτικές μεθόδους άσκησης, οι οποίες αυτή την περίοδο θα μπορούσαν να μαλακώσουν τόσο τις αρθρώσεις σου, όσο όμως και τη δυσκαμψία του εγκεφάλου σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν από την άλλη πλευρά χρειάζεται να αντιμετωπίσεις θέματα υγείας, τότε φρόντισε να λάβεις αρκετές γνώμες πριν πάρεις την απόφαση σου, γιατί είναι πιθανό να αντιμετωπίζεις κάτι που δε βασίζεται σε συγκεκριμένη αιτία, αλλά έχεις τις ρίζες του σε μία γενικότερη αλλαγή φιλοσοφίας που καλείσαι να πράξεις. Μη βιαστείς όμως να βρεις τη θεραπεία αν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη η ρίζα της ασθένειας.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 221 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...