παρακαλώ περιμένετε...
16.10.2017 έως 22.10.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Μήπως είναι ώρα να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου και να βγεις στο προσκήνιο; Η νέα εβδομάδα θα σε αναγκάσει να αναλάβεις πλέον και πρωτοβουλίες, πέρα από τις νουθεσίες και τις συζητήσεις της τελευταίας περιόδου. Αν επιμένεις να ζεις σύμφωνα με τα δεδομένα που διαμορφώνουν οι άλλοι στη ζωή σου, τότε μία παράλογη απαίτηση ή μία τουλάχιστον ενδιαφέρουσα πρόκληση θα σε αναγκάσουν να σηκώσεις το γάντι και να ζητήσεις το λόγο. Αυτή όμως η  πράξη μπορεί να ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου αφού είναι ολοφάνερη  η διάσταση απόψεων και η απόσταση που έχεις λάβει από το υπάρχον περιβάλλον σου, ίσως και λόγω της έλξης που νιώθεις για ένα νέο άτομο ή μία επαγγελματική πρόταση που δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα από το μυαλό σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Προς το τέλος της εβδομάδας καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως μπαίνει νέα ταχύτητα στη ζωή σου,  την οποία αν χρησιμοποιήσεις με τον ενδεδειγμένο τρόπο, θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε ενάρξεις που κουβαλούν μαζί τους μεγάλη διάθεση ανατροπής και σπόρους προσωπικής ευχαρίστησης και οικονομικής ευημερίας. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 189 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σωκράτης, Ούρσουλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...