παρακαλώ περιμένετε...
26.06.2017 έως 02.07.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η αναμέτρηση σου με πρόσωπα εξουσίας ή με άτομα που είναι σε θέση να ορίζουν σκέψεις, επιλογές και αποφάσεις σου στον οικογενειακό τομέα είναι ένα μεγάλο στοίχημα τη νέα εβδομάδα. Πρόκειται για μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να αναλάβεις σημαντικούς ρόλους, θα χρειαστεί να εκτεθείς αφού προτείνεις και επιβάλεις κινήσεις και δράσεις που θα πρέπει να φέρουν την προσωπική σου σφραγίδα. Αυτό βέβαια σημαίνει πως θα βρεις απέναντι σου αντιπάλους, πως θα ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους θα πρέπει να υποστηρίξεις ακόμα πιο σθεναρά τις θέσεις σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως βέβαια πάλι οι κινήσεις που κάνεις να τραβήξουν προς το μέρος σου νέα πρόσωπα που βλέπουν σε εσένα ένα έντονα ερωτεύσιμο άτομο ή ένα επαγγελματικό στέλεχος με πυγμή και αποφασιστικότητα που θα μπορούσε να αποτελέσει πολύ καλή μεταγραφή στη δική τους ομάδα. Κάθε φορά όμως που θα αισθάνεσαι πως συγκρίνεσαι, κρίνεσαι ή παρακολουθείσαι από τρίτα άτομα, να σκέφτεσαι μήπως αυτά τα άτομα είναι απλά ο καθρέφτης που έχεις βάλει απέναντι σου. Γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φέρνεις στην επιφάνεια δικές σου αρετές και όνειρα, που τα φοράς σε τρίτους ή κάνεις τρίτους να τα παρατηρούν, ενώ στην πραγματικότητα είναι κομμάτια δικά σου που έχεις θάψει πολύ καιρό βαθιά μέσα σου, και αποφάσισες να τα αναζητήσεις. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...