παρακαλώ περιμένετε...
24.04.2017 έως 30.04.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Ο συνωστισμός πλανητών στον Κριό, μετά τον ανάδρομο Ερμή θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο προς το τέλος της εβδομάδας, σημαίνει πως είναι ώρα να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις τα θέματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων που φαίνεται να σε έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό. Η νέα αρχή που καλείσαι να κάνεις, περνά μέσα από τη συνειδητοποίηση πως δεν μπορείς να ελέγξεις όλα και όλους, πως δεν είσαι σε θέση να ορίσεις τα πράγματα μέσα από τη δική σου οπτική, αλλά πως θα πρέπει να ακολουθήσεις και κάποιες εντολές και διαθέσεις άλλων.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Σε μία τέτοια προοπτική βέβαια, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να αποσαφηνίσεις το δικό σου ρόλο μέσα σε σχήματα σχέσης και συνεργασίας, να φροντίσεις να μην αφήσεις απορίες στον εαυτό σου και να αποφύγεις να αισθανθείς πως αιωρείσαι σε καταστάσεις που δεν μπορείς να αντιληφθείς σε βάθος. Αν πάλι ετοιμάζεις τη μεγάλη έξοδο, τότε να θυμάσαι πως αυτή δεν μπορεί να λάβει χώρα τώρα, αλλά θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσεις κάποιες μικρές λεπτομέρειες που σε αφορούν και να κάνεις το βήμα λίγο αργότερα.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 202 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...