παρακαλώ περιμένετε...
18.06.2018 έως 24.06.2018
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Για πόσο καιρό θα παραμείνεις σιωπηλός/η απέναντι σε αιτιάσεις τρίτων που μπορεί να μη σε επηρεάζουν άμεσα, αλλά έχουν επίδραση στην ψυχοσύνθεση σου; Τη νέα εβδομάδα είναι αρκετά πιθανό να βρεθείς μπροστά σε δύσκολες ισορροπίες ανάμεσα σε άτομα που μπορεί να αποτελούν βασικά μέλη του οικογενειακού ή επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Μπορεί να σκεφτείς να λάβεις θέση, να εκφέρεις άποψη, να μονομαχήσεις για να βρεις το δίκιο σου. Την ίδια όμως στιγμή, θα πρέπει να σκεφτείς μήπως αποφεύγοντας να πράξεις με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ησυχία σου και να επιτρέψεις στην καρδιά σου να συνεχίσει να χτυπά με υγιή τρόπο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Υπάρχουν πρόσωπα δίπλα σου που σου επιτρέπουν να βλέπεις το αύριο πολύ αισιόδοξα, που καταφέρνουν να σε κάνουν να γελάς παρά να παραμένεις σκυθρωπός/η απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις που σε ενοχλούν. Η νέα εβδομάδα θα σε τεστάρει ως προς τις επιλογές προτεραιότητας που θα κάνεις, οπότε φρόντισε να ακούσεις την καρδιά σου σχετικά με την επιλογή αυτή.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 247 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...