παρακαλώ περιμένετε...
23.01.2017 έως 29.01.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η περίοδος της αναμονής ή της αβεβαιότητας θα πρέπει να λήξει τη νέα εβδομάδα, αφού είναι πλέον η ώρα να μπουν μπροστά οι πράξεις και να μείνουν οι σκέψεις, οι υποσχέσεις και τα διλήμματα στην άκρη. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να συνεχίζεις να βλέπεις μία δυστοκία να συνεννοηθείς με συναδέλφους, να δυσκολεύεσαι να βάλεις σε τάξη θέματα διατροφικών συνηθειών ή της υγείας σου και να παλεύεις να αποδράσεις από δίχτυα που άλλοι έχουν ρίξει μπροστά στα μάτια σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Όσο όμως επιμένεις να προσπαθείς να διατηρήσεις άθικτες κάποιες γέφυρες που έχεις ρίξει, όσο δεν αποφασίζεις να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι, τόσο περισσότερο θα αισθάνεσαι να βουλιάζεις και να προσπαθείς να ρίξεις το φταίξιμο στους γύρω σου, ενώ είναι δικό σου το θέμα. Προς το τέλος της εβδομάδας λοιπόν, υπάρχει ένα χρονικό momentum κατά το οποίο δε θα μπορέσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου ή να συγκρατήσεις την ορμή σου ώστε να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες, οπότε φρόντισε να έχεις προετοιμάσει σώμα και πνεύμα για μία τέτοια κατάσταση που ξεκινά και σε βάζει στο κάδρο του πρωταγωνιστικού ρόλου για αρκετό χρόνο. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...