παρακαλώ περιμένετε...
21.08.2017 έως 27.08.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Κάποιες εξελίξεις στη ζωή προσώπων του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου φαίνεται να ρίχνουν φως στη ζωή σου και να κάνουν το μυαλό σου να δουλέψει με διαφορετικό τρόπο. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία προς το τέλος της εβδομάδας αποτελεί μία καλή ένδειξη σχετικά με αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις τον τελευταίο καιρό, αλλά αδρανείς ή δυσκολεύεσαι να δώσεις απάντηση σε διλήμματα. Καλό θα ήταν λοιπόν να αρχίσεις να ακούς αυτά που σου λένε, να δώσεις βάση σε όσα εκφράζονται και μπορεί να αποτελούν τη βάση για δικές σου σκέψεις πάνω σε ζητήματα που σε προβληματίζουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η μοναχική πορεία δεν είναι λύση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αφού μπορεί να βρεθείς μπροστά σε αδιέξοδα που δημιουργεί το ίδιο το μυαλό σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να πέσεις πάνω σε πρόσωπα που θα σε επηρεάσουν πολύ εύκολα με τα λόγια τους και να σε ωθήσουν προς αποφάσεις που δεν έχουν καμία θετική επίδραση στη ζωή σου. Αυτό που έχει σημασία τη νέα εβδομάδα είναι να εμπιστευτείς τα άτομα που δείχνουν να ξέρουν τι κάνουν, χωρίς να χρειάζεται να διαφημίζουν ή να τάζουν πολλά.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...