παρακαλώ περιμένετε...
11.12.2017 έως 17.12.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει αναστάτωση στο πρόγραμμα σου, αφού φαίνεται να υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε όσα είχες συνεννοηθεί και κανονίσει όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστεί να επαναλάβεις συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα σχετικά με κάποια ταξίδια ή μετακινήσεις σας, αφού είναι πιθανό να μην είναι εφικτό να ακολουθήσετε ένα αρχικό πρόγραμμα που αντιμετωπίζει ανατροπές. Ίσως πάλι να μην είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας την καθημερινότητα σου, αφού μία σειρά από ασυνεννοησίες και καθυστερήσεις θα φέρουν αναστάτωση και αρκετά νεύρα στις συνομιλίες σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν πάλι έχεις μπροστά σου μία σειρά από υποχρεώσεις που αφορούν τον εκπαιδευτικό τομέα, τότε φρόντισε να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου, αφού θα πρέπει να ρίξεις μεγαλύτερο βάρος σε κάποια διαβάσματα ή σεμινάρια σε σχέση με αυτό που υπολόγιζες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκκρεμότητες τις οποίες θα πρέπει να καλύψεις σε δεύτερο χρόνο. Γενικότερα, θα σου  έλεγα να πάψεις να ξοδεύεσαι άσκοπα και να εστιάσεις σε τομείς που ζητούν την πλήρη προσοχή σου.

 

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μην χάνεις τα #Tip_of_the_day

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δανιήλ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...