παρακαλώ περιμένετε...
28.11.2016 έως 04.12.2016
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Υπάρχει μία μικρή απόσταση ανάμεσα σε αυτά που φαίνονται και όσα δε φαίνονται και καλείσαι να ανακαλύψεις αυτή τη λεπτή γραμμή τη νέα εβδομάδα. Μπορεί να θέλεις να βγεις και να μιλήσεις ανοικτά και ξάστερα, να δείξεις ενθουσιασμό για τα σχέδια και τα πλάνα σου, να αναλάβεις νέους ρόλους σε επαγγελματικό επίπεδο. αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως δεν μπορείς να θεωρείς τους πάντες αθώους. Κάποιοι παρακολουθούν τις κινήσεις σου και είναι έτοιμοι να στάξουν φαρμάκι ή να επιτεθούν στα συμφέροντα σου, αφού θεωρούν πως δεν μπορείς να τους παρακάμψεις ή ξεπεράσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Υπάρχει πάλι το ενδεχόμενο να μην έχεις υπολογίσει τις σωματικές και πνευματικές σου αντοχές, με αποτέλεσμα να αντιληφθείς κάπως απότομα είναι η αλήθεια πως χρειάζεσαι άμεσα ξεκούραση ή πως πρέπει να προσέξεις την υγεία σου γιατί την έχεις φέρει στα όρια της. Τη νέα εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις μήπως πέσεις στην παγίδα δυσάρεστων για εσένα εκπλήξεων που οφείλονται στο γεγονός πως δεν παρατηρείς τα σημάδια που είναι διάσπαρτα γύρω σου, αλλά επιμένεις να αγνοείς. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 197 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...