παρακαλώ περιμένετε...
19.06.2017 έως 25.06.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, αφού φαίνεται να αναζητάς τρόπο να νιώσεις ασφάλεια σε ένα περιβάλλον που εξακολουθεί  να αλλάζει και να σου προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια. Αν είσαι σε σχέση, τότε είναι πιθανό να συζητάς το θέμα της απόκτησης ενός παιδιού ή να πρέπει να προχωρήσεις σε διάλογο με τα παιδιά σου για ένα ζήτημα που αφορά και εκείνα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η έννοια της οικογένειας φαίνεται να σε απασχολεί ολοένα και περισσότερο, αφού θέλεις να ανακαλύψεις κατά πόσο έχεις χάσει την επαφή σου μαζί της. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και ίσως να έρθουν και αναμνήσεις στο μπροστινό μέρος του μυαλού σου. Στον επαγγελματικό τομέα, τόλμησε να εκφράσεις απόψεις που δείχνουν πως διαθέτεις δημιουργική ματιά απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις. Αρκεί βέβαια να θυμάσαι πως δεν πρέπει να σπάσεις κάποιους δεσμούς σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που δεν μπορεί να χάσει την οικογενειακή του ατμόσφαιρα. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 280 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...