παρακαλώ περιμένετε...
20.02.2017 έως 26.02.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα κουβαλά μαζί της την τελευταία Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θέλοντας να κλείσει ένα μεγάλο κύκλο δύο περίπου ετών, υπενθυμίζοντας σου πως δεν μπορείς να ζεις απλά και μόνο μέσα στην πραγματικότητα, αλλά επιδιώκεις να περνάς βόλτες και από τον κόσμο του φανταστικού παραμυθιού. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να έχουν αυξηθεί τα έξοδα σου, να πρέπει να υπολογίσεις κάποια νέα δεδομένα που θα έκαναν ένα άλλο άτομο να χάσει τον ύπνο του λόγω της οικονομικής ανασφάλειας ή να πρέπει να αρχίσεις να λειτουργείς με εντελώς τεχνοκρατικό τρόπο σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σε στενεύει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Την ίδια όμως στιγμή, σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να αρχίσεις να λες ένα παραμύθι σε άτομα στην εργασία σου, ώστε να σπάσεις τον πάγο ή για να μαλακώσεις τις εντάσεις. Μπορεί μέσα στα έξοδα που έχουν προκύψει, να προσθέσεις την αγορά κάποιων δώρων για αγαπημένα σου πρόσωπα που θα αλλάξει το κλίμα στη σχέση σας. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να επιστρέψεις στο παλιό σου μοναδικό τρόπο ζωής, που αντιλαμβάνονται ελάχιστοι, αφήνοντας στην άκρη την ανταγωνιστική πραγματικότητα που είναι πλέον βέβαιο πως δε σου ταιριάζει. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...