παρακαλώ περιμένετε...
17.10.2016 έως 23.10.2016
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Ίσως να έχει φτάσει η ώρα να αποχαιρετήσεις ανθρώπους και καταστάσεις, να σταματήσεις να βρίσκεσαι δίπλα σε πρόσωπα που δε φαίνεται να μιλάτε την ίδια γλώσσα ή να έχει χαθεί η χημεία ανάμεσα σας αυτή τη νέα εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως εδώ και κάποιο καιρό έχεις καταλάβει πως κάτι αλλάζει, αλλά δεν μπορούσες να αποφασίσεις ή να φέρεις στην επιφάνεια αποφασιστικότητα απέναντι σε περιστάσεις που δεν καταλάβαινες προς τα που βαδίζουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου! 

 

Τώρα όμως που περνάς μέσα από τη δύσκολη συγκυρία, που μπορείς να αφήσεις πίσω σου την ασάφεια και την αβεβαιότητα, είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να πέσουν οι τίτλοι τέλους και να γυρίσεις σελίδα. Μπορεί βέβαια αυτός ο αποχωρισμός να μην είναι βελούδινος, να επιφέρει και έναν πόνο που δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να νιώσεις και μία ανακούφιση που αναζητούσες. Την ίδια όμως στιγμή, φρόντισε να ανοίξεις την πόρτα σε κάτι καινούργιο, αφού έχεις μπροστά σου την ευκαιρία να αισθανθείς πως υπάρχει φως παρακάτω, αρκεί να σβήσεις το φως από εκεί που φεύγεις. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σωκράτης, Ούρσουλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...