παρακαλώ περιμένετε...
11.12.2017 έως 17.12.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να εκπαιδευτείς σε μία νέα γλώσσα την οποία όταν καταφέρεις να μιλήσεις θα νιώσεις να μπορείς να έρθεις κοντά με πρόσωπα που μέχρι σήμερα μοιάζουν με αντιπάλους σου. Ξεκινώντας από το γεγονός πως στον επαγγελματικό τομέα βλέπεις μπροστά σου εχθρούς και άτομα που προσπαθούν να σου επιβάλουν γνώμες και συμπεριφορές που δε σου ταιριάζουν, θα πρέπει να καταλάβεις πως το πρόβλημα είναι το έλλειμμα επικοινωνίας και όχι απαραίτητα η προσωπικότητα της άλλης πλευράς. Καλείσαι να ακούσεις καλά τα λεγόμενα που φτάνουν στα αυτιά σου, να δώσεις προσοχή στον τρόπο που οι άλλοι εκφράζονται απέναντι σου και να ακούσεις αυτά που δε λέγονται.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Θα πρέπει να πείσεις ανωτέρους σου πως είσαι σε θέση να διορθώσεις κακώς κείμενα και να βελτιώσεις πρακτικές και να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας αποστολές που μοιάζουν με βόλτα μέσα σε λαβύρινθο. Το θέμα δεν είναι να ρίξεις αλλού το φταίξιμο, να αποποιηθείς των ευθυνών σου, αλλά να πείσεις πως μπορείς να τις αναλάβεις και να διορθώσεις τις παραλείψεις σου  σε δεύτερο χρόνο, όταν θα ζητήσεις και επίσημα το τιμόνι να περάσει στα χέρια σου.

 

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μην χάνεις τα #Tip_of_the_day

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δανιήλ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...