παρακαλώ περιμένετε...
23.01.2017 έως 29.01.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα χρειάζεται προσοχή στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων γιατί μπορεί να υπάρξει μία εξέλιξη που μοιάζει να ηλεκτρίζει το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι. Είναι πιθανό να μην αισθάνεσαι και τόσο άνετα μέσα στη σχέση σου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μία σύγκρουση που είναι ικανή να αλλάξει την κατεύθυνση σου. Ίσως πάλι να νιώθεις πως δε σε υπολογίζουν στον επαγγελματικό τομέα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις με στόχο να αποδείξεις πως έχεις τις ικανότητες που κάποιοι θεωρούν πως δεν κουβαλάς, κάτι που θα μπορούσε να φέρει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως πάλι να μη νιώθεις καλά με την εικόνα σου, να θεωρείς πως η εξωτερική σου εμφάνιση δεν είναι αυτή που θα ήθελες, με αποτέλεσμα να αναζητάς τρόπους να τη βελτιώσεις. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι σε κάθε περίπτωση όμως, είναι πως χρειάζεσαι ένα ταρακούνημα για να ξυπνήσεις και να καταλάβεις πως είναι καιρός να διαταραχθούν ισορροπίες που έχουν παραμείνει πολύ καιρό στάσιμες με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας ορατός κίνδυνος βαλτώματος. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...