παρακαλώ περιμένετε...
23.10.2017 έως 29.10.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Αυτό που έχεις τεράστια ανάγκη τη νέα εβδομάδα είναι να κάνεις ένα ταξίδι, ακόμα και αν αυτό δε σημαίνει πως μετακινείσαι σωματικά, αλλά πως επιτρέπεις στο μυαλό σου να βρεθεί κάπου μακριά. Η παραμονή σε ένα περιβάλλον που σε έχει κουράσει, μοιάζει με επιλογή αποτυχίας, μοιάζει με ένα συμβιβασμό που αν επιλέξεις να κάνεις, τότε μπορεί να οδηγήσεις τη σχέση ή τη συνεργασία σου ακόμα πιο βαθιά μέσα στο πρόβλημα. Η πρόσκληση για μία απόδραση δεν μπορεί να περάσει από μπροστά σου χωρίς να της δώσεις την απαιτούμενη προσοχή, αφού μοιάζει σαν το δώρο που ευχόσουν χωρίς να είσαι βέβαιος/η με την μορφή που θα έχει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν πάλι βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι σου, τότε φρόντισε να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να κάνεις γνωριμίες που μοιάζουν ικανές να μετασχηματίσουν τη δημόσια εικόνα σου, αφού μπορεί να σου ανοίγουν μονοπάτια απασχόλησης ή σχέσης, που στο μέλλον θα μπορούσαν να μετατραπούν σε λεωφόρους ευτυχίας και επιτυχίας. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 221 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γλυκερία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...