παρακαλώ περιμένετε...
19.02.2018 έως 25.02.2018
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Ένα- ένα τα φώτα αρχίζουν να στρέφονται προς το μέρος σου και να σε μετατρέπουν στον/ην κεντρικό/η πρωταγωνιστή/ρια της ταινίας, χωρίς να μπορείς να κρυφτείς πλέον από το κοινό. Με τόσους πλανήτες να έρχονται στο ζώδιο σου είναι ώρα να βελτιώσεις την εικόνα σου, να μαλακώσεις το θυμό σου, να θέσεις σε εφαρμογή την ακατανίκητη γοητεία σου και να αφήσεις τα στόματα γύρω σου ανοικτά. Μπορεί να ξεκινά κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή και να έχεις κάθε λόγο να το διαφημίσεις, να το γιορτάσεις, να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Μπορεί πάλι να ξεκινάς να εργάζεσαι σε ένα αντικείμενο που κουμπώνει πολύ καλύτερα σε σχέση με τις γνώσεις και τις δεξιότητες σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μπορεί πάλι απλά να χαίρεσαι επειδή ξεκινά μία περίοδος με περισσότερο Ήλιο, κάτι που σου έχει λείψει, αφού έχεις τεράστια ανάγκη να βγεις έξω από το σπίτι ή το χώρο που παρέμεινες κλεισμένος/η το τελευταίο διάστημα. Τόλμησε να διεκδικήσεις το μερίδιο της ευτυχίας που σου ανήκει, να χαρείς με αυτό που μπορεί να συμβαίνει στη ζωή σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις και απαισιόδοξες σκιές.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 193 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...