παρακαλώ περιμένετε...
26.09.2016 έως 02.10.2016
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Οι απαντήσεις που ζητάς να βρεις σχετικά με την επιλογή στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα μπορούν να έρθουν μέσα από τη συζήτηση με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που είναι σε θέση να σου προσφέρουν μία διαφορετική οπτική απέναντι στα πράγματα τη νέα εβδομάδα. Η νέα συνεργασία που ξεκινά μπορεί να σε προβληματίζει γιατί σε βάζει σε ένα νέο περιβάλλον στο οποίο θα πρέπει να προσέξεις τις καινούργιες ισορροπίες που διαμορφώνονται, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε αγχώνει περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η απαίτηση να αφήσεις πίσω σου κάποιες συνήθειες και παρέες που υπάρχουν στη ζωή σου, δεν είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να σε προβληματίζει, αφού καλείσαι να ιεραρχήσεις διαφορετικά κάποια πρόσωπα στη ζωή σου. Από την άλλη πλευρά, ίσως να βρεθείς μπροστά σε μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, και αυτό να σε προβληματίζει αφού καλείσαι να παρουσιάσεις ένα νέο πρόσωπα μπροστά σε ανθρώπους που σε γνωρίζουν χρόνια. Μη φοβάσαι τη μεταμόρφωση τη νέα εβδομάδα, αφού θα υπάρξουν άτομα που θα μαγευτούν από τη νέα σου ταυτότητα. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κυριάκος, Κυριακή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...