παρακαλώ περιμένετε...
16.07.2018 έως 22.07.2018
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα μοιάζει να δημιουργεί ένα ονειρικό ή παραμυθένιο σκηνικό στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Πιθανότατα να επιδιώκεις να ζήσεις μία κατάσταση που ξεφεύγει από τα πλαίσια του καθιερωμένου και συνηθισμένου, που θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τα θέματα υγείας ή εργασίας που σε προβληματίζουν. Από την άλλη όμως πλευρά, η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να εκλογικεύσεις κάποια πράγματα, να προσθέσεις απόλυτη αλήθεια και πραγματικότητα στη ζωή σου, να λειτουργήσεις με ειλικρίνεια απέναντι σε καταστάσεις που έχεις την τάση και την ευκολία να τις θολώνεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν λοιπόν υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει αυτή τη δυνατότητα να προσθέτει την πραγματική διάσταση των πραγμάτων σε γεγονότα που τρέχουν και σε αποσταθεροποιούν, τότε προσπάθησε να διατηρήσεις αυτό το πρόσωπο κοντά σου και να του δώσεις την ευκαιρία να ασχοληθεί ουσιαστικά με κομμάτια της ζωής σου που απαιτούν σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις ή δράσεις.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...