παρακαλώ περιμένετε...
21.05.2018 έως 27.05.2018
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να θέτει το μυαλό σου σε εγρήγορση και να σε αναγκάζει να λάβεις μέρος σε πολλές και ταυτόχρονες συζητήσεις και μετακινήσεις, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να κατανοήσεις αν και το σώμα σου μπορεί να ακολουθήσει αυτό το ρυθμό. Θα χρειαστεί να δώσεις σημασία στις σωματικές σου δυνάμεις και να παρατηρήσεις με ακρίβεια κάποιες αποκρίσεις του οργανισμού σου που θα μπορούσαν να κρύβουν την αντίθεση του σε επιλογές που κάνεις, αφού είναι πιθανό να προκύψουν θέματα που έχουν να κάνουν με τη γενικότερη υγεία σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Επιπλέον, καλό θα ήταν να παρατηρήσεις γύρω σου μήπως εκτίθεσαι περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αφού κάποιοι επιμένουν να καταγράφουν στη μνήμη τους τις κουβέντες σου, να σημειώνουν υποσχέσεις που αφήνεις, να δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε λεγόμενα σου με στόχο να τα χρησιμοποιήσουν στην πρώτη ευκαιρία που θα σε βρουν ανακόλουθο/η αυτών. Η νέα εβδομάδα έχει αρκετή εξωστρέφεια από την πλευρά σου, αλλά ταυτόχρονα κρύβει και παγίδες αφού κάποιοι λαμβάνουν σοβαρά αυτά που λες, υπόσχεσαι και ξεκινάς να κάνεις.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...