παρακαλώ περιμένετε...
24.04.2017 έως 30.04.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους συνεχίζει να σε προβληματίζει και να σε γεμίζει με αμφιβολία σχετικά με την κίνηση που θα επιλέξεις να κάνεις μπροστά σε διλήμματα που δεν είναι καθόλου προφανής η απόδραση από αυτά. Από τη μία πλευρά μπορεί να αναζητάς τη συντροφιά προσώπων της οικογένειας που θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις σε θέματα επαγγελματικού ή ερωτικού περιεχομένου, ενώ την ίδια στιγμή γνωρίζεις πως θα ακούσεις ιδέες και θεωρίες που θα βρεις εντελώς ακατάλληλες για εσένα.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Την ίδια ακριβώς στιγμή έχεις τάσεις φυγής, γνωρίζοντας όμως πως όπου και αν βρεθείς μόνος/η, θα πολλαπλασιάσεις τις εσωτερικές σου φοβίες και θα αναζητάς ένα στήριγμα για να μιλήσεις για τον τρόμο σου. Όλα τα παραπάνω μπορεί να μοιάζουν με ταινία τρόμου ή με άτομο που βιώνει διπολική διαταραχή, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, αφού οι φοβίες σου είναι παρούσες, οι τάσεις αυτοκαταστροφής χτυπούν την πόρτα και το παραμύθι με τον κακό λύκο και τα κλεισμένα στο σπίτι τους γουρουνάκια έτοιμο να ανέβει σε παιδική σκηνή με ήρωες που διψούν για αίμα. 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...