παρακαλώ περιμένετε...
02.03.2015 έως 08.03.2015
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η σύνοδος του Ήλιου με το Χείρωνα στο ζώδιο σου και η Πανσέληνος απέναντι σου δίνουν τον τόνο σε μία δύσκολη εβδομάδα που έχει να κάνει κυρίως με την εικόνα σου, με την κούραση που είναι εμφανής, με την απογοήτευση που δεν κρύβεται, με τη δυσκολία να είσαι ο εαυτός σου σε σχέσεις και περιβάλλοντα που έπαψαν να έχουν πλάκα. Αν οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα είναι πλέον υπέρογκες και μοιάζει αδύνατο να τις σηκώσεις, τότε πριν καταπονηθείς ακόμα περισσότερο σωματικά ή ψυχικά, ξεκίνησε μία κουβέντα που είναι βέβαιο πως δε θα είναι εύκολη.

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Stardome* και του Sexyshades.gr και κέρδισε ένα σετ αξίας 150€ με τα εσώρουχα της ταινίας 50 Shades of Grey!  

Αν η αμοιβή σου δεν είναι αυτή που ανέμενες ή δε συμβαδίζει με τον κόπο που καταναλώνεις, τότε δεν είναι ανάγκη να συνεχίζεις να υπηρετείς και προσφέρεις χωρίς να δείχνεις πως δεν είσαι ικανοποιημένος/η από ότι συμβαίνει. Αν πάλι παρατηρείς πως το σώμα σου δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά στην προσωπική σου ζωή, αν το σώμα σου γίνεται ο εκφραστής των παραπόνων της καρδιάς σου, τότε προσπάθησε να το ακούσεις και σταμάτα να βρίσκεις άπειρες αφορμές να ξεφύγεις από μία κουβέντα που πρέπει να γίνει η κεντρική σκηνή της εβδομάδας σου. Αυτή την εβδομάδα δεν μπορείς να διαφεύγεις από ότι φαντάζει η ουσιαστική σου αποστολή ζωής, γι αυτό προετοιμάσου για μία αναμέτρηση που μπορεί να σε λυτρώσει αν περάσεις μέσα από τη φωτιά που τόσο φοβάσαι.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 193 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευθαλία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...