παρακαλώ περιμένετε...
27.03.2017 έως 02.04.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η αδυναμία να ταξιδέψεις ή να ξεφύγεις από μία καθημερινότητα που φαίνεται να σου θέτει όρια και φραγμούς είναι ένα θέμα που φαίνεται να σε επηρεάζει τη νέα εβδομάδα. Η είσοδος και του Ερμή στον Ταύρο μπορεί να κάνει κάποιες συναναστροφές μέσα στο σπίτι σου περισσότερο δύσκολες από όσο έχεις συνηθίσει ή να μετατρέψει κάποια οικεία πρόσωπα σε ανθρώπους που θα έρθετε σε σύγκρουση λόγω διαφοράς στη φιλοσοφία σας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Θα χρειαστεί να προσέξεις μήπως προσεγγίζεις ανθρώπους που επιφανειακά φαίνεται να συμφωνούν μαζί σου και να σε υποστηρίζουν, δημιουργώντας όμως αποστάσεις από άτομα που δεν μπορείς έτσι απλά να απομακρυνθείς ή να θεωρήσεις πως θα θέσεις απέναντι σου χωρίς να υπάρχει αντίλογος. Στον τομέα των σπουδών και της γενικότερης εκπαίδευσης σου, καλό θα ήταν να ασχοληθείς εκ νέου με θέματα που γνωρίζεις και μπορεί να έχεις ξεχάσει, αφού το μυαλό σου αυτή την περίοδο μπορεί να παίζει περίεργα παιχνίδια που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν μπροστά στα μάτια όσων θα μπορούσαν να έχουν σημαντική άποψη για εσένα. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...