παρακαλώ περιμένετε...
02.03.2015 έως 08.03.2015
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Με τον Ερμή να συνεχίζει να βρίσκεται για ακόμα μία εβδομάδα στο ζώδιο σου, η εξωστρέφεια είναι κάτι το δεδομένο. Διαθέτεις ταχύτητα και ευστροφία να θέσεις σε κίνηση πλάνα και σχέδια σου, να ξεκινήσεις κάποιες διαδικασίες που για άλλους μπορεί να φαντάζουν βουνό, να εκφραστείς με τρόπο σαφή και άμεσο που κερδίζει τις εντυπώσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι πολύ εύκολο να ξεκινάς κάτι και να το αφήνεις στη μέση, να προχωράς μπροστά και να μην κοιτάζεις γύρω σου, να βιάζεσαι και να παρασέρνεις στο δρόμο σου αντικείμενα ή ανθρώπους που απλά δεν πρόσεξες.

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Stardome* και του Sexyshades.gr και κέρδισε ένα σετ αξίας 150€ με τα εσώρουχα της ταινίας 50 Shades of Grey!  

Ο φρενήρης ρυθμός της ζωής σου σημαίνει πως δεν έχεις καθόλου χρόνο να ασχοληθείς με ότι θεωρείς πως έχει απλά τελειώσει, πως δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι μαζί του, πως είναι ένα εμπόδιο μπροστά στα μάτια σου για να δεις το παρακάτω. Όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβολίζει πως αναζητάς καθετί που είναι νέο, φρέσκο και καινούργιο και πως έχεις την επιθυμία να συναναστρέφεσαι με νεανικά μυαλά και φρέσκες καρδιές. Υπάρχουν όμως και κύκλοι ζωής που κλείνουν αυτή την εποχή και καλό θα ήταν να τους αναγνωρίσεις και να μην τους αφήσεις να σβήσουν χωρίς να πεις κάτι για όλο αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 193 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευθαλία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...