παρακαλώ περιμένετε...
17.10.2016 έως 23.10.2016
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Οι πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας μπορεί να είναι δύσκολες και πιεστικές, αφού καλείσαι να χωρέσεις σε καλούπια που δε φαίνεται να σου ταιριάζουν και δεν έχεις επιλέξει εξάλλου. Θα βρεθείς μπροστά σε καταστάσεις που καλείσαι να υπακούσεις εντολές και αποφάσεις, να υποβαθμίσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, να κάνεις ένα βήμα πίσω σε επιθυμίες που φαίνεται να μην μπορούν να γίνουν και πραγματικότητα. Η έντονη καθημερινότητα μπορεί  να αναβάλει ένα ταξίδι που σχεδίαζες ή να βάλει στον πάγο σενάρια για σπουδές, αφού θα πρέπει να εντάξεις στο πρόγραμμα σου και κάποιες δράσεις που δεν είναι καθόλου εύκολο να θέσεις στο περιθώριο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου! 

 

Είναι πάλι έντονη η απαίτηση να ακούσεις τα λεγόμενα και τις εντολές ανωτέρων σου χωρίς να μπορείς ακόμα να  αναδείξεις τον αντίλογο από την πλευρά σου. Με την πάροδο όμως των ημερών, και ίσως και με την αρωγή ενός προσώπου που ήρθε για να ανανεώσει τη ζωή σου, θα καταφέρεις να μιλήσεις ανοικτά και να ορθώσεις το ανάστημα σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα αποχωρήσεις από ένα σχήμα που σε στενεύει. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 214 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...