παρακαλώ περιμένετε...
26.09.2016 έως 02.10.2016
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η προσοχή που θα επιδείξεις στον τρόπο που κάποιοι αποφασίζουν να κινητοποιηθούν τη νέα εβδομάδα μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό μάθημα για εσένα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μπορεί η μία πλευρά σου να φωνάζει πως θέλεις να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις, να μπεις σε ένα αεροπλάνο με όσο το δυνατό λιγότερες αποσκευές και να ξεκινήσεις εκ νέου τη ζωή σου κάπου μακριά. Μπορεί να σε ιντριγκάρει η ιδέα να παρατήσεις τη δουλειά σου που σε καταστρέφει και να γίνεις και πάλι ένας/μία μαθητής/ρια που έχει ανάγκη από γνώσεις και πληροφορίες, από εικόνες και παραστάσεις, από ένα νέο νόημα για τη ζωή που δεν μπορεί να αποτελεί μία συμβιβαστική πράξη.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μπορεί όμως από την άλλη πλευρά, να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να μαθητεύσεις δίπλα σε υπάρχοντα πρόσωπα, να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να παρακολουθήσεις τον τρόπο που συμπεριφέρονται κάποια κοντινά σου άτομα, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα γίνει πραγματικότητα η ανάγκη σου να αλλάξεις επίπεδο στη ζωή σου. Αν συμφωνείς με αυτό, τότε φρόντισε να δεις πολλά, να σκεφτείς περισσότερα, αλλά να πεις ελάχιστα το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κυριάκος, Κυριακή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...