παρακαλώ περιμένετε...
24.07.2017 έως 30.07.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργεί κάποια εμπόδια ώστε να λάβεις ευχαρίστηση από την εξέλιξη της ζωής σου, αφού είναι πιθανό να μην είσαι σε θέση να ανακαλύψεις μικρές, ανέμελες στιγμές που έχεις ανάγκη για να αισθανθείς πως βρίσκεσαι στην καρδιά του καλοκαιριού. Οι ετοιμασίες για μία αλλαγή που ετοιμάζεται να λάβει χώρα μπορεί να καταναλώνουν μέρος από τον προσωπικό σου χρόνο, με αποτέλεσμα να λαμβάνεις κάποια σινιάλα προσωπικής πικρίας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Το γεγονός πως στήνεις το νέο σου  επαγγελματικό βήμα, πως βρίσκεσαι σε ετοιμασίες ενός γάμου που εμπεριέχει πολλές κουραστικές λεπτομέρειες ή πως πρέπει να ασχολείσαι με τις δουλειές που πρέπει να γίνουν ώστε να σχεδιαστεί κατάλληλα η μετακόμιση που ετοιμάζεται για μετά το καλοκαίρι, σε αποτρέπουν από το να ζήσεις όσο  ανέμελα θα ήθελες. Από την άλλη όμως πλευρά, η συγκεκριμένη κούραση δε θα πρέπει να σου αφήνει πικρία, αφού βλέπεις τη ζωή σου να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, τη στιγμή που οι ζωές ανθρώπων γύρω σου  παραμένουν κενές ή ακόμα και άσκοπες. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...