παρακαλώ περιμένετε...
23.01.2017 έως 29.01.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η παγωμάρα ή δυσκαμψία με τις οποίες αντιμετωπίζεις κάποια θέματα ή με τις οποίες σου συμπεριφέρονται πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι δύο στοιχεία που καλά θα κάνεις να αφήσεις στην άκρη όσο πλησιάζει το τέλος της νέας εβδομάδας. Αν λοιπόν χρειάζεσαι περισσότερη ξεκούραση ή καλύτερη διατροφή, τότε φρόντισε να ικανοποιήσεις τον οργανισμό σου με αυτά. Αν πάλι υπάρχουν δυσκολίες επικοινωνίας και επαφής με πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος, τότε φρόντισε να επιλύσεις θέματα που παραμένουν στη σκιά, αφού είναι κρίμα να ζεις με ψευδαισθήσεις και όχι την πραγματικότητα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν πάλι θεωρείς πως τα οικονομικά σου είναι το κομμάτι που σου προκαλεί τα περισσότερα προβλήματα, τότε κανόνισε να ζητήσεις εξηγήσεις από τους ανθρώπους που πρέπει να επιλύσετε παλιές αμαρτίες, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να αλλάξεις ταχύτητα στη ζωή σου. Αν αυτό μπορείς να το επιτύχεις με ένα ταξίδι που έχεις στα σκαριά, τότε φρόντισε να το κάνεις πράξη, ακόμα και αν το κανονίζεις την τελευταία στιγμή, αφού αυτή η απόδραση μπορεί να φέρει συμπτώσεις που δεν αναμένεις. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...