παρακαλώ περιμένετε...
28.11.2016 έως 04.12.2016
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου για ακόμα μία εβδομάδα σε τροφοδοτεί με αρκετή ενέργεια και σε μετατρέπει σε ένα πρόσωπο που δεν περνά απαρατήρητο, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι πάντα ευνοϊκό. Καλό θα ήταν λοιπόν να μπορέσεις να διακρίνεις ανάμεσα σε άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται για εσένα και σε πρόσωπα που φαίνεται να προσπαθούν να σου στήσουν παγίδες βασιζόμενα στη διάθεση να σου εμπλακείς σε ζητήματα στα οποία δεν έχεις ζυγίσει αρκετά τις καταστάσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως πάλι να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου, αφού η έντονη κοινωνικότητα σου μπορεί να τροφοδοτήσει ζήλιες και μία ψυχρότητα σε σχέση με το έτερο ήμισυ, οπότε προσπάθησε να καταλάβεις το λόγο για τον οποίο έχεις την ανάγκη να βγεις προς τα έξω και να κάνεις νέες γνωριμίες, πριν αυτή η τάση σου να γίνει η αφορμή για έντονες συγκρούσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, τόλμησε να προτείνεις πράγματα που μπορεί και να σοκάρουν τους γύρω σου, αφού μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταλάβεις αν βρίσκεσαι σε ένα σύνολο χωρίς όραμα που θα πρέπει να αφήσεις στην τύχη του και να κοιτάξεις να εξελίξεις τον εαυτό σου. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 197 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...