παρακαλώ περιμένετε...
21.05.2018 έως 27.05.2018
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η επαφή του Άρη από το ζώδιο σου με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης τη νέα εβδομάδα φαίνεται να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως βιώνεις έντονα διλήμματα που έχουν να κάνουν με το βάρος που θα ρίξεις στην ικανοποίηση του εαυτού σου ή στην παροχή στήριξης και βοήθειας σε τρίτους. Μπορεί να αναρωτηθείς αν αξίζει να συμμετέχεις σε συζητήσεις και δραστηριότητες που δε σου προσφέρουν προσωπική ικανοποίηση, αλλά απλώς έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε προβληματισμούς τρίτων ή να κριτικάρεις απόψεις και στάσεις ζωής ομάδων. Μπορεί να θελήσεις να δημιουργήσεις κάτι που φέρει την προσωπική σου σφραγίδα, ώστε να σταματήσεις να νιώθεις εγκλωβισμένος/η μέσα σε πλαίσια που έχουν στήσει άλλοι και χρειάζεται να κινηθείς εντός των γραμμών τους.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μπορεί πάλι να αντιληφθείς πως μία φιλική γνωριμία αρχίζει να αλλάζει στάτους και να αποκτά μία ερωτική χροιά, κάτι που σε προβληματίζει και σε αναγκάζει να αναρωτιέσαι μήπως θα πρέπει να μιλήσεις ανοικτά ή να συνεχίσεις να κρύβεσαι πίσω από αυτά που αισθάνεσαι. Τα διλήμματα είναι παρόντα και μοιάζουν να θέλουν να σου τονίσουν πως έρχονται μεγάλες αλλαγές σε κομβικούς τομείς της ζωής σου.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...