παρακαλώ περιμένετε...
16.07.2018 έως 22.07.2018
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα θα σου υπενθυμίσει πως έχεις πιθανότατα απέναντι σου ένα ή περισσότερα πρόσωπα που έχουν ως στόχο να σε βοηθήσουν να αποδράσεις από ένα σκηνικό ή περιβάλλον ατομικής δραστηριότητας, να αφήσεις στην άκρη εγωιστικές αντιλήψεις και προθέσεις. Με τον Άρη να συνεχίζει να είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου, καλό θα ήταν να αναρωτηθείς αν έχεις καταφέρει να πετάξεις από πάνω σου βαρίδια, που συμβολίζουν απόψεις, ανθρώπους ή συμπεριφορές, που είναι ικανά να αλλοιώσουν την προσπάθεια σου να λειτουργήσεις ισορροπημένα στη ζωή σου. Καλείσαι να αποδείξεις πως έχεις αντιληφθεί τη σημασία του να βρίσκεσαι μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες που σε βοηθούν να πατάς πολύ καλύτερα στα πόδια σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

H επιμονή να λειτουργήσεις ατομικά και με διάθεση να σχολιάσεις και να κριτικάρεις τους γύρω σου, αφήνοντας στο απυρόβλητο εσένα και την απαίτηση να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας τη νέα εβδομάδα, γι αυτό φρόντισε να διώξεις από το μυαλό και την καρδιά σου τα φαντάσματα και τις σκιές δράσεων του παρελθόντος που σε στοιχειώνουν και αποξενώνουν.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...