παρακαλώ περιμένετε...
18.09.2017 έως 24.09.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της νέα στον τομέα των οικονομικών που δεν προέρχονται από τη δική σου βούληση, που στηρίζονται στις αποφάσεις άλλων τις οποίες καλείσαι να εξετάσεις, εκλογικεύσεις και αναλύσεις. Αν υπάρχουν αποφάσεις που σχετίζονται με την αμοιβή από τη δουλειά σου, τότε μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να αισιοδοξείς και πάρα πολύ, αλλά πως πρέπει να συμμαζέψεις κάποια σχέδια που έχεις κάνει και αφορούν επενδύσεις και υποχρεώσεις σου.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία περίοδο διακανονισμού χρηματικών σου οφειλών, τότε φρόντισε να εξυγιάνεις την τσέπη σου, κυρίως μέσα από την ολοκλήρωση κάποιων υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει, ώστε να είσαι πλέον σε θέση να γνωρίζεις πως ακριβώς μπορείς να κινηθείς παρακάτω. Στον ερωτικό τομέα, θα ήταν χρήσιμο να μπορέσεις να συζητήσεις με το έτερο ήμισυ ένα θέμα που δημιουργεί εντάσεις και πείσμα στη σχέση σας, γιατί υπάρχει λύση, αλλά αρνείστε να τη δείτε αφού έχετε σταθεί στη δική σας οπτική χωρίς να κάνετε βήμα προσέγγισης.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 248 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ματθαίος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...