παρακαλώ περιμένετε...
20.02.2017 έως 26.02.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα κουβαλά αρκετή κινητικότητα για εσένα, αφού είναι πιθανό να συνεχίζεις να βρίσκεσαι μπροστά σε νέα δεδομένα που αφορούν την επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή και να πρέπει να τα εμφανίσεις στους γύρω σου. Μία ανακαίνιση του χώρου ή μετακόμιση θα πρέπει να ολοκληρώνεται είτε στο μυαλό σου ως σχέδιο είτε σαν πράξη και να χρειαστεί πλέον να αντιμετωπίσεις το οικονομικό σκέλος αυτής της πράξης, χωρίς να πέσεις στην παγίδα να υπερεκτιμήσεις κάποια δεδομένα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μία εκδρομή με το έτερο ήμισυ μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με την ισορροπία στη σχέση σας και να χρειαστεί να εξετάσεις τα δεδομένα που υπάρχουν και αυτά όπως προκύπτουν μέσα από μία περισσότερο καθημερινή τριβή και σε κάνουν να αντιληφθείς τους πραγματικούς ρόλους μέσα σε αυτή τη σχέση. Αν πάλι απλά ζεις την κάθε σου στιγμή, τότε πρόσεξε μήπως ανοίγεις υπερβολικά το πορτοφόλι ή το στόμα σου και δημιουργείς πατήματα σε άλλους ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν από εσένα πράγματα που ίσως να μην έχεις σκεφτεί αν θα μπορέσεις να παρέχεις σε κάποια περίοδο από σήμερα. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...