παρακαλώ περιμένετε...
19.02.2018 έως 25.02.2018
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Και τώρα, πως προχωράς παρακάτω; Οι εκλείψεις έγιναν, οι εκπλήξεις ήρθαν, οι προσκλήσεις στάλθηκαν ή έφτασαν στα χέρια σου και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις. Πως όμως αποφασίζεις όταν δεν μπορείς ακόμα να διακρίνεις την πρόταση από την παγίδα, την αλήθεια από το ουτοπικό δώρο, τον ατομικό ρόλο από το ομαδικό δώρο; Ένας τρόπος για να καταφέρεις να φτάσεις σε μία απόφαση είναι να προκαλέσεις το μυαλό σου να σωπάσει και να επιλέξεις διαισθητικά ή ακούγοντας την καρδιά σου. Ένας άλλος πάλι τρόπος είναι να δοκιμάσεις να ταράξεις υπάρχουσες ισορροπίες και να εξετάσεις κατά πόσο κάποιοι αντέχουν τα νέα δεδομένα που προσπαθείς να επιβάλεις, ώστε να αντιληφθείς ποιοι θα ακολουθήσουν και ποιοι θα χαθούν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι να βάλεις τον εαυτό σου μέσα στο πλαίσιο που θέλεις να κινείσαι και να δεις αν ο ίδιος σου ο εαυτός σου λέει πως χωρά, πως νιώθει ασφαλής, πως του ταιριάζει. Είναι ώρα να διαλέξεις, οπότε δεν μπορείς να επιδιώκεις να κερδίζεις χρόνο, τον οποίο πλέον θα πρέπει να πληρώσεις ακριβά αφού μοιάζει να έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια της αναμονής.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 226 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...