παρακαλώ περιμένετε...
29.05.2017 έως 04.06.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε φέρνει σε κατάσταση διαμάχης ανάμεσα στο σώμα και το μυαλό σου, αφού δεν μπορούν να συνεργαστούν με κοινό στόχο. Από τη μία πλευρά, έχεις ένα μυαλό που φαίνεται να εγκλωβίζεται σε ένα περιβάλλον που δεν είναι δικής σου διαμόρφωσης, αλλά επιμένεις να το συντηρείς και να επιτρέπεις σε άλλους να το κάνουν να μοιάζει άλλοτε με κουτί ασφαλείας και άλλοτε με φυλακή πολυτελείας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μπορεί λοιπόν να έρθεις σε μία αντιπαράθεση ή ακόμα και έντονη λεκτική σύγκρουση με πρόσωπα που είναι σε θέση να κινούν τα νήματα μέσα στο σπίτι ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον, με άτομα που θέλουν να διασφαλίσουν τη συμμετοχή σου σε περιστάσεις που δεν έχεις επιλέξει. Από την άλλη πλευρά, το σώμα σου θέλει να αποδράσει και να βρεθεί σε έναν τόπο που βρίσκεται το άτομο που λαχταράς ή σε ένα μέρος που γνωρίζεις πως θα καταφέρεις να διασκεδάσεις μακριά από παγίδες που στήνουν άλλοι για τη ζωή σου. Η κόντρα κρατά όλη την εβδομάδα, εκτός και αν τολμήσεις να πραγματοποιήσεις μία απόδραση χωρίς να ενημερώσεις τον κόσμο γύρω σου. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 230 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...