παρακαλώ περιμένετε...
20.11.2017 έως 26.11.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να αποτελεί μία καλή αφορμή για να εξετάσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε δραστικές λύσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα τους. Πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πράγματα που τα θεωρούσες με ένα συγκεκριμένο τρόπο δεν είναι έτσι ακριβώς όπως έλεγες, πως υπάρχουν δεδομένα που δεν μπορείς να παραβλέψεις και καλό θα ήταν να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πολύ χρήσιμο να κάνεις όνειρα και σχέδια, αλλά είναι και πολύ ουσιαστικό να εστιάζεις στην πραγματικότητα και να μην προσπαθείς να αγνοήσεις τα σημάδια που τη διαμορφώνουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Επικεντρώσου στη δουλειά σου, στόχευσε στο να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και βάλε σε δεύτερη μοίρα τα πλάνα που καταστρώνεις και μπορεί να απαιτούν πολύ χρόνο και κόπο. Στον ερωτικό τομέα. απέφυγε τα παιχνίδια εξουσίας και προσπάθησε να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που παρουσιάζουν μία γοητεία αλλά δε φαίνεται να εννοούν αυτά που υπόσχονται.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 173 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μερόπη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...