παρακαλώ περιμένετε...
24.04.2017 έως 30.04.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να πατήσεις πολύ καλύτερα σε υπάρχουσες σχέσεις, οι οποίες όμως δε φαίνεται να έχουν οδηγηθεί προς την κατεύθυνση που ευχόσουν να προχωρήσουν πριν από λίγο καιρό. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει να αναζητάς τρόπους να εμπιστευτείς και πάλι τον εαυτό σου, αναζητώντας όμως τη μέθοδο με την οποία θα αφήσεις έξω από το σκεπτικό που προσπαθείς να διαμορφώσεις κάποια άτομα που γνωρίζεις πως μπορούν να επηρεάσουν τη σκέψη σου.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Θα θελήσεις λοιπόν να μείνεις μακριά από πρόσωπα που βλέπεις πως έχουν έντονα επιθετική στάση απέναντι στα πράγματα, αφού αναζητάς την εσωτερική σου ηρεμία. Θα προσπαθήσεις να απομονώσεις τις σκέψεις σου από την πραγματικότητα που μπορείς να αντιληφθείς με την αφή σου, αφού διαφορετικά μοιάζει σαν να περπατάς στα τυφλά σε ένα δωμάτιο που θα μπορούσες να ανάψεις το φως, αλλά δε γνωρίζεις τι θα δεις μπροστά σου. Τέλος, καλό θα ήταν να θυμάσαι πως κάπου πρέπει να εκτονώσεις την πίκρα και το θυμό σου, οπότε βρεις ένα κομμάτι χαρτί για να γράψεις κάτι και όχι μία βιτρίνα στην οποία μπορείς να ξοδέψεις ότι περιέχει το πορτοφόλι σου. 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 242 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...