παρακαλώ περιμένετε...
20.11.2017 έως 26.11.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει σε επαφή με σημαντικές αποφάσεις για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού καλείσαι να αποδεχτείς κατά πόσο μπορείς να παραμείνεις μέσα σε ένα περιβάλλον που αποκτά δομή και κανόνες ή δε νιώθεις έτοιμος/η για κάτι τέτοιο. Έχοντας κατά νου πως μπορείς να έχεις αρκετές προτάσεις με ερωτικό ή επαγγελματικό ενδιαφέρον, αυτό που πρέπει να κατανοήσεις είναι πως δε χρειάζεται να δεσμευτείς βιαστικά και χωρίς να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Θα πρέπει να έχεις ήδη καταλάβει πως βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που προχωράς σε δομικές αλλαγές στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σου και αυτό μπορεί να δείχνει  πως ξορκίζεις φαντάσματα του παρελθόντος από το μυαλό και την καρδιά σου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως πρέπει να προχωρήσεις σε αποφάσεις που εμπεριέχουν μία δόση ασφάλειας όπως αυτή προκύπτει μέσα από την αποφυγή πατρόν του παρελθόντος, αλλά πως προχωράς στο μονοπάτι που εκφράζει την ανάγκη σου να μοιραστείς τη ζωή σου με τρόπο που σε γεμίζει και της προσφέρει νέο  νόημα και όχι να περιχαρακωθείς πίσω από άμυνες που στηρίζονται σε λάθη ή αστοχίες του παρελθόντος.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 173 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μερόπη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...