παρακαλώ περιμένετε...
21.05.2018 έως 27.05.2018
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα σε βάζει στο επίκεντρο των εξελίξεων και ζητά από εσένα να καταφέρεις να διατηρήσεις μία εξαιρετικά σοβαρή εικόνα μπροστά σε πρόσωπα που τεστάρουν το ρόλο που θα μπορούσες να αναλάβεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Καλείσαι να διαχειριστείς με εξαιρετική επιτυχία την προσπάθεια να ισορροπήσεις πάνω στο δίπολο καριέρα-οικογένεια, να μοιράσεις το χρόνο σου με τρόπο που δε δημιουργεί παράπονα στα δύο στρατόπεδα. Μπορεί να πρέπει να γίνεις περισσότερο συγκεκριμένος/η ως προς τις αποκρίσεις σου απέναντι σε άτομα που έχεις απέναντι σου και καλείσαι να συμβουλέψεις ή να καθοδηγήσεις με στόχο να μην εκτροχιαστεί μία κατάσταση στην οποία συμμετέχετε και οι δύο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μπορεί πάλι να πρέπει να προχωρήσεις σε σημαντικές ανακοινώσεις, οι οποίες είναι σε θέση να ταρακουνήσουν κάποια δεδομένα της ζωής σου και να προκαλέσουν τριγμούς σε οικοδομήματα που έχουν χτιστεί με λάθος τρόπο. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να μπορείς σε κάθε χρονική στιγμή να εμπιστεύεσαι την κρίση σου και να υποστηρίζεις μέχρι τέλους τις υποσχέσεις σου που είναι πιθανό να μοιάζουν εξαιρετικά σημαντικές.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...