παρακαλώ περιμένετε...
22.05.2017 έως 28.05.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να δοκιμάζει τις οικονομικές σου αντοχές, να τεστάρει κατά πόσο μπορείς να διαχειριστείς έξοδα που προκύπτουν χωρίς να τα περιμένεις και να διατηρήσεις στο παρασκήνιο κάποιες διεργασίες που κάνεις και πιθανότατα να σε βάζουν στη διαδικασία αγορών ή συναισθηματικού ξοδέματος.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Με τον Ερμή βέβαια στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανό να κάνεις προσεκτικά βήματα σε νέες συνεργασίες και να δοκιμάζεις τα λεγόμενα της άλλης πλευράς απέναντι σε σχέδια που φαντάζουν εξαιρετικά, αλλά δεν μπορείς ακόμα να εμπιστευτείς. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να προχωρήσεις σε κάποιες δηλώσεις που δεν είναι βέβαιο πως μπορούν να θεωρηθούν και η απόλυτη αλήθεια, αφού μπορεί να έχεις πείσει τον εαυτό σου πως πρέπει να ρισκάρεις σε έναν τομέα χωρίς να γνωρίζεις εκ των προτέρων αν θα υπάρξει δίχτυ ασφαλείας. Θα σου έλεγα να προσέξεις τέτοιου είδους κινήσεις, αφού δεν είναι σίγουρο πως έχεις απέναντι σου ένα άτομο που εννοεί αυτά που λέει ή που λέει αυτά που ακριβώς σκέφτεται.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 236 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...