παρακαλώ περιμένετε...
19.02.2018 έως 25.02.2018
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η κοινωνική σου ζωή φαίνεται να αποκτά μεγαλύτερη σημασία αυτή τη νέα εβδομάδα αφού έχεις την ευκαιρία να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και να καταφέρεις να διώξεις μακριά τις σκέψεις και προσωπικές σου αγωνίες. Η μετάβαση σου σε μία νέα προσωπική ή επαγγελματική κατάσταση επιφέρει και την ευκαιρία να συστηθείς με κόσμο που δε γνώριζες, αλλά ακόμα και να εντάξεις στη ζωή σου καινούργια χρονοδιαγράμματα και μία νέα αντίληψη ιεράρχησης των καταστάσεων. Ίσως να γίνεται πλέον γνωστό σε αρκετό κόσμο πως έχεις κάνει το παρακάτω βήμα στη ζωή σου, πως τόλμησες να βγεις από το καβούκι που είχες κλειστεί, πως θέλησες να δοκιμάσεις να μπεις σε μία σχέση.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να ξεκινήσεις να νιώθεις μέλος μία ευρύτερης ομάδας στην οποία πλέον ανήκεις. Εκτός και αν αναζητάς το νέο αντικείμενο εργασίας σου και έχεις πλέον την ευκαιρία να λάβεις βοήθεια από πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου που προτείνουν κάτι που μοιάζει εξαιρετικά ενδιαφέρον.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 226 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...