παρακαλώ περιμένετε...
16.01.2017 έως 22.01.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η ανάγκη σου να αποδράσεις από κόσμο που έχεις γύρω σου, ακόμα και αν πρόκειται για άτομα του φιλικού σου κύκλου, με αποτέλεσμα να υπάρχει η προοπτική να συμπεριφερθείς με κάπως απότομο τρόπο τη νέα εβδομάδα. Θα αναγνωρίσεις αρκετές στιγμές κατά τις οποίες θα τολμούσες να μιλήσεις με τρόπο που δείχνει απέχθεια σε πρόσωπα που συνήθιζες να έχεις κοντά σου, απλά επειδή νιώθεις πως σε εκμεταλλεύονται ή σε έχουν ως δεδομένο/η. Μπορεί πάλι να αισθανθείς πως καταναλώνεις όλη τη δυναμική σου σε ανάγκες τρίτων, με αποτέλεσμα να αναζητήσεις τον τρόπο να πραγματοποιήσεις μία απόδραση που έχεις κατά νου και ονειρεύεσαι.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μπορεί πάλι να χρειαστεί να ταξιδέψεις αρκετά λόγω της δουλειάς σου και αυτό να σου προκαλέσει μία μεγάλη ανάγκη να επιστρέψεις σε ένα περιβάλλον που γνωρίζεις και σε γνωρίζουν, κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως έχεις λειτουργήσει ατομικά τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να έχεις χάσει στηρίγματα που έχεις ανάγκη. Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει σε έντονες σκέψεις, αφού προβληματίζεσαι σχετικά με τις προτεραιότητες σου, κάτι που σημαίνει πως οι απαιτήσεις άλλων από εσένα μπορεί να αποτελέσουν αιχμές καυγάδων. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...