παρακαλώ περιμένετε...
13.02.2017 έως 19.02.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ρυθμίσεις κάποιες παραμέτρους της καθημερινότητας που έχουν αλλοιώσει σχέσεις και συνεργασίες. Μετά από μία αποφασιστική πράξη συμμετοχής ή παραίτησης που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, καλείσαι πλέον να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και το χρόνο που θα πρέπει να επενδύσεις σε νέα δεδομένα. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου, να ασχοληθείς με την υγεία σου, να βελτιώσεις τις αντοχές σου και να χωρέσεις σε νέα δεδομένα της ζωής σου.

 

Βαλεντίνος για μια μέρα ή για μια ζωή; Μάθε τώρα πόσο ταιριάζεις με τον/τη σύντροφο σου με τις ερωτικές συναστρίες του Stardome*. Απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Δε χρειάζεται να προχωρήσεις σε φωνές και διεκδικήσεις, να προσπαθήσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις μέσα από μεθόδους που δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου. Αυτό που καλείσαι να πράξεις είναι να ιντριγκάρεις κοντινά σου πρόσωπα ώστε να εξετάσεις τις προθέσεις τους, όπως αυτές προκύπτουν μέσα από ενστικτώδεις αντιδράσεις, που κρύβονται εξαιρετικά πίσω από εγκεφαλικές εξηγήσεις και εκλογικεύσεις. Τη νέα εβδομάδα φρόντισε να ηλεκτρίσεις μία κατάσταση που μπορείς όμως και να ελέγχεις, για να τεστάρεις τις αντοχές της. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...