παρακαλώ περιμένετε...
25.09.2017 έως 01.10.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να προσπαθήσεις να πατήσεις σταθερά στα πόδια σου, να νιώσεις πως δεν πετάς και χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα, γιατί είναι καιρός να ξεκινήσεις κάτι νέο που έχει πλάνο και σχέδιο. Αν βρίσκεσαι σε ένα νέο τόπο ή περιβάλλον, αν ξεκινάς μία καινούργια δουλειά ή τις σπουδές σου, τότε φρόντισε να μην ενθουσιαστείς από τις εικόνες που μπορεί να έχεις απέναντι σου, αλλά να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους για να κατανοήσεις κατά πόσο έχεις διαμορφώσει μία εικόνα που έχει σχέση με την πραγματικότητα ή όχι.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο της ερωτικής σου ζωής, τότε είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή ώστε να κάνεις μία πρόταση που μπορεί να ιντριγκάρει την άλλη πλευρά, ώστε να καταλάβεις αν έχεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που εννοεί αυτά που λέει ή προσπαθεί απλά να περάσει ευχάριστα το χρόνο του. Σε κάθε περίπτωση, η νέα εβδομάδα ζητά επαφή με την πραγματικότητα, γι αυτό φρόντισε να ζεις τα όνειρα στον ύπνο και όχι στον ξύπνιο σου. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φρώσο, Ευφροσύνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...