παρακαλώ περιμένετε...
17.07.2017 έως 23.07.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η αποφασιστικότητα σου απέναντι σε αλλαγές που θα πρέπει να λάβουν χώρα στον τομέα του σπιτιού είναι το στοίχημα της νέας εβδομάδας. Θα πρέπει να έχεις πλέον συνειδητοποιήσει πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία γενικότερη πρόσκληση ώστε να αλλάξεις το χώρο της διαβίωσης σου, ξεκινώντας από μία ανακαίνιση του χώρου και φτάνοντας μέχρι μία πιθανή μετακόμιση.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αφήνοντας πίσω σου μία περίοδο που δυσκολεύτηκες ώστε να χωρέσεις στα νέα δεδομένα της σχέσης ή δουλειάς σου, είναι η ώρα που θα κληθείς να ζητήσεις περισσότερο ζωτικό χώρο ή να προχωρήσεις σε μία αναμέτρηση με την άλλη πλευρά για να τεστάρεις κατά πόσο ζείτε στον ίδιο χώρο ή απλά μοιράζεστε ένα κοινό περιβάλλον. Η έννοια της συμβίωσης είναι πολύ σημαντική πλέον και καλά θα κάνεις να ξεκαθαρίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεις απέναντι σου ένα άτομο που έχει φωνή, διάθεση να φανεί και ικανότητα να ξεχωρίσει, με αποτέλεσμα να νιώσεις πως παραμελείσαι ή πως σε ξεπερνούν. Μία τέτοια βέβαια αναμέτρηση θα φέρει στο προσκήνιο και μνήμες από την παιδική ή εφηβική ηλικία, οπότε να είσαι προετοιμασμένος/η  για αναμέτρηση με φαντάσματα του παρελθόντος. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...