παρακαλώ περιμένετε...
20.03.2017 έως 26.03.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η αλήθεια είναι πως η νέα εβδομάδα κουβαλά τη δυναμική για μία μη αναμενόμενη έκπληξη, την οποία όμως θα πρέπει να κατανοήσεις κατά πόσο σου τη σερβίρουν ή αποφασίζεις να σερβίρεις εσύ σε άλλους. Στον εργασιακό χώρο, μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα αυξανόμενης έντασης, μία κατάσταση που σιγοβράζει και γνωρίζεις πως θα υπάρξει μία έκρηξη σύντομα, αλλά αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να αποφύγεις τις παλινωδίες και την επιστροφή σε ένα παρελθόν που σε βοηθά παροδικά για να διώξεις τις εικόνες σου σήμερα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να εφαρμόσεις πράξεις από το παρελθόν σου στη σημερινή κατάσταση και να προσπαθήσεις να εναρμονίσεις τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου με το ρόλο σου μέσα σε αυτό το περιβάλλον. Η ανάληψη ευθυνών και δράσεων είναι ένα σημαντικό κομμάτι της νέας εβδομάδας, αφού θα κληθείς να αναλάβεις ρόλους που γνωρίζεις πως κάποιοι θα θεωρήσουν πως δε σου αξίζουν ή πως υποσκάπτουν υπάρχουσες ισορροπίες. Σε μία τέτοια περίπτωση, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι με γνώμονα την προσωπική σου βούληση, έχοντας όμως κατά νου πως μπορεί να δημιουργείς εχθρούς που δεν ανέμενες γύρω σου. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 230 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βαγγέλης, Ευαγγελία, Άγγελος, Αγγέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...