παρακαλώ περιμένετε...
16.07.2018 έως 22.07.2018
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Το μυαλό σου μοιάζει να συνεχίζει να παίζει περίεργα παιχνίδια για ακόμα μία εβδομάδα, αφού πιθανότατα να θέλει να πάρει στα χέρια του τη ζωή σου, μην επιτρέποντας στο σώμα σου να ορίσει τις κινήσεις σου. Και πως να γίνει άλλωστε αυτό, αφού μοιάζει να μην είσαι σε θέση να καθοδηγήσεις τις κινήσεις σου; Πως να αναλάβεις πρωτοβουλίες όταν δεν είσαι ακόμα σίγουρος/η αν γνωρίζεις την κατεύθυνση που θέλεις να κινηθείς και αν υπάρχουν άλλα άτομα κοντά σου που συμβαδίζουν με τις προθέσεις σου; Για να μην ταλαιπωρείσαι λοιπόν, δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες, δεν είναι απαραίτητο να λύσεις όλα τα θέματα που σε αφορούν αυτή τη χρονική στιγμή, Θα πρέπει απλώς να βάλεις σε μία σειρά τις προτεραιότητες σου και να αποφασίσεις επιτέλους αν θέλεις να κινηθείς μόνος/η ή με παρέα μαζί σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Στην πρώτη περίπτωση, αποφάσισε το μονοπάτι που θα ακολουθήσεις στο τέλος του επόμενου μήνα. Στη δεύτερη περίπτωση, δοκίμασε τις σχέσεις με τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και στο τέλος του επόμενου μήνα θα γνωρίζεις ποιοι θα ακολουθούσουν.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...