παρακαλώ περιμένετε...
24.04.2017 έως 30.04.2017
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει την προοπτική ενός ταξιδιού στο προσκήνιο, αφού φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος μίας συνάντησης που θα μπορούσε να ξεκλειδώσει ένα θέμα επαγγελματικού περιεχομένου. Η επαφή με ένα πρόσωπο από τα παλιά και η επανάκαμψη ενός θέματος που είχε μείνει στη μέση είναι το βασικό ζητούμενο με στόχο να τεθούν υλοποιήσιμοι στόχοι σε μία πορεία που τον τελευταίο καιρό δοκίμασε τις αντοχές της.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν από την άλλη πλευρά βρίσκεσαι μπροστά σε έναν καταιγισμό νέων και ειδήσεων, τότε θα προσπαθήσεις να βρεις το χρόνο και τον τρόπο να αποδράσεις κάποια στιγμή για κάπου μακριά, με στόχο να βρεις και πάλι την εσωτερική σου ηρεμία για να καταφέρεις να κατηγοριοποιήσεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως θα σκεφτείς κάποια θέματα διαφορετικά και είναι πιθανό να νιώσεις πως πνίγεσαι μέσα σε ένα σύστημα που σε εγκλωβίζει και σε αναγκάζει να λειτουργείς με τρόπο που σε έκανε να χάσεις τους στόχους σου και να αρχίσεις να επικοινωνείς χωρίς να απηχείς τις δικές σου απόψεις. 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...