παρακαλώ περιμένετε...
16.07.2018 έως 22.07.2018
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς και εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με τον κύριο τομέα της συγκεκριμένης επιρροής να είναι ο επαγγελματικός τομέας. Καλείσαι να διαχειριστείς τις νέες ισορροπίες που διαμορφώνονται, να καταφέρεις να χωρέσεις στα καινούργια δεδομένα που έχουν προκύψει, είτε αυτά αφορούν την αλλαγή στην ιεραρχία στη δουλειά σου, είτε την καινούργια καθημερινότητα σου όπως έχει διαμορφωθεί. Σαφώς και κουβαλάς μέσα σου ή πρέπει να αντιμετωπίσεις το θυμό άλλων προς την πλευρά σου, κάτι που σημαίνει πως αλλάζει ο ρόλος σου με αποτέλεσμα να έχεις διαφορετική εικόνα προς τους γύρω σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Είναι σίγουρο πως βρίσκεσαι σε εσωτερικό, αλλά πιθανότατα και εξωτερικό, αναβρασμό οπότε καλό θα ήταν να προσπαθείς να εκφράζεις αυτά που σε προβληματίζουν και όχι να εκτονώνεσαι σε αγορές αντικειμένων ή επίδειξη ανούσιας δύναμης. Η νέα εβδομάδα σε κάνει να πρέπει να αποδείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς τις δύσκολες καταστάσεις και όχι πως κρύβεσαι πίσω από αυτές.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...