παρακαλώ περιμένετε...
23.10.2017 έως 29.10.2017
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Τα παιχνίδια του μυαλού σου μπορεί να γίνουν αρκετά μεγαλύτερα τη νέα εβδομάδα και να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα αρχίσεις να χτίζεις το επόμενο βήμα της προσωπικής ή επαγγελματικής σου ζωής. Μία πρόκληση που έχεις μπροστά σου, μία πρόσκληση να αφήσεις τη γνώριμη ασφάλεια και να περάσεις σε ένα επόμενο στάδιο, είναι ένα θέμα που μπορεί να σε ταλαιπωρεί αφού προσπαθείς να το αξιολογήσεις. Το τέλος μίας γνώριμης εποχής σε συνδυασμό με την έναρξη μίας καινούργιας εμπειρίας φαίνεται να λαμβάνουν χώρα την ίδια εποχή και αυτό σε αγχώνει, αλλά ταυτόχρονα σου προσφέρει τις ελπίδες για το μέλλον που αναζητάς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Καλείσαι όμως να αποδεχτείς πως κλείνει ένας κύκλος, πως αποχωρίζεσαι μία φιγούρα ή ένα περιβάλλον που συνήθισες να σου προσφέρει ασφάλεια και αυτό το γεγονός θα μπορούσε να κάνει το μυαλό σου να χάσει την ισορροπία του. Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε ιντριγκάρει να παίξεις με τις προοπτικές της νέας έναρξης, γνωρίζοντας όμως πως ταρακουνάς ισορροπίες και σταθερές που είναι καιρός να πάψουν να υφίστανται. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 205 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...