παρακαλώ περιμένετε...
28.11.2016 έως 04.12.2016
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η ευκαιρία σου να περάσεις όμορφα στον προσωπικό τομέα δεν μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτη τη νέα εβδομάδα. Αν έχεις απέναντι σου ένα άτομο που αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του, που θεωρεί πως δε χρειάζεται να παίζονται επιπλέον παιχνίδια εξουσίας και μυστικοπάθειας ανάμεσα σας, τότε καλό θα ήταν να λάβεις μέρος στο σκηνικό που στήνει. Άνοιξε την καρδιά σου και μη φοβάσαι μήπως εκτεθείς ή βρεθείς σε μία παράσταση στην οποία φοβάσαι μήπως κάποια στιγμή πέσει η αυλαία της χωρίς να έχεις λάβει όλη την ικανοποίηση που θεωρείς πως μπορείς να λάβεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Είναι η κατάλληλη στιγμή να τολμήσεις να κάνεις μία κίνηση που θα μπορούσε να βάλει τη ζωή σου σε νέα ταχύτητα, που ίσως και να είναι σε θέση να σε σπρώξει προς νέες κατευθύνσεις, προς μέρη στα οποία θα μπορούσες να αλλάξεις την καθημερινότητα σου με στόχο να την κάνεις περισσότερο φιλική προς τον πραγματικό σου εαυτό. Αν η παραπάνω πρόταση σημαίνει πως σπας δεσμά μίας σχέσης ή συνεργασίας, τότε μη φοβάσαι να πεις την αλήθεια, αφού ξεκινά μία περίοδος που θα αυξηθεί η ταχύτητα της ζωής σου και καλείσαι να μη βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που έχει φρακάρει, αφού κουβαλάς ενέργεια που δεν μπορείς να καταπνίξεις. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 189 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...