παρακαλώ περιμένετε...
26.06.2017 έως 02.07.2017
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα σε προκαλεί να βρεις τρόπο να αντέξεις καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα ή στην ευρύτερη καθημερινότητα σου, οι οποίες είναι σε θέση να σε εκθέσουν στα μάτια ανθρώπων που περιμένουν πολλά από εσένα και εσύ απλά αποφασίζεις να διαψεύσεις τις ελπίδες τους. Η παραμονή σου σε ένα καθορισμένο εργασιακό πλαίσιο μπορεί να μοιάζει με δύσκολη αποστολή, αφού καλείσαι να διαχειριστείς προσωπικότητες που λειτουργούν με τρόπο που δεν είναι ξεκάθαρος, και αυτό θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις μία πραγματικότητα που απέχει πολύ από αυτό που ονειρευόσουν ή φανταζόσουν πως ισχύει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως πάλι να πιέζεσαι σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο που έχει κανόνες του οποίους δεν μπορείς να αποδεχτείς, τους οποίους θεωρείς θηλιά στο λαιμό σου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δύσκολες καταστάσεις στις υπάρχουσες συνεργασίες σου. Αν όλα τα παραπάνω δε βρουν διέξοδο διαφυγής, τότε μπορεί να αντιμετωπίσεις θέματα με την υγεία σου, αφού η εσωτερική σου σύγκρουση θα βρει πρόσφορο έδαφος στο σώμα σου και θα φανεί και στους γύρω σου.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 264 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...