παρακαλώ περιμένετε...
26.09.2016 έως 02.10.2016
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα εμπεριέχει την ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να βοηθήσεις τον εαυτό σου να εμπλακεί σε μία εργασιακή προσπάθεια που μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή για να συνειδητοποιήσεις κάποια κομμάτια της δικής σου προσωπικότητας. Είναι πιθανό να αντιληφθείς πως έχει φτάσει η ώρα να ξεκινήσει μία νέα περίοδος στην καθημερινότητα σου, γιατί αναζητάς τον τρόπο να εντάξεις σε αυτή και κάποιες δραστηριότητες που θεωρείς πως σε βοηθούν να εξελιχθείς όχι απαραίτητα μέσα από τις επαγγελματικές σου δράσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Γι αυτό, μπορεί να συζητήσεις μία αλλαγή στα ωράρια εργασίας σου, να αναζητήσεις αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θέλεις να εφαρμόσεις στο πρόγραμμα σου, να επανατοποθετήσεις την ιεράρχηση των πραγμάτων στη ζωή σου. Ίσως πάλι όλη η παραπάνω αλλαγή να προέλθει από ένα ταξίδι που ετοιμάζεσαι να κάνεις και θα μπορούσε να ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σου, αφού είναι πιθανό να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που δεν περίμενες να μπορεί να έχει τέτοια επίδραση στη ζωή σου. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 280 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αργύρης, Αργυρό

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...