παρακαλώ περιμένετε...
23.04.2018 έως 29.04.2018
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να υπάρξει πρόοδος σε θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, να προχωρήσουν κάποια θέματα της δουλειάς σου ακόμα αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να πιεστείς και να οδηγήσεις τον εαυτό σου στα όρια του. Καλό θα ήταν να δείξεις σημάδια συνεργασίας με άτομα που βρίσκονται γύρω σου, να αποδείξεις σε κάποια πρόσωπα πως συνεννοείστε και μπορείτε να προχωρήσετε τα κοινά σας θέματα παρακάτω, να δώσεις εύσημα σε κάποια από αυτά τα πρόσωπα. Την ίδια όμως στιγμή θα αντιληφθείς πως υπάρχουν συνεργασίες που πάσχουν, πως αναδεικνύεις με τον τρόπο σου κάποιες ατέλειες στην απόδοση και συμπεριφορά ατόμων που είναι γύρω σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η αλήθεια όμως είναι πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να πιέζεσαι, να κρύβεσαι και να συμβιβάζεσαι, αφού θέλεις να περνάς όμορφα ακόμα και τις στιγμές που πιέζεσαι στον επαγγελματικό τομέα. Είναι καιρός λοιπόν να μιλήσεις ανοικτά, να εκφραστείς χωρίς να σκέφτεσαι μήπως στενοχωρήσεις κάποιους, να λειτουργήσεις ανοικτά, γιατί διαφορετικά φορτώνεις το σώμα και το μυαλό σου με τοξίνες που δε χρειάζεται να τις κάνεις μέρος της ζωής σου.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...