παρακαλώ περιμένετε...
22.01.2018 έως 28.01.2018
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα θα αποτελέσει την έναρξη της περιόδου των καινούργιων μεγάλων προκλήσεων που θα αντιμετωπίσεις και είναι σε θέση να αλλάξουν τη θέση σου μέσα σε μία σχέση ή συνεργασία. Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας θα φέρει νέο αέρα στη ζωή σου, αφού θα μπορέσεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου ή για δραστηριότητες που σε βοηθούν να βγάλεις και πάλι την παιδική αθωότητα από μέσα σου. Θα μπορέσεις να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να τολμήσεις να μιλήσεις ανοικτά σε ένα πρόσωπο που φαίνεται να υπάρχει ερωτική χημεία απέναντι σας. Σε μία υπάρχουσα σχέση, τα δεδομένα αρχίζουν να αλλάζουν αφού η συγκατοίκηση ή η απόκτηση ενός παιδιού είναι θέματα που τίθενται με αρκετά μεγάλη σοβαρότητα πλέον στο τραπέζι.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αυτό που έχει πλέον σημασία είναι να αντιληφθείς πως βγαίνεις από μία περίοδο σκότους και ανάγκης να δουλέψεις πολύ σκληρά και μπαίνεις σε μία εποχή που έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε τομές που θα ομορφύνουν τη ζωή σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να αποφύγεις να συμβιβαστείς σε καταστάσεις που σε στενεύουν και να πιστέψεις στην ευτυχία που μπορούν να προσφέρουν κάποιες προσκλήσεις που αρχίζουν να φτάνουν στην πόρτα σου.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 205 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολυξένη, Ξένια

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...