παρακαλώ περιμένετε...
24.10.2016 έως 30.10.2016
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τη χαρά στη ζωή σου. Με μία καθημερινότητα που έχει αποκτήσει αρκετό βάρος, αφού καλείσαι να αντιμετωπίσεις πολλά και διάφορα ζητήματα, είναι πολύ δύσκολο να εφευρίσκεις τρόπους ώστε να χαίρεσαι τη ζωή σου. Με επαγγελματικές σχέσεις που κάποιες στιγμές κινούνται μεταξύ ενός καυγά και μίας παραίτησης, είναι τουλάχιστον κουτό να σου μιλάω για στιγμές ανεμελιάς και δημιουργικής έκφρασης απέναντι στις περιστάσεις της ζωής σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ καιαπόκτησε τη δική σου!  

 

Με κάποια μικρά ή μεγαλύτερα θέματα υγείας που επιμένουν να σου χαλούν την ημέρα, είναι τουλάχιστον χαζό να θεωρείς πως εξακολουθεί να είναι η ρουτίνα της καθημερινότητας το πρώτο και βασικό ζήτημα της ζωής σου. Καλά θα κάνεις λοιπόν να εστιάσεις σε πράγματα που είναι σε θέση να διαμορφώσουν μία περισσότερο υγιή πραγματικότητα στη ζωή σου, να δώσεις βάση σε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου με στόχο να σε στηρίξουν και να σου δείξουν τον τρόπο να περνάς καλά. Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε πιέσει, αλλά ταυτόχρονα θα σε βοηθήσει να δεις την ιεραρχία της ζωής σου με διαφορετικό τρόπο. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...