παρακαλώ περιμένετε...
02.03.2015 έως 08.03.2015
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η έντονη εξωστρέφεια σου και η τάση σου να φαίνεσαι περισσότερο από ότι οι υπόλοιποι γύρω σου είναι δύο στοιχεία που μπορεί να ενοχλήσουν κάποια πρόσωπα της δουλειάς ή της καθημερινότητας σου. Βρίσκεσαι σε μία εποχή που έχεις ανοίξει τον κύκλο σου ή που έχεις την ευκαιρία να κάνεις ανοίγματα γύρω σου, να γνωρίσεις κόσμο ώστε να διαφημίσεις τον εαυτό σου, να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που φλερτάρετε. Επιπλέον, μπορεί να συνεχίζεις την εκπαίδευση σου σε ένα αντικείμενο που φαίνεται να σε ενθουσιάζει και να σου δίνει την ευκαιρία για νέους δρόμους μπροστά σου.

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Stardome* και του Sexyshades.gr και κέρδισε ένα σετ αξίας 150€ με τα εσώρουχα της ταινίας 50 Shades of Grey!   

Μην ξεχνάς όμως πως καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να επενδύσεις και στη διασκέδαση σου, να τολμήσεις ένα ταξίδι αναψυχής, να προτείνεις μία εκδρομή που αλλάζει τα δεδομένα στη σχέση σου ή που θα σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που είναι φανερό πως υπάρχει ερωτική χημεία ανάμεσα σας. Όντας όμως σε μία τέτοια έντονη κινητικότητα, να έχεις κατά νου πως μπορεί να υπερεκτιμήσεις τον εαυτό σου και να φτάσεις σε σημείο ύβρεων απέναντι σε άτομα της καθημερινότητας σου, σε πρόσωπα που δε σου φταίνε σε κάτι, σε συναδέλφους και συνεργάτες που δε θα ήθελες να δουν αυτό το αλαζονικό σου πρόσωπο. Γι αυτό, πριν εκτοξεύσεις τη φαρμακερή σου ατάκα, πρόσεξε ποιους έχεις απέναντι σου.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 346 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...