παρακαλώ περιμένετε...
21.08.2017 έως 27.08.2017
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια την αλήθεια και να σε ωθεί να βγεις από την παράλληλη πραγματικότητα με στόχο να ζήσεις το σήμερα και το τώρα. Η επιτυχία της νέας εβδομάδας έγκειται στο να καταφέρεις να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να κρύβεσαι και χωρίς να φοβάσαι μήπως εκτεθείς, αφού δεν είσαι πλέον υπόλογος/η απέναντι σε κανέναν. Ή μήπως αρχίζεις να είσαι υπόλογος/η σε ένα άτομο που μπαίνει στη ζωή σου και θεωρείς πως αποτελεί ένα πολύτιμο πετράδι στο στέμμα που φοράς; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε δείξε σε αυτό το άτομο την απέραντη αγάπη σου, φρόντισε να προσφέρεις ένα σημαντικό κομμάτι από τον πολύτιμο χρόνο σου και δείξε πως αλλάζεις τις προτεραιότητες σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν πάλι πετυχαίνεις κάτι πολύ σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα, τότε δείξε την ικανοποίηση σου μέσα από πράξεις και όχι μέσα από λόγια που μπορεί να ακουστούν και κάπως αλαζονικά. Γενικότερα, συνειδητοποίησε πως μπορείς να έχεις πλήρη έλεγχο της ζωής σου, αρκεί να πιστεύεις σε εσένα, τις επιλογές σου και αυτό που ξεκινά να χαράσσεται πάνω στο μονοπάτι που περπατάς. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...