παρακαλώ περιμένετε...
16.01.2017 έως 22.01.2017
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Κάτι σου λείπει τη νέα εβδομάδα, κάτι που φαίνεται να δυσχεραίνει κομμάτια της ζωής σου που θα ήθελες να αποτελούν πίστες διασκέδασης, και αυτό το κάτι θα παίξει μεγάλο ρόλο. Η σχέση σου με το έτερο ήμισυ μπορεί να χρειαστεί να σε απασχολήσει, ώστε να καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά όχι μόνο με το άτομο που έχεις δίπλα σου, αλλά κυρίως με τον εαυτό σου όπως θα ήθελες να είναι μέσα από τη σχέση σας. Η καθημερινότητα αποτελεί ένα εμπόδιο ώστε να καταφέρεις να μιλήσεις τη γλώσσα που θα ήθελες, αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν μόνο άλλοι που επηρεάζουν τη ζωή σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να εξηγήσεις κάποια κομμάτια της ζωής σου που σε δυσκολεύουν, ώστε να καταλάβει και η άλλη πλευρά την οπτική σου, αφού διαφορετικά φαίνεται σαν να κινείσαι παράλληλα αλλά και απομακρυσμένα με ένα άτομο που κάτω από άλλες περιστάσεις θα μπορούσατε να έχετε εξαιρετική χημεία μεταξύ σας. Τέλος, να θυμάσαι πως είναι πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις σε επιθυμίες σου, αφού δε χρειάζεται να προχωρήσεις σε ανοίγματα. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 260 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευθύμης, Ευθυμία, Φαβιανός, Φαβιανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...