παρακαλώ περιμένετε...
20.02.2017 έως 26.02.2017
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα σε ωθεί να συνεχίσεις να εκφράζεις τον εαυτό σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως δημιουργείς αντιπάθειες και προβλήματα στους γύρω σου, αφού αισθάνεσαι πως έχει φτάσει η ώρα ώστε να κάνεις ολοκληρωτικά φανερή την παρουσία σου. Μπορεί να προκύπτει η ευκαιρία ώστε να κάνεις ταξίδια που ανοίγουν τον επαγγελματικό σου κύκλο, να συζητάς σχέδια που καταστρώνεις για την υπάρχουσα δουλειά σου και να λαμβάνεις την αποδοχή τρίτων ή να είσαι έτοιμος/η να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου σε ένα αντικείμενο που φαίνεται να αλλάζει την ιδιότητα σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως πάλι να υπάρχει έντονη ερωτική έλξη με ένα άτομο που έρχεται από μακριά ή που γνώρισες τυχαία και φέρνει μία γλώσσα που ιντριγκάρει το πάθος ανάμεσα σας, με αποτέλεσμα να έχεις θέσει σε δεύτερη μοίρα την υπάρχουσα σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό που καλείσαι να έχεις κατά νου είναι μήπως ενθουσιάζεσαι από το θαυμασμό και τις υποσχέσεις που λαμβάνεις, με αποτέλεσμα να χάνεις την ουσία και να εξιδανικεύσεις ανθρώπους και καταστάσεις που είναι πολύ εύκολο να λειτουργούν στο παρασκήνιο, επιτρέποντας σου να θεωρείς πως κινείσαι σε μία λεωφόρο χωρίς μπλόκα. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...