παρακαλώ περιμένετε...
27.03.2017 έως 02.04.2017
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Τα θέματα που αντιμετωπίζεις στον επαγγελματικό τομέα θα σοβαρέψουν τη νέα εβδομάδα και είναι πιθανό να πρέπει να σταθείς όρθιος/α μπροστά σε ένα κοινό που δε σε έχει δει με το συγκεκριμένο τρόπο. Οι απόψεις σου μπορεί να δυσαρεστήσουν κάποια άτομα και να περάσεις μηνύματα που μοιάζουν σκληρά σε κάποια μέλη της ομάδας στην οποία απευθύνεσαι.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως πάλι να θελήσεις να έρθεις σε επαφή με άτομα που κατέχουν γνώση που εσύ δε φαίνεται να κουβαλάς αυτή τη στιγμή, που θα σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις κάποια διλήμματα που είναι μέσα στο κεφάλι σου και αδυνατείς να βρεις τις λύσεις. Αν από την άλλη πλευρά είσαι μπροστά στην εκκίνηση μίας νέας κατάστασης, τότε καλύτερα να μη δώσεις όλο σου το δυναμικό σε αυτή την απόπειρα, γιατί είναι πιθανό να ξεκινάς κάτι που δε σου έχει συστηθεί πλήρως, με αποτέλεσμα στην πορεία να ανακαλύψεις κομμάτια που μπορεί να αλλάξουν την άποψη σου για την όλη κατάσταση. Η νέα εβδομάδα δοκιμάζει τις αντοχές σου στη διπλωματία, γι αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου μπροστά στην αδικία ή στην προσπάθεια άλλων να κρυφτούν από την αλήθεια. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λυδία, Μακρίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...