παρακαλώ περιμένετε...
16.07.2018 έως 22.07.2018
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα χρειάζεται προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγορές που αφορούν το σπίτι ή με ζητήματα χρημάτων στον επαγγελματικό τομέα, γιατί η πραγματικότητα από τη φαντασία δεν απέχουν και μεγάλη απόσταση. Θα χρειαστεί να προσέξεις ιδιαίτερα το κόστος κάποιων αγορών που σκέφτεσαι να κάνεις, να είσαι προσεκτικός/η με τον προϋπολογισμό σου και να προσπαθήσεις να περπατήσεις στην πραγματικότητα, αφού μπορεί να κάνεις σχέδια που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια της ζωής σου. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου, είτε αυτό αφορά την αμοιβή από τη δουλειά σου, είτε για λόγους συνεργασίας, και να χρειάζεται να δώσεις σημασία σε λεπτομέρειες, στα ψιλά γράμματα κάποια συμφωνίας που συζητάς ή σκέφτεσαι και ετοιμάζεις, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να σου ξεφύγουν κάποια τμήματα αυτής που είναι ιδιαιτέρως σημαντικά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η νέα εβδομάδα τονίζει την ανάγκη να είσαι συνεπής με τις λέξεις σου, αναλυτικός/η με τις σκέψεις σου και ειλικρινής με τις προθέσεις σου.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...