παρακαλώ περιμένετε...
11.12.2017 έως 17.12.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η αναθεώρηση της προσωπικότητας των ανθρώπων που έχεις επιλέξει να έχεις γύρω σου συνεχίζεται και τη νέα εβδομάδα και μάλιστα μπορεί να αρχίσει να αποκτά και διαστάσεις οριστικής εκκαθάρισης του τοπίου. Με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή να συνεχίζουν να φέρνουν προσκλήσεις στην πόρτα σου, καλύτερα να εξετάσεις αν υπάρχει χώρος στη ζωή σου ώστε σε περίπτωση αποδοχής αυτών, να είσαι σε θέση να διαχειριστείς και το χρόνο και χώρο που θα απαιτήσουν. Μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή θα σε μπερδέψει, αφού θα μπεις στη διαδικασία συγκρίσεων με το παρελθόν, θα αισθανθείς πως ετοιμάζεσαι να επαναλάβεις επιλογές και αποφάσεις ενός παρελθόντος που δε φαίνεται να σε έχει οδηγήσει εκεί που σχεδίαζες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η προσπάθεια να αποχωρήσεις από ένα επαγγελματικό περιβάλλον που μοιάζει σαν να μην καλύπτει τις δημιουργικές σου ανάγκες είναι μία πράξη που σε ενθουσιάζει, αλλά ταυτόχρονα σε προβληματίζει αφού θα πρέπει να δώσεις απαντήσεις σχετικά με το όραμα για τη ζωή σου. Η τελική ευθεία της τριετούς δοκιμασίας του Κρόνου δεν απαιτεί μόνο αντοχή και υπομονή, αλλά και ικανότητα να βλέπεις νέα ζωή μετά τον τερματισμό που είναι πλέον πολύ κοντά. 

 

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μην χάνεις τα #Tip_of_the_day

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δανιήλ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...