παρακαλώ περιμένετε...
21.08.2017 έως 27.08.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να παρατείνεις για λίγο ακόμα καιρό τις διακοπές ή ένα ταξίδι σου, να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που θεωρείς πως σου προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις παραστάσεις, να γεμίσεις με φρέσκο αέρα το μυαλό σου. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία απέναντι σου προς το τέλος της εβδομάδας όμως αποτελεί ένα καμπανάκι πως ξεκινά μία τελευταία κούρσα σχετικά με την επιβολή σου απέναντι σε μία κατάσταση που δε σου αρέσει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η αλήθεια είναι πως είσαι σε μία περίοδο αλλαγής του τρόπου που σκέφτεσαι και  αποφασίζεις να επικοινωνήσεις κάποια πράγματα, πως φροντίζεις να συζητάς θέματα με άτομα που κουβαλούν μία διαφορετική από εσένα ματιά απέναντι στα πράγματα, ώστε να συλλέγεις πληροφορίες που σου είναι χρήσιμες ως προς την εξαγωγή ενός συμπεράσματος που παλεύεις να διαμορφώσεις. Μήπως λοιπόν να παρατείνεις για λίγο ακόμα τις διακοπές σου, ώστε να διαμορφώσεις την τελική εικόνα, την οποία και έχεις μεγάλη ανάγκη για τις ανακοινώσεις που ετοιμάζονται σε πολύ λίγο χρόνο από σήμερα;

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...