παρακαλώ περιμένετε...
13.02.2017 έως 19.02.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η επαφή με κόσμο συνεχίζει να αποτελεί το αγχολυτικό σου απέναντι σε καταστάσεις που συνεχίζουν να σου δημιουργούν δίπολα και διλήμματα, που είναι δύσκολο να σε οδηγήσουν σε σαφείς επιλογές. Οι φίλοι και γνωστοί θα παίξουν σημαντικό ρόλο τη νέα εβδομάδα, αφού μπορείς να ακούσεις απόψεις που σε ξενίζουν, αλλά ταυτόχρονα θα αποτελέσουν και καμπανάκια μέσα στα αυτιά σου με στόχο να αποκρυσταλλώσεις αλήθειες. Ίσως πάλι να αναλάβεις το ρόλο καθοδήγησης απέναντι σε άτομα που έχουν ανάγκη κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να εκτιμήσεις περισσότερο τον εαυτό σου απέναντι σε αιτιάσεις άλλων και σε περιστάσεις κατά τις οποίες καλείσαι να λειτουργήσεις σαν μέντορας ή σαν ηγέτης την κρίσιμη στιγμή.

 

Βαλεντίνος για μια μέρα ή για μια ζωή; Μάθε τώρα πόσο ταιριάζεις με τον/τη σύντροφο σου με τις ερωτικές συναστρίες του Stardome*. Απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Από την άλλη όμως πλευρά, θα πρέπει να προσέξεις μήπως πέσεις στην παγίδα του να εμπλακείς σε πολλά την ίδια στιγμή, με αποτέλεσμα να χάσεις το στόχο της επίλυσης του θέματος και να αρχίζεις να κοιτάζεις το δάσος και όχι το δέντρο που σε ενδιαφέρει. Με λίγα λόγια, πάρε γνώμες, πειραματίσου με την αρχηγική σου ικανότητα και στο τέλος της εβδομάδας φρόντισε να αντιμετωπίσεις το θέμα που σε απασχολεί και όχι να το παραμελήσεις ή να κάνεις πως δεν υπάρχει. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...