παρακαλώ περιμένετε...
16.01.2017 έως 22.01.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με την πραγματικότητα η οποία έχει απόσταση από όσα ονειρευόσουν ή ήλπιζες μέχρι σήμερα. Η επαγγελματική σου κατάσταση μπορεί να γίνει περισσότερο δύσκολη από όσο ήταν ή να αποτελέσει την αφορμή να συγκρουστείς με άτομα που θεωρείς πως μπορείς να έχεις το πάνω χέρι στη μεταξύ σας σχέση, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι πλέον εφικτό. Μπορεί πάλι να αλλάξουν τα δεδομένα σε μία περίσταση που θεωρούσες πως είσαι σε θέση να ορίσεις και κατευθύνεις προς εκεί που επιθυμούσες, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνεις μία γρήγορη κίνηση αντιπερισπασμού.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Στον ερωτικό τομέα, θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια δεδομένα που είναι πιθανό να σε ενοχλήσουν και παραξενέψουν, με αποτέλεσμα να προσπαθήσεις να κρύψεις κάποια θέματα που δεν είναι όμως απαραίτητο να πρέπει να κρυφτούν. Η αλήθεια θα σε λυτρώσει, γι αυτό προσπάθησε να ρίξεις ακόμα περισσότερο φως εκεί που σκέφτεσαι να ρίξεις τη σκοτεινή αυλαία, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάτι που διαφορετικά θα κουβαλάς μαζί σου ως ήττα ή απειλή. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...