παρακαλώ περιμένετε...
19.02.2018 έως 25.02.2018
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε κάνει να συνεχίζεις να περπατάς σε ένα παράλληλο σύμπαν, θέλοντας ακόμα περισσότερο να αποφύγεις την επαφή με την πραγματικότητα. Η ανάγκη αυτής της απόδρασης είναι παρούσα και σε οδηγεί σε σκέψεις που μπορεί να μην έχουν καμία λογική βάση και σε πράξεις που πιθανότατα να μην εγκρίνονται από όλους γύρω σου. Φαίνεται όμως να έχεις παρασυρθεί σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι που είναι δύσκολο να εξηγήσεις, να έχεις παθιαστεί με μία νέα γνωριμία, να έχεις ενθουσιαστεί με την επαγγελματική πρόκληση που έχεις αναλάβει και σε κάνει αρκετά γνωστό/η και συμπαθή στους γύρω σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Είναι επίσης όμως πιθανό να πρέπει να ασχοληθείς με εντατικό τρόπο με τους γονείς σου ή με άτομα της οικογένειας, να χρειάζεται να θέσεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα, αφού κάποιοι σε έχουν μεγάλη ανάγκη αυτή την περίοδο. Είναι καλό να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα σου, να ζήσεις με ένα διαφορετικό από το συνήθη τρόπο, αλλά να θυμάσαι πως η καθημερινότητα δεν έχει εξαφανιστεί, απλά έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 221 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...