παρακαλώ περιμένετε...
26.06.2017 έως 02.07.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της μεγάλα ποσά έντασης στον οικονομικό κυρίως τομέα, αφού καλείσαι να διαχειριστείς ζητήματα που εμπεριέχουν την έννοια του διλήμματος απέναντι σε δύσκολες ισορροπίες. Από τη μία πλευρά, μπορεί να χρειαστεί να λειτουργήσεις υποστηρικτικά απέναντι στις ανάγκες της οικογένειας, από την άλλη όμως πλευρά θα πρέπει να αναγνωρίζεις τις δικές σου ανάγκες ή τις επιθυμίες από το έτερο ήμισυ που μπορεί να συγκρούονται με άλλα μέλη της ευρύτερης οικογένειας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Από τη μία πλευρά, μπορεί να αναγνωρίζεις πως έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία επένδυση που σε βοηθά να δεις το μέλλον καλύτερα, από την άλλη όμως πλευρά δεν μπορείς να λειτουργείς τόσο ατομικά. Ίσως λοιπόν να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τα δεδομένα της ζωής σου και να αναζητήσεις την περισσότερο ανάλαφρη πλευρά της ζωής, την οποία έχεις χάσει τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να πέφτεις σε παγίδες διλημμάτων που δεν μπορείς να διαχειριστείς.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πέτρος, Παύλος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...