παρακαλώ περιμένετε...
24.04.2017 έως 30.04.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα φαίνεται να δοκιμάζει τις πρώτες αντοχές άλλων στις επεκτατικές σου διαθέσεις και να προσπαθεί να σε βάλει στη διαδικασία να ισορροπήσεις τις επιθυμίες σου σε σχέση με τις ευκαιρίες που προσφέρει το περιβάλλον σου ώστε να τις ικανοποιήσεις. Η ανάγκη σου να βρεθείς με φίλους που έχετε απομακρυνθεί, να περάσεις λίγο χρόνο με άτομα που γνωρίζεις ώστε να αλλάξεις τις πληροφορίες με τις οποίες βομβαρδίζεσαι καθημερινά, να κάνεις μία τομή στη ρουτίνα της ημέρας είναι μεγάλη τη νέα εβδομάδα.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αυτή η ανάγκη για εξωστρέφεια όμως κρύβει και κάποιες παγίδες οι οποίες έχουν να κάνουν με το γεγονός πως μπορεί να μιλήσεις περισσότερο από όσο θα έπρεπε, ανοίγοντας τα χαρτιά σου σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο σε άτομα που δε θα έπρεπε να γνωρίζουν πολλά από όσα σκέφτεσαι ή ετοιμάζονται. Ίσως πάλι να μπεις στη διαδικασία να προχωρήσεις σε κάποιες επιπόλαιες αγορές, θέτοντας σε κίνδυνο την οικονομική σου ισορροπία. Από την άλλη όμως πλευρά, πρέπει να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, γι αυτό δε χρειάζεται να κρύβεσαι πίσω από κανόνες και νόρμες που έχεις αποφασίσει πως δε σου ταιριάζουν πλέον.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...