παρακαλώ περιμένετε...
16.10.2017 έως 22.10.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα έχει ως στόχο να σε βγάλει από τη δύσκολη υπόθεση της λήψης απόφασης τη στιγμή που νιώθεις να βουλιάζεις στην αμφιβολία, αφού έχεις την ευκαιρία να θέσεις τη ζωή σου και πάλι σε κίνηση, αφήνοντας στην άκρη τις δύσκολες ισορροπίες. Η μετακίνηση και του Άρη στο Ζυγό προς το τέλος της εβδομάδας δείχνει πως είναι καιρός να επιστρέψεις σε πιο ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα σου, πως καλό θα ήταν να διασκεδάσεις ακόμα και τις δυσκολίες που έχουν προκύψει, αφού υπάρχει ένας λόγος για να χαμογελάσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μία νέα γνωριμία που κάνεις αυτή την εποχή θα μπορούσε να είναι το δώρο της δοκιμασίας που περνάς τον τελευταίο χρόνο. Από την άλλη πλευρά, η ανάγκη να εισάγεις στη ζωή σου μία νέα δραστηριότητα ώστε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που μοιάζουν να βλέπουν τη ζωή μέσα από διαφορετική οπτική. Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία για μία ανατροπή που σε ενθουσιάζει, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να ζήσεις με την ταχύτητα που σου προτείνουν, χωρίς να σκέφτεσαι αν και για πόσο θα διαρκέσει. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 189 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σωκράτης, Ούρσουλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...