παρακαλώ περιμένετε...
21.05.2018 έως 27.05.2018
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα χρειάζεται κάποια προσοχή στον οικονομικό τομέα αφού είναι πιθανό να κληθείς να αντιμετωπίσεις ορισμένες αγορές ή προτάσεις για επενδύσεις τις οποίες θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά πριν να υιοθετήσεις. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα την άλλη πλευρά, να ζυγίσεις με τεράστια ακρίβεια λεγόμενα και υποσχέσεις που μπορεί να δίνονται με χαρακτηριστική ευκολία. Καλό θα ήταν επίσης να προχωρήσεις σε κάποιες συζητήσεις σχετικά με την αμοιβή σου, να φροντίσεις να δεις με άλλη ματιά δεδομένα που μέχρι χθες υπολόγιζες με διαφορετικό τρόπο, αφού είναι καιρός να δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που έχει δοκιμαστεί η σχέση σας μέσα στο χρόνο ή να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να στηριχθείς σε άτομα που συναντάς αυτή την εποχή.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να προκύψουν σημαντικές ή μη διαφωνίες με το έτερο ήμισυ πάνω σε θέματα μοιράσματος αρμοδιοτήτων στη σχέση σας, οι οποίες καλό θα ήταν να μην ξεχειλώσουν και καταφέρουν να γίνουν αφορμές για να σπάσει μία σχέση ή μία νέα γνωριμία που αρχίζει να εξελίσσεται.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...