παρακαλώ περιμένετε...
20.11.2017 έως 26.11.2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα σε προκαλεί να εφαρμόσεις αυτά που έχεις σκεφτεί, αυτά που έχεις ανακοινώσει, αυτά που έχεις σχεδιάσει και περιμένουν να λάβουν σάρκα και οστά. Ακόμα και αν αισθάνεσαι ανεπαρκής για να φέρεις εις πέρας όλα αυτά, ακόμα και αν δε διαθέτεις την αυτοεκτίμηση που θα χρειαζόσουν, είναι η ώρα να τολμήσεις να κάνεις κάτι που θα αποδείξει πως δεν κολλάς σε μικρά ή μεγαλύτερα εμπόδια. Αν βρίσκεσαι σε μία δουλειά που δε σου παρέχει αυτά που έχεις συμφωνήσει ή έχεις ανάγκη, τότε σταμάτα να εύχεσαι να αλλάξουν τα πράγματα ή να σαμποτάρεις το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι και φρόντισε να κάνεις κινήσεις που δείχνουν προσωπική αποφασιστικότητα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν πάλι είσαι σε μία σχέση στην οποία δεν υπάρχει η επικοινωνία που θα ήθελες να βρεις, τότε προσπάθησε να εξηγήσεις αυτά που σε ενοχλούν και πάψε να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου. Θα πρέπει να καταλάβεις πως οι σιωπές προκαλούν μεγαλύτερα προβλήματα αυτή την εποχή, οπότε φρόντισε να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις τις αλήθειες όπως τις βιώνεις. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάριος, Μαρία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...