παρακαλώ περιμένετε...
13.02.2017 έως 19.02.2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η ροή της καθημερινότητας σου φαίνεται να σε απασχολεί τη νέα εβδομάδα αφού υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία σε αναγκάζουν να διακόπτεις τις δραστηριότητες σου. Θα χρειαστεί λοιπόν να γίνει μία κουβέντα με συναδέλφους ή συνεργάτες για να ανακαλύψετε νέους τρόπους διαχείρισης των ευθυνών και αρμοδιοτήτων, αφού μοιάζει σαν να πρέπει να τα βάλεις με άτομα που δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπίσεις με απλές λέξεις. Ίσως πάλι να χρειάζεται να αλλάξεις τον καθημερινό σου προγραμματισμό, αφού θα υιοθετήσεις ένα νέο στυλ διαβίωσης που εμπεριέχει νέα δεδομένα διατροφής και άσκησης.

 

Βαλεντίνος για μια μέρα ή για μια ζωή; Μάθε τώρα πόσο ταιριάζεις με τον/τη σύντροφο σου με τις ερωτικές συναστρίες του Stardome*. Απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Τέλος, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς και με την ψυχολογική σου διάθεση, αφού είναι πιθανό να χρειαστεί να φέρεις στην επιφάνεια αυτά που κουβαλάς και είναι δύσκολο να εκφράσεις τον τελευταίο καιρό. Η βοήθεια που θα λάβεις από ένα άτομο με γνώσεις είναι απαραίτητη ώστε να αποφύγεις να έρθεις σε μετωπική σύγκρουση με τον εαυτό σου, γιατί κάτι τέτοιο το μόνο που θα βοηθήσει είναι να εκνευριστείς και να εκνευρίσεις τους γύρω σου χωρίς να προκύπτει και κάποιο αποτέλεσμα από αυτή την αναστάτωση. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...