παρακαλώ περιμένετε...
24.07.2017 έως 30.07.2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο τη νέα εβδομάδα θα σε βοηθήσει  να μειώσεις την ένταση που έχει μαζευτεί στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα τις τελευταίες ημέρες. Η κουβέντα με άτομα του φιλικού κύκλου μπορεί να κατεβάσει τους παλμούς της καρδιάς σου, αφού θα καταφέρεις από τη μία πλευρά να βγάλεις από μέσα σου θυμό και πίεση που έχεις συσσωρεύσει, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις και μία διαφορετική γνώμη που είναι σε θέση να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα μέσα από άλλη οπτική.

 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως πάλι να έχει φτάσει η ώρα να λειτουργήσεις πλέον ομαδικά σε ένα εργασιακό θέμα που σε έχει κουράσει, να αναζητήσεις τη στήριξη και άλλων που θα μπορούσαν να πάρουν από τους ώμους σου βάρη που είναι πλέον αδύνατο να συνεχίσεις να κουβαλάς. Στον ερωτικό τομέα, η στιγμή της εκλογίκευσης ενός έντονου πάθους έχει πλέον φτάσει και καλό θα ήταν  να εξετάσεις κατά πόσο είναι λειτουργικό να συνεχίσεις να συμπεριφέρεσαι με έναν τρόπο που σε φθείρει και στεγνώνει, με αποτέλεσμα να ζεις σε υπερθετικό βαθμό και με μεγάλες ταχύτητες κάτι που απαιτεί χρόνο και κατανόηση.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 247 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...