παρακαλώ περιμένετε...
22.05.2017 έως 28.05.2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο εμπεριστατωμένα με οικονομικά ζητήματα με στόχο να ξεκαθαρίσεις ένα θολό τοπίο. Αν φοβάσαι να ανοίξεις μία κουβέντα σχετικά με την αμοιβή σου, αν πιστεύεις πως υπάρχει κίνδυνος μείωσης των αποδοχών σου γι αυτό και αποφεύγεις να ρωτήσεις κάποια πράγματα, τότε να θυμάσαι πως αυτή η στάση δε σε βοηθά σε κάτι που έχει ουσία.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Φυσικά και μπορεί να κερδίζεις χρόνο, να αποφεύγεις να αναμετρηθείς κατά μέτωπο με νέα δεδομένα, να εκφράσεις την ενόχληση σου σχετικά με θέματα που όσο δεν αγγίζεις, τόσο μετατρέπονται σε καυτές πατάτες, αλλά υπάρχει και κάποια στιγμή που θα πρέπει να εκφραστεί μία άποψη που δείχνει πως διαθέτεις μυαλό και οξυδέρκεια. Στον ερωτικό τομέα, αν έχεις απέναντι σου ένα άτομο που σε ιντριγκάρει αλλά παράλληλα γνωρίζεις πως αυτή η έλξη δεν οδηγεί πουθενά, τότε υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο πρώτος είναι αυτός του συμβιβασμού σε μία σχέση που δεν πρόκειται ποτέ να σε γεμίσει συναισθηματικά. Ο δεύτερος είναι να παραδεχτείς πως έχεις ανάγκη αυτό το άτομο που συνάντησες πριν από λίγους μήνες και δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου, ακόμα και αν αυτό ανατρέπει την εικόνα που θέλεις να έχεις προς τα έξω.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 236 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...