παρακαλώ περιμένετε...
21.05.2018 έως 27.05.2018
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Αυτό που φαίνεται να έχει σημασία τη νέα εβδομάδα είναι η επιλογή που θα κάνεις για να συμμετέχεις σε συζητήσεις και δράσεις, για να αποδεχτείς κάποιες προκλήσεις, για να εντάξεις στη ζωή σου νέα δεδομένα μέσα από μία δεξαμενή πιθανοτήτων που μπορεί να σε εκθέσει στα μάτια κάποιων ανθρώπων. Καλείσαι να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου και να δείξεις πως εστιάζεις σε ανθρώπους που έχουν σημασία για τη ζωή σου. Η έννοια της σημασίας βέβαια έχει ιδιαίτερο βάρος, αφού θα πρέπει να απαντήσεις κατά πόσο πιστεύεις πως στρέφεσαι προς πρόσωπα που θα αντέξουν σε βάθος χρόνου στη ζωή σου ή θέλεις να επενδύσεις σε ευκαιριακές συγκυρίες που θα σου προσφέρουν μία άμεση ικανοποίηση την οποία έχεις ανάγκη.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις και κάποιες εκκαθαρίσεις στο περιβάλλον σου, να διώξεις από το προσκήνιο ότι μοιάζει να καταναλώνει χρόνο και ενέργεια από εσένα, χωρίς να αποφέρει το όφελος που πλέον αναζητάς. Μη βιαστείς όμως να κρίνεις ότι υπάρχει γύρω σου, αφού οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι πάντα και οι πιο σωστές.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...