παρακαλώ περιμένετε...
18.09.2017 έως 24.09.2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία να αυξήσεις τον αριθμό των δραστηριοτήτων της καθημερινότητας σου, να προσθέσεις στη ζωή σου δράσεις και στόχους που σε ενθουσιάζουν, αλλά ταυτόχρονα βαραίνουν τους ώμους σου χωρίς όμως να το αντιλαμβάνεσαι για την ώρα. Η συναναστροφή σου με κόσμο που δε γνωρίζεις μπορεί να αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο στην προσπάθεια που κάνεις ώστε να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να μεγαλώσεις τις ευκαιρίες που δημιουργείς ώστε να βγεις από το κλειστό σύστημα που έχεις διαμορφώσει γύρω σου και άρχισε να σε εγκλωβίζει.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Θα χρειαστεί όμως να κατανοήσεις πως μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να δημιουργείς απαιτήσεις στους ανθρώπους γύρω σου, αφού αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις που φαίνεται να υπόσχεσαι πως δεν είναι κάτι δύσκολο για εσένα. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσέξεις το χρόνο που επενδύεις στους τομείς ενδιαφέροντος, γιατί υπάρχει και η προσωπική σου ζωή την οποία ίσως να θέτεις σε δεύτερη μοίρα ή να θεωρείς πως προχωρά με αυτόματο πιλότο, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα ακριβές.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ξανθίππη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...