παρακαλώ περιμένετε...
16.07.2018 έως 22.07.2018
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η εσωστρέφεια δεν είναι καλή συμβουλή τη νέα εβδομάδα, αρκεί βέβαια η εξωστρέφεια να εμπεριέχει και την έννοια της προσοχής απέναντι σε λεπτομέρειες και παγίδες που είναι παρούσες και μπορούν να σε εκθέσουν. Η κοινωνικότητα σου είναι δεδομένη, αφού λαμβάνεις μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες που είναι πιθανό να είναι σε θέση να δώσουν ώθηση στην καριέρα σου. Ίσως όμως να έχεις ανάγκη τη συντροφιά ατόμων του φιλικού σου κύκλου και να επιλέγεις να περάσεις χρόνο μαζί τους, κάτι που όμως μπορεί να σε κάνει να χάσεις χρόνο από άλλες σημαντικές δραστηριότητες της ζωής σου. Η αλήθεια είναι πως προσπαθείς να κερδίσεις χρόνο ώστε να αποφύγεις να δεσμευτείς σε αποφάσεις και δράσεις που θα φορτώσουν τις πλάτες σου με βάρη. Μπορείς να επιτύχεις κάτι τέτοιο, χωρίς όμως να χρειάζεται να ζητάς δικαιολογίες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μπορείς πολύ απλά να ζητήσεις περισσότερο χρόνο, συνεχίζοντας όμως να λειτουργείς με γνώμονα το αύριο, σε μία κούρσα που έχει πάψει να είναι αγώνας ταχύτητας και έχει μετατραπεί σε αγώνα αντοχής, που κάποια στιγμή όμως θα ανοίξει το τέμπο του, έχοντας εσύ την υποχρέωση να ακολουθήσεις το νέο ρυθμό.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...