παρακαλώ περιμένετε...
20.03.2017 έως 26.03.2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Οι προκλήσεις της εργασιακής καθημερινότητας μπορεί να σε φορτώσουν με περισσότερη κούραση και κάποια νεύρα τη νέα εβδομάδα, γι αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για κάτι τέτοιο. Θα βρεθείς απέναντι από άτομα που μπορεί να θεωρήσεις πως λειτουργούν εντελώς παράλογα, που έχουν θέσει ως στόχο να σε αντιμετωπίσουν στη βάση μίας αναμέτρησης που τεστάρει τα νεύρα σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Θα χρειαστεί να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου, ακόμα και αν καταλάβεις πως έχεις απέναντι σου άτομα που είναι σε θέση να αλλάζουν γνώμη, να μοιάζουν αναποφάσιστα, να μην ξέρουν τι ακριβώς θέλουν. Την ίδια όμως στιγμή, έχεις την ευκαιρία να συνεχίσεις τις παρασκηνιακές σου κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα, προετοιμάζοντας το έδαφος για μία αλλαγή στη ζωή σου, που δεν μπορεί να αποκαλυφθεί ακόμα αφού δεν είναι ακόμα γόνιμο το έδαφος. Στον προσωπικό τομέα, η καθημερινότητα και η κούραση μπορεί να σκοτώνουν τη σχέση σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να λάβεις τεράστιες αποστάσεις από το έτερο ήμισυ, αφού καραδοκούν στο περιβάλλον σου τρίτα πρόσωπα. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 230 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βαγγέλης, Ευαγγελία, Άγγελος, Αγγέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...