παρακαλώ περιμένετε...
16.01.2017 έως 22.01.2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα σου προσφέρει την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα και να φέρεις στην επιφάνεια τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν και δε γνωρίζεις πως να βιώσεις τον τελευταίο καιρό. Προσπάθησε να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να επιμείνεις ώστε να αισθανθείς όλα όσα σε κουβαλάς μέσα σου και δε βρίσκουν διέξοδο, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να αποφύγεις να εμπλακείς σε συζητήσεις που είναι επικίνδυνες για δυναμικές κόντρες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως πάλι να είναι καλή ιδέα να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που φαίνεται να αναζητούν ψυχική κυρίως στήριξη, αφού με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις χρήσιμος/η και λειτουργικός/η, θα καταφέρεις να γίνεις μέλος ομάδων, με στόχο να πάψεις να θεωρείς αδιέξοδα κάποια προσωπικά προβλήματα σου. Αν πάλι αυτό που σε απασχολεί είναι μία αδυναμία να συνεννοηθείς με το έτερο ήμισυ ή η μοναξιά που αισθάνεσαι, τότε το ζητούμενο δεν είναι να βρεθείς όσο το δυνατό γρηγορότερα σε μία σχέση, αλλά να κάνεις μία γενναία εκκαθάριση στις προσωπικές σου επιθυμίες και βλέψεις, ώστε να κατανοήσεις ποιοι είναι οι στόχοι σου και προς τα που πηγαίνεις, γιατί έχεις κολλήσει σε ένα περιβάλλον που, βολικά αρκετές φορές, σε καταπίνει. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...