παρακαλώ περιμένετε...
24.04.2017 έως 30.04.2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Τα φώτα είναι πλέον στραμμένα προς την απέναντι πλευρά, αφού καλείσαι να διαχειριστείς τις απαιτήσεις άλλων με τους οποίους έρχεσαι σε άμεση επαφή. Σε καθημερινό επίπεδο, μπορεί να υπάρξουν τριβές με άτομα στον εργασιακό χώρο, είτε επειδή διαθέτετε διαφορετικό τρόπο αντίληψης και επικοινωνείτε μέσα από έναν τρόπο που δεν μπορεί να γεφυρώσει τις διαφορές σας. Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί να βρεις, αναπάντεχα είναι η αλήθεια, συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένεις, αφού φαίνεται να υπάρχουν εκεί έξω πρόσωπα που θα ήθελαν να συμμαχήσουν μαζί σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που επιμένουν να λειτουργούν ατομικά.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Από την άλλη πλευρά, η επιμονή σου να επικοινωνήσεις με κάποια άτομα ή να επηρεάσεις τις σκέψεις και αποφάσεις τους, μπορεί να αποτελέσει μία αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια κάποια παρασκηνιακά παιχνίδια που παίζεις και αυτό να δημιουργήσει εντυπώσεις σε ανθρώπους που δε θα έπρεπε να εκτεθείς μπροστά τους. Φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις αποστάσεις από περιβάλλοντα που μυρίζει αίμα, γιατί δε γνωρίζεις ποιανού θα είναι αυτό που θα χυθεί, εκτός και αν είσαι έτοιμος/η για μία μάχη σώμα με σώμα, άρα και με έντονο πάθος. 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 242 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...