παρακαλώ περιμένετε...
19.02.2018 έως 25.02.2018
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η ολοένα και εντονότερη παρουσία πλανητών στους Ιχθείς φαίνεται να αυξάνει την ερωτική σου διάθεση τη νέα εβδομάδα και να σε μετατρέπει σε μία βόμβα συναισθημάτων έτοιμη να εκραγεί. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, τότε αυτή μπορεί να προχωρά βήματα παρακάτω, να υπάρχουν πλέον σχέδια ακόμα και για τη δημιουργία οικογένειας, με αποτέλεσμα να τίθενται και κάποια πρακτικά θέματα στο τραπέζι. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που έχει χάσει τη δυναμική της, τότε ένα τρίτο πρόσωπο είναι πολύ εύκολο να εισβάλει σε αυτή και να φέρει μεγάλα ποσά αέρα ανανέωσης και να σε κάνει να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου με τον πλέον προφανή και άμεσο τρόπο.

 

Έλαβες μέρος στο διαγωνισμό για τα 50 τεύχη του GOCAR Magazine; Διάλεξε το αγαπημένο σου εξώφυλλο και κέρδισε 1 από τα 3 Samsung tablets!

 

Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε προσπάθησε να κατανοήσεις το λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να δεσμευτείς, αφού φαίνεται σαν να μη σε καλύπτουν οι επιλογές που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο, σαν να αναζητάς την τελειότητα την οποία όμως δεν μπορείς να βρεις, αφού δεν μπορείς και να ορίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι έτοιμος/η να ασχοληθείς με κάτι που απέχει από την πραγματικότητα της καθημερινότητας σου, αφού έχεις ανάγκη να νιώσεις και πάλι δημιουργικός/η.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...