παρακαλώ περιμένετε...
19.02.2018 έως 25.02.2018
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Το μυαλό σου παίζει περίεργα παιχνίδια τη νέα εβδομάδα και σε αναγκάζει να αμφιβάλεις για πολλά πράγματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Μπορεί να μην είσαι σε θέση να διαχωρίσεις την πραγματικότητα από τη φαντασία, να παλεύεις να κατανοήσεις κάτι που σε μπερδεύει, αφού κουβαλάς αρκετές αμφιβολίες και ανησυχίες που είναι δύσκολο να εξηγήσεις στους γύρω σου. Μπορεί να βλέπεις γύρω σου αντιπάλους και εχθρούς, να αναγνωρίζεις πρόσωπα που κρύβουν σκιές που είναι σχεδόν αδύνατο να εξηγήσεις και να σε προσεγγίζουν άτομα που δεν είσαι βέβαιος/η τι ακριβώς θέλουν από εσένα. Μπορεί πάλι να έχεις χάσει την πνευματική σου διαύγεια ακριβώς επειδή βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που αναζητάς τον τρόπο να αποδράσεις και να ξεκουραστείς, με αποτέλεσμα η κρίση και οι αποκρίσεις σου να χωλαίνουν.

 

Έλαβες μέρος στο διαγωνισμό για τα 50 τεύχη του GOCAR Magazine; Διάλεξε το αγαπημένο σου εξώφυλλο και κέρδισε 1 από τα 3 Samsung tablets!

 

Προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο ή να ζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, ακόμα και αν θεωρείς πως κάτι τέτοιο μπορεί να δείξει αδυναμία διαχείρισης κρίσιμων καταστάσεων σε τρίτα άτομα. Έχει μάλλον φτάσει ο καιρός που θα πρέπει να κοιτάξεις εσένα και τις αντοχές σου.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...