παρακαλώ περιμένετε...
20.11.2017 έως 26.11.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να ξεπεράσεις τη σωματική και πνευματική κόπωση, χωρίς όμως αυτή η πράξη να είναι κάτι απλό και εύκολο. Με τον Άρη να συνεχίζει να σε ηλεκτρίζει και να σε προκαλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες κάθαρσης σε σχέσεις σου, είναι φυσικό να συναντάς μπροστά σου ανθρώπους και καταστάσεις τα οποία σε εμποδίζουν να είσαι ο εαυτός σου. Μέσα από συγκρούσεις και διαμάχες είναι πολύ πιθανό να βλέπεις μπροστά σου και δικά σου κομμάτια προσωπικότητας, να συναντάς τείχη που κουβαλάς και εσύ ο/η ίδιος/α και τα οποία θεωρείς αδιαπραγμάτευτα στοιχεία του εαυτού σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Προς το τέλος όμως της εβδομάδας, η απομόνωση που θα νιώσεις ή θα αναζητήσεις, είναι σε θέση να σε βάλει στη διαδικασία να ψάξεις τις ρίζες κάποιων αγκυλώσεων που κουβαλάς και επιμένεις να τις θεωρείς χρήσιμες και ουσιαστικές άμυνες. Η εποχή της ενδοσκόπησης φτάνει στο τέλος της και καλείσαι να αποδείξεις πως γνωρίζεις πως είναι εφικτό να χωράς στην εποχή που ζεις και όχι να επιμένεις να διατηρείς ένα παλιό μοντέλο διαβίωσης σε μία εντελώς νέα εποχή.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάριος, Μαρία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...