παρακαλώ περιμένετε...
18.09.2017 έως 24.09.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία για μία εκδρομή σε ένα μέρος που είναι σε θέση να αλλάξει τις παραστάσεις που έχεις μπροστά στα μάτια σου, να αποτελέσει την ευκαιρία για να ξεφύγεις από τις σκέψεις που κάνεις τον τελευταίο καιρό και μπορεί να έχουν φτάσει και στο σημείο της εμμονής.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η ευκαιρία που σου παρουσιάζεται ώστε να αλλάξεις το περιβάλλον σου είναι πολύ σημαντική και καλό θα ήταν να τολμήσεις να κάνεις κάτι που θεωρείς πως μπορεί να σε ξεβολεύει, γιατί με αυτό τον τρόπο θα κατορθώσεις να απλώσεις το βλέμμα σου πέρα από εκεί που έχεις συνηθίσει. Από την άλλη πλευρά, αν βιώνεις μία έντονη καθημερινότητα, τότε θα πρέπει να προσέξεις την επικοινωνία σου με κόσμο που δεν έχει συνηθίσει να σε βλέπει με αυτό τον τρόπο, αφού είναι πιθανό να λειτουργήσεις αυταρχικά χωρίς να το εννοείς και να δημιουργήσεις τριγμούς σε σχέσεις που δεν είναι ακόμα έτοιμες να αντιμετωπίσουν θέματα προς επίλυση.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 218 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θέκλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...