παρακαλώ περιμένετε...
27.03.2017 έως 02.04.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η επαφή σου με ανθρώπους και καταστάσεις που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου είναι η απάντηση σε αιτιάσεις που θα δεχτείς και είναι πιθανό να σε κάνουν να χάσεις τη λογική και τα όρια σου τη νέα εβδομάδα. Θα νιώσεις την ανάγκη να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που μοιάζει εξαιρετικά πιεστικό και άρρωστο, να κλείσεις στόματα που συνεχίζουν να μιλάνε και να εκτοξεύουν κατηγορίες που θεωρείς πως δεν έχουν καμία βάση, να προκαλέσεις μία σύγκρουση με άτομα που θεωρείς πως δεν αξίζει να κατέχουν τη θέση που τους έχουν προσφέρει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Όλα τα παραπάνω όμως σε βάζουν σε μία διαδικασία κατά μέτωπο επίθεσης ή απολογίας, που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα έχουν αποτέλεσμα εκτός από μία παροδική εκτόνωση νεύρων. Υπάρχει όμως και ο άλλος δρόμος, που λέει πως συνεχίζεις να ασχολείσαι με ανθρώπους που βλέπεις πως μπορείτε να συνεννοηθείτε, πως είστε σε θέση να συνεργαστείτε πάνω σε κοινό πλαίσιο βάσης, οπότε δε χρειάζεται να προσπαθείς να εξηγήσεις τα ανεξήγητα ή να πείσεις για αυτά που κάποιοι δεν μπορούν να δουν μπροστά τους. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λυδία, Μακρίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...