παρακαλώ περιμένετε...
28.11.2016 έως 04.12.2016
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η αδυναμία σου να κατανοήσεις τις ανάγκες κοντινών και αγαπημένων προσώπων μπορεί να γίνει αφορμή να δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σας με αποτέλεσμα να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου τη νέα εβδομάδα. Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα, η προσήλωση σου στην προσπάθεια να χτίσεις τη νέα σου δημόσια εικόνα και η πεποίθηση σου πως βρίσκεσαι σε μία άκρως δημιουργική περίοδο της ζωής σου φαίνεται να σου τραβούν την προσοχή από τη ζωή ανθρώπων που είτε μοιράζεστε αυτή τη ζωή, είτε αποτελούν κομμάτια της ζωής σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Θα πρέπει λοιπόν να τραβήξεις το βλέμμα σου από μία τάση σου να βλέπεις τα πράγματα πολύ εγωκεντρικά και να εξετάσεις κατά πόσο είναι δυνατό να αφουγκραστείς τις ανάγκες αυτών των προσώπων, πριν η στάση σου γίνει αφορμή να θεωρηθείς αλαζονικός/η, εγωιστής/ρια και άκρως συγκεντρωτικός/η. Μη μένεις μόνο στη δική σου οπτική και απέφυγε την τάση σου να κρίνεις πολύ γρήγορα κάποιες κινήσεις των γύρω σου, γιατί είναι βέβαιο πως χάνεις κάποια επεισόδια από ένα έργο που δεν μπορείς να θεωρήσεις ως ήσσονος σημασίας χωρίς να εξετάσεις ποιος είναι ο δικός σου ρόλος σε αυτό. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 189 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...