παρακαλώ περιμένετε...
29.05.2017 έως 04.06.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κλείνει έναν κύκλο ολοκλήρωσης καταστάσεων που επηρεάζουν την καθημερινότητα σου, να θέλει να ρίξει τίτλους τέλους σε μία ζωή που κουράστηκες να ακολουθείς και θα ήθελες να αλλάξει. Η αλήθεια όμως είναι πως είσαι πλέον έτοιμος/η να ζητήσεις αυτό που θεωρείς πως αξίζεις, να θέσεις τα θεμέλια νέων συνεργασιών και σχέσεων, να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με άτομα που θεωρείς πως μπορείτε να ισορροπήσετε μεταξύ σας και όχι να χρειάζεται να λειτουργείς σαν τον/ην καταλύτη μέσα σε άνισες σχέσεις και αδιέξοδες συνεργασίες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Καλό θα ήταν λοιπόν να κοιτάξεις την υγεία σου, να φροντίσεις το σώμα σου, να προσέξεις τη διατροφή σου, να πειθαρχήσεις το χρονοδιάγραμμα σου ώστε να διαμορφώσεις μία καλύτερα δομημένη καθημερινότητα, αφού προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε προκλήσεις που αλλάζουν τις προτεραιότητες σου. Μήπως λοιπόν να δεις τη συγκεκριμένη εβδομάδας σαν την τελευταία πρόβα μίας περιόδου που λειτούργησε σαν το αγχολυτικό σου μπροστά στην πρεμιέρα που ακολουθεί σε λίγες ημέρες;

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 213 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεοδόσης, Θεοδοσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...