παρακαλώ περιμένετε...
16.01.2017 έως 22.01.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Με τον Ερμή στο ζώδιο σου, η νέα εβδομάδα έχει μεγάλη σημασία σχετικά με όσα θα εκφράσεις σε σχέση με όσα από αυτά αποτελούν υποσχέσεις, απειλές ή απλά λόγια χωρίς ουσία. Θα βρεθείς σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο καλείσαι να υποστηρίξεις τις σκέψεις σου, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αναλάβεις ρόλους που σε προκαλούν αλλά ταυτόχρονα σε φοβίζουν, οπότε είναι αρκετά πιθανό να προσπαθήσεις να εξιδανικεύσεις κάποιες από τις περιστάσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα επιδιώξεις να ζήσεις μία παράλληλη αλήθεια αντί να αναζητήσεις την πραγματική πλευρά των καταστάσεων, αφού με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις να αγχωθείς ή να ετοιμαστείς για συγκρούσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Από την άλλη βέβαια πλευρά, έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις που μυρίζουν κάθαρση, σε κουβέντες που θα φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα που είναι πλέον καιρός να επιλυθούν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα τραβήξεις αποστάσεις από ανθρώπους και γνώριμα περιβάλλοντα. Η νέα εβδομάδα ζητά αλήθειες, οπότε μην προσπαθήσεις να κρύψεις τις πραγματικές σου σκέψεις πίσω από άστοχες λέξεις. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 260 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευθύμης, Ευθυμία, Φαβιανός, Φαβιανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...