παρακαλώ περιμένετε...
17.07.2017 έως 23.07.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η εμπιστοσύνη που θα δείξεις σε ένα πρόσωπο τη νέα εβδομάδα μοιάζει να αποτελεί το κλειδί ώστε να καταφέρεις να αποδράσεις από μία σειρά από ερινύες που σε κυνηγούν τον τελευταίο καιρό. Μετά από μία περίοδο αναμέτρησης με τον εαυτό σου σε θέματα επιλογής ανθρώπων με τους οποίους θα πρέπει να σχετίζεσαι δίκαια και ισότιμα, είναι η ώρα που θα αποδείξεις πως εμπιστεύεσαι τις επιλογές σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν συνεχίζεις να έχεις αμφιβολίες για την προσωπική σου ζωή, τότε η άλλη πλευρά μπορεί να αρχίζει να θέτει επίμονα ερωτήματα και να δοκιμάζει τη δέσμευση σου. Αν πάλι έχεις κάνει την κατάλληλη επιλογή, τότε θα αρχίσεις να βλέπεις το θετικό αποτέλεσμα της επιλογής, μέσα από την οικονομική ανταπόδοση της επαγγελματικής σου προσπάθειας ή τη δημιουργία μίας ερωτικής σχέσης που σε ικανοποιεί  τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Η νέα εβδομάδα κουβαλά μία μεγάλη ευκαιρία για να αφεθείς σε ένα πρόσωπο που μπορεί να σε κάνει απόλυτα ευτυχισμένο/η, αρκεί να πάψεις να είσαι κουμπωμένος/η και να τρομάζεις από τις προκλήσεις που προκύπτουν μπροστά σου. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...