παρακαλώ περιμένετε...
21.05.2018 έως 27.05.2018
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από το ζώδιο σου φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να υπάρξουν καθαρές αποφάσεις σε θέματα ερωτικού και οικονομικού περιεχομένου τη νέα εβδομάδα. Θα χρειαστεί να θέσεις προτεραιότητες και να οριοθετήσεις κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να έχεις προσωπικά έξοδα από τη στιγμή που υπάρχουν και άλλα άτομα που θα πρέπει να σκεφτείς πλέον. Ίσως πάλι να υπολογίζεις προσεκτικά το θέμα της αμοιβής σου σε μία επαγγελματική συμφωνία και να πρέπει να αξιολογήσεις αν αναζητάς μόνο τη χρηματική επιβράβευση ή θα μπορούσες να εντάξεις στα πλαίσια της αμοιβής σου και κάποια μελλοντική συμφωνία που ξεκινά να χτίζεται από σήμερα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Στον προσωπικό τομέα, θα χρειαστεί να αξιολογήσεις πάνω σε διαφορετική βάση τη σχέση σου και να εξετάσεις μήπως υπάρχει εξέλιξη στα συναισθήματα σου, γι αυτό και δεν μπορείς να νιώσεις άνετα σε μία σχέση που δεν είναι πλέον όπως ξεκίνησε. Αν χρειαστεί να πάρεις παροδικές αποστάσεις από το έτερο ήμισυ, εξήγησε το, ώστε να μη δημιουργηθούν απορίες που θα μπορούσαν να τεντώσουν επικίνδυνα το σκοινί ανάμεσα σας.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...