παρακαλώ περιμένετε...
26.09.2016 έως 02.10.2016
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Κάτι φαίνεται να αλλάζει δραστικά τη νέα εβδομάδα και δεν μπορείς να μείνεις αμέτοχος/η μπροστά στην πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σου παραδώσει τα κλειδιά των εξελίξεων στα χέρια σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να οδηγηθείς ακόμα και σε ρήξεις. Η αντιμετώπιση ανθρώπων με ισχύ και εξουσία απέναντι σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στον τρόπο που θα επιλέξεις να εμφανιστείς και να κινητοποιηθείς, καθώς αναζητάς την αυτοδυναμία σου και τον τρόπο να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να κινείς τις διαδικασίες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μία επαγγελματική πρόταση δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο/η, να μη σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως έχει φτάσει η ώρα να τολμήσεις κάτι που παλιότερα ούτε καν σκεφτόσουν, ακόμα και αν μία τέτοια πράξη δηλώνει πως θα αντιπαρατεθείς με ανθρώπους και φοβίες που σε στοιχειώνουν. Στον προσωπικό τομέα, η απόσταση που θα λάβεις από ένα άτομο μπορεί να γίνει μόνιμη κατάσταση, εκτός και αν ζητάς χρόνο για να δώσεις μία τολμηρή απάντηση προς το τέλος της εβδομάδας. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 217 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...