παρακαλώ περιμένετε...
24.10.2016 έως 30.10.2016
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να αρχίσεις να βγαίνεις από το καταφύγιο που έχεις βρεθεί, να ξεκινήσεις να έχεις και πάλι επαφές με κόσμο γύρω σου και να ξεπεράσεις κάποια γεγονότα που συνέβησαν και φαίνεται να σε έκαναν να χάσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Θα πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις πολύ πιο ξεκάθαρα γύρω σου, να αναγνωρίζεις τους ανθρώπους σύμφωνα με την πραγματική τους προσωπικότητα και να αποφύγεις να αναμετρηθείς με πρόσωπα που δεν έχει νόημα να περνάτε χρόνο μαζί.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!  

 

Καλείσαι να αφήσεις οριστικά πίσω σου σχέσεις που σε πλήγωσαν ή να αποδεχτείς πως θα συνεχίσεις να παλεύεις μία κατάσταση που δε θα μπορέσει ποτέ να έρθει στα μέτρα σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θέλεις να στηριχτείς στις δυνάμεις σου, αλλά αυτό σημαίνει πως πρέπει να ξεπεράσεις αγκυλώσεις που κουβαλάς πολλά χρόνια μέσα σου και δε σχετίζονται τόσο με το επαγγελματικό αντικείμενο, αλλά με βιώματα που σε έχουν σημαδέψει. Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να βρεις στηρίγματα σε νέους ανθρώπους και απαντήσεις μέσα από κουβέντες μαζί τους, οπότε είναι κρίμα να επενδύεις σε σχέσεις που γνωρίζεις πως σε στοιχειώνουν. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 248 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...