παρακαλώ περιμένετε...
16.07.2018 έως 22.07.2018
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να μετρήσεις κέρδος και χασούρα, να ισορροπήσεις πάνω στο όφελος που μπορεί να έχει μία κίνηση που έκανες ή ετοιμάζεσαι να κάνεις, σε σχέση με την προσπάθεια ή τα υλικά στοιχεία που καλείσαι να επενδύσεις. Θα χρειαστεί να αποδράσεις από το καλούπι της σκέψης και δράσης σου που επιμένει να σε βάζει στη διαδικασία να κινείσαι μόνος/η και με γνώμονα το ατομικό συμφέρον, αφού βρίσκεσαι μπροστά σε συνδέσεις, σχέσεις και συνεργασίες που θα μπορούσαν να σου αποφέρουν αρκετό κέρδος. Θα πρέπει να δείξεις αν εμπιστεύεσαι κάποια άτομα που είναι γύρω σου και θα προσπαθήσεις να τα εντάξεις μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο από κοινού λειτουργίας ή θα λειτουργήσεις πιο ατομικά και να κόψεις κάποιους δεσμούς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν πάλι το φλέγον θέμα της ζωής σου είναι μία αλλαγή που λαμβάνει χώρα στο σπίτι σου, τότε ίσως να είναι καιρός να εξετάσεις αν πρέπει να προχωρήσεις μπροστά και να αφήσεις πίσω σου ένα ακίνητο, κάποια αντικείμενα ή ένα πατρόν διαβίωσης, κάνοντας το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της ζωής σου.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...