παρακαλώ περιμένετε...
20.02.2017 έως 26.02.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να παίξεις ένα παιχνίδι με τους γύρω σου με στόχο να περάσεις σκέψεις, ιδέες και προτάσεις σου σε εκείνους χωρίς να μιλήσεις ή ακουστείς. Το παραπάνω φαντάζει ιδιαίτερα απαιτητικό σε μία πρώτη ανάγνωση, αφού θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατό να φανείς χωρίς να κινηθείς, πως είναι δυνατό να γίνεις αντιληπτός/η χωρίς να μιλήσεις, πως είναι δυνατό να δράσεις χωρίς να κινηθείς. Και όμως, υπάρχει μία απάντηση και ονομάζεται αποφασιστικό κλείσιμο υποθέσεων μέσα από άδειασμα χώρων που θέλουν ανανέωση, πέταμα αντικειμένων και σκέψεων που έχουν παλιώσει, αδιαφορία προς άτομα που σημαίνει πως υπάρχει πλέον οριστική ρήξη ανάμεσα σας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν θέλεις να βρεις ένα νέο σπίτι για παράδειγμα, δε χρειάζεται να ξεκινήσεις να ρωτάς γνωστούς σχετικά με χώρους που θα σου προτείνουν, αλλά να κάνεις μία βόλτα κάπου έξω μέχρι να πέσεις πάνω σε αυτό που αναζητάς. Αν θέλεις να τελειώσεις μία σχέση, δε χρειάζεται να ανοίξεις διάλογο, αλλά να κλείσεις την πόρτα. Αν θέλεις να δείξεις πως ενδιαφέρεσαι δε χρειάζεται να το πεις με λόγια, αλλά να αφήσεις την καρδιά σου να το δείξει. Μήπως όμως αυτό είναι κάπως δύσκολο και προκλητικό;

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...