παρακαλώ περιμένετε...
24.04.2017 έως 30.04.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η είσοδος και της Αφροδίτης στον Κριό τη νέα εβδομάδα μοιάζει σαν να πρέπει να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που εκτιμάς και σέβεσαι με τρόπο που δείχνει πως δεν αντέχεις να πέφτεις θύμα του συναισθηματισμού σου. Η επαφή σου με πρόσωπα της οικογένειας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προστριβές και διαμάχες, να γεννήσει περίεργα δικά σου συναισθήματα που σε αναγκάζουν να καταλάβεις πως κρατάς μέσα σου θυμό και κριτική που δεν έχεις ποτέ σου εκφράσει.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η επιμονή κάποιων να σε δεσμεύουν και να σε περικλείουν μέσα σε προστατευτικές φυλακές είναι ένα μοτίβο που ίσως να θελήσεις να σπάσεις, χωρίς όμως να είναι βέβαιο πως θα στραφείς εξ αρχής προς τα πρόσωπα που πραγματικά σε εγκλωβίζουν. Πριν λοιπόν τα βάλεις με τους εύκολους στόχους, βρες το χρόνο να περάσεις καιρό με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να συνομιλήσεις σχετικά με αυτό που πραγματικά σε ταλαιπωρεί. Γιατί είναι πολύ πιθανό να βλέπεις φαντάσματα εκεί που υπάρχουν φώτα ελπίδας και διεξόδου. 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...