παρακαλώ περιμένετε...
22.01.2018 έως 28.01.2018
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε αναγκάζει να στραφείς και πάλι σε θέματα οικονομικού και επαγγελματικού περιεχομένου, αφού καλείσαι να εξετάσεις τα νέα δεδομένα στον εργασιακό τομέα και να επανατοποθετηθείς απέναντι σε σχέσεις που πρέπει να ρυθμιστούν. Κάποιες ανακατατάξεις στη δουλειά σου μπορεί να σε παραξενέψουν και να σε κάνουν να ανησυχήσεις, αφού καλείσαι να συζητήσεις τα νέα δεδομένα ακόμα και με άτομα που γνωρίζεις πως μπορεί να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις λόγω διαφορετικής αντίληψης των καταστάσεων.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η απαίτηση να διώξεις από πάνω σου κομμάτια μίας ζωής που επιμένεις να κουβαλάς μαζί σου αλλά δεν έχει πλέον κανένα ορατό όφελος, μπορεί να σε αγχώσει, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί το μοναδικό τρόπο μέσα από τον οποίο καταφέρνεις πάντα να εναρμονίσεις τον εαυτό σου με τα νέα δεδομένα. Ασχολήσου λοιπόν σοβαρά με θέματα δουλειάς και σπιτιού που απαιτούν ευθυγράμμιση με τις ανάγκες σου και σταμάτα να κλείνεις τα μάτια σε προφανείς αλλαγές που θέλεις να αγνοήσεις.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 248 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τιμόθεος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...