παρακαλώ περιμένετε...
18.06.2018 έως 24.06.2018
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η μάχη ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και στην υποχρέωση που αισθάνεσαι ώστε να καλύψεις τις απαιτήσεις των άλλων είναι παρούσα τη νέα εβδομάδα και θα ξεκινήσει να δημιουργήσει ένα εξουθενωτικό κλίμα στη ζωή σου. Η δύσκολη καθημερινότητα της τελευταίας περιόδου αρχίζει να έχει επίδραση και πάνω στο νευρικό σου σύστημα, αφού οι αντιδράσεις σου θα είναι πλέον περισσότερο έντονες και παρορμητικές. Νεύρα και εντάσεις, φωνές και κριτική, δυσαρέσκεια αλλά και έντονη κόπωση μπορεί να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα στη νέα εβδομάδα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως ξεσπάς σε λάθος άτομα, πως στρέφεσαι εναντίον προσώπων που δε θα έπρεπε να τα βάζεις απέναντι σου, πως αναζητάς τις εύκολες λύσεις. Από την άλλη πλευρά, η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει αρκετή δουλειά στον τομέα της καθημερινότητας και να πρέπει να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να κρατήσεις δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, κάτι που όμως δεν μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 234 μέλη.

γιορτάζουν οι: Παϊσιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...