παρακαλώ περιμένετε...
23.04.2018 έως 29.04.2018
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία να ξεμπλοκάρεις κάποιες δραστηριότητες που θα πρέπει να λάβουν χώρα στην προσωπική σου ζωή, ώστε να επιλυθούν τα αδιέξοδα που αντιμετώπισες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Καλείσαι βέβαια να βουτήξεις βαθιά μέσα σου, να τολμήσεις να αναμετρηθείς με φοβίες που έχουν να κάνουν με την ικανότητα σου να εκφράζεις τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες, να σκαλίσεις αμυχές που υπάρχουν μέσα στην καρδιά σου και κατάφερνες μέχρι σήμερα να τις καλύπτεις ώστε να μην μπορούν να ακουστούν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Φυσικά και κάτι τέτοιο θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με την προοπτική της αλλαγής του ρόλου σου μέσα σε μία σχέση που ζητά το παρακάτω βήμα, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις εσωτερικές σου ανασφάλειες που σχετίζονται με την επάρκεια σου απέναντι σε προκλήσεις που αναλαμβάνεις. Αν αυτή η πρόταση σε φοβίζει, τότε πριν σκεφτείς να προχωρήσεις σε μία απόδραση από την έξοδο κινδύνου, σκέψου μήπως πριν κάνεις κάτι τέτοιο, σταθείς μπροστά στον καθρέφτη σου και μιλήσεις ειλικρινά σχετικά με τις ανάγκες σου μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...