παρακαλώ περιμένετε...
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η Αφροδίτη, στον Κριό από 3/2, κυριολεκτικά δουλεύει για σένα μιας και βρίσκεται μέσα στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητάς σου - η ατμόσφαιρα, ως εκ τούτου, στον εργασιακό χώρο θα βελτιωθεί σημαντικά, όπως επίσης κι οι προοπτικές και οι ευκαιρίες για καλύτερη αμοιβή. Ο 6ος ηλιακός μας οίκος είναι και ένας εξαιρετικά γήινος και «σωματικός» τομέας, οπότε μην εκπλαγείς με ειδύλλια εντός χώρου εργασίας αλλά και το δικό σου ενδιαφέρον για καλύτερη φυσική κατάσταση, διατροφή και εμφάνιση.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό από τις 6 θα κινείσαι με πιο αργούς ρυθμούς, θα είσαι αγχωμένος, ανασφαλής, με πάρα πολλές υποχρεώσεις που θα επιβαρύνουν την σωματική και ψυχική σου ισορροπία. Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο η διαίσθησή σου που είναι ήδη διαβολεμένη  θα είναι περαιτέρω οξυμένη βοηθώντας αποφάσεις για το σπίτι, για την οικογένεια ή για μια αγοραπωλησία. Από τις 25/2 με τον Ερμή να βρίσκεται πλέον στους Ιχθύς αρκετούς από εσάς θα σας συναρπάσει μία ρομαντική σχέση, δώσε όμως λίγη προσοχή στις ανασφάλειές σου, ή στην πιθανότητα «Ποσειδωνίασης» (...ροζ γυαλιών) με το λάθος άτομο.

Η έκλειψη στον Λέοντα στις 11 θα τονώσει την ανάγκη να εξελιχθείς επαγγελματικά αλλά: απαιτείται ηρεμία! Δεν υπάρχει περιθώριο για τσακωμούς και διαπληκτισμούς με συναδέλφους, ούτε στο ελάχιστο!

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα στους Ιχθύς στις 26 φέρνει πολύ ρομαντισμό και έρωτες που θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν ζεις στην πραγματικότητα ή σε κάποιο μυθιστόρημα. Αφέσου στη μαγεία, το αξίζεις - δεν έρχονται τέτοιας έντασης ιστορίας και κάθε μέρα, άλλωστε, ούτε καν για έναν Σκορπιό!

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαριάννα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...