παρακαλώ περιμένετε...
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Καλή χρονιά, Σκορπιέ! Η χρονιά ξεκινά με μία σύνοδο κορυφής του Άρη, παραδοσιακού κυβερνήτη του ζωδίου σου, με τον πρίγκιπα των ονείρων, τον Ποσειδώνα, στο ζώδιο των Ιχθύων. Οι Ιχθείς «φωτογραφίζουν» τον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για τον έρωτα, την κατάσταση, τη χαρά και τη μέθη του να είσαι ερωτευμένος - αλλά και τη δημιουργικότητα, και το παιδί εντός μας όπως και τα πραγματικά μας παιδιά. Με όλη την ενέργεια και τη ζωτικότητα του Άρη διεκδικείς την ερωτική σου ευτυχία. Η ερωτική αλλά και ρομαντική σου διάθεση είναι στα ύψη, και η γοητεία σου στο  αποκορύφωμά της, μιας και από τις 3/1 και μετά στο ζώδιο των Ιχθύων περνά και η γοητευτική, όμορφη, γενναιόδωρη Αφροδίτη. Οι έρωτες που γεννιούνται την περίοδο αυτή έχουν κάτι από τη μαγεία των παραμυθιών, ή του κινηματογράφου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Ιδίως γύρω στην πανσέληνο, στις 12/1, τα άστρα μπορούν να σου φέρουν στην αγκαλιά σου τον έρωτα της ζωής σου - και βεβαίως, να κάνουν θαύματα για την αναθέρμανση μιας σχέσης φθαρμένης, ωστόσο οι πλανητικές συγκυρίες λειτουργούν πιο έντονα και θεαματικά σε ότι αφορά καινούργιες καταστάσεις. Ο δε κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, δέχεται καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα εξαιρετικά θετικές και ενδιαφέρουσες όψεις, πράγμα που σημαίνει τρομερή εστίαση στο στόχο (που φυσικά επιτυγχάνεται, διότι ποιος Σκορπιός θα εστιάσει σε στόχο κι ο στόχος δεν θα υποκλιθεί;) αποφασιστικότητα και καταξίωση, επιτυχία, εδραίωση. Βέβαια, στις 10/1 το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού μπορεί να φέρει καταστάσεις τέτοιες στο εργασιακό περιβάλλον που να σε μπερδέψουν και να σε αποσυντονίσουν, και τόσο στις 19 (τετράγωνο Άρη - Κρόνου) όσο και στις 27 (τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου) τα οικονομικά επανέρχονται στο προσκήνιο αρκετά αγχωτικά. Δεν θα καταφέρουν όμως να κάμψουν ούτε τον απαράμιλλο ερωτισμό σου ούτε την ευτυχία που πιθανότατα ήδη αισθάνεσαι με κάποιον. Με την είσοδο, δε, του Άρη στον Κριό στο τέλος του μήνα αυξάνει ο όγκος και ο ρυθμός της δουλειάς σου και πιθανότατα έρχονται στο προσκήνιο παραμελημένα θέματα υγείας (με οξεία μορφή, Άρης στον Κριό γαρ!).

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 φέρνει έναν μαγικό, ονειρικό καινούργιο έρωτα - αρκετά πιθανό είναι να πρόκειται για κάποιο αίσθημα που αναπτύσσεται στο χώρο εργασίας, κι άρα βρίσκει έδαφος ο Ποσειδώνας να δώσει τον τόνο του «απαγορευμένου» ή του «ανέφικτου» που θα φουντώσει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία ερωτική συγκυρία που είχες πάρα πολλά χρόνια να γευτείς!

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 θα φέρει έντονη ενασχόληση με τα του σπιτιού και της οικογένειας, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να ξεκινήσεις τώρα να σκέφτεσαι και να οργανώνεις μια μετακόμιση για την άνοιξη!

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...