παρακαλώ περιμένετε...
ΜΑΡΤΙΟΣ 2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

1/3 ( Ήλιος σύνοδο με Ποσειδώνα 11° 42' Ιχθύων) Να, αυτά είναι που δε χωνεύω - καλό μήνα κιόλας. Να ρωτάω τί ώρα είναι και να μου απαντάνε «η τέχνη είναι το φως των πραγμάτων». Δεν θα συνεννοηθώ με κανέναν σήμερα.

2/3 (Δίας 22° 11' Ζυγού αντίθεση με Ουρανό 22° 11' Κριού) Επίσης, η γκρίνια των δικών μου για τις ατελείωτες ώρες που αφιερώνω στη δουλειά μου καλά κρατεί. Και πρέπει να παραδεχτώ πως δεν έχουν άδικο. Η εργασία είναι μια μάλλον «αχάριστη» ερωμένη. Δεν πληρώνομαι αρκετά, ούτε υλικά ούτε ηθικά, για όσα προσφέρω.

4/3 (Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα 11° 48' Ιχθύων) Στο ίδιο πλαίσιο με την όψη της 1/3, και λέω να προσπαθήσω να μην ακούω τα όσα... ακούω. Θα γυρίσει ο τροχός, θα φύγει ο Ερμής από τα Ψάρια, θα συνεννοηθώ.

5/3 (Άρης 26° 59' Κριού τρίγωνο με Κρόνο 26° 59' Τοξότη) Σήμερα, με την όψη αυτή, μπορώ να μοιραστώ τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις ανησυχίες μου με τους οικείους μου και να με καταλάβουν. Ιδανική ημέρα για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μια εκδρομή θα έλεγα εγώ, με Άρη στον Κριό κάτι σε paintball προβλέπω.

6/3 ( Ήλιος σύνοδο με Ερμή 16° 38' Ιχθύων) Ευνοϊκή ημέρα, και όψη, για να κοινοποιήσω τυχόν δημιουργικά μου σχέδια!

8/3  (Ερμής 18° 56' Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 18° 56' Αιγόκερω) Για την ακρίβεια, μπορώ να αναδειχθώ, να ξεχωρίσω και ακόμα και να ανοίξω ένα νέο επαγγελματικό κύκλο αν κοινοποιήσω και μιλήσω για τις ιδέες μου όπως πρέπει, και εκεί που πρέπει.

9/3 ( Ήλιος 18° 57' Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 18° 57' Αιγόκερω) Ο Πλούτωνας στο ζώδιό μου, εκτός από το να με  χτυπάει κάτω σαν το χταπόδι, με βοηθάει να αναδειχθώ και να ξεχωρίσω - επίσης, με ωθεί στο να ανέλθω στην ιεραρχία στη δουλειά.

12/3 (Ερμής 27° 18' Ιχθύων τετράγωνο με Κρόνο 27° 18' Τοξότη) Και πρέπει να καταλάβω πως ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι οι φόβοι και το άγχος μου.

17/3 ( Ήλιος 27° 29' Ιχθύων τετράγωνο με Κρόνο 27° 29' Τοξότη) Πρέπει να προσπαθήσω να σταματήσω να αυτοπροσδιορίζομαι μόνο μέσω του ποιος είμαι και τι κάνω επαγγελματικά. Πρέπει να καταλάβω πως δεν γίνεται να είμαι πάντα νικητής.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

18/3 (Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 9° 06' Κριού) Ημέρα χαρούμενων και τρυφερών συζητήσεων εντός οικογένειας, και ιδανική για επίλυση παρεξηγήσεων και προβλημάτων!

23/3  (Ερμής 19° 13' Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 19° 13' Αιγόκερω) Στη σημερινή ημέρα που οι ασυλλόγιστες κουβέντες δίνουν και παίρνουν, θα προσπαθήσω να είμαι ο βράχος της σταθερότητας. Και, κυρίως, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΜΑ. Μιλάνε οι βράχοι; Δεν μιλάνε οι βράχοι.

24/3 (Ερμής 20° 03' Κριού αντίθεση με Δία 20° 03' Ζυγού) Σήμερα, αν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε δουλειά και δικούς μου ανθρώπους, καλό είναι να προτιμήσω το δεύτερο.

25/3 (Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 4° 57' Κριού) Όψη που σηματοδοτεί πως οι δικοί μου έχουν αρχίσει να κατανοούν πως δεν έρχονται σε δεύτερη μοίρα μετά τη δουλειά μου, και πως ότι κάνω το κάνω πάντοτε ΚΑΙ για εκείνους.

26/3 (Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό 23° 24' Κριού) Βέβαια, η σημερινή ημέρα μοιάζει να έχει τον καυγά έτοιμο σε συσκευασία δώρου. Μία λάθος κουβέντα αρκεί να φέρει την έκρηξη.

27/3 (Άρης 12° 40' Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 12° 40' Ιχθύων) Σήμερα, με τον Άρη να μεγαλουργεί στον Ταύρο και στον 5ο ηλιακό μου οίκο, παίρνω το αμόρε και πάμε κάπου να βλέπουμε, να ακούμε και να μυρίζουμε θάλασσα. Επιστρέφω ...σε λίγο!

29/3 (Ερμής 27° 45' Κριού τρίγωνο με Κρόνο 27° 45' Τοξότη) Η μέρα προσφέρεται για χρήσιμες συζητήσεις εντός οικογένειας και για επίλυση παρεξηγήσεων!

30/3 (Δίας 19° 17' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 19° 17' Αιγόκερω) Η όψη που κλείνει το μήνα έρχεται με μία μεγάλη πρόκληση επαγγελματικής ή ακόμα και κοινωνικής φύσεως - και ξέρουμε όλοι πως ποτέ δεν έχω αφήσει τέτοιου τύπου πρόκληση αναπάντητη. Εδώ όμως, έχω να προσέξω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τη φύση του Δία (είναι και ανάδρομος) που ενίοτε φέρνει φύκια αντί για μεταξωτές κορδέλες!

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 12/3/2-17 22Ο 13' Παρθένου

Επέκταση - εξέλιξη. Πέταγμα. Μόρφωση, άνοιγμα οριζόντων, εμπειρία, άνοιγμα του νου μέσω του καινούργιου και του διαφορετικού. Η διαφορετικότητα είναι δάσκαλος. Τα ταξίδια είναι δάσκαλοι - όπως και η Φύση. Η μόνη τελειότητα υπάρχει στη Φύση. Άκου το μάθημά της. Γίνε ένα με το περιβάλλον σου. Αφέσου και ασκήσου στην Υπηρεσία προς τους άλλους και στην Αρμονία με τον εαυτό σου.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 28/3/2017 7ο 37' Κριού

Οικογένεια. Οικία-Οικείοι. Σπίτι. Κέλυφος. Προστασία, ιδιωτικότητα. Μήτρα - πολύ εύκολα όμως και τάφος όπου τελειώνει το «Εγώ». Ομφάλιοι λώροι που πρέπει να κοπούν, και πρέπει να κοπούν με τον τρόπο του Κριού: άμεσα, τώρα. Πόσο μπορείς να είσαι ο Εαυτός σου, πόσο μπορεί να εξελιχθεί το Εγώ σου μέσα στην παρούσα οικογένεια;

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λυδία, Μακρίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...