παρακαλώ περιμένετε...
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Κινητικότητα, κινητικότητα, κινητικότητα! Με την Αφροδίτη στον Κριό από 3/2 μια μετακόμιση είναι πολύ πιθανή, όπως και τα μικροταξιδάκια, όπως και η απόφαση να συγκατοικήσετε αν είστε ερωτευμένοι (στο τελευταίο αυτό σενάριο φρόντισε να είσαι Αιγόκερως και η σχέση να έχει μια καλή και σταθερή θητεία πριν τη λήψη τέτοιας απόφασης!) Με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό από τις 6/2 και την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο από τις 7 οι προτάσεις για δουλειά είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, όπως κι η ενασχόλησή σου με το να σκέπτεσαι και να επεξεργάζεσαι νέους τρόπους και εναλλακτικές μεθόδους για να βελτιώσεις τη δουλειά σου, την απόδοση σου αλλά φυσικά και τα κέρδη σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Μία επένδυση στον επαγγελματικό σου χώρο είναι επίσης εξαιρετικά πιθανή. Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς φέρνει ρομαντισμό και τρυφερότητα στις σχέσεις, αλλά και υπερβολική παρορμητικότητα, υπερευαισθησία και κυκλοθυμία που δεν οδηγεί σε τίποτα καλό ούτε στις σχέσεις ούτε στον επαγγελματικό στίβο.

Οι παρορμητικές οικονομικές αποφάσεις είναι ένας κίνδυνος με την έκλειψη στις 11 του μήνα στο Λέοντα, όπως και η υπερτίμηση των προσόντων σου και μία κάποια αλαζονεία - ούτε όμως  και οι στόχοι σου θα είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικοί γύρω από την ημερομηνία της έκλειψης.

Όσο για τη δεύτερη έκλειψη του μήνα στις 26, στους Ιχθύς, ενδέχεται να φέρει μπλοκάρισμα στην επικοινωνία σου και τεταμένες σχέσεις ανάμεσα σε αδέρφια, συνεργάτες ή ακόμα και γείτονες.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...