παρακαλώ περιμένετε...
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Καλή χρονιά, Αιγόκερε! Η χρονιά ξεκινά με χαρούμενες εκδρομές, μετακινήσεις, συνεστιάσεις και συναντήσεις! Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου προσέχεις τη γλώσσα σου και τις αντιδράσεις σου μέχρι και τις 7/1, ώστε να μην έχουμε παρατράγουδα. Μέχρι τις 7/1 επίσης είναι λογικό να έρχεσαι αντιμέτωπος με καθυστερήσεις και στραβοτιμονιές - υπομονή! Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμα. Τον Ιανουάριο του 2017 σχηματίζει υπέροχες όψεις, πράγμα το οποίο σου χαρίζει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά και πολλές ευκαιρίες διάκρισης. Η σύνοδός του με τον Ήλιο στις 7/1 είναι πολύ πιθανό να είναι ένα δείγμα αναγνώρισης της δουλειάς σου, καταξίωσης στο χώρο σου ή ακόμα και μιας προαγωγής. Πρόσεχε όμως να μην ...ερωτευθείς το «μπράβο» για το «μπράβο», μιας και οι εμμονές είναι σήμα κατατεθέν των πλουτώνιων συνόδων. Στις 11/1, ο Πλούτωνας σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη - ένας στόχος τον οποίο παλεύεις πολύ καιρό στο μυαλό σου είναι πλέον σαφής, ξεκάθαρος και, το καλύτερο, εφικτός.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Έχεις τους τρόπους να καταφέρεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα στις 29 φέρνει βαθύτατο ένστικτο, διαίσθηση, αλλά και σπιρτόζικες ιδέες και πλάνα που τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής. Επίσης, σου χαρίζει ευγλωττία και πειθώ που θα ...γυρίσει τα μυαλά και του πλέον αναποφάσιστου! Έχεις όμως και μερικά πράγματα να προσέχεις: 1) τα τετράγωνα του κυβερνήτη σου, Κρόνου, με τον Άρη (19/1) και την Αφροδίτη (27/1) φέρνουν εκνευρισμό, διάθεση απομόνωσης κι ένα αίσθημα απαξίωσης από πλευράς σου προς άτομα που δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά. Μην υποκύψεις σε σφάλματα και απομόνωση με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί θα μείνεις μόνος κι είναι κρίμα. 2) ο  Δίας θα βρίσκεται μέχρι και τις 10/10 του 2017 στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σου αναγνώρισης - πρόσεξε να κρατήσεις μόνο την εύνοιά του, και να μην υποκύψεις στην τάση που φέρνει για υπερβολική αυτοπεποίθηση που οι άλλοι εκλαμβάνουν ως αλαζονεία και αντιδρούν ανάλογα!

 

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 φέρνει σε δύσκολη θέση τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η πανσέληνος σχηματίζεται με «ζόρικες» όψεις προς Δία και Ουρανό - αυτό σημαίνει πως οι υπερβολές στον επαγγελματικό στίβο και οι εντάσεις εντός σπιτιού (που, και τα δύο οφείλονται σε σένα και στις δικές σου συμπεριφορές) βάζουν σε κίνδυνο την ιδιαίτερη σχέση σου με τον άνθρωπό σου.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 μιλά για καινούργια ξεκινήματα και οικονομικές ευκαιρίες - αλλά και μία ευκαιρία να επιστρέψεις σε ένα σύστημα αξιών που σου ταιριάζει, σταματώντας να θεοποιείς την όποια κοινωνική κι επαγγελματική αναγνώριση, ή να νιώθεις ανεπαρκής αν τα χρήματα που βγάζεις δεν είναι αυτά που θα ήθελες.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...