παρακαλώ περιμένετε...
ΜΑΡΤΙΟΣ 2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

1/3 ( Ήλιος σύνοδο με Ποσειδώνα 11° 42' Ιχθύων) Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου. Not. Αφού δεν έχω λεφτά καλέ - κι αν έχω, θα μου τα φάνε, να, εδώ η σύνοδος το λέει ξεκάθαρα!

2/3 (Δίας 22° 11' Ζυγού αντίθεση με Ουρανό 22° 11' Κριού) Τα πράγματα που θέλω να δρομολογήσω ίσως (ΙΣΩΣ) να είναι κομμάτι ανεδαφικά με Δία ανάδρομο στον 9ο. Επίσης, το να μιλάω και να φέρομαι σαν κακομαθημένο τρίχρονο δεν βοηθά καθόλου.

4/3 (Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα 11° 48' Ιχθύων) Προσοχή στην εξαπάτηση σήμερα, καλέ μου εαυτέ. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα - ότι ακούω δεν είναι απαραίτητο πως ισχύει, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

5/3 (Άρης 26° 59' Κριού τρίγωνο με Κρόνο 26° 59' Τοξότη) Η συζήτηση με έναν φίλο ζωής με ανοιχτή καρδιά και πνεύμα ίσως με βοηθήσει να καταλάβω πού και πώς συμπεριφέρομαι σαν τρίχρονο και να το «μαζέψω».

6/3 ( Ήλιος σύνοδο με Ερμή 16° 38' Ιχθύων) Κάτι που θα ακούσω, μία συζήτηση ίσως αποτελέσει το πρώτο λιθαράκι για οικονομική βελτίωση ή κάποια ευκαιρία.

8/3  (Ερμής 18° 56' Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 18° 56' Αιγόκερω) Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να εκφράσω τον ψυχισμό μου και κυρίως τους φόβους μου...

9/3 ( Ήλιος 18° 57' Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 18° 57' Αιγόκερω) ... και μην ξεχνάμε πως η έκφραση των φόβων μας είναι το πρώτο βήμα για να τους νικήσουμε!

12/3 (Ερμής 27° 18' Ιχθύων τετράγωνο με Κρόνο 27° 18' Τοξότη) Τα δανεικά από και προς φίλους και γενικά οι «ομιχλώδεις» οικονομικές συναλλαγές μπορούν να αποβούν πολύ προβληματικές. Κοινώς, θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο!

17/3 ( Ήλιος 27° 29' Ιχθύων τετράγωνο με Κρόνο 27° 29' Τοξότη) Και όχι, δεν με κάνει κακό άνθρωπο και κακό φίλο να μην θέλω να δώσω ακόμα ένα θαλασσοδάνειο στον επαγγελματία άνεργο φίλο που δεν κάνει καμία προσπάθεια να βοηθήσει ο ίδιος τον εαυτό του.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

18/3 (Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 9° 06' Κριού) Σήμερα η μέρα είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες, χαρούμενες και πολύ ερωτικές συναντήσεις - αλλά προσφέρεται και για συζητήσεις εξηγήσεων, συγγνώμης και επανόρθωσης!

23/3  (Ερμής 19° 13' Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 19° 13' Αιγόκερω) Πρέπει να προσπαθήσω πάρα πολύ να μην εκφράζεται η κυκλοθυμία μου κι οι εναλλαγές της διάθεσής μου με κακό, απότομο και αγενή τρόπο προς τα έξω.

24/3 (Ερμής 20° 03' Κριού αντίθεση με Δία 20° 03' Ζυγού) Σε συνέχεια της χθεσινής όψης, αυτό ακριβώς μου λέει κι η σημερινή - η γλώσσα μου κι ο τρόπος μου δεν με βοηθάει να με καταλάβουν οι άλλοι, πόσο μάλλον να βρω το δίκιο μου ή να πετύχω το στόχο μου.

25/3 (Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 4° 57' Κριού) Η σημερινή μέρα ίσως κρύβει μια συνάντηση με κάποιο πρώην ερωτικό σύντροφο! Καλά δεν αγχώνομαι, όλοι φίλοι είμαστε (Υδροχόος γαρ!)

26/3 (Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό 23° 24' Κριού) Πού να κλειδωθώ σήμερα; Η όψη αυτή είναι ότι πρέπει για να ανοίξω το στόμα μου και όποιον πάρει ο Χάρος. Επίσης, ενδέχεται να έχω μία αναπάντεχη είδηση, και καλό θα είναι να προσέχω πολύ, πάρα πολύ όμως, και στις μετακινήσεις μου.

27/3 (Άρης 12° 40' Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 12° 40' Ιχθύων) Ημέρα για όμορφες στιγμές με την οικογένεια  - ε, και όσο και να μην είμαι των θεσμών, πρέπει να παραδεχθώ πως ηρεμεί η ψυχή μου με κάτι τέτοια.

29/3 (Ερμής 27° 45' Κριού τρίγωνο με Κρόνο 27° 45' Τοξότη) Ημέρα για όμορφες, εποικοδομητικές συζητήσεις με φίλους, ή με μεγαλύτερα άτομα των οποίων τη γνώμη εκτιμώ.

30/3 (Δίας 19° 17' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 19° 17' Αιγόκερω) Ημέρα προσγείωσης - αν οι επιθυμίες μου αδικούν ανθρώπους σημαντικούς στη ζωή μου ή δεν λαμβάνουν υπόψη τα συναισθήματά τους, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν στον αιώνα τον άπαντα. Νόμος.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 12/3/2-17 22Ο 13' Παρθένου

Το φως της πανσελήνου στην απόλυτη Ένωση με τον Άλλο. Το σεξ ως μοίρα, λύτρωση και νίκη ενάντια στο θάνατο κι ενάντια στον Εαυτό - στην κακή όψη του «Εγώ». Μαζί μπορούμε να είμαστε αθάνατοι. Μαζί μπορούμε να είμαστε μύστες. Το χρήμα ως μέσο που χωρίζει και ως μέσο που ενώνει. Πόροι - έχεις; Είναι δικοί σου; είναι κοινοί; Ποια είναι η κινητήρια δύναμή σου; Ποιος είναι εκείνος μπροστά στον οποίο μπορείς να μείνεις ψυχή και σώματι γυμνός;

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 28/3/2017 7ο 37' Κριού

Η νέα αντίληψη δημιουργεί νέα πραγματικότητα. Η νέα αντιμετώπιση το ίδιο. Είναι ακριβώς όπως το νομίζεις, ακριβώς όπως το βλέπεις. Όπως ονομάσεις, αποδεχθείς και αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, αυτό ακριβώς θα είναι. Οι επαφές κι η επικοινωνία είναι ζωηρά και σε κινητοποιούν προς νέα ξεκινήματα - και νέο εαυτό.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 230 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βαγγέλης, Ευαγγελία, Άγγελος, Αγγέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...