παρακαλώ περιμένετε...
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό στις 3/2 η αγάπη γεννιέται από μία μαγική «ιδιοτροπία» της τύχης, ή αναθερμαίνεται σε ανύποπτο χρόνο και για ανύποπτους λόγους. Ενθουσιασμός για νέους ανθρώπους και νέα σχέδια - αρέσεις! Αρέσεις εσύ, η ζωή σου, οι σκέψεις κι οι ιδέες σου. Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 6/2 ευνοεί νέα πλάνα, αλλά ευνοεί και αναθεώρηση των μέχρι τώρα κινήσεών σας - και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου σε βάζει να σκεφτείς εποικοδομητικά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Με τη διέλευση αυτή οι Υδροχόοι θα είστε εφευρετικοί, γοητευτικοί, εξωστρεφείς, και η προσωπική σας ζωή πολύ ενδιαφέρουσα. Με το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς στις 25 ίσως αμελήσεις οικονομικές υποχρεώσεις, ίσως παρασυρθείς σε σπατάλες και επιπολαιότητες. Καλό είναι να προσέχεις πάρα πολύ τι υπογράφεις με τον Ερμή στα Ψάρια!

Με την έκλειψη στο Λέοντα στις 11/2, «κλωτσάς» άσχημα σε κάθε προσπάθεια ελέγχου ή καταπίεσης από το σύντροφό σου και νέοι έρωτες ίσως έχουν ήδη κατακλύσει το μυαλό σου!

Με τη δεύτερη έκλειψη του μήνα στους Ιχθύς μην είστε εύπιστος, επιπόλαιος και πρόσεχε τι υπογράφεις. Βεβαιώσου ότι τα οικονομικά σου πλάνα και ο σχεδιασμός είναι ρεαλιστικά!

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...