παρακαλώ περιμένετε...
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Καλή χρονιά, Ψαράκι! Το 2017 είναι μια χρονιά που κάνει θεαματική και πολύ ερωτική είσοδο, κι αυτό φαίνεται από την πρώτη του κιόλας μέρα. Την Πρωτοχρονιά, ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου συναντιέται σε μία άκρως ερωτική σύνοδο με τον Άρη και κάνει τη γοητεία σου όχι απλά υποβλητική, αλλά εντελώς μαγική. Το «φαινόμενο» επαναλαμβάνεται ακόμα πιο έντονο, μαγικό και ονειρικό με τη σύνοδο του κυβερνήτη σου του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη στις 12 του μήνα, όπου η άκρως ρομαντική αυτή σύνοδος συμπίπτει με την πανέμορφη πανσέληνο στον τομέα του έρωτα και της χαράς της ζωής! Όπως καταλαβαίνεις, είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσεις άσχημα τον Ιανουάριο. Από τις 7 και μετά είναι πολύ καλό διάστημα να λύσετε παρεξηγήσεις με φίλους, ή να ξαναβρεθείτε σε χώρους, ομάδες ή ομίλους που κάποτε σου έδιναν χαρά. Στις 20 του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και είναι εξαιρετικά πιθανό να έρθει στο δρόμο σου ένας έρωτας έντονος και μοιραίος - να νιώσεις, πολύ απλά, πως μόλις συνάντησες τον «Ένα και Μοναδικό». 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Τα ...ζόρια του μήνα υπάρχουν βέβαια και αυτά. Πάλι στην ημερομηνία της πανσελήνου, γύρω στις 12, έχουμε ένα τετράγωνο Ήλιου - Δία που θέλει να έχεις πολύ συγκεντρωμένη και προσγειωμένη σκέψη όσον αφορά στα χρήματα, γιατί μπορεί να έχεις αναπάντεχες απώλειες. Δεν είναι περίοδος να δανείσεις ή να δανειστείς, ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Στις 19/1 το τετράγωνο Άρη - Κρόνου είναι επίφοβο για ατυχήματα, ιδίως εντός σπιτιού, αλλά και προβλήματα νομικής φύσης, οπότε βεβαιώσου πως δεν έχεις τίποτα εκκρεμότητες που ως καλός Ιχθύς έχεις φροντίσει να ξεχάσεις, έτσι; Στις 27 το τετράγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη φέρνει μάλλον σκληρή κριτική από τα άτομα που περίμενες να σε βοηθήσουν ή έστω να σε... κανακέψουν. Σκέψου όμως μήπως αυτή τους η κριτική, οσονδήποτε σκληρή, είναι για σένα η μεγαλύτερη βοήθεια!

Η  Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 σου φέρνει ερωτικές και ρομαντικές εξελίξεις - είναι ιδανική ημερομηνία για να αποφασίσεις να δώσεις όλη σου την ενέργεια στην επούλωση των πληγών μιας υπάρχουσας σχέσης - αν πάλι είσαι single, μια σχέση ζωής είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί. Και θα έχει όλα τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού μυθιστορήματος.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 συμβαίνει στον πολύ εσωτερικό 12ο οίκο σου, κι αυτό την καθιστά ακατάλληλη για νέες επαφές και ξεκινήματα. Είναι όμως μια Νέα Σελήνη που μπορεί να επουλώσει πληγές και να αποκαταστήσει, αρχικά μέσα σου, πρόσωπα, καταστάσεις και αδικίες. Επίσης σου χαρίζει μεγάλη διαίσθηση κι ενόραση το φεγγάρι αυτό, κάνοντάς σε ικανό να ξεχωρίσεις τον καλό από τον κακό ακόμα και με ...δεμένα μάτια.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...