παρακαλώ περιμένετε...
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Έσοδα - αυτό είναι το πρώτο δώρο της Αφροδίτης στον Κριό, και έπονται και άλλα!   Από τις 6 με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό, τα Ψαράκια  θα ασχοληθείτε με δάνεια, φόρους, τράπεζες, κληρονομιές  αλλά και με τα οικονομικά του συντρόφου σας και, σαν καλά Ψάρια που σέβονται το ζώδιό τους,  θα αγχωθείτε μέχρι να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, ίσως, δε, όλα τα παραπάνω γίνουν η αιτία να ψυχρανθείτε κάπως με το έτερό σας ήμισυ.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε με θάρρος κάθε τι που σας εμπόδιζε μέχρι τώρα να είστε αποτελεσματικοί και αισιόδοξοι, θα ξεκαθαρίσετε σχέσεις και θα βάλετε στόχους που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Με το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς στις 25 του μήνα γίνεστε ευαίσθητοι (κι άλλο!) γενναιόδωροι (κι άλλο!), και η ήδη μαγική σας διαίσθηση λειτουργεί με διπλό καρμπυρατέρ.

Η έκλειψη στο Λέοντα στις 11 του μήνα φέρνει τρομερό εκνευρισμό στα επαγγελματικά σου, αλλά φταις κυρίως εσύ που όσα θέλεις τα θέλεις χθες και ώρες ώρες σου είναι εντελώς αδύνατον να κάνεις έστω και την ελάχιστη υπομονή.

Ένας παλιός έρωτας ίσως ξαναβρεί το δρόμο για την καρδιά και την πόρτα σου με την έκλειψη στο ζώδιό σου στις 26 - σκέψου πολύ καλά αν θα τον δεχθείς και υπό ποια καινούργια συνθήκη θα πρέπει να γίνει αυτό. Εάν βέβαια τελικά αποφασίσεις πως αξίζει τον κόπο...

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαριάννα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...