παρακαλώ περιμένετε...
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Καλή χρονιά, Τοξότη! Η αρχή της νέας χρονιάς σε βρίσκει περιτριγυρισμένο από τα οικεία, αγαπημένα σου πρόσωπα - όμως, δεν επικοινωνείς μαζί τους όπως θα ήθελες ή όπως θα έπρεπε κι αυτό σου προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό, αλλά και πίεση. Μία λύση είναι να κρατήσεις την οικογένεια μακριά από τα προσωπικά συναισθηματικά ή σεξουαλικά σου ζητήματα, επιδεικνύοντας όμως και την αντίστοιχη λεπτότητα και ευγένεια κι εσύ ο ίδιος ως προς αυτούς. Παράλληλα, είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε μικροϊώσεις αλλά και ατυχήματα - ιδίως εντός σπιτιού. Αναμενόμενα πράγματα όμως όλα αυτά, με τον Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον Άρη με το «καλημέρα» της καινούργιας χρονιάς (1/1) και δη από τους Ιχθύς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Όσο διαρκεί, δε, ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 7/1 δηλαδή, καλό είναι να αποφεύγεις τις πολύ προσωπικές συζητήσεις διότι μπορεί μεν η συζήτηση να διεξάγεται χαλαρά, αλλά επάνω στο «χαλαρά» είναι που κινδυνεύεις να πεις πράγματα που δεν πρέπει να τα πεις ακόμα. Από οικονομικής πλευράς ο μήνας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός, μιας και ο Πλούτωνας από τον τομέα της υλικής ευμάρειας σχηματίζει πολλές εξαιρετικά ευνοϊκές όψεις. Θετικές θα είναι οι απαντήσεις αν περιμένεις κάποιο δάνειο ή μία οικονομική ενίσχυση, και από το δεύτερο μισό του μήνα ευνοούνται οι κάθε είδους επενδύσεις. Οι δύσκολες όψεις του Κρόνου από το ζώδιό σου, στις 19 με τον Άρη και στις 27 με την Αφροδίτη είναι πολύ πιθανό να σημάνουν το τέλος μίας πολύ προβληματικής σχέσης ή γάμου. Όλο, όμως, το σκηνικό, είναι σκηνικό αναγέννησης - και ο έρωτας παραμονεύει στο αμέσως επόμενο στενό, με τη μορφή τόσο του Άρη στον Κριό (28/1) που σε ωθεί να βγεις, να διασκεδάσεις, να ερωτευθείς, να κάνεις έρωτα σαν τρελός και γενικά να περάσεις υπέροχα, όσο και της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο!

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 σου φέρνει μάλλον θλίψη, μιας και στρέφεσαι στους δικούς σου, στο σύντροφο ή σύζυγο, στην οικογένειά σου για να σε καταλάβουν και να σου συμπαρασταθούν, πλην όμως η αντίδραση είναι πιο παγωμένη κι από την Ανταρκτική. Παράλληλα, όμως, υπάρχουν ενδείξεις πως εκείνοι θα χάσουν τελικά.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 θα φέρει ένα καινούργιο συναισθηματικό ενδιαφέρον, ίσως και από το εργασιακό σου περιβάλλον, το οποίο εκτός από τη μαγεία του απόκοσμου και του διαφορετικού που μοιάζει να φέρει, σου χαρίζει απλόχερα και όλη τη ζεστασιά και την έγνοια που δεν βρήκες στους οικείους σου. Χμ!

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...