παρακαλώ περιμένετε...
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό (3/2) και ο έρωτας, το φλερτ, η χαρά κι ο ενθουσιασμός του ερωτικού παιχνιδιού θα είναι όλη σου η ζωή, Τοξότη. Όντως, ο έρωτας χτυπάει την πόρτα σου και τον δέχεσαι όλο ενέργεια και ανυπομονησία, έτοιμος να πάρεις όλα τα ρίσκα του κόσμου για τα μάτια που αγαπάς! Από τις  6 του μήνα, και  με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό, θα φανούν έντονες οι απογοητεύσεις από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον και ίσως απομακρύνεις τα άτομα που σε απογοήτευσαν και που βρέθηκαν κατώτερα και των περιστάσεων και της εμπιστοσύνης σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Από τις 7/2, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο σε βοηθά να αξιολογείς σωστά τις πληροφορίες και κατά συνέπεια να παίρνεις και σωστά τις αποφάσεις - πράγμα σπάνιο για Τοξότη, παραδέξου το! Ευνοούνται τα ρεαλιστικά σχέδια και τα πάσης φύσης ταξίδια, που μπορεί να είναι και εξαιρετικά επικερδή. Από τις 25 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και ίσως χρειαστεί να στηρίξεις ψυχολογικά αλλά και οικονομικά ένα μέλος της οικογένειάς σου, το οποίο και θα το κάνεις, αλλά με κάπως βαριά καρδιά μιας και νου και σώμα είσαι δοσμένος στον καινούργιο σου έρωτα.

Από τις 11 με την έκλειψη στον Λέοντα θα δρομολογήσεις επαγγελματικές αλλαγές, θα κάνεις ένα ταξίδι, θα αρχίσεις σπουδές - και γενικά θα βάλεις στο πλάνο όλα όσα μέχρι χθες ήταν μόνο στο μυαλό σου με ένα «αχ και να...»

Με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 26 έχεις την σπάνια ευκαιρία να εξηγηθείς με την οικογένειά σου και να μπουν οι σχέσεις σας σε ένα εντελώς διαφορετικό αλλά σαφώς καλύτερο για όλους και πολύ πιο λειτουργικό πλαίσιο.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαριάννα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...