παρακαλώ περιμένετε...
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Καλή χρονιά, Καρκίνε! Για εσένα ισχύει πως η καλή χρονιά από την ...Πρωτοχρονιά φαίνεται, και η Πρωτοχρονιά είναι λιγάκι «φουλ των Ιχθύων». Τα Ψάρια συμβολίζουν για εσένα τον τομέα των οριζόντων σου, της επέκτασης και της εξέλιξης, τα οράματα και τις επιδιώξεις σου. Τι το θετικότερο λοιπόν από την ενεργοποίηση αυτού ακριβώς του τομέα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μήνα; Ναι, 1/1 ο Άρης και ο Ποσειδώνας συναντιούνται σε όψη συνόδου στους Ιχθύς, κάνοντας ένα ταξίδι (πραγματικό ή πνευματικό) ή έναν διδάσκαλο πολύ σημαντικό παράγοντα αυτογνωσίας και εξέλιξης. Οπωσδήποτε, επίσης, εσύ είσαι κάποιου πολύ συγκεκριμένου άλλου το τρυφερό και γαλήνιο λιμάνι - με την είσοδο, δε, και της Αφροδίτης στους Ιχθύς, ο ρομαντισμός, ο συναισθηματισμός και η ερωτική διάθεση καλά κρατούν για όλο το μήνα Ιανουάριο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Ποσειδώνα παρόντος, πάντως, άσε ελεύθερο το ένστικτό σου ώστε να σε προφυλάξει εγκαίρως από υστερόβουλους ανθρώπους - ναι, κάποιοι έχουν αναδείξει και τον έρωτα σε συναλλαγή, και πολύ επικερδή μάλιστα. Φυσικά, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 27/1 θα καταδείξει ποιος είναι ποιος, και θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι και τα πρόβατα από τα ερίφια. Κανένα «πυροτέχνημα» δεν συγχωρεί αυτή η όψη - και μία άλλη ενέργεια που επίσης δεν συγχωρεί είναι η ενέργεια του Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω, στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών σου και του σημαντικού άλλου της ζωής σου. Η σύνοδός του με τον Ήλιο στις 7/1 μπορεί να σε κάνει εξαιρετικά σκληρό με τον αγαπημένο σου, σε σημείο που να τον τρομάξεις. Στις 20 του μήνα, το εξάγωνό του με την Αφροδίτη προμηνύει μεγάλο πάθος, αλλά και τον κίνδυνο εξάρτησης από το αντικείμενο του πόθου σου, και η ισορροπία της σχέσης βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί. Στο κλείσιμο του μήνα, στις 29/1, η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα σε καθίζει κάτω και σε εξαναγκάζει να προχωρήσεις σε συζητήσεις που τρέμεις σχετικά με την πορεία μιας σχέσης ή ενός γάμου. Έχω να σου πω όμως πως θα είσαι πολύ καλύτερα αφού γίνουν οι συζητήσεις αυτές. Όλα θα είναι καλύτερα μετά.

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 12/1 συνδυάζεται υπέροχα με την όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και φέρνει είτε μια απίστευτα ρομαντική και «κινηματογραφική» νέα ιστορία αν είσαι μόνος, ίσως και με κάποιον από άλλη χώρα ή πολιτισμό, ή, αν είσαι δεσμευμένος, την ανανέωση της σχέσης σου με ένα ταξίδι!

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 είναι εξαιρετικά πιθανό να φέρει την αύξηση των εσόδων σας είτε μέσω μιας οικονομικής βοήθειας ή ακόμα και κληρονομιάς, είτε να σημάνει την έγκριση ενός δανείου. Σε κάθε περίπτωση, οι άλλοι σας βοηθούν ευχαρίστως, αλλά θα πρέπει να στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις, Καβουράκια!

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...