παρακαλώ περιμένετε...
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Καβούρι αγαπημένο, την έχεις δει λίγο αρένα στα επαγγελματικά σου τον τελευταίο καιρό ή μου φαίνεται; Ας μείνουμε λίγο περισσότερο στον επαγγελματικό σου χώρο, μια και τον τιμά με την παρουσία της η Αφροδίτη από τις 3/2: το να αποδείξεις την αξία σου ίσως είναι μια υπόθεση κάπως δυσκολότερη από όσο περίμενες, αλλά πίστεψέ με αξίζει τον κόπο και όχι μόνο - θα έχεις και πολλές επιτυχίες ερωτικής φύσης στο χώρο, οπότε κράτα τα ωραία και μεγάλα σου μάτια ανοιχτά. Η ανάδρομη πορεία του Δία στο Ζυγό από τις 6/2 εγκαινιάζει μία εποχή προβληματισμού και προβλημάτων με το σπίτι και την οικογένεια, με μεγάλα θέματα στη μεταξύ σας συνεννόηση.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Αν τα θέματα που φέρνουν εντάσεις είναι και οικονομικής φύσεως, ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 7/2 βοηθά να ρυθμιστούν κληρονομικά, δάνεια, οφειλές, μοιρασιές, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο - αυτός ο Ερμής φέρνει άτομα που έχουν τη δυνατότητα αλλά και τη θέληση να σε «ξελασπώσουν». Μόλις ο Ερμής περάσει στους Ιχθύς, στις 25 του μήνα, ευνοούνται τα πλάνα οποιασδήποτε αλλαγής, τα σχέδια, τα όνειρα για ένα ταξίδι, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να μπει στη ζωή σου και να σε γοητεύσει  ένας άνθρωπος εντελώς διαφορετικός από ο,τιδήποτε άλλο έχεις συναναστραφεί ως τώρα.

Η έκλειψη στις 10 του μήνα στο Λέοντα φέρνει ανησυχία για τα εισοδήματά σου, για το οικονομικό, σε βγάζει σε ανεύρεση πόρων - θα χρειαστεί όμως να μην είσαι καθόλου μα καθόλου παρορμητικός στην αναζήτηση εσόδων!

Η έκλειψη στους Ιχθύς στις 26/2 φέρνει μεγάλη τάση ονειροπόλησης και φυγής από την πραγματικότητα - είναι, πιστεύεις, η κατάλληλη εποχή για κάτι τέτοιο ή μήπως πρέπει με όσα πρακτικά δεδομένα έχεις αυτή τη στιγμή στα χέρια σου να σφίξεις τα δόντια και να παλέψεις;

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαριάννα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...