παρακαλώ περιμένετε...
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Καλή χρονιά, Κριέ! Ο πρώτος μήνας του 2017 σε υποδέχεται με ένα πραγματικά πολύ ιδιαίτερο μήνυμα: ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, και η σοφή φράση «προσοχή στο λάκκο της φάβας» μόνο που δεν αναγράφεται με μπλε ελεκτρίκ γράμματα στον ουρανό ώστε να μην σου διαφύγει! Με τον κυβερνήτη σου στους Ιχθύς σχεδόν όλο το μήνα, η συνηθισμένη σου ενέργεια δεν είναι καθόλου στα ύψη - νιώθεις άτονος, βαριεστημένος, κουρασμένος, ή απλώς υπερβολικά χαλαρός για να βγεις εκεί έξω και να του δώσεις να καταλάβει ως συνήθως. Η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα την 1/1 είναι ένα συμπαντικό καμπανάκι πως συνήθως οι άνθρωποι ή οι καταστάσεις μας την «φέρνουν» ακριβώς όταν είμαστε έτσι, χαλαροί, άτονοι και με πεσμένες άμυνες. Διπλή προσοχή, λοιπόν, ιδίως σε άτομα τα οποία δεν θα πίστευες ποτέ πως θα σε βλάψουν. Οι Ιχθύς, βλέπεις, αντιπροσωπεύουν για σένα τον 12ο οίκο σου, γνωστό και ως οίκο των «κρυφών εχθρών». Χμ! Με την είσοδο και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3 του μήνα είναι εξαιρετικά πιθανές και οι επιστροφές ασώτων πρώην, και φυσικά θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς καν - ήδη έχεις λιγότερη ενέργεια από ότι συνήθως, εκεί θα την σπαταλήσεις; Αμαρτία δεν είναι;

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Η ασυνεννοησία στον επαγγελματικό στίβο καλά κρατεί στις αρχές του μήνα, αλλά από τις 12/1 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερω θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπλέξεις μπερδεμένα σενάρια και να διορθώσεις λανθασμένες εντυπώσεις, όπως και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου που, όσο να μην πεις, με τον ανάδρομο  ζημιώθηκαν αρκετά. Ως μήνας του Υδροχόου ο Ιανουάριος είναι, θα έλεγα, ένας ιδανικός μήνας για να ξεκουραστείς και να φορτίσεις σωματικές και συναισθηματικές μπαταρίες με τη συντροφιά και τη βοήθεια των φίλων σου  και στις 28/1, όπου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου, μπορείς να γιορτάσεις τη δική σου, ετεροχρονισμένη Πρωτοχρονιά διότι η ενέργεια χτυπάει «κόκκινο» και όλα αλλάζουν!

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 «φωτίζει» τα όποια προβλήματα υπάρχουν στις ισορροπίες που... δεν κρατάς μεταξύ της οικογένειας, του σπιτιού, των οικείων σου και του επαγγελματικού στίβου ή μιας αναγνώρισης που κυνηγάς σχετικά... εμμονικά. Μην ρίχνουμε το φταίξιμο στο φεγγαράκι! «Φωτίζει» το πρόβλημα για να το δεις και να το λύσεις!

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 θα φέρει μόνο όμορφα πράγματα! Νέες φιλίες, νέοι κοινωνικοί κύκλοι, καινούργιες ομάδες και νέα, συναρπαστικά ενδιαφέροντα κάνουν την καινούργια χρονιά ακόμα πιο συναρπαστική! Την ίδια μέρα μπαίνει κι ο κυβερνήτης σου στο ζώδιό σου, κι η εύνοια είναι ακόμα μεγαλύτερη!

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...