παρακαλώ περιμένετε...
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Το βέβαιο είναι πως η είσοδος της κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου που «καθρεφτίζεται» στο ζώδιο του Κριού, θα δώσει από τις 3/2 άλλο αέρα στη σχέση σου. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με το σύντροφό σου και οι στιγμές είναι έντονες και μαγικές - ξέρε όμως ότι γενικότερα θα κάνεις θραύση στους ενδιαφερόμενους! Είτε δεσμευμένος είτε αδέσμευτος, οι θαυμαστές σε τριγυρίζουν όπως οι μέλισσες το μέλι, και δεν είναι καθόλου κακό να ενδώσεις και εσύ στην έμφυτη τάση σου να φλερτάρεις και με τις κουρτίνες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Με το Δία ανάδρομο στο ζώδιό σου από τις 6/2 θα έχεις την ευκαιρία να ξανασκεφτείς κάποιες επιλογές σου και, γιατί όχι, να τις εξετάσεις υπό νέο πρίσμα, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να επιστρέψει ένας παλιός, αλλά καθόλου ξεχασμένος έρωτας. Το σίγουρο είναι πως αυτή η περίοδος αναδεικνύει όποιο πρόβλημα υπάρχει στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο από τις 7/2 και γοητεία και θραύση στο άλλο φύλο φέρνει, και περιπέτειες και δημιουργικότητα, όπως επίσης και ουσιώδη και χαρούμενη επικοινωνία τόσο με το σύντροφο όσο και με τα παιδιά, ή νεότερους ανθρώπους.

Η έκλειψη στις 11/2 στο Λέοντα σε φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων και των γνωστών αλλά φέρνει και πολύ πείσμα και αδιαλλαξία από πλευράς σου, πράγμα όχι απαραίτητα καλό.

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα, στις 26/2 στους Ιχθύς, φέρνει πολλές επαγγελματικές εκκρεμότητες, αναποφασιστικότητα αλλά όχι και αυτοπεποίθηση και σταθερότητα. Θα διστάζεις να αποφασίσεις αλλά θα είσαι συνεργάσιμος - λίγο περισσότερη προσοχή στην υπερβολική ευθιξία, όπως και στον συναισθηματισμό.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαριάννα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...