παρακαλώ περιμένετε...
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Καλή χρονιά, Ζυγέ! Και πώς να μην είναι καλή και άγια μια χρονιά που ξεκινά τόσο ερωτικά όσο το 2017! Μπορεί, βέβαια, με το «καλημέρα σας» η χρονιά να σε βρίσκει να αγωνιάς πάνω σε θέματα οικογένειας, σπιτιού ή και παιδιών, αλλά όλα τα σημάδια δείχνουν πως ο Ιανουάριος σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου μια για πάντα μια μεγάλη οικογενειακή αναστάτωση, ακόμα και μία ρήξη ή και ένα διαζύγιο. Φαίνεται επίσης πως η προσπάθεια που καταβάλλεις να κοιτάς μπροστά και να κινείσαι αποφασιστικά προς το μέλλον σου σε βοηθά να προωθήσεις και θέματα καριέρας! Η επιστροφή του Ερμή στα ... συγκαλά του από 7/1 θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις οικογενειακές σχέσεις που σε αφορούν αλλά και να ξεκινήσεις κινήσεις πώλησης ή ενοικίασης ενός ακινήτου σου. Οι μέρες γύρω στην πανσέληνο στις 12/1 σε βρίσκουν ολίγον τι σχοινοβάτη ανάμεσα σε γραφείο και σπίτι, αλλά τι Ζυγός θα ήσουν αν δεν κατάφερνες να φέρεις τις καταστάσεις στα ζύγια τους!

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Τις ίδιες ημέρες γύρω από την πανσέληνο, αν υπάρχει κάποια ερωτική εμπλοκή με άτομο από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο ίσως χρειάζεται περισσότερη προσοχή προκειμένου να μην εκτεθείς. Το γεγονός πως, ερωτικά, τα πράγματα δείχνουν πιο ευνοϊκά από ποτέ ενώ αντίθετα, οικογενειακά, οι καταστάσεις φαίνονται επιεικώς έκρυθμες, οδηγεί στο συμπέρασμα πως μάλλον έχεις κλείσει ένα οικογενειακό κεφάλαιο και ετοιμάζεσαι να μπεις σε μία νέα, συναρπαστική ιστορία, ή πως... η ιστορία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει, δίχως να έχει δοθεί τέλος στην επίσημη ιστορία. Οι καταστάσεις εντός σπιτιού ίσως φτάσουν στα όριά τους, ίσως κάποιος αποχωρήσει μόνιμα από το σπίτι ή αποφασιστεί μια μετακόμιση. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν σίγουρα άτομα που σε στηρίζουν και σε συμβουλεύουν σωστά, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που περιμένουν και βασίζονται στη δική σου συμβουλή και στήριξη. Φρόντισε να είσαι εκεί για αυτούς, και δώσε και λίγη περισσότερη βάση στις καλές προοπτικές για την εργασιακή σου παρουσία και εξέλιξη - είναι αμαρτία να θυσιάσεις μία προαγωγή, ή μία αύξηση, από ανησυχία για έναν έρωτα που, εν πάση περιπτώσει, θα ανθίσει ακόμα και μέσα στις μεγαλύτερες αντιξοότητες.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 φέρνει εντάσεις στη δουλειά και θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοέκφρασή σου, την καταξίωση και την αναγνώριση της δουλειάς σου και την ερωτική παρουσία ενός ανθρώπου στη ζωή σου. Σε εκφράζει η δουλειά σου; Παίρνεις όσα «μπράβο» θέλεις; Η επαγγελματική σου εξέλιξη αφορά τον αγαπημένο σου; Μήπως η υπερβολική ενασχόληση με εκείνον και με τον έρωτά σας σε οδηγεί σε επαγγελματικές γκάφες και αναβλητικότητα που σε βλάπτει; Χμ!

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 φέρνει δημιουργικότητα, πολλή διάθεση για έρωτα, χαρά, φλερτ, ανεμελιά και, για όσους Ζυγούς το επιθυμούν, ακόμα και έναν απόγονο! Αυτό το τελευταίο ενδέχεται να προκύψει πολύ... κεραυνοβόλα, οπότε προσέχουμε!

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...