παρακαλώ περιμένετε...
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Φυσικά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό στις 3/2, η αυτοπεποίθηση αλλά και η αισιοδοξία σου καλά κρατούν! Η διέλευση αυτή είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί από πολλές απόψεις, με πιο σημαντικά ευνοημένους τομείς αυτούς της εκπαίδευσης και των ταξιδιών. Μήπως ήρθε η ώρα να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου; μήπως να προχωρούσες σε αυτό το μεταπτυχιακό που «λιβανίζεις» χρόνια; Μήπως να έκανες πράξη αυτό το ταξίδι/φευγιό που ονειρεύεσαι χρόνια;

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Ότι είναι να κάνεις κάνε το χωρίς πολλά λόγια και κυρίως χωρίς πολλές εξηγήσεις γύρω γύρω. Ο ανάδρομος Δίας στον Ζυγό δεν ευνοεί τις συνεννοήσεις με τους οικείους σου - και όταν, στις 7/2 περάσει και ο Ερμής στον Υδροχόο η ασυνεννοησία μπαίνει και ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Φρόντισε να εκμεταλλευθείς την παρουσία του Ερμή εδώ για συζητήσεις σε βάθος, για να φθάσεις στο μεδούλι των προβλημάτων που σε βασανίζουν. Όταν, στις 25/2 θα περάσει στους Ιχθύς θα έρθει η ώρα να λύσεις και τα όποια οικονομικά ή σεξουαλικά θέματα «χρονίζουν» ανάμεσά σας.

Η έκλειψη στο ζώδιό σου στις 11 του μήνα θα φέρει μεγάλη ένταση, εσωτερική κυρίως, και θα φέρει στην επιφάνεια τη μεγάλη σου ανάγκη να κάνεις αλλαγές σε διάφορους τομείς. Μπορεί να γίνεις εξαιρετικά ανυπόμονος γύρω στην έκλειψη, ή να διαπληκτίζεσαι για ψύλλου πήδημα.

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα θα φέρει κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα στα οποία θα χρειαστεί πάση θυσία να αποφύγεις τις επιπόλαιες αποφάσεις. Κληρονομικά θέματα, δάνεια και οφειλές προς τρίτους απαιτούν προσοχή με την έκλειψη αυτή, και δεν θα αποφύγεις το άγχος των υποχρεώσεων στους παραπάνω τομείς!

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαριάννα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...