παρακαλώ περιμένετε...
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Καλή χρονιά, Λέοντα! Με τον πλανήτη της δύναμης και της ζωτικότητας (Άρη) να είναι στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, δεν είναι να απορεί κανείς που η αυγή του 2017 σε βρίσκει είτε άτονο και εξασθενημένο, είτε κρυολογημένο, είτε με κάποιο χρόνιο πρόβλημα να γίνεται οξύ για να φιλοτιμηθείς να ασχοληθείς και να θεραπευτεί. Θυμήσου, το Νερό των Ιχθύων σβήνει τη Φωτιά της ενέργειάς σου - κι είναι, φυσικά, και ένα μάλλον αφιλόξενο πεδίο για την ενέργεια του Άρη. Στις 7/1 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία συναινεί με τη θέσπιση μιας νέας, υγιεινής διατροφής, ενός προγράμματος άσκησης και γενικότερα μίας νέας, σωστής και ολιστικής αντιμετώπισης ενός θέματος υγείας, ή της υγείας σου γενικότερα. Την ίδια ημερομηνία, η σύνοδος Ήλιου - Πλούτωνα «υπογράφει» πως, αν προβείς στις ανωτέρω  βελτιωτικές κινήσεις, μπορείς κυριολεκτικά να μεταμορφώσεις την υγεία και το σώμα σου, και δεν αφήνει κανένα  περιθώριο ανησυχίας για οποιοδήποτε θέμα υγείας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Οι μέρες γύρω από την πανσέληνο στις 12/1 που συντελείται στον 12ο οίκο σου και με δύσκολες όψεις Δία και Ουρανού φέρνουν εντάσεις, απρόσμενες εξελίξεις αλλά και αψυχολόγητες αντιδράσεις τόσο δικές σου, όσο και των άλλων. Το βασικό χαρακτηριστικό των ημερών αυτών όμως είναι η εμμονή σου να «κινητοποιήσεις» υπέρ σου έναν άνθρωπο που θεωρείς δικό σου. Ίσως ακόμα και έναν συνεργάτη από τον οποίο εσύ θέλεις κάτι παραπάνω - ας σταθούμε εδώ λίγο στη λέξη «εμμονή»: θα χρειαστεί, σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα, να αποδέχεσαι τους ανθρώπους ακριβώς όπως είναι και για ότι ακριβώς κάνουν ή δεν κάνουν. Μην προσπαθείς να εκβιάσεις καταστάσεις και να εκμαιεύσεις συμπεριφορές γιατί θα πληγωθείς. Αντιθέτως, όσο πιο συγκρατημένος και αυτάρκης είσαι, τόσο πιο γρήγορα θα ισιώσουν οι «στραβές» του Ιανουαρίου. Και μην ξεχνάς δύο πράγματα: α) η Νέα Σελήνη στο κλείσιμο του μήνα συντελείται στον Υδροχόο, ζώδιο που συμβολίζει των τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, και φέρνει κάτι format να τα ζηλεύει κι ο καλύτερος κομπιουτεράς και β) στο τέλος του μήνα ο Άρης εισέρχεται στον Κριό, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ξεχωρίζουν οι άντρες από τα αγόρια.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 φέρνει μεγάλες ψυχικές και συναισθηματικές εντάσεις, με πολύ πιθανή την εμπλοκή «άσχετων» τρίτων: να υποθέσω το σόι, χρονιάρες μέρες που όλοι βρισκόμαστε γύρω από ένα τραπέζι έτοιμοι για καυγά; Θα το υποθέσω. Και θα ολοκληρώσω την υπόθεσή μου: φασαρία με την οικογένειά σου για το ποιος είσαι και ποιος φαίνεσαι. Η δημόσια εικόνα σου κι η καταξίωσή σου κοινωνικά αντικείμενο καυγά. Θα καθίσεις να εξηγείς και να δικαιολογείσαι; Ρωτάω.

 Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 θα φέρει οπωσδήποτε ένα νέο κύκλο στη συναισθηματική σου ζωή. Μπορείς τώρα να δώσεις νέα πνοή σε έναν παραπαίοντα γάμο ή σχέση, ή, αν είσαι single να βγεις εκεί έξω και να κάνεις στράκες κερδίζοντας τον καλύτερο!

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...