παρακαλώ περιμένετε...
ΜΑΡΤΙΟΣ 2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

1/3 ( Ήλιος σύνοδο με Ποσειδώνα 11° 42' Ιχθύων) Α καλά. Σιγά μην τελείωσε το καρναβάλι. Του Κουτρούλη ο γάμος στη δουλειά, όπου άλλα μου λένε, άλλα καταλαβαίνω, ΚΥΡΙΩΣ άλλα ονειρεύομαι όρθιος και καταλήγω να κάνω τη δουλειά άλλων. Τι είχες Γιάννη...

2 /3 (Δίας 22° 11' Ζυγού αντίθεση με Ουρανό 22° 11' Κριού) Αυτή εδώ η όψη, που τη λες και κατραπακιά στο δόξα πατρί, είναι η πεμπτουσία της πλαγιομετωπικής λαμαρίνας με άνθρωπο του φιλικού μου περιβάλλοντος με τον οποίο ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είμαι ερωτευμένος, πόσο δε μάλλον να κάνω και κάτι. Λαμπρά. Πάλι θα καταστραφούμε.

4/3 (Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα 11° 48' Ιχθύων) Αν τα καταφέρω σήμερα να μαζέψω τα μυαλά μου και τους 17 μου εαυτούς από τις γκομενιάδες και συγκεντρωθώ στη δουλειά, ίσως, ΙΣΩΣ λέω καταφέρω να μην υπογράψω τίποτα που θα είναι καταστροφικό. Μάτια 14.

5/3 (Άρης 26° 59' Κριού τρίγωνο με Κρόνο 26° 59' Τοξότη) Υπέροχη μέρα για επαφές, συνεννοήσεις και δουλειά με πρακτικό υπόβαθρο και προσγειωμένες, λογικές προσδοκίες στα επαγγελματικά.

6/3 ( Ήλιος σύνοδο με Ερμή 16° 38' Ιχθύων) Σε συνέχεια της χθεσινής ημέρας, μπορώ να κοινοποιήσω, να παρουσιάσω, να μιλήσω για τις ιδέες μου, ιδίως αν αυτές ή όλη μου η δουλειά είναι καλλιτεχνικής φύσης.

8/3  (Ερμής 18° 56' Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 18° 56' Αιγόκερω) Είναι εξαιρετικά πιθανό σήμερα να καταφέρω να κάνω τις συνεννοήσεις που πρέπει και να μιλήσω με όσους πρέπει όπως πρέπει, ώστε να βρω κεφάλαια για μία ιδέα ή μία δουλειά που θεωρούσα χαμένη Ατλαντίδα! Ποτέ μη λες ποτέ!

9/3 ( Ήλιος 18° 57' Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 18° 57' Αιγόκερω) Στο πλαίσιο της χθεσινής ημέρας, ευνοούνται οι επαφές με ανωτέρους και άτομα εξουσίας! Γιούργια!

12/3 (Ερμής 27° 18' Ιχθύων τετράγωνο με Κρόνο 27° 18' Τοξότη) ...αν δεν είχα και τη γκρίνια του αμόρε ότι κάθομαι στο γραφείο μέχρι τα μεσάνυχτα...

17/3 ( Ήλιος 27° 29' Ιχθύων τετράγωνο με Κρόνο 27° 29' Τοξότη) Και τι θέλει, μωρέ, δηλαδή; Να πετάξω από το παράθυρο τόση προσπάθεια που έχω κάνει; Γκομενάκια βρίσκουμε όσα θέλουμε γιατί είμαστε και ωραία παιδιά - δουλειά που να γουστάρουμε δε βρίσκουμε κάθε μέρα. Άντε μην τα πάρω.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

18/3 (Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 9° 06' Κριού) Όχι δεν θα τα πάρω, σιγά μην τα πάρω. Θα πάρω το αμόρε και θα το καλοπιάσω. Θα το γλυκάνω. Θα του εξηγήσω - εν ανάγκη και το όνειρο, σεξουαλικά μιλώντας.

23/3  (Ερμής 19° 13' Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 19° 13' Αιγόκερω) Σεξουαλικά μιλώντας πάντα, σήμερα παίζει και να κάνω καμία λαδιά με άτομο του φιλικού μου κύκλου. Ή να παίξει κανένα new entry στην παρέα και να πω το Δεσπότη Παναγιώτη. Θα δείξει.

 24/3 (Ερμής 20° 03' Κριού αντίθεση με Δία 20° 03' Ζυγού) Να ‘τα, δεν τα είπα; Κολασμένο new entry, όχι απλό - και τι να κάνω ο Δίδυμος ο άνθρωπος, να μην πάω να συστηθώ;

 25/3 (Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 4° 57' Κριού) Θα πάω. Και θα γίνει το «θα ‘ναι, σα να μπαίνει η άνοιξη, θα ‘ναι/ουρανού κατάνυξη θα ‘ναι».

 26/3 (Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό 23° 24' Κριού) Speaking of. Να ‘τος κι ο Ουρανός - όλα μα όλα μα όλα συνηγορούν για ένα νέο έρωτα φωτιά που θα γεννηθεί από το φιλικό μου περιβάλλον!

27/3 (Άρης 12° 40' Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 12° 40' Ιχθύων) Εκτός από αυτήν εδώ την όψη που δεν μου τα λέει καλά και που μιλάει για πισώπλατα μαχαιρώματα στη δουλειά. Μάθανε φαίνεται τη στήριξη των «μεγάλων» στο καινούργιο μου project και βγάλανε φλύκταινες. Ξίδι, έχω να πω.

29/3 (Ερμής 27° 45' Κριού τρίγωνο με Κρόνο 27° 45' Τοξότη) Ξεκάθαρα η έκβαση των πραγμάτων θα είναι υπέρ μου. Ξεκάθαρα. Οι ομάδες που ανήκω με στηρίζουν, ο Κρόνος μόνο ζητάει λίγη λογική - εντάξει, θα κάνω ότι μπορώ να τη βάλω ΚΑΙ αυτή μέσα στο μίξερ της επιτυχίας. Κρόνος είναι αυτός, δεν τον αγνοούμε.

30/3 (Δίας 19° 17' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 19° 17' Αιγόκερω) Και ο μήνας κλείνει πανηγυρικά με μία όψη που μιλάει για έρωτα κεραυνοβόλο, υπέροχο, μοναδικό, και σεξ από εκείνα που ξεκινάς να γράφεις στο ημερολόγιό σου και τελικά καταλήγεις να ζωγραφίζεις καρδούλες και καλικατζαράκια. Αχ τι να πω - μακάρι!

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 12/3/2-17 22Ο 13' Παρθένου

Θέματα οικογενειακά - Οικία, Οικείοι, Οικογένεια, ιδιωτικότητα, μυστικά, η σχέση με τη μητέρα, όλα τώρα «φωτίζονται» και ίσως γίνονται και κάπως επώδυνα προκειμένου να λυθούν. Στο ζώδιο της λεπτομέρειας η Πανσέληνος, μας διδάσκει να τιμούμε τη λεπτομέρεια χωρίς να χάνουμε τη συνολική εικόνα. Στο ζώδιο της ίασης, μας δείχνει το δρόμο προς τη γιατρειά της καρδιάς μας.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 28/3/2017 7ο 37' Κριού

Ένας νέος κύκλος φίλων και ενδιαφερόντων ανοίγει. Αγκάλιασέ τον, εμπιστεύσου τον, γνώρισέ τον. Πρόσφερε τη βοήθεια και τη γνώση σου, ρούφα την πληροφορία που σου προσφέρεται, και βρες τα κοινά σημεία που σε ενώνουν με τους ανθρώπους αυτούς. Εστίασε εκεί - χτίσε γέφυρες, φιλίες και συμμαχίες.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 230 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βαγγέλης, Ευαγγελία, Άγγελος, Αγγέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...