παρακαλώ περιμένετε...
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Πάλι θα γράψεις ιστορία στις παρέες (παλιές και καινούργιες), Διδύμι, μιας και από 3/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο που συμβολίζει τις παρέες, τις ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείσαι, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σου - με περισσή ενέργεια, ζωντάνια, δυναμισμό και παρόρμηση θα εμπλακείς σε δραστηριότητες, ιδέες και ομάδες, ίσως και λόγω ενός νέου έρωτα που μπορεί να έχει γεννηθεί σε  κάποιον από αυτούς τους κύκλους! Φυσικά λοιπόν θα γνωρίσεις και πολύ καινούργιο κόσμο, κι ακόμα πιο φυσικά θα φλερτάρεις! Λιγότερο καλά νέα είναι η ανάδρομη κίνηση του Δία στο Ζυγό από τις 6/2, όπου αν είσαι δεσμευμένος ίσως έχεις την αίσθηση πως απομακρύνεσαι από το σύντροφό σου, ή ότι κάτι άλλο έχει μπει  ανάμεσά σας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Είναι πολύ πιθανό επίσης, είτε δεσμευμένος είσαι είτε αδέσμευτος, να επιστρέψει ένας παλιός μεγάλος έρωτας και είτε να φτύσεις αίμα εκ νέου, είτε να αρχίσεις πάλι τις ονειροβασίες με αποτέλεσμα ω ναι, και πάλι να φτύσεις αίμα! Η είσοδος του κυβερνήτη σου στον φιλικό σου Υδροχόο στις 7 μιλά για ταξίδια, σπουδές, νέα ενδιαφέροντα και γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν είτε πάνω σε κάποια μετακίνηση ή ταξίδι, αλλά και ακόμα μέσω διαδικτύου! Μην αμελήσεις όμως τα επαγγελματικά σου και δώσε λίγη έμφαση και εκεί, διότι έτσι και μπει ο κυβερνήτης σου στα Ψάρια, ε... δεν θα είσαι και στο peak της δραστηριότητας, της συγκέντρωσης και της προσήλωσης, να τα λέμε αυτά.

Η πρώτη έκλειψη του μήνα, στις 10, στο Λέοντα, σου εφιστά την προσοχή σε μετακινήσεις, μετακομίσεις, σχέσεις με αδέρφια και την επικοινωνία σου γενικότερα, όπου άλλα λες και εντελώς άλλα είναι πιθανό ότι ακούν οι άλλοι - για το τι καταλαβαίνει ο καθένας σας, δε, άστο, θα πικραθούμε.

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα, στις 26, στο ζώδιο των Ιχθύων, παίρνει για μία ακόμα φορά τα επαγγελματικά σας και τα ρίχνει σε αχαρτογράφητα νερά - τα προβλήματα έχουν τη ρίζα τους κυρίως στο ότι πασχίζετε να βάλετε πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Δεν γίνεται.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...