παρακαλώ περιμένετε...
ΜΑΡΤΙΟΣ 2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

1/3 ( Ήλιος σύνοδο με Ποσειδώνα 11° 42' Ιχθύων) Μη με λες «όψη», λέγε με και «παραμύθιασμα από φίλο». Επίσης, πρέπει να σκεφτώ σοβαρά αν αυτή τη ζωή που ζούμε όλη η παρέα μαζί τα τελευταία 150.000 χρόνια εξακολουθεί να με εκφράζει. Ίσως να μην είναι κακό να μη θέλω να ζω σαν κουρδιστό, ξέρεις...

2/3 (Δίας 22° 11' Ζυγού αντίθεση με Ουρανό 22° 11' Κριού) Με αυτή την όψη, αυτή την περιπετειούλα στη δουλειά, την πιο καυτή κι από πιπερίτσα τσίλι, καλά θα κάνω να φροντίσω να μην τη μάθουν 3 κτίρια και 4 όροφοι γιατί καλό δεν θα είναι. Ιδίως μάλιστα αν είμαστε παντρεμένοι κι οι δυο, φύγε σε παρακαλώ.

4/3 (Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα 11° 48' Ιχθύων) Οι ιδέες και ο φρέσκος, δημιουργικός, ίσως και ερωτικός άνεμος που έρχεται από μία «φιλική» πηγή, είναι πολύ αναζωογονητικό πράγμα.

5/3 (Άρης 26° 59' Κριού τρίγωνο με Κρόνο 26° 59' Τοξότη) Σε ποιο πανό να το γράψω αυτό με κεφαλαία και πού να το αναρτήσω; «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ». Κι αν δεν μπορείς να μοιραστείς και μία φαντασίωση βρε αδερφέ.

6/3 ( Ήλιος σύνοδο με Ερμή 16° 38' Ιχθύων) Η λύση σε κάποια θεματάκια - οκ, θεματάρες- που αντιμετωπίζω ίσως έρθει, ή βρεθεί, αν μιλήσω με κάποιο πρόσωπο εμπιστοσύνης μου. Αν δεν έχω κανένα τέτοιο πρόσωπο, τότε ξέρω τι έχω κάνει λάθος τα τελευταία χρόνια.

8/3  (Ερμής 18° 56' Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 18° 56' Αιγόκερω) Υπέροχη όψη, που δείχνει πως φίλοι/μέντορες και τυχερές συγκυρίες/μέσα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να με φέρουν εκεί ακριβώς που θέλω, όπως θέλω...

9/3 ( Ήλιος 18° 57' Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 18° 57' Αιγόκερω) ...αρκεί να το θέλω πολύ. Ο Ήλιος δεν αφήνει περιθώρια για μετριότητα και χλιαρά «θέλω».

12/3 (Ερμής 27° 18' Ιχθύων τετράγωνο με Κρόνο 27° 18' Τοξότη) Και δεν σημαίνει πως δεν θα βρω και καμία αντίσταση - τι γλύκα θα έχει η νίκη δίχως αγώνα πρώτα;

17/3 ( Ήλιος 27° 29' Ιχθύων τετράγωνο με Κρόνο 27° 29' Τοξότη) Απολύτως καμία. Πόσο με νοιάζει όμως η αντίσταση και τα λόγια ανθρώπων στους οποίους δεν έχω καμία εκτίμηση; Χμ.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

18/3 (Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 9° 06' Κριού) Θαυμάσια ημέρα για να διορθώσω με όμορφο, γλυκό, ενωτικό λόγο τα κακώς κείμενα σε μία σχέση που τελείωσε χωρίς να της έχω δώσει το 100% του εαυτού μου. Θαυμάσια όψη επίσης και για να μιλήσω για τα συναισθήματά μου που ΔΕΝ είναι πλέον ερωτικά. Θαυμάσια μέρα για να τελειώσω ερωτικές σχέσεις χωρίς να γίνουμε Μοντέγοι και Καπουλέτοι.

23/3  (Ερμής 19° 13' Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 19° 13' Αιγόκερω) Με την όψη αυτή είναι πολύ πιθανοί και οι καυγάδες και οι αψιμαχίες, αλλά ακόμα πιο πιθανό είναι να με πληγώσει μια αποκάλυψη. Προφανώς όχι η του Ιωάννου. Ας προσπαθήσω να θυμάμαι πως είναι πολύ προτιμότερο να γνωρίζουμε την αλήθεια όσο κι αν πονάει.

 24/3 (Ερμής 20° 03' Κριού αντίθεση με Δία 20° 03' Ζυγού) Ας υπογραμμίσω να προσέχω σήμερα λόγια, μυστικά, ψέματα και αντιπαραθέσεις που σκάνε στον εργασιακό μου χώρο.

 25/3 (Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 4° 57' Κριού) Σήμερα είναι μία ημέρα που ΟΦΕΙΛΩ να την αφιερώσω στη διαίσθησή μου, αλλά και στην ομορφιά στη ζωή μου - σήμερα που η κυβερνήτης μου συναντιέται με τον Ήλιο, οφείλω, ότι κάνω, να έχει Ομορφιά κι Αισθητική.

 26/3 (Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό 23° 24' Κριού) Και σήμερα ΟΦΕΙΛΩ να αποφύγω τις εσωτερικές κι εξωτερικές εντάσεις και διαφωνίες. ΔΕΝ θα μαλώσω με τα ρούχα μου και ΔΕΝ θα πάρω το γρύλο.

27/3 (Άρης 12° 40' Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 12° 40' Ιχθύων) Σήμερα ίσως χρειαστώ τη βοήθεια ενός φίλου για μια σημαντική υπόθεσή μου, και δεν είναι ντροπή να τη ζητήσω. Δεν με κάνει άχρηστο κάτι τέτοιο, με κάνει ώριμο και σοφό.

29/3 (Ερμής 27° 45' Κριού τρίγωνο με Κρόνο 27° 45' Τοξότη) Θαυμάσια ημέρα για να ασχοληθώ με χρέη, υπόλοιπα, εφορίες, ατακτοποίητα θέματα προς δημόσιο και τράπεζες και να τα οργανώσω.

30/3 (Δίας 19° 17' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 19° 17' Αιγόκερω) Και πρέπει και να παραδεχτώ πως τρώγομαι, εδώ και πολύ καιρό, αν η εργασία και η καθημερινότητά μου, η ρουτίνα μου με μία λέξη, είναι αυτό που λαχταρά η καρδιά μου και που είμαι φτιαγμένος να κάνω και να ζω. Αν όχι, ήρθε η ώρα για πολύ μεγάλες αλλαγές.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 12/3/2-17 22Ο 13' Παρθένου

Έρωτας. Γέννηση. Δημιουργία. Ένα μωρό/παιδί, ή ένας έρωτας που είναι στα σπάργανα. Μια ιδέα, ή μια δημιουργία που πρόκειται να γεννηθεί ή που έχει μόλις προκύψει, και θέλει την ίδια φροντίδα που απαιτεί ένα νεογέννητο. Φως. Χαρά, έρωτας - ζωή. Ζωή μέχρι το μεδούλι της ύπαρξης.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 28/3/2017 7ο 37' Κριού

Εσωτερική αναγέννηση. Ανεύρεση του θάρρους μες το σκοτάδι. Επαφή με το Είναι, με τα Θέλω, με τον εσωτερικό, αλάνθαστο εαυτό. Επαφή με τον εσωτερικό πολεμιστή, επαφή με το ξίφος - που είναι φτιαγμένο για να κόβει. Δεσμούς, όταν γίνονται «επίδεσμοι».

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 230 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βαγγέλης, Ευαγγελία, Άγγελος, Αγγέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...