παρακαλώ περιμένετε...
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Καλή χρονιά, Ταύρε! Ανήκεις στα ζώδια που το ξεκίνημα της νέας χρονιάς τα βρίσκει μάλλον στα... high τους! Και γιατί όχι; Η δημιουργικότητά σου χτυπάει κόκκινο και, με την Αφροδίτη να εισέρχεται σχεδόν με το «καλημέρα σας» (3/1) στον 11ο οίκο των φιλικών σου συναναστροφών, είσαι περιτριγυρισμένος από φίλους κι ενδιαφέρουσες παρέες - πιθανόν επίσης  να έχεις στα σκαριά μία ενασχόληση καλλιτεχνικής ή έντονα δημιουργικής φύσης που θέλεις να υλοποιήσεις ή να εκφράσεις μες την καινούργια χρονιά! Ως τις 28 του μήνα, ο Άρης στους Ιχθύς, άτονος για άλλους, εσένα σε ευνοεί εξαιρετικά. Ιδίως γύρω στην πανσέληνο που λαμβάνει χώρα στις 12/1, ο Άρης σχηματίζει μία εξαιρετική όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις φθαρμένες και νεκρές σχέσεις, και να δρομολογήσεις την απαλλαγή σου από αυτές. Θυμήσου πως μιλάμε για Άρη και Πλούτωνα - ευνοείται όποιος κρατά σπαθί, αλλά κι όποιος κρατά νυστέρι στις σχέσεις του.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Είναι μια όψη θάρρους και δυναμισμού, άρα θα πρέπει να «υπερβείς» την Αφροδίσια μειλιχιότητά σου και την επιθυμία σου να τα έχεις με  όλους καλά. Στις 12/1 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει πολύ ρομαντισμό, ευαισθησία και οξυμένη διαίσθηση, Στις 20/1 το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα μετατρέπει τον ρομαντισμό σε ωμό πάθος, και ίσως μιλάμε για μια κατάσταση ή μια σχέση από την οποία ούτε θέλεις, ούτε μπορείς να ξεφύγεις. 23/1 Ερμής και Ποσειδώνας βρίσκονται σε σχέση εξαγώνου κι εσύ βρίσκεσαι με τη βαλίτσα στο χέρι και την... καρδιά στο πέτο, έτοιμος να πάρεις τους δρόμους ή και τα βουνά για χάρη αυτού που κάνει την καρδούλα σου να χτυπάει. Το τέλος του μήνα χαρακτηρίζεται από τη σύνοδο Ερμή - Πλούτωνα, που πραγματικά σου δείχνει (ίσως λίγο απότομα αλλά σαφώς σε όλο της το μεγαλείο και με κάθε λεπτομέρεια) την πραγματικότητα μιας κατάστασης στην οποία πρωταγωνιστείς. Οι αποφάσεις που θα πάρεις και οι εξελίξεις που θα δρομολογήσεις δεν πρέπει να είναι αποτέλεσμα ούτε ψυχρής, παγερής λογικής αλλά ούτε και αμιγώς συναισθήματος, το οποίο μάλιστα φλέγεται. Πρέπει (με Πλούτωνα τόσο παρόντα) να ηρεμήσεις προκειμένου να ακούσεις τη συμβουλή του ενστίκτου σου. Πίστεψέ με, θα σε βγάλει σε πολύ σωστά μονοπάτια!

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 φέρνει ραγδαίες ρομαντικές και συναισθηματικές εξελίξεις διότι συνδυάζεται με την υπέροχη, τρυφερή, σχεδόν ονειρική σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Ότι έχεις να πεις, πες το κινηματογραφικά, πες το με μουσική, με ποίηση, πες το με ένα βιβλίο που θα χαρίσεις με μια ιδιαίτερη αφιέρωση, ζωγράφισέ το... το μήνυμα θα φτάσει σίγουρα στην καρδιά που έχεις βάλει στόχο!

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 μιλά για καινούργια ξεκινήματα, και μάλιστα στον κοινωνικό, επαγγελματικό σου τομέα. Είναι η κινητήρια δύναμη η οποία ευνοεί πολύ κάθε είδους εκκίνηση ή στροφή καριέρας, και φέρνει πλείστες όσες ευκαιρίες για ανέλιξη και αναγνώριση.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...