παρακαλώ περιμένετε...
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Με την κυβερνήτη σου στον Κριό και τον 12ο οίκο σου με το ξεκίνημα σχεδόν του μήνα, Ταυράκι, η επιπολαιότητα είναι σχεδόν βέβαιη οπότε τι να πω κι εγώ η αστρολόγος... απόλαυσέ την, βρε αδερφέ! Αρκεί βέβαια να μην γίνει εγωισμός, υπεροψία και αδιαφορία για τα συναισθήματα των άλλων. Με τη διέλευση της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο πιθανόν να υπάρχει μία σχέση που πάση θυσία δεν πρέπει  να γίνει βούκινο (με κάποιον συνάδελφο, πιθανόν) αλλά και οι δυσκολίες στην καθημερινή συνεννόηση με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν είναι στην ημερήσια διάταξη. Μήπως λες υπερβολικά πολλά και αγχώνεις, ή ακόμα και κουράζεις, τον αγαπημένο σου;

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Ο Δίας, ανάδρομος στο Ζυγό από τις 6/2 φέρνει αυξημένες και πολύ βαρετές υποχρεώσεις, όπως και επίσης ένα καμπανάκι κινδύνου που σου λέει να φροντίσεις λίγο περισσότερο την υγεία σου. Ο Ερμής, από τις 7/2 στον Υδροχόο, σε φέρνει πολύ δυναμικά στο προσκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, όπου οι ιδέες σου θα αρέσουν σε πολλούς και θα καταλάβεις ίσως επιτέλους ότι η υγιής φιλοδοξία είναι μάλλον σημάδι γενικότερης υγείας! Όταν όμως ο Ερμής περάσει στα Ψάρια στις 25 του μήνα ίσως βιαστείς να μιλήσεις για τα ερωτικά σου σε φίλους που θεωρείς εχέμυθους χωρίς να είναι. Κράτα την ερωτική σου ζωή για τον εαυτό σου γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

Η έκλειψη στις 10 του μήνα στο Λέοντα έρχεται και σκάει δυναμικά, σαν πυροτέχνημα, και παίρνει οικογενειακές και οικονομικές/περιουσιακές διαφορές και τις κάνει ...άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα». Ναι, φυσικά και εντείνεται το πρόβλημα αν εσύ είσαι μέσα στα νεύρα και την ανυπομονησία!

Όσο για τη δεύτερη έκλειψη του μήνα, στις 26, στους Ιχθύς, είναι ένα δεύτερο προειδοποιητικό καμπανάκι (μετά την είσοδο του Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο την αμέσως προηγούμενη ημέρα) να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι από τον φιλικό σου κύκλο. Τα καθαρά λόγια και οι καθαροί λογαριασμοί είναι πάντα η καλύτερη μέθοδος!

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...