παρακαλώ περιμένετε...
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Καλή χρονιά, Παρθένε! Θα σε παρακαλέσω τη χρονιά να μην την κρίνεις πριν της ώρας της μόνο και μόνο από το γεγονός πως ο Ιανουάριος δεν θα είναι και ότι πιο εύκολο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Πώς να είναι, άλλωστε, εύκολος, ένας μήνας που ξεκινά με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, ανάδρομο σε ένα κομβικό για σένα ζώδιο και οίκο, αυτό του Αιγόκερω; Πράγματα όπως η έκφραση, η δημιουργικότητα, η διαφοροποίηση, η ερωτική έλξη και έκφραση, το καρδιοχτύπι, η σπίθα, είναι πράγματα που κωλυσιεργούν, έρχονται σε λάθος χρόνο ή με λάθος άνθρωπο, καθυστερούν ή συνοδεύονται με τέτοιο χορό παρεξηγήσεων που ωχριά ο Σαίξπηρ! Η χρονιά ξεκινά με μία σύνοδο Άρη - Ποσειδώνα (1/1) στον τομέα των σχέσεων και της συντροφικότητας, αλλά και των συνεργασιών. Αν και περί Ποσειδώνα ο λόγος, το μήνυμα είναι σαφές: προσοχή στην εξαπάτηση. Είτε από άλλους, είτε από τα ροζ γυαλιά που με τη βοήθεια του Ποσειδώνα εσύ ο ίδιος βάζεις στον εαυτό σου. Οι συμφωνίες πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρες, οι κουβέντες κάτι παραπάνω από σαφείς, οι υποσχέσεις και οι υπογραφές... καλύτερα να περιμένουν την ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου στις 7/1. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Γύρω στην πανσέληνο, 12/1, η ανάγκη για ρομαντισμό και φυγή είναι τέτοια ώστε είναι πολύ πιθανό να «κολλήσεις» σε μία σχέση ή σε ένα πρόσωπο που για χ. ψ. ω  λόγους ΔΕΝ μπορείς να έχεις. Ένας κρυφός έρωτας; Άτυχος, απαγορευμένος, ανομολόγητος; Σε κάθε περίπτωση το σενάριο δεν είναι καλό, και η εντονότατη ενεργοποίηση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα υπογράφει πως κάθε εμμονή θα είναι καταδικαστική για την όποια προσωπική σου εξέλιξη και άνθιση. Με το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 10/1 θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε αψυχολόγητα έξοδα ή βεβιασμένες οικονομικές κινήσεις και αποφάσεις, ενώ ξεκάθαρα, με την είσοδο του Άρη στον Κριό στις 28/1 και  μετά, σε απασχολεί έντονα ένα θέμα οικονομικό, κληρονομικά, φορολογικά ή χρήματα κάποιων δανείων ή χρεών. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει στις 19/1 το τετράγωνο Άρη - Κρόνου που μιλά για ατυχήματα εντός οικίας ή προσώπων της οικογένειας, αλλά και στις 27/1 το τετράγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη που μιλά για ενδοοικογενειακούς καυγάδες.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 φέρνει κοντά σου φίλους που σε αγαπούν και σε φροντίζουν. Τι κάνουν οι φίλοι που μας αγαπούν και μας φροντίζουν; Μας δίνουν συμβουλές, τις οποίες καλά θα κάνεις να μην απορρίψεις - γενικά, αυτές τις ημέρες φρόντισε να είσαι πιο δεκτικός και ήπιος με  ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως θέλουν το καλό σου!

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 μιλά για την ανάγκη σου για ριζοσπαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα ή ακόμα και στη δουλειά σου. Η ανάγκη σου για πρωτοπορία και δημιουργικότητα είναι τεράστια, αλλά μην κάνεις «παντιέρα» σου την επαναστατικότητα του Υδροχόου και μόνο: φρόντισε να είναι και υλοποιήσιμα αυτά που ονειρεύεσαι.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...