παρακαλώ περιμένετε...
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό στις 3 του μήνα φέρνει καλές ειδήσεις ως προς θέματα ακίνητης περιουσίας, δανείων, υποχρεώσεων και ρυθμίσεων οφειλών, δοσοληψίες με τράπεζες ή ακόμα και κληρονομιές! Εξαιρετική χαρακτηρίζεται αυτή η διέλευση και για όσους εκπροσώπους του ζωδίου σου συνεργάζονται με το σύντροφό τους, και φυσικά σε κάθε περίπτωση, είναι μία υπέροχη ευκαιρία να οργανωθείς ως προς την αύξηση και τη βελτίωση των εσόδων σου. Ναι, θα υπάρξουν και τα έκτακτα και τα απρόβλεπτα και τα ...σπαστικά, μιας και η ανάδρομη κίνηση του Δία στην καρδιά των οικονομικών σου, στο Ζυγό, τα φέρνει αυτά από 6/2.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Απρόβλεπτα μικροέξοδα, καθυστέρηση χρημάτων που τα περιμένεις πώς και πώς αλλά και νέα ξεκινήματα που έχουν μεν πάρει το δρόμο τους επαγγελματικά αλλά δεν έχει φανεί ακόμα φως στο οικονομικό τούνελ μπορεί να είναι στην ημερησία διάταξη για λόγο καιρό. Μη δίνεις εκεί το βάρος - εστίασε στον Ερμή που 7/2 εισέρχεται στον Υδροχόο και ρίξε όλο το βάρος στις ιδέες που έχεις αλλά και στην όρεξή σου για δημιουργία και δουλειά! Δεν θα ζημιωθείς! Η είσοδος του κυβερνήτη σου, Ερμή, στα Ψάρια στις 25 θέλει λίγη προσοχή γιατί ίσως ενδώσεις, είτε σε έναν έρωτα είτε σε μια συνεργασία με μεγαλύτερη επιείκεια από όσο πρέπει και πιστέψεις σε λόγια που δε θα γίνουν πράξεις ποτέ.

Νέοι στόχοι ανοίγονται μπροστά σου  από τις 11 με την έκλειψη στον Λέοντα, και ναι μεν καταπιάνεσαι με εκκρεμότητες και προβλήματα που χρονίζουν, αλλά θέλει προσοχή στη βιασύνη, την ανυπομονησία και την φαρμακερή σου γλώσσα!

Η έκλειψη στους Ιχθύς στις 26/2 είναι πολύ πιθανό να φέρει έναν καινούργιο, συναρπαστικό έρωτα - μη βιαστείς να γίνεις έντονος και υπερβολικός στην έκφραση του έρωτά σου, περίμενε λίγο και φυσικά βάλε στην άκρη (στο υπόγειο ακόμα καλύτερα!) τις συνηθισμένες σου ανασφάλειες!

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαριάννα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...