παρακαλώ περιμένετε...
11.07.2018 έως 17.07.2018
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Τα ζόρια: Η ερωτική μας εβδομάδα κορυφώνεται με μία Νέα Σελήνη η οποία είναι ταυτόχρονα και Ηλιακή έκλειψη και λαμβάνει χώρα στο φιλικό σου και πολύ σημαντικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου. Η ίδια η Έκλειψη είναι πολύ σημαντική για δύο λόγους: Πρώτον, ενεργοποιεί τον τομέα της μάθησης, της επέκτασης και της πίστης, του ανοίγματος των οριζόντων σου και της εξέλιξής σου - όπως και τον τομέα της επικοινωνίας.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Δεύτερον, η Έκλειψη λαμβάνει χώρα σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα. Υπάρχει σαφέστατα εξέλιξη σε κάποιο θέμα σπουδών, σε ένα ταξίδι που περίμενες καιρό ή ακόμα και σε μία νομική ιστορία που σε πονοκεφάλιαζε και που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να λήξει οριστικά. Οριστικά επίσης μπορούν τώρα να λήξουν (και να σταματήσει και η γάγγραινα που δημιουργούν) καθημερινές σχέσεις κι επαφές που δεν «τραβάνε» με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου: ακόμα και συγγενείς, θείους, ξαδέρφια ή συγγενείς εξ αγχιστείας - κυρίως αυτούς. Η Έκλειψη αυτή είναι ένα ισχυρότατο restart στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι κι επικοινωνείς, αλλά και ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου με το στενό σου περιβάλλον.

 

Τα ωραία!: Σήμερα, 10/7, ο Δίας επιστρέφει και πάλι σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και οι αναβολές, το «περίμενε» και οι αντιξοότητες σιγά σιγά σταματούν. Η ροή εύνοιας και καλοτυχίας επιστρέφει και ίσως τώρα δεις να πραγματοποιούνται και να δρομολογούνται πράγματα τα οποία είχαν μείνει στάσιμα και λιμνάζοντα. Αυτό φυσικά ισχύει και για τις σχέσεις σου. Οι σχέσεις, ιδίως, είναι ένας τομέας που ευνοείται ακόμα περισσότερο λόγω της εισόδου της Αφροδίτης στην Παρθένο - η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της, είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, συναντάς πολύ σημαντικούς αλλά κι ευχάριστους ανθρώπους και οι φίλοι σου είναι για μια ακόμα φορά ανεκτίμητο κεφάλαιο!

Βουτιά στα βαθιά:  Δίδυμοι, Τοξότης, Υδροχόος, Ιχθύς.

Πνίξε στα ρηχά: Ταύρος.

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...