παρακαλώ περιμένετε...
19.07.2017 έως 25.07.2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Το εξαιρετικό και ιδιαίτερα ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία μοιάζει λιγάκι με μαγικό ραβδί - ξεκλειδώνει την ψυχολογία σου (Δίας στον 12ο) και μαζί με αυτή τις χάρες, την εύνοια, την οικονομική βοήθεια, τους πόρους του σύμπαντος (Αφροδίτη στον 8ο). Φυσικά μια Αφροδίτη στον 8ο είναι πάντοτε και σεξουαλική έκφραση και αρμονία, οπότε αντιλαμβάνεσαι πως η καρδιά του καλοκαιριού σε βρίσκει στα καλύτερά σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, ο Άρης, κινείται στο επαγγελματικό σου πεδίο όπου ίσως υπάρξει τώρα δράση και κινητικότητα για πολυπόθητες αλλαγές και εξελίξεις - πόσο δε μάλλον που στο ίδιο σημείο πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στις 23 του μήνα και δίνει το πράσινο φως για να βρεθείς στα φώτα των προβολέων, να διεκδικήσεις μία εξέλιξη ή επιβράβευση και να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Με τον Άρη στη θέση αυτή προσπάθησε να μην εξαντλείσαι μόνο στο «θεαθήναι» του πράγματος αλλά να δουλεύεις για την ουσία - τόσο επαγγελματικά όσο και μέσα στις σχέσεις σου.

Βουτιά στα βαθιά:  Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Ζυγός.

Πνίξε στα ρηχά: Παρθένος.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...