παρακαλώ περιμένετε...
18.04.2018 έως 24.04.2018
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η Αφροδίτη δουλεύει υπερωρίες για πάρτη σου - πώς σου φαίνεται αυτός ο τρόπος να ξεκινήσει μια ερωτική πρόβλεψη; Σ΄έφτιαξα, Σκορπιέ, παραδέξου το. Είναι όμως η αλήθεια: η Αφροδίτη της χαράς, της ηδονής, του μοιράσματος, βρίσκεται στον Ταύρο, το απέναντί σου ζώδιο που περιγράφει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπως και τον σημαντικό άλλο της ζωής σου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο δεν είναι ιδεαλίστρια - είναι υλίστρια. Είναι μια Αφροδίτη που μας κάνει να απαιτούμε πράξεις κι όχι λόγια, ως απόδειξη του έρωτα του άλλου. Είναι μια Αφροδίτη που έχει πολύ ψηλά το Χρήμα και την Ύλη ως απόδειξη του έρωτα του άλλου - το Χρήμα είναι μια άλλη μορφή του Χρόνου και η υλική γενναιοδωρία είναι πάντοτε προάγγελος της συναισθηματικής αλλά και της σεξουαλικής γενναιοδωρίας, και άντε τώρα να μου βρεις έναν Σκορπιό που να είναι αντίθετος σε αυτό. Κανένας, εγώ στο λέω. Η εν λόγω Αφροδίτη, λοιπόν, και από μόνη της ενεργοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ερωτική σου ζωή. Πόσο δε μάλλον που σχηματίζει μία αντίθεση όλο ενέργεια και πάθος με το Δία στο ζώδιό σου και ένα τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα, στον 3ο επικοινωνιακό σου ηλιακό οίκο. Καταλαβαίνεις πως και να προσπαθήσεις, είναι πολύ δύσκολο να πάει κάτι στραβά. Οι σχέσεις έχουν δεύτερες ευκαιρίες και μπορούν να απογειωθούν και να προσφέρουν μεγάλη χαρά, ενώ οι νέες γνωριμίες αυτής της περιόδου είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε ένα Σκορπιό.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ήλιος - Ουρανός σε σύνοδο στον Κριό: Η σύνοδος αυτή είναι η μίζα που βάζει (ξανά) τη μηχανή μπροστά για τα καλά. Στον οίκο του σώματος, της υγείας και της εργασίας προκύπτει ένα «ουρανοκατέβατο» γεγονός που σε θέτει σε restart. Αν, μάλιστα, αποφασίσεις να εστιάσεις σε υγεία και εμφάνιση, το καλοκαίρι θα σε βρει άλλο Σκορπιό.

 

Βεγγαλικά με: Δίδυμο, Ζυγό και Υδροχόο.

Ξανάστροφες με: Καρκίνο.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 242 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...