παρακαλώ περιμένετε...
15.11.2017 έως 21.11.2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Οι μέρες που οι Πλουτώνιοι λάμπουν συνεχίζονται - συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα με την αστραφτερή, τυχερή, γενναιόδωρη και πολύ ερωτική συνύπαρξη Ήλιου, Αφροδίτης και Δία στο ζώδιό σου. Όλες οι θετικές ενέργειες αυτών των πλανητών βρίσκονται στην υπηρεσία της αναγέννησής σου, του μετασχηματισμού όποιου παλιού, φθαρμένου, νεκρού ιστού σε κάτι εντελώς καινούργιο και φυσικά απολύτως υγιές. Θα έλεγα πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσεις ποιος θέλεις να είσαι. Τι θέλεις να είσαι. Πώς θέλεις να ζήσεις - και το λέω αυτό διότι οι ουρανοί είναι ανοιχτοί. Κινήσου προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, γίνε αυτός που θέλεις να είσαι  - κι αν θέλεις τη γνώμη μου, τόλμησε να γίνεις ότι καλύτερο, δυνατότερο, ομορφότερο μπορείς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αγάπησε με όλη την απίστευτη δύναμή σου, θεραπεύσου και θεράπευσε, μεταμορφώσου και άλλαξε για πάντα και των άλλων τις ζωές, μόνο προς το καλύτερο. Τα σύμβολα του ζωδίου είναι τρία: η γκρίζα σαύρα, το σερνάμενο εκδικητικό πλάσμα που λυπάται τον εαυτό του και αναμασά το κακό που του έκαναν μέχρι που καταστρέφεται μαζί με εκείνους και το ίδιο. Το σοφό φίδι που δεν θα επιτεθεί ποτέ πρώτο αλλά θα ανταποδώσει το χτύπημα, και τέλος ο αετός που πετά πολύ ψηλότερα από τέτοιες μικρότητες γιατί το σπίτι του είναι ο ήλιος. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν είναι σαν να σου λέει το σύμπαν πως από εδώ και πέρα μπορείς να είσαι μόνο αετός.

Ζητείται: Δίδυμος, Υδροχόος.

Πωλείται: Ιχθείς.   

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πλάτωνας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...