παρακαλώ περιμένετε...
22.03.2017 έως 28.03.2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου που αποτελεί έκφραση του 7ου οίκου σου (σχέσεις και συνεργασίες) είναι το κατάλληλο παρεάκι για να γράψεις ιστορία στα σεντόνια, αλλά χωρίς λουρί είναι μια χαρά ικανός να σε αφήσει με το πέρας της διέλευσής του να μη μιλιέσαι με ψυχή ζώσα. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Τι επιδεικνύει λοιπόν ο σωστός ο Σκορπιός; Την παροιμιώδη του αυτοσυγκράτηση σε θέματα εχθρών, πρώην, νυν που τρώγονται να γίνουν πρώην και πάει λέγοντας - μιας κι ο έρωτας κυριολεκτικά σε ακολουθεί! Για αυτό το τελευταίο μπορείς, εκτός από τους γονείς σου και το σκηνοθέτη, να ευχαριστήσεις και τη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο αλλά και του Ερμή με τον Ουρανό, που κάνει τα νερά «δικά σου» νερά, κι όλα τα ερωτικά μονοπάτια δικά σου λημέρια. Αν καταφέρεις και κρατήσεις σεμνό και παρασκηνιακό και τον Άρη, και του δώσεις αντί για μπαλτά νυστέρι, το έχουμε.

Παλιγεννεσία: Με Τοξότη.

Ζάλογγο: Με Υδροχόο.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 230 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βαγγέλης, Ευαγγελία, Άγγελος, Αγγέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...