παρακαλώ περιμένετε...
20.09.2017 έως 26.09.2017
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο φιλικό σου ζώδιο της Παρθένου, όπου επίσης βρίσκονται Ερμής, Αφροδίτη και Άρης. Οι δε Ερμής και Άρης σχηματίζουν αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ενεργοποιώντας έτσι τον άξονα 11ου - 5ου οίκου σου. Στον 11ο βρίσκεται η πολυαστρία και η Παρθένος.  Ο Ποσειδώνας είναι στον 5ο οίκο, κι αν κάτι φέρνει ο Ποσειδώνας εκεί είναι ανέφικτοι, ουτοπικοί, μυθιστορηματικοί και παράφοροι έρωτες. Καλό θα είναι η θάλασσα αυτή του Ποσειδώνα να μην «κουμπώσει» πάνω σε μία απαγορευμένη ιστορία, σε έναν δίχως ελπίδα έρωτα, σε παράλληλες ιστορίες, σε μυστικά και ψέματα. Ακούγεται λίγο σαν παραμύθι, το ξέρω. Αλλά πρόσεχε - ξέρεις πολλά παραμύθια χωρίς δράκο; Από τους δράκους έρχεται να σε σώσει ακριβώς η Νέα Σελήνη και η πλειάδα των πλανητών στην Παρθένο. Μην χάνεις την επαφή με τη λογική σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για πράξεις και όχι για λόγια. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για συνέπεια, ήθος και σθένος - σχεδίασε τις μάχες σου προσεκτικά, πάρε και δώσε το είδος της αγάπης που το πρώτο που ρωτάει είναι αν θέλεις να σου φτιάξει κάτι να φας, ή που σε αγκαλιάζει λες και δεν υπάρχει αύριο. Σώμα - η Παρθένος διατυμπανίζει πως δίχως σώμα δεν υπάρχει σχέση. Δεν υπάρχει έρωτας και μυσταγωγία αν δεν υλοποιείται όλη αυτή η ενέργεια και το πάθος. Διότι αν εστιάσεις στις αερολογίες του Ποσειδώνα, συμβαίνει ότι με το καράβι που σχίζει τα κύματα - το σημάδι, η γραμμή, το αποτύπωμα της σχέσης «μένει» περίπου όσο η γραμμή του πλοίου στα νερά. Σε δευτερόλεπτα, η θάλασσα σβήνει τα πάντα.

 

Under my umbrella: Καρκίνος, Ζυγός, Τοξότης.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Παρθένος.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Στάθης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...