παρακαλώ περιμένετε...
24.01.2018 έως 30.01.2018
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο έχει αναλάβει το λαμπρό έργο να πάρει το σπίτι σου και από λωρίδα της Γάζας να το ξανακάνει σπίτι. Δεν το λες εύκολο το έργο της αλλά να που το διεκπεραιώνει μια χαρά η Αφροδίτη αυτή που, μεταξύ μας, δεν την έχουμε και σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Κακώς - φέρνει αίσθημα συντροφικότητας και φιλικότητα στις σχέσεις, φέρνει ελευθερία κινήσεων και ανεκτικότητα στις απόψεις του άλλου, όσο να μην πεις μια δημοκρατία τη φέρνει βρε αδερφέ. Φέρνει επίσης μεγάλη εύνοια σε θέματα ακινήτων, του σπιτιού ως οίκημα, φέρνει τύχη στις αγοραπωλησίες σπιτιού όπως και στην ενασχόληση με το σπίτι γενικά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αφαιρεί την ένταση και την εμμονή αυτή η Αφροδίτη κι αυτό, για ένα Σκορπιό, είναι τρισμέγιστο ζήτημα. Ειδικά σε μία εβδομάδα που φιλοξενεί, στις 24/1, τη σύνοδο του κυβερνήτη μας του Πλούτωνα με τον Ερμή και μας φέρνει στο επίκεντρο μιας δίνης από μυστικά, ψέματα και βιντεοκασέτες. Μεγάλη προσοχή στο τι και στο πώς επικοινωνούμε αυτές τις ημέρες αν και η αμέσως επόμενη όψη του Ερμή, στις 25, είναι ένα θαυμάσιο και πολύ ευεργετικό εξάγωνο με το Δία στο ζώδιό μας. Jupiter rules!

Ζητείται: Υδροχόος.

Πωλείται: Τοξότης, Ιχθύς.   

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 205 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολυξένη, Ξένια

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...