παρακαλώ περιμένετε...
11.07.2018 έως 17.07.2018
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Τα ζόρια: Άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις στα Τάρταρα - και άτιμη Έκλειψη Ηλ΄λιου στον Καρκίνο στις 13/7, επίσης, που τσακίζεις τον έντιμο τον άνθρωπο τον Αιγόκερω λες και δεν του φτάνει από μόνος του ο Πλούτωνας. Ο οποίος Πλούτωνας, αν δεν στα είπα, κάνει αντίθεση με την Έκλειψη. Ο άξονας 7ου οίκου (Σχέσεις, Συνεργασίες, Σημαντικός Άλλος της ζωής σου) και 1ου οίκου (Εγώ, Προσωπικότητα, Αυτοέκφραση) παίρνει φωτιά.  Σού έχω ξαναγράψει στο παρελθόν και ταιριάζει γάντι και αυτή την εβδομάδα: οι στρατοί, όταν προελαύνουν και καίνε πίσω τους γέφυρες δεν το κάνουν ούτε γιατί είναι πυρομανείς, ούτε για να μην έχει διαφυγή ο αντίπαλος.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Το κάνουν για να μην υπάρχει κανένας τρόπος οπισθοχώρησης για τους ίδιους. Εκτός πεδίων μαχών, οι άνθρωποι που το πράττουν αυτό, το κάνουν για να μην επιστρέφουν οι ίδιοι σε παλιές πεπατημένες κι εύκολες οδούς. Για να υπάρχει μόνο το «μπροστά». Αυτό ακριβώς το πράγμα ισχύει με την Έκλειψη αυτή και τις σχέσεις σου, που είναι και το μόνο σου όχημα προς την αυτογνωσία. Γι' αυτό ακριβώς είμαστε προγραμματισμένοι να συνάπτουμε σχέσεις - είναι ο βασικός τρόπος να γνωρίσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

 

Τα ωραία!: Η είσοδος της Αφροδίτης στο πολύ φιλικό προς εσένα ζώδιο της Παρθένου στις 10/7 σημαίνει ξενοιασιά και ίσως ταξίδι / διακοπές, σημαίνει κι έρωτας καλοκαιρινός, πάνω σε μετακινήσεις ή ταξίδι, σημαίνει έρωτας με κάποιον ξένο, από άλλη χώρα ή κουλτούρα ή απλά έρωτας με κάποιον τελείως διαφορετικό από ότι είχες συνηθίσει έως τώρα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο φέρνει εύνοια και καλοτυχία σε οτιδήποτε σε εξελίσσει και σε πηγαίνει παρακάτω στη ζωή σου - ο δε Δίας επιστρέφει την ίδια μέρα σε ορθή πορεία στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων, των ομάδων στις οποίες ανήκεις αλλά και των ονείρων, των ευχών σου. Καταλαβαίνεις πως εκτός από τις δυσκολίες, υπάρχουν κι όλες οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις για έρωτα, δημιουργικότητα και ουσιαστική χαρά!

Βουτιά στα βαθιά:  Λέων, Παρθένος, Ζυγός.

Πνίξε στα ρηχά: Δίδυμοι, Ιχθύς.

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...