παρακαλώ περιμένετε...
16.08.2017 έως 22.08.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Retro Dos: Ναι στην ανασύνταξη δυνάμεων και τον επαναπροσδιορισμό στόχων! Ναι σε καινούργιους κύκλους σπουδών και εξέλιξης - ναι σε κάθε νέα στοχοθεσία και ναι στις σχέσεις με τους ανθρώπους που έχουν κάτι καινούργιο να σου προσφέρουν και να σε διδάξουν. Ναι στην έλξη προς το διαφορετικό, το καινούργιο, αυτό που ανοίγει παράθυρα σε νέους κόσμους.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Retro Donts: Όχι στις ενάρξεις σε όλα τα παραπάνω, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη. Απόφαση και έρευνα ναι, δέσμευση και έναρξη ακόμα όχι. Επίσης, απόφυγε να ενθουσιαστείς με κάτι (ή κάποιον) και να δεσμευτείς σε αυτό (ή αυτόν) πριν περιμένεις να δεις και τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια.

Solar eclipse mode ON: Η ηλιακή έκλειψη ρίχνει το βάρος των σχέσεων στον σεξουαλικό τομέα και τώρα είναι η ώρα να αναστήσεις κυριολεκτικά μια σχέση που παραπαίει. Οι καινούργιες σχέσεις θα έχουν εντονότατη ερωτική δυναμική - φρόντισε να μην σε παρασύρει σε σημείο να μη βλέπεις τι συμβαίνει μπροστά σου. Χρησιμοποίησε όλη αυτή την πύρινη ενέργεια εποικοδομητικά.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 212 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...