παρακαλώ περιμένετε...
18.10.2017 έως 24.10.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Ξέρεις και ξέρω, Αιγόκερε, πως παίρνεις  πολύ σοβαρά τον όποιο κοινωνικό ρόλο καλείται να παίξεις - ακόμα και αυτόν του/της συντρόφου ζωής κάποιου/ας, για να μην πω ΚΥΡΙΩΣ αυτόν. Η Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα με παρουσία τόσο της Αφροδίτης όσο και του Άρη στο επιφανέστερο σημείο του ωροσκοπίου σου - και η αντίθεση της Σελήνης αυτής με τον ρηξικέλευθο, κεραυνοβόλο, απρόβλεπτο και σοκαριστικό Ουρανό-  δείχνει πως έχεις όλη την εύνοια και κάθε ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις την ερωτική σου ζωή από παντός είδους αναρριχώμενους κισσούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δική σου εργατικότητα και τα όσα εσύ έχεις κατακτήσει για να αναδειχθούν εκείνοι.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μάλιστα,  θα το ευχαριστηθείς κιόλας. Εντάξει, παρουσία Ουρανού φυ-σι-κά τα γεγονότα που θα οδηγήσουν σε αυτό δεν είναι αυτό που θα λέγαμε «ομαλή πορεία σε άσφαλτο». Είναι γεγονότα απρόοπτα, ραγδαία και ίσως σοκαριστικά. Σε οδηγούν όμως στην κάθαρση που περιγράψαμε - και η παρουσία τόσο του Άρη όσο και της Αφροδίτης κοντά στη Νέα Σελήνη μας διαβεβαιώνουν πως αυτό που θα μείνει (ή που θα προκύψει πολύ σύντομα) είναι τρυφερές, ειλικρινείς, ουσιαστικές σχέσεις μοιράσματος, ηδονής και χαράς!

Ζητείται: Σκορπιός.

Πωλείται: Ταύρος.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 214 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...