παρακαλώ περιμένετε...
17.01.2018 έως 23.01.2018
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Καλώς τον/την Πρωταγωνιστή/στρια των Ημερών, καλώς το μου! Ο μήνας των γενεθλίων σου συνεχίζεται λαμπερός κι άσε τους άλλους να μυξοκλαίνε για το τέλος των γιορτών και για blue Mondays: αυτά, είναι ρεζιλίκια για μη-Αιγόκερους ανθρώπους που δεν εκτιμούν την αξία της δουλειάς και βαριούνται να βγουν από το κρεβάτι τους. Εσύ, είσαι το παιδί του Κρόνου και φέτος είναι η χρονιά σου. Ο Ιανουάριος έχει ήδη δώσει το στίγμα του ως προς το πόσο σημαντική χρονιά είναι αυτή για σένα, αλλά και πόσο σημαντικός μπορείς να γίνεις εσύ. Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σου, έχει ήδη περάσει στο θρόνο του και έχει αναλάβει το έργο της ωρίμανσής σου, αλλά και της επιβράβευσης του ήθους και της σκληρής δουλειάς χρόνων. Αυτή την εβδομάδα, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και ενισχύεται απίστευτα με ένα πανίσχυρο stellium. Όλη η έμφαση είναι στο ζώδιό σου, όλα τα φώτα είναι επάνω σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι να διαλέξεις πού θα γίνει το restart. Στην προσωπική σου ζωή, στην ατομική σου εξέλιξη; Στην καριέρα σου; Στην κοινωνική σου ζωή και τις επιδιώξεις; Σε κάτι όπου δραστηριοποιείσαι συλλογικά, σε κάποια κοινωνική ή πολιτική δράση; Όπου και να είναι, το μαγικό ραβδάκι το κρατάς εσύ. Τα πάντα όλα είναι στο ζώδιό σου - κι αυτά που δεν είναι, πάλι για σένα δουλεύουν: ο Δίας από το Σκορπιό σου φέρνει ευρεία αποδοχή κι η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, από τις 18 του μήνα, σου φέρνει χρήμα και ερωτική τύχη. Τι άλλο θέλεις; Όχι πες.

Ζητείται: Σκορπιός, Ιχθύς.

Πωλείται: Ταύρος.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 248 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τιμόθεος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...