παρακαλώ περιμένετε...
25.04.2018 έως 01.05.2018
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Αφροδίτη στους Διδύμους από σήμερα και όλα ομορφαίνουν! Έτσι γίνεται όταν ο πλανήτης της ομορφιάς, της αρμονίας, των σχέσεων και της χαράς περνά στον 6ο μας ηλιακό οίκο της καθημερινότητας, της εργασίας, της ρουτίνας... ακόμα και αυτή η μισητή ρουτίνα, ομορφαίνει κι αναδεικνύεται σε κάτι διαφορετικό. Ναι, ίσως παίζει και το φλερτάκι με τον συνάδελφο το ρόλο του που σηκώνεσαι από τα δεκαεφτά χαράματα και διαλέγεις outfit για το γραφείο, αλλά είπαμε: με την Αφροδίτη στους Διδύμους η ζωή είναι ωραία!

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο Κιμ και το κουμπί του στην πίσω αυλή μου, γιατρέ! : Η ζωή επίσης είναι γεμάτη από ευκαιρίες και μαγικά κουμπιά, που πατιούνται για να προχωράμε παρακάτω και να βγαίνουμε από το comfort zone μας όταν αυτό δεν έχει πλέον τίποτα να μας προσφέρει. Μια τέτοια ευκαιρία ζωής θα είναι και η σύνοδος Άρη - Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Μια ευκαιρία για προσωπική και συναισθηματική μεταμόρφωση - κάψε, πέτα, ξεφορτώσου το παλιό, το φθαρμένο, το νεκρό. Κάνε χώρο για το καινούργιο που έρχεται!

 

Πρωτομαγιά να κάνεις με Τοξότη - δεν χρειάζονται εξηγήσεις, κάνε εσύ Πρωτομαγιά με Τοξότη και θα καταλάβεις.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...