παρακαλώ περιμένετε...
18.01.2017 έως 24.01.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

The Love Diaries

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σου, του Κρόνου, με τον Άρη από τον τομέα της επικοινωνίας σου είναι η επιτομή του άλλα θέλω κι άλλα λέω. Άλλα γράφεις, επίσης, οπότε πρόσεχε κατακαημένο τι sms και mails στέλνεις και πού, μην πάει κανένα «τι φοράς τώρα αστέρι μου;» στον διευθύνοντα της εταιρείας σου και κυκλοφορείς με μπούρκα μετά από το ρεζιλίκι. Επίσης, όταν άλλα θέλουμε και άλλα καταλήγουμε να λέμε, μια χρυσή τακτική είναι να μη μιλάμε παρά μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Κυρίως φιλάμε, δηλαδή.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Παραμένεις αρκετά αισιόδοξος για τα δεδομένα σου, πάντως, και σε αυτό βοηθά φυσικά τόσο η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο, όσο και το υπέροχο και πολύ ερωτικό εξάγωνο του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη. Υπέροχες μέρες για να λείψουν οι πολλές οι συζητήσεις και να αφεθεί να μιλήσει το κορμί. Το οποίο ως γνωστόν ούτε σαρδάμ παθαίνει, ούτε λάθη κάνει, και σε όλες τις γλώσσες της γης μιλάει.

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)

Sex and the City: Σε κατακλύζει με μεγατόνους σεξουαλικής χημείας. Σκορπιός, αγάπη μου. Τέλεια και τελεία.

Sex and the Pity: Με άλλον/η Αιγόκερω, υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά σας - και δεν εννοώ τον Dow Jones....

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...