παρακαλώ περιμένετε...
28.06.2017 έως 04.07.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Εν αντιθέσει με τα περισσότερα άλλα ζώδια, Αιγοκεράκι μου, δεν σου κρύβω πως εσένα σε περιμένει μία μάλλον ζόρικη συναισθηματικά κι ερωτικά εβδομάδα. Καλείσαι να δείξεις όλη σου την Κρόνια πειθαρχία και αντοχή διότι α) έχεις το όνομα και τη χάρη και β) εβδομάδα είναι βρε αδερφέ, θα περάσει. Η αναμόχλευση που συμβαίνει αφορά στην οικογένεια αλλά και στις ενδοοικογενειακές σχέσεις, οι οποίες πάνω που πήγαν να πάρουν λίγο τα πάνω τους με τη Νέα Σελήνη και το θαυμάσιο τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα, με την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη εκεί τείνουν να είναι ... τεντωμένες;

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Έκρυθμες; Εύθραυστες; Οριακές; Ό,τι και να πούμε μέσα είμαστε. Υπάρχει το ενωτικό τρίγωνο Ερμή - Ποσειδώνα (αν και μπορεί να σε κάνει να θέλεις, αντί για συναισθήματα, να «ταΐσεις» τους άλλους υλικά αγαθά για να σε αφήσουν ήσυχο) αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι πάντα εύκολο ούτε να κάνεις τον κουφό, ούτε να δίνεις τόπο στην οργή. Προσπάθησέ το - πραγματικά, τα περισσότερα που θα ακούσεις δεν είναι παρά λόγια του αέρα. Αν τα εκλάβεις ως τέτοια ακριβώς και δεν δώσεις καμία περαιτέρω σημασία, η ένταση θα εκτονωθεί ταχύτατα. Είναι θαυμάσια εβδομάδα για να εστιάσεις στη δουλειά σου - προφανώς.

Βουτιά στα βαθιά:  Ταύρος, Ζυγός, Σκορπιός.

Πνίξε στα ρηχά: Λέων.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 259 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...