παρακαλώ περιμένετε...
22.02.2017 έως 28.02.2017
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Τα τετράγωνα των αστέρων: Σου έχω γράψει πολλές φορές ως τώρα πως η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιό σου έχει ως στόχο την απόλυτη προσωπική σου αναγέννηση και μεταμόρφωση. Καλείσαι να μετουσιωθείς, να γίνεις αυτός που προοριζόσουν να γίνεις πριν καν γεννηθείς. Το εξαιρετικής ισχύος τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη στον Κριό είναι μία σαφής δήλωση πως, στην εξέλιξή σου αυτή, είσαι ανέστιο πτηνό. Η Οικογένεια, οι Οικείοι, το οικείο, μητρικό, γνώριμο περιβάλλον στο οποίο έχεις συνηθίσει ΔΕΝ σε βοηθά στην εξέλιξη και στην πορεία σου. Καλούμαι λοιπόν να πορευτώ μόνος κι έρημος, θα με ρωτήσεις, και χίλια δίκια θα ‘χεις. Όχι. Καλείσαι να καταλάβεις πως δεν είναι απαραίτητο να πράττεις τα πάντα με συντροφιά την οικογένειά σου και στο πλαίσιο αυτής.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Να δεις πως ο προσωπικός σου δρόμος, με τα ενδιαφέροντα και τα συμβάντα που σε εξελίσσουν και σε διδάσκουν, είναι μόνο δικός σου και δεν μπορεί να τον βαδίσει κανείς άλλος. Οι Οικείοι σου δεν είναι εκεί για να καθρεφτίζεις εσύ τη ματαιοδοξία σου ούτε βέβαια εκείνοι τη δική τους - είναι άλλα πλάσματα, ξέχωρα από εσένα, και καλείστε να συν-χωρέσετε. Να συγχωρέσετε και να κάνετε τόπο ο ένας για τον άλλο.

Εκλείπω-εκλείπεις-εκλείπει: Η επικοινωνία δεν είναι το φόρτε σου, και η ηλιακή έκλειψη εκεί ακριβώς δεν βελτιώνει τα πράγματα. Προσπάθησε να σκέφτεσαι δέκα φορές πριν μιλήσεις μισή - και να είσαι πολύ προσεκτικός ως προς την αλήθεια και την αντικειμενικότητα των όσων φθάνουν ως τα αυτιά σου!

Πετάμε χαρταετό με...: Ταύρο, Δίδυμο, Σκορπιό.

Νηστεύουμε από...: Παρθένο.

... από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαριάννα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...