παρακαλώ περιμένετε...
20.09.2017 έως 26.09.2017
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Ως Καρκίνος, είσαι φτιαγμένος για να επικοινωνείς διαισθητικά, συναισθηματικά, και κατά βάση ...ψυχανεμιζόμενος πράγματα. Πολύ συχνά σου συμβαίνει να μπαίνεις σε ένα χώρο με ανθρώπους και να «ξέρεις» τι παίζει, από ποιόν, με ποιόν και γιατί. Οι άνθρωποι που έρχονται δίπλα σου, όμως, και που έλκονται από σένα, χρειάζονται και λόγια, και ειρμό, και επιχειρηματολογία. Πρέπει να μάθεις να βάζεις στην άκρη τη διαίσθηση και τον χαοτικό κόσμο των συναισθημάτων (Ποσειδώνας στους Ιχθείς) και να αντιτάσσεις τη λεπτομέρεια, τη γνώση, και την επιβεβαιωμένη πληροφορία (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης αλλά και η Νέα Σελήνη στις 20 του μήνα στην Παρθένο).

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η σημαντικότατη αντίθεση αυτής της πολυαστρίας με τον Ποσειδώνα, που χαρακτηρίζει την εβδομάδα μας, βγάζει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα στη σέντρα. Στη σέντρα όμως βγαίνουν και όλα σου τα λάθη, οι αυταπάτες και το παραμύθι που λες κάθε φορά στον εαυτό σου. Γιατί όλα αυτά τα αποκαλυπτήρια; Μα, φυσικά, για να βελτιωθείς και να εξελιχθείς.  Με τόσο πλανητικό βάρος στην Παρθένο, προσπάθησε να εστιάσεις σε όσα μπορούν να σώσουν τις σχέσεις σου, ή να σου εξασφαλίσουν την ηρεμία και την αίσθηση εστίας και θαλπωρής που σε τρέφει και σε κάνει να νιώθεις καλά.

 

Under my umbrella: Ταύρος, Σκορπιός, Ιχθείς.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Ζυγός.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 218 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θέκλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...