παρακαλώ περιμένετε...
19.07.2017 έως 25.07.2017
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Από τον πιο εσωτερικό οίκο του ωροσκοπίου σου η Αφροδίτη σαν καλή μάγισσα διώχνει σκιές, υποψίες, φόβους και φοβίες. Καθιστά τους αόρατους εχθρούς ανίσχυρους και ενώνει τη χάρη της με την ευεργετική, γενναιόδωρη και επεκτατική ποιότητα του πλανήτη Δία. Ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, εξομαλύνονται σχέσεις με τους οικείους σου και αν είσαι σε σχέση είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς τώρα κάποια συγκατοίκηση - επίσης, σημείωσε πως πρόκειται για μία από τις ευνοϊκότερες περιόδους για κάτι τέτοιο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Φεύγει και ο νευρασθενικός Άρης από το ζώδιό σου και σταματάς κι εσύ να είσαι νευρασθενικός - φεύγει όμως, αλλά πού πάει! Στα οικονομικά σου, όπου κατακαημένο μάζεψε τα χέρια σου διότι δεν σε βλέπω καλά. Η Νέα Σελήνη στις 23 έρχεται με υποσχέσεις επέκτασης και οικονομικής ευμάρειας αλλά να χαρείς τις φεγγαροματάρες σου, μην παρασυρθείς σε τίποτα σενάρια εύκολου πλουτισμού, θα κλαίμε όλοι μαζί το φθινόπωρο.

Βουτιά στα βαθιά:  Λέων, Ζυγός, Σκορπιός, Υδροχόος.

Πνίξε στα ρηχά: Δίδυμοι, Τοξότης, Ιχθύς.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...