παρακαλώ περιμένετε...
23.05.2018 έως 29.05.2018
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βρίσκεται στον μυστηριακό και έντονα ερωτικό 8ο οίκο σου, που κυβερνά τις βαθύτερες σχέσεις, το σεξ ως ένωση σωμάτων και ψυχών και τα κοινά οικονομικά με το σύντροφο ή με τρίτους - καταλαβαίνεις πως η ευεργετική δράση του πλανήτη της απόλαυσης και της χαράς θα γίνει άμεσα αισθητή τις επόμενες ημέρες, προσφέροντας ηδονή και καλοτυχία.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Σαν να μη φτάνει όμως μόνο η θετική, ευνοϊκή ενέργεια της Αφροδίτης, υπάρχει α) το τρίγωνο Ήλιου - Άρη στις 24/5 που φέρνει επικοινωνιακές ευκαιρίες, ξαφνικές, ευχάριστες συναντήσεις κι εξελίξεις - μια νέα γνωριμία ή η δημιουργία μίας παθιασμένης ερωτικής σχέσης είναι κάτι παραπάνω από πιθανή με την ενέργεια αυτού του τριγώνου. β) Το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα στις 25/5 που φέρνει αισιοδοξία, έρωτα και τυχερές, «μαγικές» συγκυρίες.

Ζητείται: Δίδυμος.

Πωλείται: Ιχθύς.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 215 μέλη.

γιορτάζουν οι: Συμεών, Μελέτης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...