παρακαλώ περιμένετε...
06.12.2017 έως 12.12.2017
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Ξέρεις ασφαλώς τη ρήση «όταν κοιτάζεις για πολύ καιρό την άβυσσο κατάματα, κάποια στιγμή θα σε κοιτάξει κι εκείνη», έτσι; Λαμπρά - αυτή η στιγμή είναι τώρα, με την είσοδο του Άρη στο Σκορπιό και στον 12ο οίκο σου. Η διέλευση μπορεί να σε κάνει τη χαρά του διπολικού, διότι η άβυσσος όχι μόνο σε κοιτάει, αλλά καλημεριζόσαστε κι ανταλλάζετε συνταγές με κουραμπιέδες. Αυτό βέβαια είναι καλό - το να εξοικειώνεσαι με τους φόβους σου και να τους διακωμωδείς κι από πάνω. Θα μου πεις τι υπάρχει επί γης που να μην το διακωμωδήσει ένας Τοξότης - τίποτα, να σου απαντήσω. Με τον Άρη και το Δία παρόντες στον 12ο οίκο σου, σκάνε παρασκήνια ως βεγγαλικά, μαθαίνεις πως πίσω από την γυμνασμένη σου πλάτη παίζανε σενάρια να ωχριούν 7.000 επεισόδια «Λάμψης».

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Επίσης, εμφανίζονται συφοριασμένοι πρώην και ζητάνε δεύτερες ευκαιρίες - δεν θα σου πω εγώ τι να τους κάνεις αλλά θέλω να μοιραστώ μαζί σου πως η πικροδάφνη είναι πολύ τοξικό φυτό κι από το ξύλο της φτιάχνει κανείς χαλαρά ξυλάκια για σουβλάκι, να τρατάρει κι ένα φίλο που ήρθε απόψε από τα παλιά. Επίσης, οι κρυφές, μουλωχτές, καταπιεσμένες ιστορίες «παντρεμένοι κι οι δυο» δίνουν και παίρνουν, ψέματα να πω; Μόνη μου ελπίδα η Αφροδίτη στο ζώδιό, όπου το ξύλο, σου λέει, ίσως και να μην το φας τελικά μετά μουσικής. Ίσως.

Ζητείται: Δίδυμος, Λέων, Ζυγός.

Πωλείται: Αιγόκερως.

 

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μην χάνεις τα #Tip_of_the_day

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σπύρος, Σπυριδούλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...