παρακαλώ περιμένετε...
21.02.2018 έως 27.02.2018
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Πολλά και υπέροχα λαμβάνουν χώρα αυτή την εβδομάδα, Τοξότη. Ο Ήλιος έχει περάσει στους Ιχθύς, και στο ζώδιο αυτό υπάρχει και μία πολύ ερωτική κι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πολυαστρία, με αιχμή του ...δόρατος τη ρομαντική, άκρως συναισθηματική σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα. Όλα αυτά τα μαγικά συμβαίνουν στον 4ο ηλιακό σου οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, πράγμα που σημαίνει πως οι δεσμευμένοι, οικογενειάρχες Τοξότες (καλέ ναι, υπάρχουν κι αυτοί!) ζείτε πανέμορφες στιγμές. Έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι και τους δικούς σας, να κάνετε δουλειές, ανακαινίσεις, να πάρετε αποφάσεις μετακόμισης ή αλλαγής, ή πολύ απλά να χαρείτε το χώρο σας με συγκεντρώσεις, βραδιές ταινιών, μαγειρέματα και άλλα cozy γλυκουλίνια.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Οι αδέσμευτοι πάλι, φέρτε ένα συνεργείο καθαρισμού, δεν ξέρετε με ποιον θα επιστρέψετε το βράδυ. Από τι μπορεί να κινδυνεύσει όλο αυτό το υπέροχο πράγμα; Από σένα τον ίδιο, και αυτά που θα σε σπρώξει να κάνεις η όψη μεταξύ Άρη και Αφροδίτης στις 25 του μήνα. Αν είσαι δεσμευμένος, ειδικά, μπορείς να βάλεις απλά τέσσερα μασουράκια δυναμίτη στις τέσσερις γωνίες του σπιτιού - να τελειώνεις και πιο γρήγορα.

Ζητείται: Δίδυμοι, Καρκίνος, Ζυγός.

Πωλείται: Σκορπιός.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 193 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...