παρακαλώ περιμένετε...
22.03.2017 έως 28.03.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Μέχρι να ξεκουνηθεί ο Δίας από το Ζυγό (ζωδιακός χώρος που αποτελεί τον 7ο ηλιακό σου οίκο των σχέσεων) α) έχεις μέλλον και β) θα πεις «ήμαρτον» - το ξέρεις, έτσι; Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι πως δεν είσαι ο μόνος που νιώθει έτσι τώρα που έχει και τον αγαπητό Δία ανάδρομο αλλά εξίσου ανάδρομη και την Αφροδίτη, πού; Πού αλλού, στη ζωδιάρα σου. Ο θυμός δεν βρίσκει εύκολα διέξοδο, η δράση προκύπτει με το σταγονόμετρο και ο Κριός θέλει να δαγκώσει καρωτίδες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μην το κάνεις, ένεκα αμαρτία. Να στραφείς στον Άρη ο οποίος, από τον Ταύρο, σε προτρέπει να δράσεις, να κινηθείς, να κατακτήσεις, να κάνεις σεξ... αλλά και να συνδεθείς βαθύτερα από ποτέ με αυτόν/ή για τον/την οποία χτυπά η καρδιά σου. Ναι, με τις όψεις αυτής της εβδομάδας κάποιες σχέσεις θα τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα, αλλά κάποιες άλλες θα γίνουν σχέσεις ψυχής, και άρα σχέσεις ζωής. Μην αφήσεις τη θλίψη σου να γίνει η αιτία να μη δεις το δρόμο προς μια ερωτική άνοιξη, που είναι εδώ  για τα καλά και σου γνέφει τάζοντάς σου όλα τα καλά του κόσμου!

Παλιγεννεσία: Με το/τη Σκορπιό.

Ζάλογγο:  Με τον/τη Ζυγό.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 214 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...