παρακαλώ περιμένετε...
19.04.2017 έως 25.04.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Χριστός Ανέστη, Κριέ! Η εβδομάδα σου ενδείκνυται για κάτι που χρειάζεται διακαώς το πύρινο νευρικό σου σύστημα - ηρεμία! Οι μέρες μπορεί να είναι νωχελικές αλλά καθόλου «βαριές» όπως οι προηγούμενες. Σε διακατέχει χαλαρή, φιλική διάθεση, ηρεμία και φυσικά ερωτισμός, διότι α) άνοιξη και β) ωραίες όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

Μπορείς να απολαύσεις τη σωματική διάσταση του έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, αλλά μπορείς να βάλεις μπρος για να συζητήσεις και να λύσεις χαζές παρεξηγήσεις, αλλά και να θέσεις τις βάσεις για κάτι σοβαρότερο. Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να έχει σέξι και ανάλαφρη αύρα αλλά μην αποκλείεις καθόλου να εξελιχθεί σε σχέση ζωής - να μην ξεχάσω να σου πω κι ότι η σύνοδος Ήλιου/ανάδρομου Ερμή στις 20 του μήνα ενδέχεται να σημαίνει επιστροφή χρημάτων που τα είχες ξεχασμένα.

 

 

Βεγγαλικά με: Ταύρο και Ζυγό.

Easterία με: Ιχθύ.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 242 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...