παρακαλώ περιμένετε...
25.04.2018 έως 01.05.2018
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Εντάξει, δεν έχεις να πεις: από το καλό στο καλύτερο σε πάνε τα άστρα. Σήμερα κιόλας που βγαίνουν οι ερωτικές μας προβλέψεις, η Αφροδίτη περνά στο πιο τσαχπίνικο και ζωηρό ζώδιο από καταβολής Πτολεμαίου, τους Διδύμους. Από εκεί κλείνει σπίτια με συνοπτικές διαδικασίες, όπως όλοι ξέρουμε διότι όμορφη τη λες, ζωντανή τη λες, μαγευτική τη λες, νύχτα ξελογιάστρα τη λες - σταθερή δεν τη λες με τίποτα αυτή την Αφροδίτη. Φλερτ και γνωριμίες στο απόγειό τους, σοβαρότης μηδέν, οι κλασικές καταστάσεις που κάνουν έναν Κριό να χαίρεται που είναι ζωντανός. Μην επενδύεις τώρα σε μονιμότητες και μην τάζεις πράγματα, θα κλάψει κόσμος.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο Κιμ και το κουμπί του στην πίσω αυλή μου, γιατρέ! : Ή, αλλιώς, μια όψη - πυρηνικό ολοκαύτωμα στα επαγγελματικά σου και στο δημόσιο βίο σου. Άρης - Πλούτωνας συναντιούνται στις 26 και κάνουν το «Αποκάλυψη Τώρα», μη σου πω και το αποκάλυψη παραΰστερα. Βεβαίως να ξέρεις το εξής: μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τεράστια ισχύ της συνόδου για να μεταμορφώσεις πραγματικά την κοινωνική σου ζωή ή το επαγγελματικό σου πεδίο. Αν ενδώσεις όμως σε πολέμους, η Χιροσίμα θα είναι ανέκδοτο μπροστά στο τι θα συμβεί.  

 

Πρωτομαγιά να κάνεις με Υδροχόο. Δοκιμασμένα πράγματα.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...