παρακαλώ περιμένετε...
20.09.2017 έως 26.09.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Πριν ξεκινήσεις τζιχάντ κατά παντός υπευθύνου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις - προσφιλής σου τακτική στην οποία κάλλιστα κι εύκολα παίρνεις μαύρη ζώνη και τρία νταν-  θα σου πρότεινα να εμβαθύνουμε λίγο. Βλέπεις είμαι Σκορπιός ο άνθρωπος κι άμα δεν εμβαθύνω εγώ, ποιος θα εμβαθύνει. Σε μία ερωτική εβδομάδα που όλοι κοιτούν την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, εγώ θα σου πρότεινα να δεις την αντίθεση αρχικά του Ερμή και ακολούθως του Άρη με τον Ποσειδώνα στον άξονα 6ου - 12ου οίκου σου. Ο Ποσειδώνας στο 12ο οίκο σου είναι το Χάος Μέσα Σου. Αυτό που θέλεις, και δε θέλεις, και δε μπορείς να το βάλεις σε λόγια αλλά μπορείς να το κάνεις άπειρα ποτά, τέχνη, αυτοκαταστροφή και άλλα χαριτωμένα; Αυτό. Ερμής, Αφροδίτη, Άρης βρίσκονται στην Παρθένο, και στον πολύ γήινο, πρακτικό και χειροπιαστό 6ο οίκο σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Εκεί πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στις 20. Ξεκίνα με υπομονή κι εργατικότητα, κομμάτι κομμάτι, να συνθέσεις το παζλ της σχέσης σου. Οι λεπτομέρειες βοηθούν ως πληροφορία, και όχι όταν κολλάμε σε αυτές και δεν πάμε παρακάτω. Τι το κοιτάς το δέντρο άνθρωπε του Θεού όταν τριγύρω υπάρχει ο Μέλανας Δρυμός; Και μία συμβουλή που θα σε βοηθήσει στις ταραγμένες, Ποσειδώνιες ημέρες που ακολουθούν. Το βαθύ, απέραντο ανικανοποίητο του Ποσειδώνα οφείλει να έχει ως αντίπαλο δέος την πρακτικότητα της Παρθένου και την πεποίθηση πως στα μικρά, καθημερινά «δώρα» βρίσκεται ο έρωτας, η ευτυχία, και η χαρά.

 

Under my umbrella: Παρθένοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Δίδυμοι και Τοξότες.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φρώσο, Ευφροσύνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...