παρακαλώ περιμένετε...
19.07.2017 έως 25.07.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Την συνταρακτική πανσέληνο που προηγήθηκε την αφήσαμε πίσω μας Κριέ - ξορκισμένη με τον απήγανο, που λένε. Και τώρα μπορώ να αρχίσω να σου γράφω καλά πράγματα. Ναι, τα ωραία μόλις ξεκινούν - και φυσικά εννοώ το υπέροχο, πολύ ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία. Η Αφροδίτη από τον τομέα της επικοινωνίας σου, του άμεσου περιβάλλοντός σου και των νέων γνωριμιών και ο Δίας στον τομέα των σχέσεων μεγαλουργούν για να κάνεις ένα θεαματικότατο restart στην ερωτική σου ζωή.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Και πώς θα γίνει αυτό; Με τον γενναιόδωρο και χαρούμενο τρόπο των δύο πλανητών - χαλαρά παιδιά και ο Δίας και η Αφροδίτη, κακίες δεν κρατούν και τους αρέσει να πηγαίνει η ζωή παρακάτω! Έτσι κι εσύ. Κλείνεις κεφάλαια - και όχι μόνο: δεν επιτρέπεις σε περασμένες σου αγάπες του καιρού χαλάσματα να σου κάνουν χάλασμα και την ψυχολογία. Θέλεις και κάτι ακόμα καλύτερο; Δεν επιτρέπεις ούτε καν στις δυσκολίες που πέρασες να αφήσουν μελανή κηλίδα στον λαμπερό ήλιο του καλοκαιριού! Μπράβο πουλάκι μου, πάντα τέτοια!

Βουτιά στα βαθιά:  Δίδυμοι, Λέων, Παρθένος, Ζυγός.

Πνίξε στα ρηχά: Καρκίνος.  

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...