παρακαλώ περιμένετε...
11.07.2018 έως 17.07.2018
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Τα ζόρια: Έχεις ήδη διαβάσει παντού για την επερχόμενη Ηλιακή έκλειψη στις 13 του μήνα. Σε έχουν τρομάξει αρκετά; Σου έχουν τονίσει και ότι θα είναι Παρασκευή και 13 και θα βγουν οι νεκροί να περπατήσουν στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου; Ωραία, πάμε τώρα να προσγειωθούμε. Ναι, θα είναι ζόρικα τα πράγματα.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ναι, η έκλειψη πραγματοποιείται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και μάλιστα στο υπέροχο αξονάκι Οικείοι/Οικία/Οικογένεια VS Δημόσια Εικόνα/Καριέρα/Κοινωνικοί Ρόλοι. Η Σύγκρουση των Τιτάνων. Η ενέργεια των ημερών είναι εκρηκτική, πύρινη και αμιγώς «αρσενική» (Yang). Ακριβώς σαν εσένα, που είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώθεις τελείως μέσα στα νερά σου στο φιλοπόλεμο αυτό κλίμα όπου ο ένας κοιτάει να φάει την καρωτίδα του άλλου. Είναι, όμως, αυτή η σωστή πρωτεΐνη που πρέπει να πάρεις; Όχι βέβαια! Επίλεξε τις μάχες σου. Μην ξοδεύεσαι άδικα σε πολέμους ή, αν είναι καλά και σώνει να εμπλακείς, ας έχει τουλάχιστον νόημα και αξία αυτό (ή αυτός) για το οποίο πολεμάς. Η μεγαλύτερη νίκη, δε, θα είναι να καταφέρεις να κρατήσεις τα νεύρα και τη φιλοπόλεμη διάθεση μακριά από το Σπίτι σου - όπου κι αν σου λέει η καρδιά σου πως βρίσκεται αυτό το Σπίτι.

 

Τα ωραία!: Σήμερα που αναρτώνται οι Ερωτικές μας προβλέψεις, σήμερα κυρίες μου και κύριοι Κριοί α) εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο και β) επιστρέφει σε ορθή πορεία ο Δίας! Υπεροχότερα νέα σε δυναμικότερο συνδυασμό δεν μπορούσαμε να έχουμε. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σού φέρνει υγεία, ευεξία, ομορφιά, ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον στην καθημερινότητά σου και, γιατί όχι, φλερτάκια και καρδιοχτύπια με συναδέλφους. Ο δε Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον τομέα του σεξ, της βαθύτερης ένωσης με τον Άλλο αλλά - να τα λέμε ΚΑΙ αυτά! - της οικονομικής τύχης και ευμάρειας ιδίως μέσω τρίτων. Έχεις, δηλαδή, πρόσβαση και στην καρδιά και στο πορτοφόλι του Άλλου, τι άλλο θέλεις, πες μου.

Βουτιά στα βαθιά:  Κριός, Σκορπιός, Τοξότης.

Πνίξε στα ρηχά: Ζυγός.

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...