παρακαλώ περιμένετε...
14.02.2018 έως 20.02.2018
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος έρχεται σετ με ένα ωραιότατο τετράγωνο του κυβερνήτη σου με τον Ποσειδώνα - αν το «παραμύθιασμα»
είχε αστρολογική όψη, θα ήταν αυτή. Προσοχή στις μάσκες παιδιά! Μόνο στα καρναβάλια και στα μπαλ μασκέ, άντε και για κανένα ωραίο kinky παιχνίδι μέρες που είναι, να τιμήσουμε τον Άγιο. Έχε όμως τα μάτια σου ανοιχτά μήπως ο έρωτας της ζωής σου δηλώνει single κι έχει σύζυγο, παιδί, σκυλί, δάνειο μετά υποθήκης και άλλα τέτοια χαρωπά. Την επομένη της γιορτής, μια ηλιακή έκλειψη συντελείται στον Υδροχόο, και την συνοδεύει όλη η εύνοια των άστρων. Ο φιλικός σου ορίζοντας παίρνει φωτιά, καθώς υπάρχουν «καυτά» new entries που με τίποτα δεν παίζουν friendzone. Επίσης, ευνοούνται οι ιδέες, οι παρέες, κάποιο κοινό νόημα ή κοινός σκοπός που σε δένει με καινούργιες ομάδες ανθρώπων...

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Φυσικά, εκ διαμέτρου αντίθετα, «φωτίζεται» και ο ερωτικός 5ος ηλιακός σου οίκος, και το να ζεις με όλη σου την δύναμη, να αγαπάς και να μαθαίνεις με χέρια και μάτια ανοιχτά, σαν παιδί, γίνεται ζήτημα ζωής και θανάτου. Και γιατί όχι; Εδώ έχουμε πέσει στα πατώματα για άλλα κι άλλα!

My funny Valentine:  Επανέρχεται λόγω  έκλειψης  ένα μεγάλο σου βασανάκι, ο/η Υδροχόος - ναι, είναι καρμικό.

My bloody Valentine:  Αιγόκερως και Παρθένος - όχι ρε παιδιά χρονιάρες μέρες!

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 226 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...