παρακαλώ περιμένετε...
22.11.2017 έως 28.11.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Ο κυβερνήτης σου σου κάνει νερά - και πώς κάνει νερά ο Άρης, το τρελό αυτό αγόρι; Όντας σε ζώδια που δεν του πολυπάνε. Καλή ώρα τώρα είναι στο Ζυγό και σου έχει βγάλει το συκώτι (τόσο ο πλανήτης όσο και ο έρωτάς σου) με τα «θέλω και δε θέλω», «είπα αυτό αλλά εννοούσα άλλο κι εσύ κατάλαβες κάτι ακόμα πιο άλλο», «θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ» («με τι να σκεφτείς», απάντησες, παραδέξου το, κι έγινε το έλα να δεις και το κάθισε να ακούσεις, είδες, όλα τα ξέρω). Όμως εσύ είσαι Κριός και για κάτι τέτοια είσαι φτιαγμένος: εκεί που ο άλλος είναι αναποφάσιστος και γενικά δεν ξέρει αν θέλει πάστα σεράνο ή κοντοσούβλι, να τον βουτάς εσύ και να του εξηγείς το όνειρο. Κανείς δεν χειρίζεται την ενέργεια του κυβερνήτη σου καλύτερα από σένα, και δεν πα να είναι όχι στο Ζυγό, αλλά και στο κελί 33.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είπα κελί και θυμήθηκα το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα σήμερα 21/11 βοήθειά μας, τα Kinky, τα κελιά, οι χειροπέδες και τα ζόρικα έχουν την τιμητική τους, ε; Φρόντισε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και μην ξεχνάς να λύνεις τους ανθρώπους από το κεφαλάρι του κρεβατιού πριν φύγεις το πρωί για τη δουλειά. Το έχει πάθει γνωστή μου Τοξότης, έφυγε κι άφησε το τεμάχιο ασφαλισμένο στο καλοριφέρ. Αυτά, καλό είναι να μη γίνονται.

Ζητείται: Σκορπιός, Υδροχόος.

Πωλείται: Ιχθύς.  

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 173 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μερόπη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...