παρακαλώ περιμένετε...
21.02.2018 έως 27.02.2018
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Happy birthday, Fish! Ο αστρολογικός μήνας των γενεθλίων σου ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές που θα μπορούσες να έχεις! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, έστω και μόνη της, είναι μία πηγή γοητείας, μαγνητισμού, εύνοιας στα ερωτικά και στις σχέσεις αλλά και τύχης στα οικονομικά. Στην περίπτωσή σου, όμως, δεν είναι μόνη! Στο ζώδιό σου βρίσκονται Ήλιος, Ερμής και Ποσειδώνας - ο Ποσειδώνας είναι ο κυβερνήτης σου, είναι και αυτός στο ζώδιό σου και σχηματίζει όψη συνόδου με την υπέροχη αυτή Αφροδίτη. Δε χρειάζεσαι κανένα άλλο δώρο γενεθλίων, ειλικρινά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η συναισθηματική και ερωτική αρμονία, η θετική, σωστή διαίσθηση, η τύχη στον ερωτικό τομέα είναι δεδομένα και ενδέχεται να «χρωματίσουν» ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και όχι μόνο την τρέχουσα εβδομάδα ή το μήνα των γενεθλίων σου. Διόλου απίθανη δεν είναι η επισημοποίηση ενός έρωτα αυτές τις μέρες. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τα δώρα της Αφροδίτης στο έπακρο, τα αξίζεις!

Ζητείται: Κριός, Καρκίνος, Λέων, Τοξότης.

Πωλείται: Ταύρος, Ζυγός.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 193 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...