παρακαλώ περιμένετε...
30.11.2016 έως 06.12.2016
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω μπορεί να σου φαντάζει άχαρη, αλλά σκασίλα μου εμένα προσωπικά διότι αυτή την εβδομάδα είναι ότι μεσολαβεί μεταξύ εσού και του ερωτικού μπατακλάν. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε προσέχει σαν σωματοφύλακας. Με έναν άχαρο τρόπο, αλλά για Ερμή στον Αιγόκερω μιλάμε, δε μιλάμε για τα κρατικά μπαλέτα της Αγίας Πετρούπολης - στεγνά, και αυστηρά, κι εντελώς προσγειωμένα, βάζει φρένο σε μία ερωτική φιλία και στα σχετικά όνειρά σου. Δεν τα ακυρώνει, δεν τα χλευάζει. Τα υποβάλει στο τεστ του ρεαλισμού, της εφαρμοσιμότητας, του χρόνου. Για κάποιον/α ο/η οποίος/α είναι γενετικά προγραμματισμένος να ονειρεύεται με τα μάτια ανοιχτά, αυτό, μέρες που ζούμε, είναι δώρο Θεού. Πλανήτη, στην περίπτωσή μας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Πέρα από τον σωτήριο αυτόν Ερμή τον οποίο καλά θα κάνεις να ευχαριστείς, φυσικά έχουμε μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη. Στο επιφανέστερο σημείο του ωροσκοπίου σου, άρα και θα βγεις, και θα φανείς, και θα λάμψεις. Υπάρχει μέσα σου αυτή η γοητευτική, μαγευτική ενέργεια που θέλει να εκφραστεί, που θέλει να αναγνωριστούν τα ταλέντα σου, η γοητεία σου, η δημιουργικότητά σου - ώστε να σε προσέξει και ο/η Ένας/Μία, που έχεις ξεχωρίσει από τους πολλούς. Εχθρός; Το ασαφές, άπιαστο, μονίμως φευγάτο κομμάτι του εαυτού σου που σαμποτάρει κάθε τάξη στο βωμό του χάους (τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα, γιατρέ μου). Σκονάκι: ναι, σε όλους αρέσει αυτό το κομμάτι αρχικά, είναι πολύ μαγικό. Είναι όμως κι ο λόγος που πάντα φεύγουν.

Ζητείται: Δίδυμος, Καρκίνος, Σκορπιός, Υδροχόος.

Πωλείται: Ταύρος.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 189 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...