παρακαλώ περιμένετε...
19.04.2017 έως 25.04.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Χριστός Ανέστη, Ιχθύ! Ημέρες γλυκιάς χαλάρωσης και θετικής επικοινωνίας με όλους - τώρα μπορείς να διαφημίσεις τον εαυτό σου, τώρα μπορείς να γίνεις όχι μόνο κατανοητός αλλά και αρεστός, να πείσεις, να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις, να εξηγήσεις. Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, τόσο συχνές τις μέρες αυτές, μπορεί να κρύβουν αναπάντεχες ερωτικές γνωριμίες και συστάσεις οπότε μην τις σνομπάρεις.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

Φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό σου και πήγαινε! Οι μέρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για συμφιλίωση σε σχέσεις που ήδη υπάρχουν κι έχουν περάσει πολλά αλλά και για να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με αδέλφια, ξαδέλφια αλλά και παιδιά και νέους. Μέρες ανανέωσης, μέρες χαράς και ήρεμου «ξεμουδιάσματος» από μία πολύ βαριά πλανητικά περίοδο, που όμως, ευτυχώς, οδεύει πλέον προς το τέλος της!

 

Βεγγαλικά με: Ταύρο, Παρθένο, Τοξότη

Easterία με: Δίδυμο και Καρκίνο.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...