παρακαλώ περιμένετε...
24.05.2017 έως 30.05.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Love Facts (Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)

Η λαμπερή, τυχερή Νέα Σελήνη του μήνα συντελείται στον πιο εσωτερικό, ήσυχο τομέα του ωροσκοπίου σου - αυτόν που μιλά για τον εαυτό σου όταν είσαι μόνος σου, για την ιδιωτικότητά σου, για την Οικία, τους Οικείους και την Οικογένεια. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, οι μετακομίσεις κι οι συγκατοικήσεις, οι αποφάσεις να στεγάσεις τον έρωτά σου σε κοινή στέγη, η απόφαση να προχωρήσεις μαζί, να κάνεις οικογένεια με τον άλλο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η Αφροδίτη αλλά και ο Δίας εγγυώνται πως μόνο κέρδος θα έχουν τέτοιες κινήσεις, κέρδος υλικό αλλά κυρίως συναισθηματικό. Ευνοούνται οι επαφές κι η επικοινωνία με συγγενείς αλλά και γενικότερα με όσους αποκαλείς «οικογένεια», ασχέτως αν όντως είναι συγγενείς σου ή όχι. Μία ερωτική γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσω στενού συγγενούς ή μέσα σε οικογενειακή συγκέντρωση ή υποχρέωση - έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)

DoDoDo!!!: Καρκίνος, Σκορπιός.

Όχι, όμως, ωστόσο - αλλά καθόλου!: Ταύρος, Ζυγός, Τοξότης.  

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 213 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεοδόσης, Θεοδοσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...