παρακαλώ περιμένετε...
01.04.2015 έως 07.04.2015
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Love Facts (Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)

Άρης: Στον Ταύρο, και κάποιος ξεσπαθώνει. Οκ, δε γίνεσαι Ταύρος (πόσο δε μάλλον ...εν υαλοπωλείο) αλλά γενικά υπάρχει μέσα σου μία τάση να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, και να θέλεις μία ΑΠΛΗ ερωτική ζωή. Αγνόησε τους υπόλοιπους 11 του ζωδιακού που γελάνε με αυτά που λες (το έξτρα γέλιο που ακούγεται είναι το παρδαλό κατσίκι) - εγώ συμφωνώ μαζί σου. Θα προσθέσω μόνο πως για να έχεις αυτή την απλή, ίσια, NOT complicated ερωτική ζωή που θέλεις, θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι απλά, ίσια, NOT complicated κι εσύ.

Ερμής: Στον Κριό, και φυσικά σε βοηθά όσο δε φαντάζεσαι προς την κατεύθυνση που προαναφέρομαι. Εδώ δεν υπάρχουν υπονοούμενα, αφηρημένες έννοιες, άλλο ήθελα να πω και άλλο είπα. Ο σύντροφός σου επιθυμεί ευθύτητα, συντομία, ειλικρίνεια και αμεσότητα - και αν θέλεις κι εσύ τα ίδια, ξεκίνα να τα προσφέρεις πρώτος.

Έκλειψη! Στο Ζυγό! Στην καρδιά του σκοτεινού, βαθύ 8ου οίκου σου του σεξ, των μικρών προσωπικών καθημερινών θανάτων μας και του βαθύτερου δυνατού μοιράσματος με τον Άλλο. Το μήνυμα της έκλειψης είναι πως αν βαρέθηκες τα πασαλείμματα στις σχέσεις (και φυσικά τα έχεις βαρεθεί) πρέπει να κάνεις χώρο για το καινούργιο και πρέπει να φανείς γενναίος. Θέλει πολλά κότσια για να μπεις στη σχέση χωρίς προσωπείο, να ρίξεις τις άμυνές σου και να μην κρεμαστείς στον Άλλο για τα πάντα. Οκ, με την έκλειψη στον 8ο οίκο σου μπορείς να κρεμαστείς από πολλά πράγματα και να δώσεις στο σεξ μαγικές διαστάσεις, αλλά μέχρις εκεί!

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)

Sex and the City: Κριός, Δίδυμοι, Ζυγός, Σκορπιός.

Sex and the Pity: Λέων, Παρθένος.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...