παρακαλώ περιμένετε...
29.10.2014 έως 04.11.2014
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό, είναι μία γοητευτική μάγισσα που σε παίρνει από το χέρι και σου δείχνει τους ανοιχτούς ορίζοντες και τις χιλιάδες πιθανότητες και δυνατότητες που περιμένουν να τις αξιοποιήσεις εκεί έξω - ναι, στην ερωτική σου ζωή αναφέρομαι, μην εκπλήσσεσαι. Το μήνυμα της Αφροδίτης από το σκοτεινό Σκορπιό όπου όλα «πεθαίνουν» για να υπάρξει νέα ζωή, νέα κίνηση, έρωτας και δημιουργία μέσα από τις στάχτες, δεν είναι άλλο από το «ξεκόλλα». Από καταστάσεις που σου έχουν γίνει εμμονή, ή τραύμα, από ιστορίες αδιέξοδες που σε θυματοποιούν ξανά και ξανά, από λάθη που επαναλαμβάνεις λόγω ανασφάλειας... Με τόσο ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει ο πλανήτης των σχέσεων και της χαράς της ζωής, το πράσινο φως που δείχνει «μπροστά» όχι απλώς έχει ανάψει, αλλά είναι και εκτυφλωτικό!

Χρησιμοποίησε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου για να δεις μακρύτερα, να καταλάβεις τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της κάθε κατάστασης, να ταξιδέψεις και να δοκιμάσεις την ερωτική σου τύχη με κάποιον/α ξένο, ή alternative τύπο.

Χρησιμοποίησε το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα για να απαλλαγείς από μία ερωτική φιλία που σε έχει στοιχειώσει χωρίς να σου δίνει τίποτα, και που απλώς σε εμποδίζει να προχωρήσεις σε κάτι νέο και ωραίο - τελεία, τώρα.

Ζητείται: Ταύρος να με σώσει από τη Ντίσνεϊλαντ και να αλληλομυηθούμε στο θεϊκότερο σεξ έβερ!

Πωλείται: Παρθένος, διότι δεν μπορώ εγώ να τρέχω κάθε τρεις και δύο στην Τούλα που μου κάνει ρέικι να καθαρίζω αύρες και να εισπνέω άλατα να συνέλθω από την κακή επίδραση της κριτικής!

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 187 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζηνώβιος, Ζηνωβία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...