παρακαλώ περιμένετε...
28.09.2016 έως 04.10.2016
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

The Love Diaries

 

Η ετήσια σύνοδος Ήλιου - Δία είναι αστρολογικά μια μαγική, ευοίωνη, τυχερή στιγμή όπου οι ουρανοί μοιάζουν να ακούν τις ευχές μας - με τη σύνοδο αυτή στον 8ο ηλιακό σου οίκο του σεξ και του βαθύτερου μοιράσματος με τον σημαντικό Άλλο της ζωής σου, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ναι, το σεξ γίνεται απλά απερίγραπτο. Επίσης, μπορείς να εμβαθύνεις, να κάνεις δύσκολες συζητήσεις με υπέροχο αποτέλεσμα, να εκφράσεις τους βαθύτερους πόθους και φόβους σου δίχως φόβο αλλά με πολύ αγάπη και πάθος.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό το ...πάθος ενδέχεται να αφορά άτομο άλλης χώρας, κουλτούρας ή θρησκείας, να αφορά το εξωτερικό, να είναι ένας έρωτας που γεννιέται κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή στο προαύλιο μιας σχολής. Με την ορθοδρόμηση του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω και την είσοδο του πολεμικού Άρη εκεί, σαφώς οι φιλίες σου υπόκεινται στο Μεγάλο Ξεσκαρτάρισμα. Δεν είναι όμως διόλου απίθανο μία μέχρι χθες φιλία να πάρει ξαφνικά μία ερωτική, έντονη, παθιασμένη τροπή που θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)

FALL in love: Καρκίνος, Σκορπιός, Τοξότης.

FAIL in love: Αιγόκερως, Υδροχόος.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 217 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...