παρακαλώ περιμένετε...
22.10.2014 έως 28.10.2014
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Ο κυβερνήτης σου, ο Ποσειδώνας, αρέσκεται στο να κοιτά κυρίως εντός - ή στο να κλείνει τα μάτια και απλά να ονειρεύεται (κι ως γνωστόν, με τα μάτια κλειστά όποιον πάρει ο Χάρος, αλλά μην τον κακίζουμε κοτζάμ πλανήτη, δεν οδηγεί και πουθενά). Αυτή την εβδομάδα, τον ενεργοποιεί μία όψη τριγώνου που δέχεται από την σημαντικότατη ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό. Η έκλειψη, σε σύνοδο με την Αφροδίτη, σε καλεί να αποσαφηνίσεις την ερωτική σου ταυτότητα, το τι θέλεις, ποιον/α και πώς τον/τη θέλεις, μαθαίνοντας τον εαυτό σου. Και τον εαυτό σου τον μαθαίνεις κοιτώντας όχι το δέντρο, αλλά το δάσος. Τη μεγάλη εικόνα. Προφανώς ευνοείται η όποια κίνηση αυτοβελτίωσης, επιμόρφωσης κι επέκτασης. Αν σκέφτεσαι καιρό τώρα μιαν άλλη χώρα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Στην πορεία σου αυτή, οι ερωτικοί σου πειρασμοί μιλούν άλλες γλώσσες από σένα, έχουν ίσως άλλη θρησκεία, άλλη κουλτούρα και παιδεία. Η διαδικασία όμως του να ανακαλύψεις ποιος είσαι μέσα από όλο αυτό το καλειδοσκόπιο είναι απλά μαγική, και θα δεις και πόσο αβίαστα θα σου βγαίνει!

Παράλληλα, το σεξ ξαναγίνεται διασκέδαση και όχι γρίφος για δυνατούς λύτες, ενώ ο Άρης στον Αιγόκερω δεν αποκλείει το εν λόγω σεξ να προκύψει με κάποιον/α μέχρι χθες «απλώς φίλο/η». Αυτά είναι τα ωραία όμως, τα όψιμα...

Ζητείται: Ο Ζυγός που α) ζώδιο της Αφροδίτης που συμμετέχει στην έκλειψη και β) ορθοδρομεί εκεί ο Ερμής, έχει τα χαρίσματα όλα!

Πωλείται: ... ο Αιγόκερως. Πιο πολύ ενθουσιάστηκε προχθές που πλήρωσε έγκαιρα τον ΕΝΦΙΑ παρά στο σεξ μαζί μου. Το εκλαμβάνω ως προσβολή, προφανώς.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη  

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 198 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...