παρακαλώ περιμένετε...
18.01.2017 έως 24.01.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

The Love Diaries

Ο Άρης, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει μία δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη και η επίδραση της όψης αυτής μοιάζει με κεραυνό εν αιθρία, με πολύ πιο περίεργο και απρόβλεπτο τρόπο από ότι μια Ουράνια όψη θα επιφύλασσε.  Πράγματι, αυτή την εβδομάδα ο κεραυνός πέφτει σε ό,τι θεωρούσες πολύτιμο, σε ό,τι νόμιζες πως άξιζε, σε ανθρώπους και πράγματα στα οποία πίστευες τόσο πολύ που θα έβαζες το χέρι σου στη φωτιά. Χμ. Πόσο καλή ιδέα να είναι άραγε αυτό το περί χεριού στη φωτιά με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα (τον πλανήτη των ψεύτικων υποσχέσεων και των ιστορικών ναυαγίων);

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Πριν βιαστείς να απελπιστείς, η αστρολόγος σου θέλει να σου πει πως αυτή την εβδομάδα ίσως ανακαλύψεις πως, όσο καλά κι αν μπορείς να είσαι «ασπόνδυλος» και να ενδύεσαι ρόλους με προτίμηση σε αυτόν του μάρτυρα, στην πραγματικότητα η σπονδυλική σου στήλη είναι φτιαγμένη από χάλυβα εξαιρετικής ποιότητας, κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται στα δύσκολα. Και μη σκας, μαζί με σένα θα το ανακαλύψουν κι άλλοι, και μάλιστα με πολύ επώδυνο τρόπο.

Εσύ, με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, μάλλον ξαναζείς. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες, νέες παρέες, νέοι θύλακες ενδιαφερόντων και κατά συνέπεια και νέες, φρέσκιες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες. Δε μπορεί, μία από αυτές τις γνωριμίες θα σε βάλει στα αίματα να αξιοποιήσεις μαζί του/της το εξάγωνο Αφροδίτης (στο ζώδιό σου) / Πλούτωνα, και να πάρουν οι νύχτες φωτιά!

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)

Sex and the City: Δε χρειάζεσαι κάποιον λόγο για να είσαι με τον Κριό, χρειάζεσαι απλά ένα μέρος. Με καλή ηχομόνωση, να τονίσω.

Sex and the Pity: Υπερβολικά καθωσπρέπει για να τον εμπιστευτείς, υπερβολικά ειρωνικός απέναντι στα όνειρα και στα μικρά σου καθημερινά δράματα...ναι, είναι ο/η Αιγόκερως, τον ήθελες κάτι;

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 260 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευθύμης, Ευθυμία, Φαβιανός, Φαβιανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...