παρακαλώ περιμένετε...
23.05.2018 έως 29.05.2018
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η υπέροχη επιρροή της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου είναι ότι καλύτερο και πιο ρομαντικό - φέρνει γοητεία, ομορφιά, μαγνητισμό και έλξη προς και από τον κατάλληλο άνθρωπο. Η δοτική, τρυφερή φύση της Αφροδίτης εδώ φέρνει σχέσεις όπου βασιλεύει η αγάπη, η συντροφικότητα και η αρμονία. Η θετική, ευνοϊκή αύρα της Αφροδίτης από τον Καρκίνο ενισχύεται απίστευτα από μία από τις θετικότερες όψεις αυτής της περιόδου που δεν είναι άλλη από το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου: οι εξελίξεις και τα γεγονότα είναι τόσο θετικά και απίστευτα που δεν αποκλείεται να έχουν πραγματικά μια χροιά ...παραμυθιού!

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο ρομαντισμός, το πάθος, η ένταση, το μυστήριο έχουν την τιμητική τους και οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις αποκτούν αυτή τη μαγική αύρα που συχνά χάνεται με τον χρόνο και την τριβή - οι δε νέες γνωριμίες και σχέσεις θα έχουν κάτι από τη μαγεία και το όνειρο του Ποσειδώνα, και την καλοτυχία που πάντα κουβαλά μαζί του ο Δίας, ιδίως όταν εμπλέκεται σε θετικότατες όψεις όπως αυτή!

Ζητείται: Παρθένος.  

Πωλείται: Καρκίνος.  

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...