παρακαλώ περιμένετε...
22.03.2017 έως 28.03.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο τα πράγματα που θέλεις είναι να παραιτηθείς, να ερωτευτείς, να βγάλεις ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή και να φύγεις προς οπουδήποτε χωρίς να πεις τίποτα σε κανέναν - και όλα αυτά όχι απαραιτήτως με αυτήν τη σειρά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Από μας ελεύθερα, μέχρι και βαλίτσα σε βοηθάω να φτιάξεις άμα θες δηλαδή, γιατί με τον Άρη σε δυναμικές όψεις από αυτή τη θέση όοοοολο το παραπάνω και σε καλό σου βγαίνει, και γνωριμία με σεξάκι τρελό μέσα σε νυχτερινά τρένα και παρακμιακά λεωφορεία ευνοεί, και γενικά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο/η Ιχθείς σταματά να το παίζει Μητέρα Τερέζα και κοιτάει την πάρτη του, πράγμα καλό. Πράγμα ακόμα καλύτερο, είναι ότι σε όλη την ανωτέρω Άρεια παρόρμηση βοηθάει κι η φωνή της λογικής με τη μορφή της συνόδου της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο, αλλά και της άλλης συνόδου του Ερμή με τον Ουρανό. Δεν υπάρχει κάτι να φοβάσαι, δεν υπάρχει τέρας κάτω από το κρεβάτι σου ή σκελετός στη ντουλάπα, κι αυτό εκεί μπροστά είναι πράσινο φως που μόλις άναψε - εδώ είσαι ακόμα;!

Παλιγεννεσία: Με Καρκίνο και Σκορπιό.

Ζάλογγο: Με Δίδυμο.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λυδία, Μακρίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...