παρακαλώ περιμένετε...
15.02.2017 έως 21.02.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

...ήρθε και πάλι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ήρθε και η ώρα και η στιγμή να σταματήσω να βλέπω στα μάτια όλων τον οίκτο.  Γιατί δεν τον/την παράτησες; Θα με ρωτήσεις. Γιατί είμαι Ιχθύς, θα σου απαντήσω. Εδώ τον καλό καιρό και δεν μπορώ να παρατήσω άνθρωπο, όχι τώρα, που με είχε και τόση ανάγκη. Έτσι την πατάω πάντα, βέβαια - δεν είναι να μου πει εμένα άνθρωπος ότι με χρειάζεται, εκεί, να γίνω χαλί να με πατάει, μπουχάιρα της Μοιραράκη.

 

Βαλεντίνος για μια μέρα ή για μια ζωή; Μάθε τώρα πόσο ταιριάζεις με τον/τη σύντροφο σου με τις ερωτικές συναστρίες του Stardome*. Απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Θα παραδεχτώ όμως ότι είμαι επιρρεπής σε αυτή την κιλιμοποίηση ακόμα κι όταν αυτό που λαμβάνω από τον/την άλλο/η δεν είναι ανάγκη, αλλά άθλιες συμπεριφορές, από αυτές που μόνο εγώ ανέχομαι. Η γιορτή, λοιπόν, των απανταχού ερωτευμένων, είναι μια καλή ευκαιρία να σταματήσει, και, γιατί όχι, να προστεθεί και λίγο σεξάκι σωστό και πρόστυχο που πάντα καλό κάνει! Επίσης, χαλαρά με βλέπω να οργανώνω απόδραση μοναχά για πάρτη του/της... κρύο, καιρός για δύο, κάπου μόνοι εμείς οι δύο λοιπόν, να αξιοποιήσουμε τον Άγιο!

Ο οποίος Άγιος Βαλεντίνος καλά θα κάνει να... μου φέρει στο δρόμο μου κανένα υπέροχο μεταβλητό, Παρθένο για παράδειγμα ή και Τοξότη, δεν με χαλάει, έτσι, για να θυμηθώ πώς είναι να γελάς μέσα από την καρδιά σου! Οφείλει επίσης ο Άγιος να κρατήσει μακριά και αλάργα ό,τι κυκλοφορεί εκεί έξω σε Σκορπιό. Θα κάνω ασφαλιστικά. Θα πάρω ντόμπερμαν. Δύο ντόμπερμαν. Θα βάλω τάφρους με πιράνχας.

My kinky Valentine: Το παιδί των Υδάτων παίρνει φωτιά όταν ... παίρνει εντολές. Κυριολεκτικά - πες του ακριβώς τι να σου κάνει. Η αρχή της απόλαυσής του είναι η αρχή της λεπτομερέστατης περιγραφής του τι θέλεις. Δώσε φαντασία στην εξουσία λοιπόν, και μην ξεχάσεις να τον ευχαριστήσεις ανταποδίδοντας στα ίσα!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...