παρακαλώ περιμένετε...
26.11.2014 έως 02.12.2014
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Όσο κι αν ψάξεις, δε θα βρεις καλύτερες μέρες από αυτή την εβδομάδα για να προβληθείς στοχευμένα σε εκείνους που θέλεις, και να αρέσεις, Ψαράκι. Για να γίνει όμως αυτό με επιτυχία, πρέπει πρώτα να αρέσεις σε εσένα. Καταλήγουμε λοιπόν εδώ και τώρα, για να αποφύγουμε ανούσιες ταλαιπωρίες, ότι δε σε αφορά η κοινή γνώμη, πολύ απλά διότι δεν είσαι κοινότυπος. Είσαι ο εαυτός σου, και μιας κι η Ψαρίσια σου καρδιά είναι έτοιμη να δεχτεί το αντικείμενο του πόθου σου ακριβώς όπως είναι, ε, το λιγότερο που μπορείς να περιμένεις είναι το ίδιο! Η δυσκολία της εβδομάδας έγκειται πάντως στο να σταματήσεις λίγο να μιλάς για σένα, τα όνειρά σου, το τι κακό σου έχει συμβεί ως τώρα και πώς οραματίζεσαι τον έρωτα της ζωής σου, και να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο άλλος. Υπέρ σου λειτουργεί η έμφυτη ικανότητά σου να καταλαβαίνεις πολλά περισσότερα από ό,τι δεν λέγεται - ικανότητα που αυτή την εβδομάδα θα χρησιμοποιήσεις στο έπακρο!

Τι να μην κάνεις:

1. Βέβαια οκ, το ένστικτο καλό, αλλά μην το πάρεις και μονότερμα - δώσε στον άλλο το περιθώριο της αμφιβολίας, άσε που ακούγεται και λίγο κάπως η φράση «διαισθάνομαι πως πριν έρθεις εδώ σε μένα βρέθηκες με τον Κώστα».

2. Μη δώσεις σημασία στα κομπλεξικά σχόλια όλων όσων ζηλεύουν την επιτυχία σου - θα σε δηλητηριάσουν, και θα μεταφέρεις το πρόβλημα αυτούσιο στην προσωπική σου ζωή.

The seX - Files

Ζητείται: Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός.

Πωλείται: Κριός.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 173 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...