παρακαλώ περιμένετε...
19.07.2017 έως 25.07.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Γαληνεύουν επιτέλους τα νερά και για σένα, Ψαράκι! Καιρός ήταν άλλωστε, δεν έχεις θαλασσοδαρθεί και λίγο! Το υπέροχο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι μία από τις καλύτερες όψεις της χρονιάς και σου φέρνει συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα. Ο σημαντικός σου Άλλος σου παρέχει αίσθημα οικογένειας και «ανήκειν», νιώθεις ασφάλεια και συναισθηματική σιγουριά και μπορείς, επιτέλους, να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να εκφράσεις κι εσύ με τη σειρά σου τα συναισθήματά σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν είσαι μόνος σου αυτή την περίοδο μια γνωριμία ίσως προκύψει μέσω συστάσεων από το οικογενειακό σου περιβάλλον (άρα καλύτερα να μην κράζεις τόσο πολύ τις παρέες της αδερφής σου πχ) και το σεξ είναι σίγουρα ένα μεγάλο και πανέμορφο κεφάλαιο που δεν βιάζεσαι καθόλου να τελειώσεις ή να ξεπετάξεις... και ποιος θα σε αδικήσει, άλλωστε! Το πέρασμα του Άρη στο Λέοντα ίσως φέρει επιπλέον εργασία και κούραση αλλά στον Λέοντα πραγματοποιείται και η πολύ ευνοϊκή Νέα Σελήνη, το οποίο σημαίνει πως όλοι οι οιωνοί είναι ευνοϊκοί για μία νέα αρχή - οπότε χαλάλι η κούραση!

Βουτιά στα βαθιά: Δίδυμοι, Λέων, Σκορπιός.

Πνίξε στα ρηχά: Ταύρος, Υδροχόος.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...