παρακαλώ περιμένετε...
20.05.2015 έως 26.05.2015
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Love Facts (Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)

Θέλεις να κλείσεις πίσω σου με βρόντο την πόρτα του Σπιτιού της Απωλείας, και να ενδώσεις στη διασκέδαση, τις γνωριμίες και το φλερτ που σε περιμένουν στη γωνία; Όπου, Σπίτι της Απωλείας μπορεί να είναι κάλλιστα το πατρικό σου - για κάποιο λόγο όμως, ο «γονιός», η πατρική ή μητρική φιγούρα, είσαι εσύ, και νταντεύεις ανθρώπους με τα διπλάσια χρόνια σου και περί τις 70 μονάδες iq παρακάτω από σένα. Άκυρο, άδικο, αλλά συμβαίνει. Τρισχειρότερο αν το Σπίτι της Απωλείας είναι η σχέση, ο γάμος σου, μια συμβίωση με κάποιον που είναι πολύ σημαντικός για σένα. Και στις δύο περιπτώσεις, μην εξηγείς, μη ρωτάς, μην ερμηνεύεις, μην πλατιάζεις, μην απολογείσαι, μην αμύνεσαι και μην επιτίθεσαι. Τι άλλο μένει; Μα, το να απέχεις φυσικά. Όταν ο άλλος παίζει τένις επιθετικά, κι εσύ δε θέλεις να παίξεις καν, η λύση δεν είναι να πηδάς και να κάνεις τούμπες με τη ρακέτα στο χέρι υπερπροσπαθώντας να μη χάσεις πόντο. Η λύση είναι να ακουμπήσεις τη ρακέτα κάτω, και να φύγεις από το γήπεδο. Ευχόμενος μελιστάλαχτα και «καλή συνέχεια», αν θέλεις να αξιοποιήσεις και ό,τι Σκορπιό έχεις στο χάρτη σου.

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)

DoDoDo!!!: Καρκίνος, Σκορπιός - υδάτινες απολαύσεις σε κόσμους όπου η επικοινωνία χαλαρά μπορεί και να μην είναι λεκτική ποτέ. Το ‘χετε.

Όχι, όμως, ωστόσο - αλλά καθόλου!: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, το ακριβώς αντίθετο, τους λες «σ΄αγαπώ» και βραχυκυκλώνουν, άσ'το.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...