παρακαλώ περιμένετε...
20.09.2017 έως 26.09.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Ο Ποσειδώνας είναι πάντα στο ζώδιό σου, κι η αντίθεσή του με το απέναντί σου ζώδιο, την Παρθένο, καταδεικνύει την απόλυτη ανάγκη σου να βρεις άκρη στο χάος. Με ποιο τρόπο βρίσκει κανείς άκρη στο χάος; Μα, με το να πιαστεί από τις λεπτομέρειες, με το να ταξινομεί τις πληροφορίες που δέχεται, με το να έχει πίστη κι αισιοδοξία, με το να δίνει προσοχή στα μικρά πράγματα που κάνουν όλη τη διαφορά. Η Νέα Σελήνη του μήνα αλλά και Ερμής, Αφροδίτη και Άρης λειτουργούν ως μαγνήτες που σε στρέφουν να πράξεις όλα τα παραπάνω. Δώσε άφεση αμαρτιών, κάνε με θάρρος και πίστη τα νέα ξεκινήματα, κάνε τις επανεκκινήσεις με όλη σου τη χαρά και την πίστη, επικοινώνησε, μοιράσου, αγάπησε, διεκδίκησε.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Νιώσε ευγνωμοσύνη για όσα έχεις, φρόντισε τον άλλον, μοιράσου αλλά και δέξου τη φροντίδα και την αγάπη επειδή την αξίζεις - και με το παραπάνω. Μην ψάξεις για το πάνω ή το κάτω χέρι στη σχέση, μην κρέμεσαι από τον άνθρωπό σου σαν αναρριχώμενος κισσός αλλά και μην επιτρέπεις να σε χρησιμοποιεί σαν χαλάκι για τα πόδια. Το να μπορέσεις να διαχωρίσεις το τι είναι πραγματικό στη σχέση σου από το τι υπάρχει μόνο στο μυαλό σου, δεν είναι εύκολο πράγμα. Θα σε βοηθήσει όμως να καταλάβεις πολλά, και αν κινηθείς τώρα σωστά, θα περάσεις ένα πραγματικά πολύ όμορφο φθινόπωρο. Ναι, αυτό που έχεις μπροστά σου είναι περιέργως καλύτερο ακόμα και από αυτό που φαντάζεσαι!

 

Under my umbrella: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Σκορπιός, Υδροχόος.  

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 248 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...