παρακαλώ περιμένετε...
17.09.2014 έως 23.09.2014
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Αυτή λοιπόν είναι μια χαρά εβδομάδα να την τρίψεις στα μούτρα όλων όσων σε έχουνε πει ποτέ «γκρινιάρη/α» - να, να, πες, τώρα που πάνε όλα κατ΄ευχήν με ακούτε να παραπονιέμαι; Διότι η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό σου οίκο των σχέσεων κάνει μία θαυμάσια όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από τον φιλικό σου Σκορπιό, που δίνει στην ερωτική σου ζωή δομή, κάτι που πολύ έχεις ανάγκη με τόσο Ποσειδώνα που τρως. Και δεν είναι ότι τρως Ποσειδώνα στο ζώδιό σου κιόλας, κάνει και τετράγωνο με τον Άρη, τη ζωή και την εικόνα σου λαμπόγυαλο κοινώς. Οπότε ναι, Κρόνος και ξερό ψωμί!

Με την αντίθεση των ημερών μεταξύ Αφροδίτης και Χείρωνα (στο ζώδιό σου ο Χείρωνας), υπάρχει μια πιθανότητα κάποια καινούργια γνωριμία ή η ήδη υπάρχουσα σχέση σου να τονίζει ένα στοιχείο σου που πολύ τους εκτιμάς τους ανθρώπους άμα δε σου το χτυπάνε. Επειδή στο μυαλό το δικό σου όμως είναι όλα, κοίτα να το ξεπεράσεις και μην τους κάνεις τη χάρη να κομπλάρεις.

Έχεις και το μπόνους σου, πλάκα πλάκα: με Ερμή στον 8ο οίκο σε σύνοδο με το ΒΔ, το τηλεφωνικό σεξ, τα καυτά mails και τα sms έχουν την τιμητική τους - δώστου να καταλάβει και μίλα του/της βρώμικα!

The seX - Files

Ζητείται: Καρκίνος ή  Σκορπιός, να γίνει το έλα να δεις και το κάτσε ν' ακούσεις!

Πωλείται Ο/H Τοξότης. Παν γυαλικό σπασμένο ή ζημιά στο σπίτι μετά την απομάκρυνση από σένα παύει και να σε αφορά. Ασφάλεια κατοικίας δεν έχουνε; Εμ κακώς!

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...