παρακαλώ περιμένετε...
22.11.2017 έως 28.11.2017
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Όλο το προηγούμενο διάστημα φιλοξένησε πολυαστρία και μεγάλη κινητικότητα στο ζώδιο του Σκορπιού, αναμοχλεύοντας θέματα σεξουαλικής και ψυχικής ταυτότητας και συνύπαρξης με τον άλλο, θέματα μοιράσματος κάθε είδους, προστριβές για οικονομικά. Επίσης, έγειρε θέματα επιθυμίας, πάθους, έντασης, έφερε διλήμματα ως προς το πού θα γείρεις, εκεί όπου το αίμα σου κυλά ξέφρενα στις φλέβες ή εκεί όπου ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί παρακάτω; Υπάρχει όμως άραγε αυτό το πεδίο, όπου να ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί παρακάτω; Μάλλον όχι. Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης σου, είναι πάντοτε στο ζώδιό σου κι αυτό είναι όπλο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Σημαίνει πως ο συντονισμός σου με την ψυχή του άλλου μπορεί τώρα να σου δώσει τους τρόπους να καλύψεις αποστάσεις, ή το χαμένο χρόνο. Άλλη μια υπέροχη όψη με την οποία μάλιστα ξεκινά η ερωτική σου εβδομάδα είναι το εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα το οποίο φέρνει έντονες ερωτικές συναντήσεις και γνωριμίες σε ταξίδια, μετακινήσεις ή χώρους μόρφωσης και κοινών ενασχολήσεων και αναζητήσεων. Τα ταξίδια (μόνος ή μαζί με τον άλλο) λειτουργούν ψυχοθεραπευτικά, οι μετακινήσεις ευνοούν το άνοιγμα της επικοινωνίας και, στην περίπτωση που είσαι μόνος, σε φέρνουν σε πολύ ενδιαφέρουσα επαφή με ανθρώπους εντελώς διαφορετικούς από εσένα και γι' αυτό πολύ ελκυστικούς. Ο Άρης στο Ζυγό προσδίδει στις ημέρες μια έντονα ερωτική, σεξουαλική ενέργεια η οποία, με τόση έμφαση στο ζώδιο του Σκορπιού, μόνο χαμένη δεν θα πάει!

Ζητείται: Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης.

Πωλείται: Αιγόκερως.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 173 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μερόπη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...