παρακαλώ περιμένετε...
26.10.2016 έως 01.11.2016
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

The Love Diaries

 

Φρένο: Νιώθεις εγκλωβισμένος/η, Ιχθύ, έτσι δεν είναι; Μοιάζει να έχει πέσει πάγος σε ο,τιδήποτε ένιωθες πως δίνει νόημα στη ζωή σου, ο,τιδήποτε ήταν που σε έκανε να σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου και να περιμένεις κάτι καινούργιο, καλύτερο από την προηγούμενη μέρα. Κάποιες επιδιώξεις σου μοιάζουν να έχουν παγώσει, κάποια επαγγελματικά ή επιμορφωτικά σχέδια δε σου βγαίνουν...θέλεις τόσο πολύ να φύγεις ένα ταξίδι κάπου και ούτε κι αυτό μοιάζει εύκολο... Όλα αυτά έρχεται να τα αλλάξει η συνύπαρξη Ήλιου, Ερμή αλλά και Νέας Σελήνης στις 30/10 στο Σκορπιό. Είναι μία περίφημη ευκαιρία να κάτσεις να σκεφτείς τι είναι αυτό - ή ποιος/α είναι αυτός/η - που πραγματικά θέλεις. Ο Κρόνος σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα βοηθήσει πολύ να αποκρυσταλλώσεις γρήγορα τη σωστή απάντηση χωρίς φιοριτούρες. Από κει και ύστερα, θα πρέπει απλά να σταματήσεις να σκορπίζεσαι από δω κι από κει, και να στοχεύσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Γκάζι: Οι μέρες χρωματίζονται εντονότατα από τις όψεις της Αφροδίτης - εξάγωνο προς το Δία, τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα. Όψεις που χαρακτηρίζουντα συναισθηματικά μπερδέματα και τις φιλικές σχέσεις που εξελίσσονται σε ερωτικές. Πρόσεξε τώρα - αν μιλάμε για μία σχέση που εδώ και καιρό, χρόνια ίσως, παραδέρνει μεταξύ Φιλίας και «έλα δω να σε βάλω κάτω να σου πω εγώ», προφανώς έρχεται το πλήρωμα του χρόνου να το παραδεχτείς κι εσύ, να το παραδεχτεί κι ο/η άλλος/η και να πάρει η νύχτα φωτιά. Αν όμως μιλάμε για την ανάγκη σου να εξισορροπήσεις μία απώλεια, την αίσθηση κενού ή έλλειψης σκοπού που περιγράψαμε πιο πάνω και ο/η μόνος/η που βρίσκεται εύκαιρος/η εκεί τριγύρω είναι ο/η κολλητός σου, τότε καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για πολύ κακή ιδέα, και μονόδρομο στο να διαλύσεις όχι μόνο μία φιλία αλλά ίσως και ολόκληρη την παρέα σας. Περιττό να πω τι γίνεται αν ο/η άλλος/η τυγχάνει και ήδη δεσμευμένος.

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)

FALL in love: Καρκίνος - σε παίρνει αγκαλιά και νιώθεις σα να έφτασες μόλις σπίτι σου μετά από μία κουραστική μέρα. Τοξότης - με το που μπαίνεις σπίτι σου μετά από μία κουραστική ημέρα σε βάζει κάτω μέχρι να πεις ήμαρτον.

FAIL in love: Εν αντιθέσει, τόσο Ταύροι όσο και Σκορπιοί, έχουν ένα πρόβλημα για κάθε σου λύση, κι αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι αυτή την εβδομάδα, Ψαράκι.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Νέστορας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...