παρακαλώ περιμένετε...
16.04.2014 έως 22.04.2014
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Είμαι Ιχθείς και...

...θα αποφύγω να ταυτιστώ με το Θεάνθρωπο ως προς το σημείο που παίρνει απάνω Του τις αμαρτίες του κόσμου όλου. Εγώ είμαι θνητός/ή, και πολύ καλό παιδί κατά γενική ομολογία, αλλά λογαριασμό μπορώ να δώσω μόνο για τις δικές μου τις αμαρτίες. Και πάλι, λογαριασμό. Όχι απολογία.

...θα ερωτευτώ, εξελιχθώ, ταξιδέψω! Ει δυνατόν όλα μέσα σε έναν έρωτα! Θα αφήσω τον/την άλλο/η να γίνει μέντορας και να με διδάξει. Θα αποφύγω να κάνω τη Μαρία της σιωπής ως προς τις δικές μου ανάγκες, εκτός αν ο δεσμός μου έχει αποδεδειγμένα κληρονομικό χάρισμα (χλωμό).

...θα είμαι ανόητος/η αν εμπλακώ ξανά σε αρρωστημένες ιστορίες όπου παριστάνω το αποκούμπι/λιμάνι/τρίτο πρόσωπο/κορόιδο με επιτυχία αντάξια του παλιού, λαμπερού Χόλιγουντ. Αν ξαναμπλέξω εκεί δε μου φταίει καμία έκλειψη και κανένας πλανήτης παρά μόνο το κεφάλι μου. Το οποίο μπορώ να απασχολήσω πιο δημιουργικά, πώς θα προσεγγίσω τον/τη θεό/ά καινούργιο/α γείτονα/ισσα για παράδειγμα.

Easteria με: Λέοντα και Ζυγό! Σεξουαλική υπερδιέγερση και χαρά, ή αισθησιασμός και εκλέπτυνση; Η απόφαση δική σου!

Hysteria με: Σκορπιό. Πιο χαρούμενη άνοιξη θα περάσεις να κάτσεις να διαβάσεις Ποινικό Δίκαιο (δεν είναι τυχαία η επιλογή αναγνώσματος, αν επιμείνεις στο/στη Σκορπιό πάρ' το να το διαβάσεις, χρήσιμο θα φανεί).

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 230 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...