παρακαλώ περιμένετε...
28.06.2017 έως 04.07.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
Φυσικά η Νέα Σελήνη που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ζώδιο του Καρκίνου ήταν εξαιρετικά ευνοϊκή για εσένα. Ζώδιο φιλικό προς εσένα ο Καρκίνος και ιδιαιτέρως γόνιμο, εκφράζει την επικοινωνία σου, τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο αλλά και το πώς εκφράζεσαι. Την ίδια μέρα με την εξαιρετική αυτή Νέα Σελήνη η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχημάτιζε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, κάνοντας τα πάντα καλύτερα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Εξακολουθείς να βιώνεις ομορφιά, χαρά, εξακολουθείς να σφύζεις από ζωή, ενέργεια και δημιουργικότητα - έχεις την ικανότητα, δε, να αντιληφθείς τη μεγάλη εικόνα, το δάσος κι όχι μόνο το δέντρο, και να το εκμεταλλευτείς καταλλήλως αυτό. Το μεγάλο ζήτημα, Ταυράκι, είναι τι θα κάνεις εσύ με αυτή τη χαρά κα την εύνοια. Αντιλαμβάνεσαι πως αν δεν κάνεις κάτι, πως αν δεν πάρεις αποφάσεις, θα τα χάσεις όλα, έτσι δεν είναι; Ο Πλούτωνας ζητά πάντα από εμάς θυσίες - να θυσιάσουμε κάτι, προκειμένου να αξιωθούμε κάτι καλύτερο. Το δε υπέροχο τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 28 θα μπορούσε να είναι μία μαγική και κάπως «μυθιστορηματική» ερωτική ιστορία που γεννιέται ή εδραιώνεται σε ένα χώρο κοινών ενδιαφερόντων!

Βουτιά στα βαθιά:  Παρθένος, Αιγόκερως, Υδροχόος.

Πνίξε στα ρηχά: Δίδυμοι, Ζυγός.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...