παρακαλώ περιμένετε...
18.04.2018 έως 24.04.2018
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Ε ρε τι εβδομάδα ερωτική έχεις να ζήσεις εσύ, δεν σου λέω τίποτα. Τέτοια αστρολογική συγκυρία έχει να σου κάτσει ... άσε μην πω από πότε και σε εκθέσω, το ζώδιο της Αφροδίτης σου λέει μετά. Με αυτήν ακριβώς τη σουρτούκω Αφροδίτη ξεκινώ την πρόβλεψή μου, Ταύρε: κυβερνήτης σου λέμε και κλαίμε, και επίσης ως θεά, πριν γίνει πλανήτης, είχε ως αγαπημένο της άθλημα το γύρο του κόσμου από κρεβάτι σε κρεβάτι. Πιστή στο άθλημα στο οποίο διακρίθηκε και διέπρεψε αυτή την εβδομάδα κάνει μία ωραιότατη και πάρα πολύ σέξι αντίθεση με τον Δία από το διπολάκι σου απέναντι, το Σκορπιό. Μπερκέτι! Της υπερβολής το ανάγνωσμα πρόσχωμεν αλλά έλα και πες μου ποιος ενοχλήθηκε ποτέ από την υπερβολή στο σεξ. Κι αν βρεθεί κανένας, ούτε Ταύρος ήταν χαρά μου, ούτε Σκορπιός. Trust me. Θα μου πεις τώρα εσύ είσαι σαν τα Αμερικανά. In God you trust and from all the others you take cash. Θα συμφωνήσω, και θα σου πω ότι θα έρθει και το μετρητό διότι η ίδια αυτή σουρτούκω Αφροδίτη τριγωνίζει τον Πλούτωνα. Venus is money and Pluto is BIG money, συν του ότι ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί, πάνω ψηλά στ' αστέρια και στο σύμπαν, σεξ και χρήμα μπαίνουν στα ίδια στεγανά. Βρε μπας και το σύμπαν είναι κι αυτό Ταυρί;

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ήλιος - Ουρανός σε σύνοδο στον Κριό: Τα νεύρα σου, τη γούνα σου κι ένα ταξί  να φύγεις. Στον 12ο οίκο του υποσυνειδήτου σου το καλό το χαμπέρι, όπου βεβαίως ναι πρωτοτυπία, αλλά από την άλλη και εκρήξεις, νεύρα, ακατανόητη ένταση, περίεργα όνειρα να ξυπνάς και να κάνεις το σπίτι ΟΑΚΑ από τις φωταψίες λόγω της τρομάρας του ονείρου και άλλα τέτοια υπέροχα. Προσοχή στα ρεύματα - όχι τα υπόγεια, τα ηλεκτρικά. Και μην τιναχτείς απέναντι, και μη σου έρθει πάλι 846 ευρώ η ΔΕΗ και ψάχνεις νεφρό να πουλήσεις. Αυτά.

 

Βεγγαλικά με: Ζυγό, Σκορπιό, Υδροχόο.

Ξανάστροφες με: Κριό και Ιχθύ.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 242 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...