παρακαλώ περιμένετε...
21.02.2018 έως 27.02.2018
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Καλώς το Ταυράκι! Άκου τώρα εσύ να δεις τι γίνεται αυτή την εβδομάδα, η οποία είναι πάρα πολύ ερωτική - κι όχι με τον έντονο, έκδηλο ερωτισμό που θα περίμενε κανείς αλλά με μία έννοια περισσότερο «υπόγεια», και πολύ ιδιαίτερη. Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύς που για εσένα είναι το ζώδιο που φωτογραφίζει τον 11ο οίκο σου. Στον οίκο αυτόν, τον ακολουθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα και έντονα αισθαντική πολυαστρία.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο 11ος οίκος είναι για σένα ο τομέας της φιλίας, της κοινωνικότητας, των δράσεων και των ομάδων αλλά επίσης, όπως έχουμε ξαναπεί σε αυτήν εδώ τη στήλη, είναι ο τομέας που μιλά για τα πιο μύχια σου όνειρα και τις ευχές σου. Πιθανόν, λοιπόν, τώρα να έχεις την αίσθηση ότι με κάποιο μαγικό τρόπο το σύμπαν σε «ακούει». Αυτό λοιπόν που πρέπει να προσέξεις είναι το ... τι εύχεσαι.

Ζητείται: Ζυγός, Υδροχόος.

Πωλείται: Παρθένος.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 247 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολύκαρπος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...