παρακαλώ περιμένετε...
13.06.2018 έως 19.06.2018
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, μια θέση ιδιαίτερα ισχυρή και λαμπερή για την τσαχπίνικη ενέργεια του πλανήτη σου. Από εκεί φροντίζει να γίνει το σπίτι σου ...κέντρο διερχομένων, όπου το ευχάριστο πήγαινε έλα, η ρομάντζα στη βεράντα και τα home - made cocktails διά χειρός Ταύρου πάνε κι έρχονται. Πάνε κι έρχονται και συγκεκριμένοι γοητευτικοί τύποι, να το πω κι αυτό - να πω επίσης ότι, εκτός από γοητευτικοί, είναι και γοητευμένοι. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την θετική αυτή ενέργεια για να δώσεις το πράσινο φως, κι εκμεταλλεύσου και τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους για να κάνεις έκδηλο το πάθος και την επιθυμία σου για κάποιον.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η Νέα αυτή Σελήνη πρόκειται να σου φέρει και μία καλούτσικη και πολύ ευπρόσδεκτη οικονομική ανάσα. Το SOS της εβδομάδας; Ο Ουρανός στο ζώδιό σου, που τετραγωνίζει την Αφροδίτη κι ενδέχεται να φέρει ζητήματα οίκου και οικογένειας πολύ ξαφνικά στην επιφάνεια. Για καλό θα το κάνει, βέβαια, προκειμένου να επιλυθούν - εσένα, όμως, το παιδί που κατεξοχήν δουλεύει ρελαντί και χαλαρά, αυτό σε αγχώνει.

 

Showtime: Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύς.

Epic fail: Ταύροι και Σκορπιοί.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 234 μέλη.

γιορτάζουν οι: Παϊσιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...