παρακαλώ περιμένετε...
13.12.2017 έως 19.12.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Ο Άρης στο Σκορπιό αναμοχλεύει παθιασμένα ερωτικά συναισθήματα και καταστάσεις και κινεί τα  μέχρι στιγμής ακίνητα νερά της ερωτικής σου ζωής. Όντας στο ζώδιο του Σκορπιού, την πολυπόθητη αυτή ερωτική θαλασσοταραχή την φέρνει ενίοτε μέσω κρίσεων, ή ακραίων καταστάσεων, μπας και ξεκουνηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο. Θυμήσου πως όταν δεν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι είμαστε πολύ εφευρετικοί στο να βρίσκουμε δικαιολογίες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό αυτές τις μέρες ίσως να ανθίσει μία κάπως σκοτεινή ή παράνομη ή περίεργη ερωτική ιστορία η οποία να πρέπει για κάποιο λόγο να παραμείνει κρυφή - όσο για την σύνοδο της Αφροδίτης που σε κυβερνά με τον ανάδρομο Ερμή, σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ως προς επικοινωνιακές γκάφες. Αν δηλαδή μια σχέση πρέπει να μείνει κρυφή όπως λέγαμε παραπάνω, δεν θα μείνει αν ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι λες και, κυρίως, σε ποιον το λες. Είπαμε, ανάδρομος. Προσέχουμε για να έχουμε.

Ζητείται: Σκορπιός.

Πωλείται: Ζυγός.

 

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μην χάνεις τα #Tip_of_the_day

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 177 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...