παρακαλώ περιμένετε...
18.01.2017 έως 24.01.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

The Love Diaries

Τα ζόρια της εβδομάδας δεν αφορούν ακριβώς τις δικές σου τις σχέσεις, αλλά τη σχέση που αναπτύσσει ο Κρόνος με τον Άρη - τετράγωνο. Και σα να μην έφτανε το τετράγωνο, όψη ζόρικη και απαιτητική, είναι κι οι δύο πλανήτες σε εντελώς λάθος ζώδια για να εκδηλώσουν τα ταλέντα τους. Ο γκρινιάρης, περιοριστικός Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να βγάλει είτε ψυχρασία στο σεξάκι των μονίμων σχέσεων (οι περιστασιακές πάλι μια χαρά, σκόρδα!) είτε μαλλιοτράβηγμα με τον/τη σύζυγο για κοινά περιουσιακά στοιχεία διότι ως γνωστόν το χρήμα τον χαλάει τον άνθρωπο. Ο Άρης από τους Ιχθύς φέρνει φαγωμάρα στις φιλικές σου σχέσεις, πιθανότατα με φίλους που είναι φίλοι σου γιατί είναι φίλοι και του συντρόφου σου. Και δεν είναι να πεις ότι θα γίνει ένας ωραίος ορυμαγδός και θα τελειώνουμε, όχι. Είναι αυτό το μίρι μίρι της κλάψας που θέλεις να βγάλεις τη σπλήνα σου να την περάσεις ζαρτιέρα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο Ήλιος όμως που μπαίνει στον Υδροχόο φροντίζει να παίρνεις ενέσεις αισιοδοξίας από το επαγγελματικό σου περιβάλλον όπου διόλου απίθανη δεν είναι μια διάκριση ή μια προαγωγή - και το εξαγωνάκι Αφροδίτης / Πλούτωνα καλό είναι να σε βρει κάτω από τα σεντόνια με κάποιον που το αίμα σου βράζει ακόμα και στη σκέψη του. Αν δεν τα κάνεις εσύ αυτά, το ζώδιο της Αφροδίτης, τότε από ποιον να περιμένω προκοπή; Ε;

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)

Sex and the City: Παρθένοι και Ζυγοί, πράγματα εγγυημένα, αισθησιακά και εξίσου φιλειρηνικά με σένα. Κάνουν σεξ και όχι πόλεμο. Αυτά είναι.

Sex and the Pity: Αναζητάς κάποιον/α να σε απογοητεύσει, να σκοτωθείτε και να τρομάξετε να ξεχάσετε ο ένας τον άλλον; Όχι, ε; Καλά το φαντάστηκα, οπότε άσε τον/την Κριό κάτω.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...