παρακαλώ περιμένετε...
22.02.2017 έως 28.02.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Τα τετράγωνα των αστέρων: Τετράγωνο - όψη κόντρας, χαλασμού και της Μητέρας Όλων των Μαχών. Ναι, αλλά και όψη μεγάλης κινητοποίησης με τεράστια ενέργεια να απελευθερώνεται. Πού θα τη στείλεις και πώς θα τη χρησιμοποιήσεις αυτή την ενέργεια; Καταρχήν θα σε συγχύσω γιαβρί μου αλλά θα χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ. Άρης στον 12ο οίκο σου και Πλούτωνας στον 9ο σου λένε πως κάποιο ταψί ρυζόγαλο που κάποτε κανέλωνες έχει πλέον μπαγιατέψει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Τρως τα λύσσακά σου και μαλώνεις με τα ρούχα σου ενώ εκεί πέρα, μακριά, σου γνέφουν είτε οι ανοιχτοί ορίζοντες όλων των πραγμάτων που θέλεις να κάνεις, είτε κάποιος που θέλεις σαν τρελός αλλά δεν μπορείς να έχεις πλήρως αν δεν ξεφορτωθείς τη ναφθαλίνη πρώτα. Πρόβλημα. Αλλά  μόνον εσύ μπορείς να το λύσεις.

Εκλείπω-εκλείπεις-εκλείπει: Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς. Κουκλάκι ζωγραφιστό. Τίθεται το ερώτημα αν θα συνεχίσεις να κινείσαι στην friendzone σε όλη σου τη ζωή, ή αν θα σκεφτείς τι κάνεις λάθος και καταλήγεις εκεί με το «καλησπέρα σας». Ναι, μπορεί να παίξει σεξάκι με φίλο/η αυτές τις μέρες. Και μπορεί να είστε φίλοι και μετά.

Πετάμε χαρταετό με...: Ζυγό και Σκορπιό.

Νηστεύουμε από...: Κριό, Αιγόκερω, Υδροχόο.

... από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαριάννα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...