παρακαλώ περιμένετε...
18.10.2017 έως 24.10.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η Νέα Σελήνη που χαρακτηρίζει αυτή την ερωτική σου εβδομάδα συντελείται στις 19 του μήνα στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού. Εκεί βρίσκεται και η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, ενώ ακολουθεί στις 22 και ο Άρης. Ο 6ος σου ηλιακός οίκος που «φωτογραφίζεται» από τον Ζυγό, λοιπόν, έχει την τιμητική του - και μιλά για ανανέωση της εμφάνισής σου, ανανέωση της ρουτίνας και της καθημερινότητας μιας σημαντικής σου σχέσης ή μιας συνεργασίας με «ερωτικές» νότες και προεκτάσεις... κι ως εδώ θα ήταν όλα καλά και όλα ανθηρά, αν απέναντί του το νέο φεγγάρι δεν είχε τον πλανήτη των τρελ... ε, τον Ουρανό.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Οι εξελίξεις που είναι απαραίτητες για να μπεις στη διαδικασία της ανωτέρω ανανέωσης είναι απρόβλεπτες, κεραυνοβόλες, καταιγιστικές. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που καταργεί την έννοια της πρόβλεψης οπότε έσω έτοιμος για όλα!

Ζητείται: Δίδυμος.

Πωλείται: Σκορπιός.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Άρτεμις, Γεράσιμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...