παρακαλώ περιμένετε...
16.08.2017 έως 22.08.2017
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Retro Dos:  Ναι σε κάτι καινούργιο που έρχεται να σου θυμίσει πώς είναι να είσαι ζωντανός. Ναι στην αποφυγή λαθών του παρελθόντος. Ναι στην εκλογίκευση των καταστάσεων, στις σοβαρές εξηγήσεις, ναι στη λήξη νοσηρών ή τοξικών συνθηκών και σχέσεων, ναι στην εξυγίανση της ερωτικής σου ζωής, ναι στη συνειδητοποίηση πως όταν πάψει να υπάρχει σεξ παύει να υπάρχει σχέση.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Retro Donts: Όχι στο συναισθηματικό και σεξουαλικό «στέγνωμα». Όχι στη θυσία του έρωτα, της λαχτάρας και της χαράς για χάρη των συμβάσεων και της συνήθειας. Όχι στο φίμωμα της ζωής και της δημιουργικότητας εξαιτίας του τι θα πει ο κόσμος. Όχι στο βάλτωμα, στην επανάληψη, στο αδιέξοδο.

Solar eclipse mode ON:  Οι δεσμοί που κάνουν τους ανθρώπους «οικογένεια» δεν είναι μόνο οι δεσμοί αίματος. Είναι το κομμάτι του εαυτού σου που αφιερώνεις, η θέση που τους προσφέρεις στη ζωή σου. Οικογένεια δεν είναι ένα σύνολο ανθρώπων που ζητά την κεφαλή σου επί πίνακι όταν δεν συμμορφώνεσαι με αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Οικογένεια σημαίνει κατανοώ και αποδέχομαι τον άλλον ακριβώς όπως είναι και θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...