παρακαλώ περιμένετε...
25.04.2018 έως 01.05.2018
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η Αφροδίτη μπαίνει (στους Διδύμους), εσύ βγαίνεις (έξω από το σπίτι, να σε δει ο ήλιος και το φεγγάρι που έχεις γίνει ένα με τον καναπέ και με το ψυγείο). Κοινωνικότητα, φιλικές σχέσεις, νέες γνωριμίες, ομαδικές δραστηριότητες που σε φέρνουν σε επαφή με πολύ ενδιαφέροντα άτομα... Ναι, έχεις τη χρυσή ευκαιρία να ξαναθυμηθείς τον Λέοντα που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. ΦΥΣΙΚΑ με την Αφροδίτη στο αντίχριστο ζώδιο των Διδύμων που δεν γνωρίζουν ιερό και όσιο οι σχέσεις περιπλέκονται και το friendzone γίνεται ένα ωραιότατο ναρκοπέδιο, στο οποίο καλείσαι να περπατήσεις. Εγώ τι να πω; Να πω ότι όσο καλύτερα στεγανά έχεις μεταξύ φιλίας και έρωτα τόσο καλύτερο καλοκαίρι θα περάσεις; Να το πω.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο Κιμ και το κουμπί του στην πίσω αυλή μου, γιατρέ! : Η πυρηνική, όπως δικαίως χαρακτηρίζεται από πολλούς, σύνοδος Άρη - Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σημαίνει ένα «πυρηνικό» συμβάν που θα σε κάνει άνω κάτω στην καθημερινότητά σου, στην εργασία σου, στο άμεσο περιβάλλον σου. Ίσως πάλι να είναι ένα καμπανάκι προκειμένου να κοιτάξεις την (εντελώς, παραδέξου το) παραμελημένη σου υγεία και εμφάνιση και να κάνεις κάτι για αυτό. Αν ξεκουνηθείς υπό το φως αυτής της όψης, θα δεις θαύματα.

 

Πρωτομαγιά να κάνεις με Παρθένο - έτσι και του πεις και τους προβληματισμούς σου περί υγείας και εμφάνισης, του έφτιαξες την ημέρα, θα σε βάλει σε πρόγραμμα.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...