παρακαλώ περιμένετε...
18.10.2017 έως 24.10.2017
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Το καθημερινό σου περιβάλλον, οι συνάδελφοι, οι φίλοι, οι γείτονες και η επικοινωνία όπως και η συνεννόηση μαζί τους είναι ο τομέας όπου ανατέλλει η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στις 19 και μαζί με την Αφροδίτη αλλά και τον Άρη από τις 22 χρωματίζει την ερωτική σου εβδομάδα με τα εντονότερα χρώματα. Στο ενωτικό, συντροφικό και τρυφερό ζώδιο του Ζυγού μεν, αλλά σε αντίθεση με τον ρηξικέλευθο, απρόβλεπτο και επαναστατικό Ουρανό προοιωνίζει σχέσεις, συναντήσεις, γνωριμίες κι επαφές που, προκειμένου να προκόψουν, θα πρέπει να έχουν έντονο το στοιχείο της ειλικρίνειας, του καινούργιου, του ασυνήθιστου, του φρέσκου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Προφανώς ό,τι δεν φέρει αυτά τα χαρακτηριστικά στον κύκλο των ουσιαστικών σου επαφών και γνωριμιών παίρνει την άγουσα με τον πλέον απρόβλεπτο και καταιγιστικό τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για τις συζητήσεις και την επικοινωνία που έχεις - ή που προσπαθείς να αποκαταστήσεις - με ήδη υπάρχουσες σημαντικές σχέσεις. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως πρέπει να προσδεθείς γιατί θα υπάρξουν αναταράξεις!

Ζητείται: Τοξότης.

Πωλείται: Παρθένος.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 205 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...