παρακαλώ περιμένετε...
11.07.2018 έως 17.07.2018
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Τα ζόρια: Μια Σεληνιακή έκλειψη (13/7) η οποία ενεργοποιεί τον άξονα 12ου - 6ου οίκου με αντίθεση προς τον Πλούτωνα από τον σκληρό Αιγόκερω δεν είναι παίξε - γέλασε. Ο άξονας 12ου - 6ου οίκου είναι ο άξονας που περιγράφει την ψυχολογική και σωματική μας υγεία, το υποσυνείδητό μας, τις φοβίες μας, τις συνθήκες της ζωής μας.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μιλάμε για έναν άξονα που δρα κυρίως ψυχοσωματικά (οπότε ότι σύμπτωμα ή κακοδιαθεσία και να μου πεις ότι έχεις, σε πιστεύω). Φυσικά ο τρόπος με τον οποίο το βιώνεις (η Έκλειψη συμβαίνει στον 12ο οίκο σου, στην καρδιά του εσωτερικού, συναισθηματικού, μητρικού Καρκίνου) είναι απίστευτα μεγαλοποιημένος και έντονος προκειμένου να φτάσεις και να ξεθάψεις το πραγματικό πρόβλημα (Πλούτωνας στον 6ο). Μπορεί να είναι μια δουλειά ή μια καθημερινότητα που δεν πάει άλλο. Μπορεί να είναι ένα ψυχολογικό πρόβλημα ή χωρισμός το οποίο εξωτερικεύεται εντονότατα σωματικά προκειμένου να σε αφυπνίσει και να το λύσεις. Μπορεί να είναι πάσης φύσης σωματικό ζήτημα με ψυχολογικές ρίζες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το πρόβλημα με έναν πρώην σύντροφο/σύζυγο να κάνει μεγαλειωδώς αισθητή την παρουσία του μέσω ενός παιδιού.  Ότι και να είναι, τώρα έχεις εξασφαλισμένη όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι και άλλη τόση ακόμα προκειμένου να το παραδεχθείς και να ξεκινήσεις να το λύνεις.

 

Τα ωραία!: Στις 10 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού. Η Αφροδίτη ενισχύει τα οικονομικά σου και σε βοηθά να βρεις διεξόδους απόλαυσης και χαράς που τόσο έχεις ανάγκη, ενώ ενισχύει το σαρκικό υπόβαθρο των σχέσεων κι αναμοχλεύει την ερωτική επιθυμία. Οι σχέσεις τώρα έχουν έντονο το χαρακτήρα της υπηρεσίας και της αλληλοστήριξης, η αγάπη εκφράζεται έμπρακτα και ήπια και μπορεί να μην υπάρχουν μεγάλα λόγια αλλά υπάρχουν σίγουρα έργα και ουσία. Ο Δίας σε ορθή πορεία έρχεται για να βελτιώσει θεαματικά ζητήματα Οικογένειας και Σπιτιού - το φθινόπωρο θα θυμάσαι τα άγχη του καλοκαιριού και θα γελάς.  

Βουτιά στα βαθιά: Δίδυμοι, Σκορπιός.

Πνίξε στα ρηχά: Ταύρος, Ιχθύς.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...