παρακαλώ περιμένετε...
20.09.2017 έως 26.09.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η ερωτική μας εβδομάδα σε βρίσκει με εξαιρετικά έντονα ενεργοποιημένο τον άξονα 8ου - 2ου οίκου. Τον άξονα που ορίζει το «Θέλω» και το «Έχω» της ζωής σου. Είναι ίσως ο εντονότερος, βαθύτερος άξονας μέσα στον ζωδιακό και κατά συνέπεια ο δυσκολότερος. Για σένα, ο βαθμός δυσκολίας είναι λίγο μεγαλύτερος γιατί ο άξονας αυτός αρκετά συχνά πρώτα αγγίζει την Ύλη και μετά την Ψυχή - κι όταν σε ένα πλάσμα τόσο αποστασιοποιημένο από την ύλη και την κτητικότητα, και τόσο ανοίκειο με το ρήμα «Θέλω», ενεργοποιείται αυτός ακριβώς ο άξονας του Θέλω, τι γίνεται; Η πόλωση στον άξονα 8ου - 2ου οίκου σου, μιλούν για «κόντρα» απέναντι στο τι θέλεις και τι νομίζεις ότι έχεις. Η πολυαστρία (Νέα Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) στην Παρθένο δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και κάνει αυτό που έχει ο άλλος να φαντάζει ελκυστικό. Οι άλλοι έχουν καταπληκτικές δουλειές, υπέροχες σχέσεις και γάμους, τέλεια παιδιά, και πάει λέγοντας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ενώ εσύ; Σε αυτά που όντως έχεις εσύ, κυριαρχεί Ποσειδώνας - εσύ θεωρείς πως δεν έχεις παρά άνθρακες, ενώ οι άλλοι έχουν θησαυρούς. Έχω ξαναγράψει παλαιότερα για τη διέλευση αυτή πως είναι ακριβώς η διέλευση με την οποία βρίσκεις ένα ψύγμα καθαρού χρυσού και το ξαναπετάς στο ποτάμι γιατί «έλα μωρέ, το παλιόπραμα, σιγά μην είναι χρυσάφι. Σε μένα θα τύχει το χρυσάφι;» Τείνεις να υποτιμάς τις δικές σου δυνάμεις, τις δικές σου επιλογές, τους ανθρώπους σου - και φυσικά, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς να είσαι εσύ ο «λίγος» απέναντί τους, ή οι καταστάσεις να σε διαψεύσουν με τον πιο άσχημο τρόπο.

 

Under my umbrella: Δίδυμοι, Λέων, Σκορπιός.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Κριός, Ιχθείς.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 283 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αργύρης, Αργυρό

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...