παρακαλώ περιμένετε...
22.03.2017 έως 28.03.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Όταν το ζώδιο στο οποίο ο Ήλιος βρίσκεται σε αδυναμία (εσύ είσαι αυτός/ή) μάχεται για μία θέση στον ήλιο, τα πράγματα δεν μπορεί παρά να είναι ενδιαφέροντα. Αρκετοί αστρολόγοι θεωρούν τον 4ο  οίκο σου όπου έχει εισέλθει ο Άρης ως μία αμιγώς οικογενειακή αρένα - εμένα όμως μου αρέσει ο όρος «κοινωνικοί ρόλοι» που επίσης ενεργοποιείται στον άξονα 4ου -10ου..

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Κι ένας ωραιότατος κοινωνικός ρόλος που μπορεί να θέλει να παίξει κάθε άνθρωπος - και κάθε Υδροχόος, μιας και, παρά τα όσα λέγονται κατά καιρούς είστε κι εσείς άνθρωποι- είναι ο/η ήρωας/ίδα στα μάτια του/της Σημαντικού/ής Άλλου/ης της ζωής του. Με τον Άρη στον Ταύρο, θέλεις να σε θαυμάζει για τα όσα καταφέρνεις, θέλεις να σε θεωρεί έξυπνο/η κι επιτυχημένο/η, κι αυτός ο θαυμασμός του/της είναι τρομερό αφροδισιακό, έτσι; Λοιπόν, τα νέα είναι καλά, ξέρεις. Με τη σύνοδο ανάδρομης Αφροδίτης και Ήλιου στον τομέα της επικοινωνίας, μπορείς να το καταφέρεις αυτό. Και λειτουργεί όχι μόνο αφροδισιακά αλλά κυρίως, βαθύτατα θεραπευτικά για σένα, και τις όποιες ενδόμυχες αμφιβολίες για την αξία σου.

Παλιγεννεσία: Με τον/τη Λέοντα και με τον/τη Σκορπιό.

Ζάλογγο: Καρκίνος και Ζυγός.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λυδία, Μακρίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...