παρακαλώ περιμένετε...
15.02.2017 έως 21.02.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

τη φήμη του/της αλαφροϊσκιωτου/ης την έχω. Δεν θα εκπλαγεί κανείς που θα χαθώ δυο μέρες. Σπίτι μου, στον κόσμο μου, στο χωριό του μπαμπά μου σε κείνο τον απομακρυσμένο στάβλο, στο υπόγειο, στο πλυσταριό, κάπου - Βαλεντίνος είναι, θα περάσει. Δε θα εκπλαγεί κανείς αν δηλώσω πως θέλω να μείνω μόνος/η διαβάζοντας Καμποτζιανή ποίηση, μπορώ όμως να κάνω και το άλλο: να καλλωπιστώ, να επικοινωνήσω, να διασκεδάσω, να προσκαλέσω αλλά και να προκαλέσω - όλα αυτά είναι σαφώς καλύτερα από το πλυσταριό!

 

Βαλεντίνος για μια μέρα ή για μια ζωή; Μάθε τώρα πόσο ταιριάζεις με τον/τη σύντροφο σου με τις ερωτικές συναστρίες του Stardome*. Απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Βέβαια, Υδροχόος είμαι και καλύτερη μέθοδο για ζευγάρωμα θεωρώ το να πάμε μαζί κανένα ταξίδι. Επίσης, το να έχει πέντε δράμια μυαλό στο κεφάλι του/της για να μπορούμε να συζητάμε και να επικοινωνούμε. Εντάξει, δεν με λες και master chef του φλερτ αλλά στη συζήτηση για τα μεγάλα και φλέγοντα ζητήματα της ανθρωπότητας αυτή τη στιγμή, δεν πιάνομαι. Θα κάνω λοιπόν την αρχή, κι ότι βρέξει ας κατεβάσει!

Ο Άγιος Βαλεντίνος καλά θα κάνει να... μου εξασφαλίσει ένα καλό παιδί σαν εμένα με μυαλό για απορίες και κορμί για αμαρτίες. . Ζυγό ας πούμε, μια χαρά. Τοξότη, δυο χαρές. Λέοντα - χαρές εις τη νιοστή συν ένα. Μακριά και αλάργα από εμένα κάτι συντηρητικοί τύποι, βλέπε Ταύροι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι. Μυρίζουν ναφθαλίνη!

My kinky Valentine: Στην κατηγορία "mindfuck me harder" ανήκει και το συμπαθές alien του ζωδιακού, ως εκ τούτου βοήθησέ τον/την να φαντασιωθεί πρώτα όλα όσα σκοπεύεις να του κάνεις και μετά ανάλαβε δράση και κάνε τον/την να ξεχάσει το όνομά του/της (το δικό σου όνομα πάντως , έτσι όπως θα το φωνάζει, θα το μάθουν όλοι του/της οι γείτονες!)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...