παρακαλώ περιμένετε...
22.11.2017 έως 28.11.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Με τόση ενεργοποίηση του ζωδίου του Σκορπιού, ζωδίου που αντιπροσωπεύει τον 10ο ηλιακό σου οίκο της κοινωνικής ταυτότητας και της δημόσιας προβολής, πιθανότατα βιώνεις μία εβδομάδα όπου πιστεύεις πως από όποια απόφαση πάρεις τώρα θα κριθεί η υπόλοιπη ζωή σου, και ταυτόχρονα παίζει και το σενάριο πως ό,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου - κι ούτε καν σε δικαστήριο, να έχεις κι εσύ μια υπεράσπιση, έστω και διορισμένη. Αρχικά, να σου πω ότι δεν είναι έτσι ακριβώς. Βιώνεις μια ενηλικίωση, ίσως - και λόγω πολύ θετικών αστρολογικών συγκυριών τη βιώνεις πολύ πιο ... light από ότι είναι οι ενηλικιώσεις συνήθως. Κυριολεκτικά όμως πρόκειται για μέρες συμπαντικής... αλχημείας, οπότε ναι, είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσεις ποιος θέλεις να είσαι μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Τι επιδιώξεις έχεις, πώς θέλεις να είναι η ζωή σου, ποιον κοινωνικό ρόλο θέλεις να υπηρετήσεις, τι είναι αυτό που σου πάει και τι είναι αυτό που δεν αντέχεις να υπηρετήσεις ούτε λεπτό. Το υπέροχο και πολύ ερωτικό εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα μας μιλά για έναν σύντροφο ή για ένα ερωτικό ενδιαφέρον που με κάποιο τρόπο γίνονται η κινητήριος δύναμη πίσω από όλο αυτό. Κοινώς, είτε κάποιον θέλεις να κατακτήσεις κατακτώντας πρώτα τα όνειρά σου, είτε κάποιος σε ωθεί να ξεπεράσεις τον πήχη. Μικρή σημείωση: την αλλαγή αυτή πρέπει σαφώς να τη θέλεις εσύ πρωτίστως και κυρίως και μετά ο άλλος. Αν υπάρχει άνθρωπος τόσο αφελής που να θέλει να προσπαθήσει να βάλει Υδροχόο άνθρωπο σε καλούπια, στείλ' τον από τα γραφεία μας να του εξηγήσουμε το όνειρο - κερνάμε και νερατζάκι!

Ζητείται: Κριός, Παρθένος, Αιγόκερως, Υδροχόος.

Πωλείται: Ζυγός, Ιχθύς.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 193 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...