παρακαλώ περιμένετε...
26.07.2017 έως 01.08.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, σχηματίζει από τον Κριό όπου βρίσκεται μία υπέροχη όψη με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Η όψη αυτή εσένα σου φέρνει κεραυνοβόλες γνωριμίες ερωτικής φύσης, αναπάντεχες αλλά πολύ ενδιαφέρουσες κι ερωτικές συναντήσεις και κάθε δυνατότητα αν είσαι μόνος να μεγαλουργήσεις κι αν είσαι με παρέα να περάσεις τη σχέση σου σε εντελώς νέο επίπεδο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Όλα αυτή την εβδομάδα μιλούν για τις σχέσεις: τόσο το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου όσο και ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα που αντιπροσωπεύει τον τομέα των σχέσεων, της συντροφικότητας και του «μαζί». Έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις τον έρωτα, την αγάπη και να αφεθείς στο συναίσθημα  το δικό σου και του άλλου. Έχεις την ευκαιρία να απογειώσεις, να εξελίξεις, να ανανεώσεις τη σχέση ή το γάμο σου. Είναι μία ερωτική εβδομάδα που, για να πάει κάτι λάθος, πρέπει ειλικρινά να το προσπαθήσεις πολύ Υδροχόε.

Βουτιά στα βαθιά: Παρθένος,  Σκορπιός, Τοξότης, Ιχθύς.

Πνίξε στα ρηχά: Ζυγός.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Παντελής

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...