παρακαλώ περιμένετε...
14.02.2018 έως 20.02.2018
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Το γεγονός όχι μόνο της ερωτικής εβδομάδας αλλά και ολόκληρου του μήνα είναι αναμφίβολα η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου! Αν αυτό από μόνο του δεν σε φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, Υδροχόε, δεν ξέρω τι μπορεί να σε φέρει. Η έκλειψη υποστηρίζεται από αρκετές θετικές όψεις, υποστηρίζοντας το μεταμορφωτικό, εναρκτήριο έργο της - ξεκινά καινούργια παράσταση στην σκηνή της ζωής σου. Είτε με καινούργιους είτε με παλιούς σου γνώριμους ως συμπρωταγωνιστές, σημασία έχει πως εσύ αλλάζεις. Εξελίσσεσαι, μεγαλώνεις, ωριμάζεις, μαθαίνεις να κολυμπάς με το ρεύμα όπου αυτό είναι προς όφελός σου και να μην αναλώνεσαι σε άκαρπους αγώνες προς χάρη μιας κούφιας επανάστασης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Περί κούφιας επανάστασης ο λόγος, η (μόνη) παγίδα των ημερών είναι το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα, που σε ωθεί να πιστεύεις μεγάλα και κούφια λόγια και εξαγγελίες, να αντιδράς παρορμητικά και μόνο με το συναίσθημα, να γίνεσαι επιπόλαιος με το χρήμα και να παραμυθιάζεσαι πανεύκολα ερωτικά. Κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ο Ποσειδώνας, πλανήτης των ψευδαισθήσεων, αρέσκεται στο να μας φορά ροζ γυαλιά και να κάθεται σε μια γωνία να γελάει με τα χάλια μας.

My funny Valentine: Σκορπιός, θα πω, και θα σωπάσω για πάντα.

My bloody Valentine: Δεν τραβάει με Δίδυμο αυτή την εβδομάδα, δεν τραβάει.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 221 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...