παρακαλώ περιμένετε...
15.11.2017 έως 21.11.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Με την πολυαστρία των ημερών στο ζώδιο του Σκορπιού (Ήλιος, Αφροδίτη, Δίας αλλά και η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα) η έμφαση δίνεται στο πώς ο έρωτας, οι σχέσεις, το μοίρασμα, η συντροφικότητα και η εξέλιξη μαζί και μέσα από τον Άλλο διαμορφώνουν την καθημερινότητά σου. Τη ζωή σου. Μία βιώσιμη καθημερινότητα είναι το αίτημα όλων μας - ή μάλλον, όχι όλων. Οι λαμπεροί αυτοί αστρολογικοί «ένοικοι» του ζωδίου του Σκορπιού θέλουν κάτι παραπάνω. Θέλουν λάμψη, ευτυχία, μαγεία, θεατρικότητα, τύχη, γέλιο, δημιουργικότητα... Το τρίπτυχο Ήλιου, Αφροδίτης και Δία λέει πως η ζωή είναι πολλά περισσότερα από το να ξυπνάς, να κοιμάσαι, να τρως, να σπουδάζεις, να παντρεύεσαι, να πληρώνεις λογαριασμούς...

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η ζωή είναι μια μικρή καθημερινή αλχημεία, και λίγοι άνθρωποι γοητεύονται από την ιδέα αυτή όσο ένας Δίδυμος. Από το ζώδιο του Σκορπιού,  οι λαμπεροί, τυχεροί αυτοί πλανήτες σου λένε να ζήσεις τον έρωτά σου αλλά και την κάθε σου μέρα με χαρά και σκοπό σα να ήταν η τελευταία! Φυσικά, το ερώτημα υπάρχει και είναι αμείλικτο. Σε κάνει να νιώθεις έτσι αυτός που λες πως αγαπάς; Αν ναι, θαυμάσια! Αν όχι, η Νέα Σελήνη είναι η ιδανικότερη ημερομηνία του χρόνου για ένα θεαματικό restart!

Ζητείται: Τοξότης.

Πωλείται: Λέων.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάριος, Μαρία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...