παρακαλώ περιμένετε...
24.05.2017 έως 30.05.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Love Facts (Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)

Wow, Διδύμι! Υποδέχεσαι στο ζώδιό σου μία από τις λαμπερότερες και πλέον ευοίωνες Νέες Σελήνες της χρονιάς - παρακολούθησε, λοιπόν, με ανοιχτά μάτια και αυτιά όλη την αλληλουχία των γεγονότων που έχει να σου προσφέρει ως και τις 10 Ιουνίου περίπου. Νέα ξεκινήματα κι ευοίωνες αλλαγές αφορούν φυσικά σε έρωτες, σχέσεις, ακόμα και συνεργασίες, το κυριότερο είναι όμως πως αλλάζεις εσύ ο ίδιος.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η αντίληψή σου, ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο, τους ανθρώπους, τις συμπεριφορές - γίνεσαι ένας μικρός αλχημιστής εκπλήσσοντας τον εαυτό σου και φυσικά τους άλλους. Με τον Άρη επίσης στο ζώδιό σου, η σεξουαλική σου ενέργεια είναι απλά καθηλωτική. Γενικά είναι μια περίοδος που δύσκολα θα σε βρει μόνο σου - αν καταφέρεις και δείξεις και τον καλό σου εαυτό αντί για το αλλοπρόσαλλο τσιρκολίκι που παρουσιάζεις συνήθως, η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)

DoDoDo!!!: Λέοντες, Τοξότες, Αιγόκεροι.

Όχι, όμως, ωστόσο - αλλά καθόλου!: Σκορπιός.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 213 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεοδόσης, Θεοδοσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...