παρακαλώ περιμένετε...
14.02.2018 έως 20.02.2018
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Με μια έκλειψη στον 9ο ηλιακό σου οίκο του «όλα είναι δρόμος», πολύ εύκολα μπορεί να νιώσεις πως ο δρόμος προς το αντικείμενο του πόθου σου είναι είτε κλειστός, είτε γεμάτος παγίδες, Διδύμι. Εσύ μπορεί να διατυμπανίζεις δεξιά κι αριστερά πως ο/η καλός/ή σου είναι σωστό κελεπούρι, αλλά η αντικειμενική αλήθεια είναι άλλη. Γι' αυτό το «άλλα λέει η θεια μου κι άλλα ακούν τ' αυτιά μου» ευθύνεται κατ΄ αποκλειστικότητα το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα, που θολώνει τα νερά, φέρνει σπασμωδικές αντιδράσεις, παρορμητικά συμπεράσματα και σχόλια.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Γενικά αυτή την εβδομάδα όταν μιλάς (δηλαδή συνέχεια) θεώρησε πως τα λόγια σου είναι σαν ένα μεγάλο σακί με πούπουλα. Πόσο εύκολο είναι να τα σκορπίσεις και πόσο δύσκολο είναι το να τα μαζέψεις; Το ίδιο ακριβώς ισχύει για αυτά που ξεστομίζεις.

My funny Valentine: Με Ζυγό και Τοξότη, είναι και οι δύο τους κολασμένα new entries αυτή την εβδομάδα! Ιδίως με το Τοξοτάκι !

My bloody Valentine: Παρθένος και Ιχθύς - καθόλου καλή ιδέα το Ψάρι με τέτοια όψη Ποσειδώνα!

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 226 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...