παρακαλώ περιμένετε...
20.09.2017 έως 26.09.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Τα υπέροχα νέα της ερωτικής σου εβδομάδας είναι τόσο η Νέα Σελήνη όσο και η πολυαστρία στο φιλικό προς εσένα ζώδιο της Παρθένου - όπου και τα δύο ζώδια είστε Μεταβλητά και κατανοείτε αλλήλους, αλλά μοιράζεστε και τον ίδιο κυβερνήτη, βοήθειά σας. Ο εν λόγω κυβερνήτης λοιπόν βρίσκεται ΚΑΙ αυτός στην Παρθένο, όπως και ο Άρης και από τις 20 του μήνα και η Αφροδίτη. Τα συναισθήματα, οι επιδιώξεις και οι σχέσεις έχουν ένα βαθύτερο, πρακτικό αίτημα: αποτελέσματα χειροπιαστά και πράξεις στη ζωή σου. Πράγματα που τα βλέπεις, τα νιώθεις, τα απολαμβάνεις. ΟΧΙ λόγια - αν και Δίδυμος. Το πρόβλημα είναι πως απέναντι από όλα αυτά τα ωραία βρίσκεται ο Ποσειδώνας, πλανήτης των ψευδαισθήσεων, του χάους και των μεγάλων ναυαγίων.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο Ποσειδώνας καταλαμβάνει τον τομέα που μιλά για την κοινωνική σου εικόνα, τους κοινωνικούς ρόλους που καλείσαι να υποδυθείς, την αναγνώριση, το «φαίνεσθαί» σου στον κόσμο. Είναι πολύ πιθανόν αυτή η εικόνα να είναι ουτοπική, ασαφής, μη πραγματοποιήσιμη. Η πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου σε καλεί να επιστρέψεις στη βάση σου, στο ποιος πραγματικά είσαι, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, στους ανθρώπους σου, στα καθημερινά αλλά τόσο μα τόσο ουσιώδη, προκειμένου να μην καταφέρεις να κερδίσεις μεν τον κόσμο (κι αυτό παίζεται) αλλά χάσεις τελικά την ίδια σου την ουσία και την ψυχή.

 

Under my umbrella: Ταύρος, Σκορπιός.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Κριός, Τοξότης, Υδροχόος.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 248 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ματθαίος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...