παρακαλώ περιμένετε...
11.01.2017 έως 17.01.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Σύνοδος κορυφής: Ξεκινώ δια της ερωτήσεως: πόσο σέξι να νιώσεις, ο/η έρμος/η ο/η Δίδυμος, με μία μολυβένια μπάλα γύρω από τον αστράγαλό σου; Ίδρωσες κιόλας, είμαι βέβαιη. Πόσο δε μάλλον που η μολυβένια αυτή μπάλα που σε ακινητοποιεί έχει, μεταξύ άλλων, και ερωτικές, συναισθηματικές και σεξουαλικές προεκτάσεις. Και πάμε να μεταφράσουμε τι λέει η αστρολόγος σου. Είσαι στο σημείο εκείνο που μία σχέση αρχίζει και γίνεται παντόφλα, πιάστρα στο μαλλί, καναπές και «τα κοινόχρηστα δεν πλήρωσες Θανάση». Είναι και το σημείο στο οποίο γίνεται ο/η Δίδυμος αέρας, ή ο/η σύντροφος του/της Διδύμου πολυκλαδικός από το κέρατο. Η πρόκληση, λοιπόν, της συνόδου Αφροδίτης- Ποσειδώνα και δη σε συνδυασμό με την πανσέληνο στον Καρκίνο την ίδια μέρα (12/1) είναι να μην κάνεις τίποτε από τα παραπάνω. Η σύνοδος αυτή σου λέει πως η ουσία μίας σχέσης ξεκινά εκεί όπου εσύ, ο/η μέσος/η Δίδυμος θεωρεί πως όλα έχουν τελειώσει. Σκέψου δομή, σκέψου χτίσιμο σχέσης, σκέψου δεύτερες ευκαιρίες. Σκέψου ΚΑΙ τη δημόσια εικόνα σου  αν, λέμε τώρα, υποθετικά πάντα, πασχίζεις να εντυπωσιάσεις κάποιον/α που εντυπωσιάζεται εξαιρετικά δύσκολα....

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Το sex και άλλα απρόοπτα

FALL in loveΤα φαινομενικά αντίθετα παιδιά του Ζυγού και του Αιγόκερω έχουν ένα κοινό - τον Κρόνο τιμή τους και καμάρι τους. Με σεξαπίλ που λιώνει χάλυβα και αντοχές για Ολυμπιακούς αγώνες, είναι θαυμάσιες επιλογές για πυροτεχνήματα μέχρι τελικής πτώσης.

FAIL in love: Το πένθος, ως γνωστόν, ταιριάζει στην Ηλέκτρα και καθόλου στα Διδύμια, άσε το/τη Σκορπιό στην τρέλα του λοιπόν. Είναι διαφορετική από τη δικιά σου και καθόλου, μα καθόλου διαχειρίσιμη.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...