παρακαλώ περιμένετε...
19.07.2017 έως 25.07.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Και μετά ρωτάς γιατί είσαι ο Γκαστόνε Ντακ του ζωδιακού! Μα κοίτα λίγο εδώ, χρυσέ μου, τι γίνεται στον κόσμο: η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και ξέρεις, τα γνωστά, προπορεύεται και ραίνει τα γκομενικά σου με ροδοπέταλα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό - σχηματίζει και μία υπέροχη όψη τριγώνου με τον Δία ο οποίος βρίσκεται στον ερωτικότερο τομέα του ωροσκοπίου σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν δεν ερωτευτείς αυτή την περίοδο ή ταριχευμένος είσαι, ή άλλο ζώδιο, τελείωσε! 20 του μήνα περνάει ο Άρης από τα μουχλιασμένα νερά του Καρκίνου στο Λέοντα, και στις 23 ακολουθεί εκεί και μία Νέα Σελήνη. Επικοινωνία, νέες γνωριμίες, νέοι φίλοι, νέοι κύκλοι, κινητικότητα κι εσύ να είσαι εγκληματικά επικοινωνιακός, να φλερτάρεις, να σαγηνεύεις, να μιλάς και να κρέμονται από τα χείλη σου, να φιλάς και να ξανακρέμονται από τα χείλη σου και γενικά όλα υπέροχα, καλέ μου Γκαστόνε, και φιλιά από όλους εμάς στην όμορφη Λιμνούπολη!

Βουτιά στα βαθιά: Αιγόκερως, Υδροχόος.

Πνίξε στα ρηχά: Σκορπιός.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...