παρακαλώ περιμένετε...
29.03.2017 έως 04.04.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η Love Week ξεκινάει με μία πραγματικά ...πανηγυρική Νέα Σελήνη, η οποία συντελέστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στις 7ο 37' του Κριού. Νέα Σελήνη στο ζώδιο του νέου, του καινούργιου και του φρέσκου και μάλιστα όχι μόνη της: εκτός από την ίδια τη Σελήνη, στο ζώδιο του Κριού βρίσκεται ο Ήλιος, ο Ερμής που είναι και κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη και ο Ουρανός! Το ζώδιο του Κριού συμβολίζει την κάθε νέα αρχή, τα ξεκινήματα, την ενέργεια και την ορμή - ο Κριός επίσης αποτελεί, ηλιακά, τον 11ο Οίκο σου της Φιλίας και των Ομάδων στις οποίες εμπλέκεσαι, ανήκεις ή δραστηριοποιείσαι. Καταλαβαίνεις ίσως πως με τέτοια ένταση (με την πολύ, με την πάρα πολύ καλή έννοια!) στον τομέα αυτό, η κοινωνική σου ζωή κάνει ένα boost που όμοιό του ίσως να μην θυμάσαι - και ίσως να μην το ξαναζήσεις παρά μόνο μετά από πολλά χρόνια.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Οι ενέργειες των εμπλεκόμενων πλανητών φωτογραφίζουν τις ανάγκες σου, οι οποίες θα βρίσκουν την απάντησή τους μέσα από τους ανθρώπους που θα γνωρίζεις. Ο Ήλιος θα σου φέρει ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να βρεις αλλά και να προβάλεις τον εαυτό σου και τη μοναδικότητά σου - και η Σελήνη, άτομα που θα σε καταλαβαίνουν συναισθηματικά, ίσως και δίχως να χρειαστεί να μιλήσεις. Αν και αυτό θα ήταν μια μεγάλη παγκόσμια πρωτιά για έναν Δίδυμο, το να μη μιλήσει. Για την επικοινωνία και το μπλα - μπλα όμως θα φροντίσει ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής. Η Αφροδίτη θα σου φέρει ανθρώπους που απολαμβάνουν και χαίρονται με τα ίδια πράγματα ή με τον ίδιο τρόπο με εσένα, και ο Ουρανός όλους εκείνους που είναι ξεχωριστοί, ιδιοφυείς και μοναδικοί - σαν εσένα. Καλή διασκέδαση, Δίδυμε!

 

+: Κριός οπωσδήποτε, όπως επίσης και Ζυγός. Υδροχόος.

-: Καρκίνος, Σκορπιός.    

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...