παρακαλώ περιμένετε...
25.04.2018 έως 01.05.2018
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Δεν περιγράφω άλλο, Αφροδίτη στο ζώδιό σου - αυτό τα λέει όλα. Η πεταλουδίτσα του ζωδιακού που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι, και το ελεύθερο πουλί του ζωδιακού που θα πετάει από κανάρα σε κανάρα. Καμία επαφή με την πραγματικότητα και με μαύρες κι άραχλες έννοιες όπως μονιμότητα, σταθερότητα, φερεγγυότητα, αξιοπιστία, πίστη, αρετή και τόλμη - όλα αυτά τα ξεχνάς. Η ζωή είναι ένα πάρτυ, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και οι fun καταστάσεις αλλά καλά θα κάνεις να μην τα κάνεις ντιπ ίσωμα τα πράγματα γιατί διέλευση είναι, θα περάσει, και μετά δεν σε ξεπλένει ούτε τσουνάμι στον Ειρηνικό.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο Κιμ και το κουμπί του στην πίσω αυλή μου, γιατρέ! : Sex, drugs and rock n' roll όλα μαζί και τα τρία, γιατρέ μου και ναι, είσαι μαζί με τον Σκορπιό ο πιο ευνοημένος αυτής της πυρηνικής συνόδου που σχηματίζουν Άρης και Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Φυσικά και μπορείς να κάνεις τον κακό χαμό με κληρονομικά, χρέη, δάνεια, πράγματα που έχετε εξ αδιαιρέτου με αδέλφια και ξαδέλφια στο Κολοκοτρωνίτσι, πλην όμως εγώ θα σου έλεγα να το κάνεις sex και rock n' roll, χωρίς τα drugs. Θα με θυμηθείς.

 

Πρωτομαγιά να κάνεις με Σκορπιό - τι λέγαμε, δε λέγαμε ότι είστε οι πιο ευνοημένοι;

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...