παρακαλώ περιμένετε...
15.02.2017 έως 21.02.2017
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

Βαλεντίνος σου λέει και ώχου βαριούμαι, θα σου πω εγώ. Και δώσ' του καρδούλες και αρκούδια και τσικουλάτα τσικιτά (άιντι μάλε) και σ΄αγαπώ μ' αγαπάς, και κλείσε, και όχι εσύ πρώτος κλείσε και όλα αυτά με τα οποία πετάω μπιμπίκι πράσινο. Βα-ρε-τά! Με ξέρεις εμένα. Θέλω ανάσα και αέρα και ενθουσιασμό, και να μην καταλαβαίνω τι γίνεται και με το που πηγαίνω να καταλάβω να με μπουρδουκλώνουνε και πάλι να το χάνω, να ζηλεύω και να λιώνω γιατί μιλάει με άλλους, ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ πού ακούστηκε κόσμε, και δηλαδή τι λέει; Κι εκεί που αναρωτιέμαι τι λέει να γυρνάει και να μου χαμογελάει και να θέλω κι άλλο, mindfuck me harder να θέλω να φωνάξω αλλά σιγά, είμαι κι εγώ μεγάλο θεματάκι άμα θέλω να μουρλάνω κόσμο.

 

Βαλεντίνος για μια μέρα ή για μια ζωή; Μάθε τώρα πόσο ταιριάζεις με τον/τη σύντροφο σου με τις ερωτικές συναστρίες του Stardome*. Απόκτησε τώρα τη δική σου!

 

Και να συζητάμε για τα πάντα και για τίποτα, και τίποτα να μη βγάζει νόημα και όλα να έχουν νόημα απλά και μόνο επειδή εμείς οι δύο μιλάμε. Και να κάνουμε έρωτα λες και θα χτυπήσει τον πλανήτη αστεροειδής και πρέπει να προλάβουμε να κάνουμε το τελευταίο αλησμόνητο σεξ επί γης - και να σηκωνόμαστε από αυτό το αστρικό σεξ και να μην είναι τίποτα απολύτως βαρύγδουπο βρε αδερφέ παρά μόνο ελαφριά, όλα ελαφριά σαν ανθρακούχα γκαζόζα, και ναι, έχω μια παράγραφο όλη δευτερεούσες. Δίδυμος είμαι! Πρόβλημα;

Ο Άγιος Βαλεντίνος καλά θα κάνει να... μου στέλνει δεκαεφτά παρθένες κάθε πανσέληνο. Χαχαχα, πλακίτσα (not). Εντάξει, ας μου στείλει Παρθένους. Στο ζώδιο. Έστω ωροσκόπο. Στείλε μου κι άλλον Ερμή, άγιε της καρδιάς μου, μεγάλη η χάρη σου! Κράτα για την πάρτη σου ό,τι σου βρίσκεται σε Ψάρι γιατί το μόνο που με χωρίζει από το λαρύγγι του είναι ο ποινικός κώδικας, τίποτα άλλο.

My kinky Valentine: Γραπτός λόγος. Προφορικός λόγος. Εν αρχή ην ο λόγος - γράψ' του καυτά sms την ώρα που κάνει brainstorming με τους άλλους κομπιουτεράδες να έρθει να πέσει το δίκτυο της κινητής και μη σε νοιάζει, θα ανέβουν άλλα πράγματα πολύ πιο ενδιαφέροντα. Μίλα του όσο πιο βρώμικα και εμπνευσμένα θέλεις κι άσε τον να κεντήσει μετά - και θυμήσου, αυτό το παιδί, εκτός από το μπλα μπλα, είναι πολύ καλό και ταλαντούχο με τα χεράκια του!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...