παρακαλώ περιμένετε...
22.03.2017 έως 28.03.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η μάχη έχει μεταφερθεί στον τομέα των οικονομικών σου, όπου μία πρέπει να τρέχεις να προλάβεις τα απρόφταστα και μία να πατάς φρένο για να αποφύγεις καταστροφές. Εν αντιθέσει με το λαμπρό αυτό σκηνικό, στα ερωτικά σου πρέπει να κρατήσεις μία σταθερή, αποφασιστική πορεία, είτε είναι θετική και προ(σ)κλητική προς κάποιον/α, είτε αρνητική ώστε να πάρει το μήνυμα και να εξαφανιστεί επιτέλους από μπροστά σου, και από προσώπου γης μη σου πω.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η βιασύνη στον ερωτικό τομέα είναι εχθρός σου αυτή την εβδομάδα, Ζυγέ - πρέπει να επιδείξεις πολύ μεγάλη επιμονή και υπομονή για να κερδίσεις όποιον/α αγαπάς. Με σύμμαχο την κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, που αν και ανάδρομη σχηματίζει μια υπέροχη όψη με τον Ήλιο, θα κάνεις ό,τι χρειάζεται και θα το κάνεις και χαμογελώντας! Τελευταίο tip της αστρολόγου σου; Έρωτας και οικονομικό συμφέρον μπορεί να μην έχουν σχέση, αλλά καλό είναι να μην σε τσακίζει κάποιος/α οικονομικά μόνο και μόνο επειδή θεωρεί τις πληρωμένες, πχ, διακοπές, ως μοναδική απόδειξη αγάπης. Καλά δεν τα λέω;

Παλιγεννεσία: Με Ταύρο και Λέοντα.

Ζάλογγο: Με Υδροχόο και Ιχθύ.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 230 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βαγγέλης, Ευαγγελία, Άγγελος, Αγγέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...