παρακαλώ περιμένετε...
24.05.2017 έως 30.05.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Love Facts (Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)

Ταξίδια, στόχοι, ορίζοντες, μάθηση, δικαιοσύνη, άνοιγμα της οπτικής σου - και όχι μόνο. Πώς αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και τις καταστάσεις; Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα. Εσύ, από ποιο μπαλκόνι επιλέγεις να βλέπεις τον κόσμο αλλά και τον εαυτό σου;

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Στον οίκο που ορίζει όλα αυτά, στον 9ο ηλιακό σου οίκο ανατέλλει η υπέροχη Νέα Σελήνη της 25ης Μαΐου και ενδυναμώνεται πάρα μα πάρα πολύ κι από τον Άρη που επίσης βρίσκεται στον τομέα αυτό. Ο έρωτας, λοιπόν, δεν μπορεί παρά να είναι μια υπόθεση που θα πρέπει να σε κάνει να ονειρεύεσαι. Να σε κάνει να θέλεις να εξελιχθείς, να πας παρακάτω - είναι πιθανόν ο έρωτας να είναι προς κάποιον εντελώς διαφορετικό, κάποιον που θα γνωρίσεις σε ένα σου ταξίδι, ή κάποιον με τον οποίο θα μπορείς να κάνεις κοινά όνειρα και κυρίως να τα πραγματοποιήσεις!

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)

DoDoDo!!!: Ταύρος, Λέων, Ιχθύς.

Όχι, όμως, ωστόσο - αλλά καθόλου! Δίδυμοι, Σκορπιός, Υδροχόος.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 236 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...