παρακαλώ περιμένετε...
21.02.2018 έως 27.02.2018
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς και η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό κάνουν τον 6ο οίκο της καθημερινότητας, της εργασίας, της υγείας, της εμφάνισης και της ρουτίνας έναν πολύ ...πυκνοκατοικημένο οίκο! Αυτό δεν είναι διόλου κακό, αρκεί να βάλεις προτεραιότητες και να αποφασίσεις να κλείσεις εκκρεμότητες. Ιδανικά, ξεκίνα από το πρώτο - κλείνοντας πρωτίστως μέσα σου κεφάλαια, καταστάσεις και πρόσωπα που δεν προωθούν αυτό που θέλεις εσύ για σένα και που δεν «τραβάνε». Μη βιαστείς να αποφασίσεις ποιος, πού και πότε γιατί αυτή η εβδομάδα κρύβει πολλές ανατροπές, ευτυχώς με ευχάριστες εξελίξεις και αίσιο τέλος. Ασχολήσου με κάτι που σου αρέσει ούτως ή άλλως πολύ, και που δεν είναι άλλο από το «χτίσιμο» μίας όμορφης δημόσιας εικόνας αλλά και το «χτίσιμο» φιλικών σχέσεων, γεφυρών επικοινωνίας και συνεργασίας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μέσα σε όλο αυτό το πολύ θετικό κλίμα, φυσικά και ο έρωτας έχει την απόλυτη τιμητική του, στο πρόσωπο ενός συναδέλφου ίσως (οι ελεύθεροι). Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, πάλι, ίσως αποφασίσετε τώρα να συμπράξετε επαγγελματικά με το έτερο ήμισυ, κάτι που θα έχει εκπληκτικά, και πολλαπλά οφέλη.

Ζητείται: Δίδυμος, Τοξότης, Υδροχόος.

Πωλείται: Ταύρος.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 193 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...