παρακαλώ περιμένετε...
22.11.2017 έως 28.11.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Αν τα ζώδια ήταν μητροπόλεις, τότε αυτό το διάστημα ο Σκορπιός θα ήταν η Νέα Υόρκη λόγω πυκνοκατοίκησης - ή, ξέρω ‘γω, το Κάιρο. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο εκείνο που μιλά για τα χρήματα ως χρήματα και κινητήρια δύναμη των πάντων αλλά και για τις αξίες σου. Πολλά έχεις δει αυτό το τελευταίο διάστημα και πάρα πολλά συμπεράσματα καλείσαι να βγάλεις. 1. Δεν θα τα βγάλεις ακόμα, θα τα βγάλεις μετά τις 10 Ιανουαρίου διότι τα συμπεράσματα με ανάδρομο τα βλέπεις μετά και ψάχνεις μαντίλι να κλάψεις και λαγούμι να κρυφτείς. 2. Πιο πάνω είπα πως το χρήμα είναι η κινητήρια δύναμη των πάντων, αλλά υπάρχει κάποιος αρχαιότερος από μένα, που διαφωνεί. Ο Ηράκλειτος, Θεός σχωρέστον, που έλεγε πως «πατήρ πάντων Πόλεμος».

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ποια είμαι τώρα εγώ να κάτσω να ακυρώσω κοτζάμ Ηράκλειτο. Όχι, δεν θα το κάνω - πόσο μάλλον που έχει και δίκιο. Μετάφραση: μάθε να πολεμάς. Το να στέκεις ακίνητος σημαίνει πως κάποιος άλλος προελαύνει κι αυτό δεν είναι πάντα προς το συμφέρον σου. Ο Άρης είναι στο ζώδιό σου και σε προτρέπει να σηκωθείς επιτέλους και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και αυτό που αξίζεις - διαφορετικά, μια ζωή θα έχεις αυτό που είναι διατεθειμένοι να σου παραχωρήσουν οι άλλοι. Και δεν νομίζω πως είναι ευοίωνο σενάριο αυτό, έτσι; 3. Η ερωτική σου εβδομάδα ξεκινά με εξάγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα. Πάθος, ένταση, κτητικότητα, ζήλια, και πολλά, μα πάρα πολλά μυστικά και παρασκήνιο. Ο μήνας του Σκορπιού κλείνει με ίντριγκα αντάξιά του!

Ζητείται: Λέων, Τοξότης, Ιχθύς.

Πωλείται: Κριός.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 193 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...