παρακαλώ περιμένετε...
20.06.2018 έως 26.06.2018
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Το ξέρω ότι γράφω ερωτική πρόβλεψη - ξέρω και ότι γράφω  ερωτική πρόβλεψη για το ρομαντικό ζώδιο της Αφροδίτης, το οποίο ζει για τον έρωτα και είναι και μονίμως ερωτευμένο με τον έρωτα. Όμως αν δεν σου γράψω αυτά που βλέπω και αυτά που πρέπει θα πάρεις λεμόνια και θα μου πετάς, και με το δίκιο σου. Λοιπόν, θα κάνουμε ένα ολιγοήμερο break από τα γκομενικά σου και θα εστιάσεις στο θέμα «εργασία», διότι 1) ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για την δημόσια εικόνα, την προβολή και την επαγγελματική καταξίωση, 2) κάνει υπέροχες όψεις με τον Δία (καλοτυχία και επέκταση) από τα οικονομικά σου και τον Ποσειδώνα (δημιουργικότητα) από τον 6ο σου οίκο του εργασιακού περιβάλλοντος.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν αυτός δεν είναι ο συνδυασμός της επιτυχίας, δεν ξέρω ποιος είναι. Κι επειδή αυτοί οι συνδυασμοί δεν συμβαίνουν κάθε μέρα, το καλό που σου θέλω είναι να σηκωθείς από την αιώρα και να κυνηγήσεις τα όσα σου αξίζουν τώρα. Κι έρχονται και οι έρωτες, μην ανησυχείς - όλο το καλοκαίρι δικό σου θα είναι!

Ζητείται: Λέων.

Πωλείται: Αιγόκερως.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...