παρακαλώ περιμένετε...
19.07.2017 έως 25.07.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Τα νέα είναι εξαιρετικά και για σένα, Ζυγέ. Με τον Δία στο ζώδιό σου ανήκεις στους πλέον ευνοημένους αυτής της περιόδου, για να μην πω ολόκληρης της χρονιάς. Ο Δίας σχηματίζει ένα εκπληκτικό, ευνοϊκό τρίγωνο με την κυβερνήτη σου,  Αφροδίτη. Οι ορίζοντες ανοίγουν - οι ερωτικοί ορίζοντες εννοώ. Οι πιθανότητες εμφανίζονται ξεκάθαρα και είναι αμέτρητες. Ένας έρωτας που αποτελεί σταθμό, προσωπική επέκταση, εξέλιξη, άνθιση, είναι εδώ ή είναι πολύ κοντά. Ταξίδια και ευχάριστες μετακινήσεις, φλερτ και υπέροχες στιγμές κάνουν το δεύτερο ήμισυ του μήνα απλά μαγευτικό.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Να πω επίσης πως ο Άρης εισέρχεται στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που εκφράζει την κοινωνικοποίηση και μιλά για τα όνειρά σου - και μεταφέρει στα δύο αυτά πεδία τη δράση και την ενέργειά του. Στο ίδιο πεδίο συντελείται και η Νέα Σελήνη στις 23. Έχεις να περιμένεις ένα νέο στάτους, μία νέα τάξη πραγμάτων σε ότι αφορά στην κοινωνική σου ταυτότητα και θέση - με την πιο καλή έννοια του όρου που μπορείς να σκεφτείς.

Βουτιά στα βαθιά: Ταύρος, Παρθένος.

Πνίξε στα βαθιά:  Υδροχόος, Ιχθύς.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...