παρακαλώ περιμένετε...
20.09.2017 έως 26.09.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Αυτή την ερωτική εβδομάδα οι πλανήτες συνωστίζονται στο ζώδιο της Παρθένου, που για εσένα αποτελεί τον 12ο οίκο του υποσυνειδήτου, των φόβων, των «αόρατων», κρυφών εχθρών... Ερμής, Αφροδίτη, Άρης αλλά και η Νέα Σελήνη εκεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα των μεγάλων αυταπατών και ναυαγίων, της πλάνης και των ροζ γυαλιών. Κατ' αρχήν, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ό,τι βλέπεις αυτό το διάστημα ενδέχεται να το βλέπεις μόνο εσύ διότι αυτό ακριβώς θέλεις να δεις. Να βλέπεις ανθρώπους αλλιώς από ότι πραγματικά είναι, να βλέπεις καταστάσεις εντελώς διαφορετικές από ότι πραγματικά είναι. Ένα πρώτο κλειδί είναι να μην πράττεις αυθόρμητα και άμεσα - σε ό,τι προκύψει τώρα, σκέψη ή εξέλιξη, δώσε ένα διάστημα 15-20 ημερών. Ανάβαλλε ό,τι αποφάσεις μπορείς για το πρώτο 15ήμερο του Οκτωβρίου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η χρυσή συμβουλή της πολυαστρίας στην Παρθένο είναι να εστιάσεις στα πρακτικά. Στις πράξεις. Στις έμπρακτες αποδείξεις. Στο τι έχεις στα χέρια σου, στο έδαφος που όντως βρίσκεται κάτω από τα πόδια σου, στο τι έχεις και όχι στο τι σου υπόσχονται. Μπορείς; Α, και φυσικά, μην το ξεχάσω: με τέτοια ενεργοποίηση 12ου - 6ου οίκου, ο,τιδήποτε δεν εκδηλώνεται φραστικά, οποιαδήποτε τοξική συμπεριφορά ανέχεσαι, όσα δε λες ποτέ, ενδέχεται να εκδηλώνονται σωματικά σε μόνιμους πονοκεφάλους, ανεξήγητη κόπωση, θέματα με το στομάχι σου και ούτω καθεξής.

 

Under my umbrella: Υδροχόος.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Καρκίνος, Τοξότης.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φρώσο, Ευφροσύνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...