παρακαλώ περιμένετε...
11.01.2017 έως 17.01.2017
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Σύνοδος κορυφής: Η συνάντηση της προστάτιδάς σου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς την ίδια ημέρα που λαμβάνει χώρα η πανσέληνος στον Καρκίνο σηματοδοτεί μία ανάγκη να επαναπροσαρμόσεις το αξιακό σου σύστημα μέσα στις σχέσεις σου. Δεν είναι βεβαίως δυνατόν να ρωτιόμαστε γιατί ερωτευόμαστε, τι και γιατί μας αρέσει - είναι όμως απολύτως εφικτό να βεβαιώνεσαι πως δεν μένεις και δεν εμμένεις (εμμονή=λέξη-κωδικός στις προβλέψεις μας σήμερα, θα τη βρεις και θα την ξαναβρεις) στην επιφάνεια. Ή ότι η ωραία και ποθητή επιφάνεια δεν έχει μυαλό κουκούτσι και μικροψυχία ήρωα του Ντίκενς. Η παρουσία της Αφροδίτης εδώ σε διαβεβαιώνει ότι σαφώς και μπορείς να εισάγεις πράγματα όπως η επικοινωνία, η αρμονία και η κομψότητα στο τελικό πακέτο που επιδιώκεις. Ποσειδώνα παρόντος όμως, βεβαιωνόμαστε διπλά και τρίδιπλα ότι δεν είναι άνθρακες ο ερωτικός μας θησαυρός!

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Το sex και άλλα απρόοπτα

FALL in loveΤόσο το άλλο παιδί της Αφροδίτης, ο/η Ταύρος, όσο και ο/η απρόβλεπτος και kinky Υδροχόος ήρθαν για να βάλουν φωτιά στα όργανα, στα Σαββατόβραδα, στο λιμάνι κατά πώς τραγουδούν τα «Ξύλινα Σπαθιά» και κυρίως σε σένα. Με κλειστά τα μάτια, λέμε.

FAIL in love: Δεν είναι αυτή εβδομάδα να συνεννοηθείς με Ιχθύ. Καλές προθέσεις μεν, φτωχή χημεία δε - για την επικοινωνία να μη μιλήσω, ούτε με διερμηνέα του ΟΗΕ.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...