παρακαλώ περιμένετε...

antres skorpoioi

  • Journey @ 23.09.2010 00:02
    Δεν θέλουν καμμιά γυναίκα!
    Πότε θα το καταλάβετε αυτό επιτέλους?????
  • xanoum @ 23.09.2010 00:04
    καλή μου....εγω προσπαθώ τρία χρόνια να καταλάβω έναν σκορπιό και δεν τα εχω καταλάβει...(και να φανταστείς δεν τρέχει και τίποτε μαζί του - απλά παρατηρω και περιμένω....). Εχω την ίδια ακριβώς απορία....πάντως ζόρικα τα πράγματα...θέλει τρόπο η υπόθεση και να έχεις και λίγο μυστήριο. Αν διαβάσεις παντως ότι λένε για αυτούς στις συναστρίες και στις σχέσεις, πολλά ισχύουν αλλά όχι πάντα και κάνουν και κάτι πήγαινε έλα...για βοηθήστε και οι υπόλοιπες....φιλάκια...
  • dora antoniou @ 23.09.2010 00:15
    xanoum mu ..ena ap ta idia k egw 3 xronia..k  simfwnw apolita oti kanun kati pigaine ela..kapoios antras skorpios iparxei na mas dwsei ligo  fws????filakia..
  • AliceAddams @ 23.09.2010 00:23
    δηλαδή εγώ που τον έχω εδώ και 1μισι χρόνο να αισθανθώ τυχερή ή να αρχίσω να αναρωτιέμαι άλλα??
  • AliceAddams @ 23.09.2010 00:28
    πάντως σίγουρα θέλουν να τους βγάζεις κάτι μυστήριο και ανεξήγητο... σαν να κρύβεις κανένα μυστικό π.χ.
    γενικά τη βρίσκουν με πολύπλευρους χαρακτήρες, να μην έχεις δηλαδή κοινό κριτήριο για ό,τι κάνεις στη ζωή σου (όπως συνηθίζεται γενικά)  αλλά διαφορετικό ανάλογα την περίσταση..
    αυτά.. και όποιος κατάλαβε κατάλαβε
     
  • mattafix @ 23.09.2010 01:02
    Σε παραπέμπω http://www.stardome.gr/tribes/aquarius/20302/comments.html#c552241....Good luck!....Good luck!
  • Ariete79 @ 23.09.2010 01:06
    Αν δεν δείξει ενδιαφέρον από την αρχή τότε μην ασχοληθείς καθόλου, είναι άδικος κόπος δεν θα τον μεταπείσεις ποτέ.
     
    Όταν "κλειδώσει" στόχο επάνω σου ο Σκορπιός δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ...Τα κάνει όλα αυτός, δεν προλάβαίνεις να πάρεις ανάσα
    ...και μην τολμήσεις να αρνηθείς οτιδήποτε σου προτείνει (μιλάμε για sex άλλου επιπέδου)!
     
    Άν αρχισει να σου κάνει νερά και να τον ψάχνεις....ήρθε η ώρα να φύγεις...η μάχη θα είναι πάντα άνιση (υπέρ του εννοείται!)
     
  • blhpl @ 23.09.2010 01:16
    Στην αρχή την θέλουν γιατί δεν την έχουν. Μετά την θέλουν μέχρι να την έχουν. Μόλις την έχουν παίρνουν τον μεγενθυτικό φακό, κολλάν το μάτι τους στο κάτοπτρο και ψάχνουν...ψάχνουν...ψάχνουν...ψάχνουν...Μόλις δουν σπυρί σταματάν να την θέλουν. Μετά πάλι την θέλουν γιατί δεν την έχουν. Μετά την θέλουν μέχρι να την έχουν. Μόλις την έχουν ξαναπαίρνουν τον φακό και ψάχνουν...ψάχνουν...ψάχνουν...ψάχνουν...και μετά ξανάμανα τα ίδια! Α! Βασικό :  τα εσώρουχα που καλύπτουν το σπυρί πρέπει να είναι απόλυτα σέξυ και οι γόβες  στιλέτο μήπως και καταφέρουν να το σπάσουν με αυτές!!
  • fifikos @ 23.09.2010 10:04
    λοιπον καλημερα! ας βοηθήσω κι εγώ λίγο! οι άντρες σκορπιοί έχουν ψευδαισθήσεις του τύπου , ξέρω πολλά πράγματα αλλά δεν ξέρουν και τόσα.. είμαι ασφαλής και ανεξάρτητος μα δεν είναι και τόσο..κοιτούν βεβαίως βεβαίως πάρα πολύ την εξωτερική εμφάνιση , συμφωνώ με τουσ προηγούμενους ότι ψάχνουν ψάχνουν στο κορίτσι τους, θέλουν να ξέρουν ξέρουν,
    έχουν ταλέντο στην επικοινωνία και την προσέγγιση και κατά καιρους η δόση παρτακισμού μεγαλώνει..! είναι πολύ ερωτικοί και πολύ εξωστρεφείς αλλά το μυστήριο μυστήριο!
    νομίζω ότι θέλουν δυναμικές γυναίκες πλάι τους χωρίς γκρίνιες να παίρνουν πρωτοβουλίες και να μην τουσ αρέσει η ρουτίνα!
  • maimou80 @ 23.09.2010 10:14
    dlhpl: den exeis dikio.. exeis APOLITO dikio! xa xa xa!
     
    ariete79: simfono me ola ektos.. apo to sex allou epipedou.. dokimase zigo kai 8a me 8imi8eis!!! apla.. den iparxei!!!!
     
    tin vriskoun me otidipote fantazei diskolo, periergo, mistirio..
    giati den mpainoun sto dafni? exei arketa perierges periptoseis ekei.. olo kai kati tou goustou tous 8a vroun! lol !
  • dora antoniou @ 23.09.2010 12:27
    simfwnw me fifikos k me blhpl...oso gia mistirio 3erei auta pu thelw na 3erei ..diladi poli liga pramata girw apo mena...
  • dacapo @ 24.09.2010 21:48
    ena tha sou pw. paideyomai me ena skorpio 3 oloklira xronia. ton vrika online sto fb , kai fovithika na tou steilw. lew tha mpw stardome na parw kouragio apo ta paidia kai na tou milisw. diavazw ta sxolia kai lew, ayto itan tha steilw kai oti ginei. telika mexri na ta diavasw eixe vgei. oi skorpioi theloun poly mystirio . na eisai anoixti mazi tous. kai na min xaneis eykairia na tous deixeis ti noiwtheis. kai meta pali tipota, mexri na apotrelathoun , ( fysika panta me tin proypothesi oti se theloun kai ekeinoi ).
    y.g = an matheis pote sta alitheia, giati ola ayta einai ypotheseis mou, enimerwse me prin trelathw.

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...