παρακαλώ περιμένετε...

Είναι πιστές οι υδροχόες σε μια σχέση;

  • sgouromallousa @ 20.09.2010 19:16
    makari kai o dikos mou proin skorpios na itane me tin diki sou epimoni kai upomoni!!!Diki mou ektimisi einai na soutareis mia kai kali tin kopela .Den einai tou epipedou sou.Ksero oti tora einai tholo to mialo apo thn kapsoura kai ton erota alla ama katseis gia ligo tha deis oti den exo adiko...Oso to kathistereis to thema ,toso xeirotero einai gia esena ....kai psixofthoro.
  • Ariete79 @ 20.09.2010 19:49
    Sgouromallousa παιδί μου πρόσεξε τί εύχεσε....Δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα...Καμιά φορά οι ουρανοί είναι ανοιχτοί...Οι Σκορπιοί δεν είναι καθόλου εύκολοι άνθρωποι...Είναι για γερά νεύρα και τρελλές αντοχές...Μετά από μια σχέση με Σκορπιό καταλλήγεις μισότρελλος.Δεν ξεμπερδεύεις εύκολα μαζί τους κι όταν πιά τελειώσεις δεν είσαι ποτέ πια ο ίδιος...Έχουν ένα τρόπο να μπαίνουν στα κυτταρά σου για το υπόλοιπο της ζωής σου.
    Αν τα καταφέρεις όμως να τους πετάξεις έξω από την ζωή σου, τότε σίγουρα μέχρι τότε θα έχεις μάθει πολλά...πολλά για τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου όλα τα άλλα μετά είναι παιχνιδάκι!
     
    gzmichael δεν μπορώ να εκφέρω άποψη....Οι Υδροχόοι δεν μου πάνε καθόλου...Και κατά έναν μυστήριο τρόπο πριν ακόμη ρωτήσω το ζώδιο τους, τους αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι....
  • blhpl @ 23.09.2010 00:54
    gzmichael...Έχει κάποια σημασία σε όλα αυτά που ανέφερες οι ηλικίες σας. Είναι πολύ καθαρό ότι είσαι ΣΚΟΡΠΙΟΣ και όντως χαρακτηριστικό μιας υδροχοίνας είναι το " φιλικά να αγαπιόμαστε!". Η αίσθηση που πάιρνω από την περιγραφή σου είναι ότι πρόκειται για μια υδροχο'ί'να που ακόμα προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό της. Ψάχνεται, πειραματίζεται, επιθυμεί και διώχνει ή δέχεται. Μοίαζει σα να έχει μόλις μπει στο διαστημόπλοιό της και δεν μπορεί να μη δώσει σημασία σε όλα τα καινούργα που βλέπει, αισθάνεται και οσφρίζεται εκέι ψηλά στον αέρα της. Γι΄αυτό υποθέτω ότι ηλικιακά δεν πρέπει να είναι πάνω από 25 ετών. Σε αντίθετη περίπτωση, η συγκεκριμένη θα έχει αρκετά παρορμητικά στοιχεία που θα καθορίζουν τις επιλογές της. Πάντως δεν θα σταματήσει ποτέ να θεωρεί φίλους αυτούς που ένιωσε ότι μπορούν να είναι κι έτσι.
    Οι γυναίκες της φυλής μας στην πλειοψηφία μας( υποθέτω!) μπορούμε να υποστηρίξουμε μια καθαρά φιλική σχέση με έναν άντρα και όντως να μην μπλέξουμε τα κάτω άκρα μας ποτέ. Αν όμωςτύχει κι αυτό μια νύχτα, την επόμενη πάλι φίλος θα είναι ο άλλος και θα τον κοιτάμε σχεδόν αλλήθωρες από την απορία αν ζητήσει κάτι άλλο. Οι υδροχόες "φτιαχνόμαστε" εγκεφαλικά. Η ερωτική φιλία είναι μια ασφαλής "φιλία" για συχεχόμενο εγκεφαλικό παιχνίδι και απόσταση...Η απόσταση είναι η καταπληκτική μαγική ασπίδα μας. Ναι, ομολογώ ότι φοβούνται πολύ τα υγρά συναισθήματα του νερού. Λείπουν από την δική τους σύσταση. Τους έλκει ομως, όπως κάθετι που μας λείπει. 
    Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε απο τις πιο πιστές γυναίκες του ζωδιακού.  Σίγουρα θα μας πνίξει ο ζηλιάρης- αφού μας κολακέψει στην αρχή-, σίγουρα θα βαρεθούμε να μιλάμε μόνο για τα συναισθήματα, τον έρωτα, τα ηλιοβασιλέματα γενικά για όλα εκείνα που "αδυνατούν"   το πνεύμα! Θα σνομπάρουμε τον άντρα που θα πέσει στα πατώματα, που θα κλάψει και θα φανεί αδύναμος και εξαρτημένος. Θα θαυμάσουμε αυτόν που παραμένει πιστός επίσης -όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε μας καίει η πιθανότητα μιας άλλης...- που θα μας μιλάει  για τον Γκουρτζίεφ  ή τους συμπαντικούς νόμους, θα θαυμάσουμε την απρόβλεπτη  διάθεση σου να ενωθούμε ξαφνικά πχ στις δημόσιες τουαλέτες της λα'ι'κής( μη το χοντρύνω........), θα μας εξιτάρει αυτός που δεν θα ζηλέψει καθόλου! Που θα μας αφήσει λυτές στον κόσμο μας. Θα είναι πάντα εκεί η υδροχόα αφού σιγουρευτεί ότι δεν έχει δίπλα της τον μπόγια. Τότε θα κάτσει ήρεμη και ήσυχη κοντά στον καλό αυτό άνθρωπο, πιστή και πάντα απόλυτα φιλική!
    Τους φίλους της και τη σχέση τους  θα τα υποστηρίζει με πραγματικό φυσικό σθένος. Δεν το διαπραγματεύεται.
    Φυσικά έχω κι εγώ ως γνήσια υδροχόος μεταλλαχθεί μετά από 1-2 σκορπιούς...Αλλά για να καταλάβεις τη φύση μας, ο πρώτος σκορπιός μου με άφησε σημαδεμένη και ζαλισμένη για πολλά χρόνια και ύστερα από τόοοοσα χρόνια είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους.ΦΙΛΟΣ σκέτα με τελεία και με παύλα. Μάλιστα αυτή ακριβώς τη περίοδο χωρίζει από μια μακροχρόνια σχέση του και μιλάμε κάθε μέρα 2-3 ώρες στο τηλέφωνο, να τον παρηγορώ, να τον συμβουλεύω, να τον μαλώνω. Ποτέ δεν θα μπορέσω να τον ξαναδώ ερωτικά. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα των υδροχόων μη κατανοητό από τους υπόλοιπους. Για τον άλλο σκορπιό τι να πω...Ας μη πω! Είστε βρε πουλάκι μου κι εσείς θάνατος σκέτος!  
    Σου εύχομαι να ξανασυναντήσεις υδροχο'ί'να. Το εύχομαι μαζί με όσες  υπόλοιπες της φυλής έφαγαν τα μούτρα τους με εσάς και διαστροφικά θέλουν κι άλλο...!
     
     
  • dora antoniou @ 23.09.2010 12:43
    gzmichael...exw meinei afwni!!!sigura eisai skorpios????
    tosi ipomoni k epimoni 3erontas ol auta???? su euxomai na vreis mia kopela pu na vlepei pio sovara ti" sxesi.."kali epitixia!!!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...