παρακαλώ περιμένετε...

Περί σχέσεων { 2 }

  • Journey @ 18.01.2012 02:25
    * Σαρκ αν ξαναγράψεις "  ευχαριστώ Κριαρίνα" θα φας μπούφλα
  • Shark @ 18.01.2012 07:54
    Shark @ 16.01.2012 15:19Ευχαριστουμε Κριαρινα
  • polysemy @ 18.01.2012 16:26
  • GwgwOuf @ 18.01.2012 19:00
    ευχαριστούμε Κριαρίνα!! : Ρ

    πάντως μιλάμε για προσωπικές διελεύσεις. δηλαδή επηρεάζουν το ένα άτομο. αν οι δυσαρμονικές με ουρανό και πλούτωνα δημιουργούν εντάσεις, δε σημαίνει απαραίτητα οτι θα τις ξεσπάσουν στη σχέση (λεμε τώρα)...και άλλο ο όποιος πλανήτης να διελαύνει από τον 6ο πες, άλλο απο τον 5ο και 7ο (για τις σχέσεις πάντα).

    βεβαια το έχεις αναφέρει και εδω και στο προηγούμενο ποστ, οτι μονο ενδείξεις ειναι και ειναι θεμα προσωπικου χειρισμου τα υπολοιπα! : )

    ουφ....καταπληκτικο...και εγω και το εταιρον ημισυ εχουμε αντιθεση προοδευμενης αφροδίτης με διελαυνοντα ουρανο (με 0.31 ανοχη!)...και οπου να'ναι και τετραγωνο με αρη...αλλα μαλλον δε χωρίζουμε! λολ! btwμετραω τις οψεις με τις μοιρες κι ας μην ειναι στα "σωστα" ζωδια.
  • StaRdust80 @ 18.01.2012 20:13
    μμμμμ...επιτέλους φώς...!!!
    ναι ναι
    be well dear Journey!!
  • Journey @ 19.01.2012 01:29
    Kαι καλά ο Ψάρης, κι εσύ τέκνον GwgwBrut? : P : P : P
     
    To έχω υπογραμμίσει και θα το ξανακάνω ευχαρίστως: Για ένα ζευγάρι, αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς, θα πρέπει να εξετάζουμε 6 χάρτες.
    Εγώ είπα να δώσω μία καλή άθροιση όσων ενδέχεται να συμβαίνουν στο νάταλ μας και μας επηρεάσουν χωρίς όμως να σημαίνουν γεγονός. Ακόμα και στο γενέθλιο να συμβαίνουν αυτά, δεν είναι μόνο αυτά. Όσα παραθέτω είναι κατά κάποιον τρόπο τα s.o.s. αυτά που θα υπογραμμίσουμε με φλούο μαρκαδόρο για να έχουμε υπ όψη όσο προχωράμε σε μία  ανάλυση,
    Και κακά τα ψέμματα, ένα γεγονός, για να πούμε οτι θα συμβεί θα πρέπει να προκύπτει σε 2-3 προγωνστικά συστήματα. Δηλαδή να καταλήξουμε σάυτό και από τον προοδευμένο, και από το ηλιακό σόλαρ και το σεληνιακό. Δύσκολη δουλειά!! 
    Δεν λέω " αυτά είναι, τέλος, χωρίσαμε" εντάξει?
     
    * Παράδειγμα βγαλμένο από τ ηζωή μου.. Δεν ξέρω αν θα ζήσω για να βιώσω ανάδρμη προοδευμένη Αφροδίτη μου αλλά και ορθόδρομη που είναι, χωρίζω μετά ευκολίας
  • GwgwOuf @ 19.01.2012 01:59
    χαχαχα!! GwgwBrut??? χαχαχαχα!!!
    καλα να κατσω να κοιταξω 6 χαρτες για να δω αν θα χωρισω ΔΕΝ παιζει!! αν καποιος με πληρωσει για να δω τους δικους του, αντε πες οκει...αλλα δεν ειναι τρομερα ηλιθιο??? χωριζεις αν θελεις να χωρισεις!!!! αν οχι καθεσαι!!! ωωωωχου δαααααα!!!!
    λοιπον για εμενα αυτα ειναι μαλλον τα βαρετα κομματια της αστρολογιας...ουτε για στατιστικους λογους δε με τραβανε.... :/
  • GwgwOuf @ 19.01.2012 02:01
    εχω λιωσει με την ημερομηνια συλληψης!!! τρρρρρρρρρομερα ενδιαφερον!!!!!!!!!!!
  • Journey @ 19.01.2012 02:17
    Ναι εεε? Τρομερά ενδιαφέρον? { παίρνω το κωλοπαιδίστικο υφάκι μου }  Μα ως προχθές ήταν  ψιλά γράμματα !!!
    χαχαχα, έχει καταστρέψει υπολήψεις αυτήν η κλασσική, προιστορική  μην σου πω αστρολογία!!!
     
     
  • Journey @ 19.01.2012 02:21
    Να σου πω την αλήθεια, η πρόγνωνη είναι σοβαρή δουλειά και όσο δεν έχω όλα τα "κλειδιά" για να ανοίξω τις πόρτες θα είμαι επιφυλακτική...όταν θα πάρω τον αέρα- αν τον πάρω βέβαια- θα γίνω πιο εύκολη στο να λέω τι και πως. Όπως στην ωριαία. Παλιότερα δεν μπορούσα να καταλήξω σε απάντηση. Όλα καλά, αλλά απάντηση μηδέν. Μετά άρχισα να μπορώ.
    Η πρόγνωση είναι ένα πολύ μικρό μέρος της αστρολογίας. Πολύ πολύ ελάχιστο αλλά όπως λέει και ο Τζων, εφόσν έχει αποτέλεσμα, μπορείς να δεις μ αυτό το σύστημα πόσο αποτελεσματικός  είσαι. Με ενδιαφέρει ακριβώς για να δοκομάσω αν είμαι σε καλό δρόμο
    Για τις σχέσεις και την αστρολογική τους ανάλυση , έχω χιλιάδες ερωτηματικά που δεν είναι η ώρα να τα διατυπώσω αλλά ίσως το κάνω εν καιρώ.
  • Journey @ 19.01.2012 02:24
    πρόγνωνη* πρόγνωση*
    Ασχολούμαι πολύ με τις Ηλιακές τελευταία. Έχω κάποιους χάρτες ανθρώπων που βίωσαν γεγονότα από κοινού - γάμος, διαζύγιο κλπ και προσπαθώ να τα εντοπίσω στις επιστροφές τους. Βρίσκω στοιχεία αλλά δεν ξέρω αν θα ήμουν σίγουρη για το τι θα μπορούσαν να σημαίνουν αν δεν γνώριζα το γεγονός. Έχει πάντως τρομερό ενδιαφέρον.
  • GwgwOuf @ 19.01.2012 02:32
    ναι οι ηλιακες ειναι πολυ ωραιες....μου θυμιζουν συνδεση με υπερπεραν!! ντοινκ!!
    ακου κουλο για 5 γενεθλιους που βρεθηκε χαρτης συλληψης με βαση τον κανονα που μας εδωσες.
    η σεληνη του γενεθλιου ειναι στο ιδιο ζωδιο και δεκανο ειτε με τον ηλιο είτε με τον ωροσκοπο της συλληψης (εχουμε και μια ιδιομοιρια και 2 στενες συνοδους).
    αν φτιαξεις και χαρτη μεσοδιαστηματων (συνθετο δλδ) τους κοιτας και τους τρεις και...τι να πω, εγω πολυ εχω εντυπωσιαστει.
    με κεντριζουν κρονος, διας και ουρανος -οι γρηγοροι αργοι.... μιλαμε μαγεια....καθομαι και υπολογιζω αβερτα....βρηκαμε θεμα για το βιβλιο!! χαχαχαχα!!!!
  • Journey @ 19.01.2012 02:38
    Αυτά είναι! Το πιστεύεις ή όχι χαμογελάω αυτή τη στιγμή. Η φυσική μου περιέργεια- όχι δεν είναι η κοινή περιέργεια , είναι  παράξενα  διερευνητική - με ωθεί να τα μάθω και να τα ανακαλύψω όλα!!
    Βάλε και τη "gluttony"του Δία μου - όσο νάναι, κάποια ζημιά προξενεί ως LoG μου.. που δεν είναι απαραίτητως φυσική - δηλαδή να τρώω ασταμάτητα αλλά συχνά εμφανίζεται ως πνευματική όπως λέει και ο Τζων, θέλω να τα κάνω όλα μια χαψιά. Κλασσική, μοντέρνα, βεδική!! Όλα
    * Στο βιβλίο σου εγώ θα φτιάξω τις εικόνες,
    Το φαντάζεσαι? Αστρολογικές αναλύσεις από τη GwgwOyf. Στην εικονογράφηση και στη μουσική, πίσω από το μικρόφωνο και πάνω στο ανάκλιντρο η Jour!!!!
  • Journey @ 19.01.2012 02:40
    Ε, θα έχει και συνοδευτικό  cd το βιβλίο.Μην μου το χαλάς!
  • GwgwOuf @ 19.01.2012 02:46
    αυτο σκεφτηκα!!! θα το κυκλοφορησουμε μαζι με cd!!!!
    το επομενο βημα ειναι να υπολογισω almutens, LoGs κλπ κλπ κλπ
    αυριο εχει επιδρομη σε βιβλιοπωλειο!!
  • Ariete79 @ 19.01.2012 14:21
     

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...