παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Περί σχέσεων { 2 }

 

br-1.jpg
 
Our story has three parts: a beginning, a middle, and an end. And although this is the way all stories unfold, I still can't believe that ours didn't go on forever."
Nicholas Sparks (Dear John) 
 

 

Η μέθοδος των προόδων αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην αστρολογία καθώς είναι ένα εργαλείο πρόβλεψης.

http://www.stardome.gr/library/c182,%CE%9C%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%B9_%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82_-_%CE%9C%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82_2%CE%BF:_%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%B9_%CE%BA%CE%B1.html


Οι διελεύσεις, όπως αναλύει και το άρθρο της βιβλιοθήκης,

http://www.stardome.gr/library/c179,%CE%9C%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%B9_%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82_-_%CE%9C%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82_1%CE%BF:_%CE%9F%CE%B9_%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%83.html

χωρίς να υπερεκτιμώνται στην τεχνική της πρόγνωσης, θα πρέπει να εντοπίζονται για βοηθήσουν την τελειοποίηση της πρόβλεψης με λεπτομέρειες.

Κάποιες διελεύσεις που μπορεί να υποκινήσουν ψυχολογικές μας αντιδράσεις που να φέρουν δυσκολίες και δυσχέρειες στις σχέσεις μας αναφέρθηκαν εδώ:

http://www.stardome.gr/tribes/aries/28536.html


Ο προοδευμένος χάρτης παρουσιάζει ένα πυκνό πλέγμα όλων των επιδράσεων που δεχόμαστε σε μία συγκεκριμένη στιγμή.
Πρωτίστως, όπως προτείνει ο J. Frawley ,  προσέχουμε τα προοδευμένα Φώτα, τις ακμές του AC και του MC όπως και τον προοδευμένο PoF { Part of Fortune}.
Σημαντικές αλλαγές υπάρχουν όταν οι προοδευμένοι πλανήτες αλλάζουν ζώδιο ή και όρια μέσα στο ίδιο ζώδιο.
Οι όψεις των προοδευμένων πλανητών με τους  γενέθλιους αλλά και με αντισκιές γενέθλιων μας δίνουν γεγονότα, ή είναι έτοιμα να δώσουν γεγονότα όταν έχουμε την κατάλληλη πρόοδο από τα προαναφερόμενα σημαντικά σημεία και τα Φώτα. { Real Astrology, σελ 120 }

Όταν θέλουμε να διαπιστώσουμε αν σε ένα προοδευμένο χάρτη υπάρχουν ενδείξεις για το τέλος μίας σχέσης θα πρέπει να εξετάσουμε μία σειρά παραγόντων.
Οι διελεύσεις μπορεί να μας δώσουν σχετικές ενδείξεις υπογραμμίζοντας τα ήδη προαναγγελλόμενα στο χάρτη χωρίς να είναι απαραίτητη όμως η επίδρασή τους όταν ήδη οι ενδείξεις είναι ισχυρές.
Αν η προοδευμένη Αφροδίτη είναι ανάδρομη { Retrogate } ή στάσιμη { Stasionary } μπορεί να αποτελεί από μόνη της μία ισχυρή ένδειξη χωρίς κάποιες όψεις.
Μία ξαφνική αποδυνάμωση της Αφροδίτης  μπορεί επίσης να σημειοδοτεί έναν χωρισμό.
Η αποδυνάμωση αυτήν επέρχεται από αλλαγή σε ζώδιο { ενώ ήταν στο Ζυγό περνάει στον Σκορπιό  κλπ } είτε επειδή καίγεται  “combust “

Προοδευμένος Ήλιος σε τετράγωνο με Αφροδίτη.

Κατά την περίοδο αυτήν μπορεί να σπάσουν δεσμοί , να αμφισβητήσουμε ή να απορρίψουμε ό,τι έχουμε κοινό με τον άλλον ή να στερηθούμε την ίδια τη σχέση μετά από χωρισμό.
Βιώνουμε συνήθως λύπη και απογοήτευση.

Προοδευμένη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη.

Μπορεί να μας οδηγήσει σε πειρασμούς εκτός σχέσης και είναι πιθανό να διαλύσουμε τη σχέση μας.

Προοδευμένη Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία.

Συνήθως αυτή η όψη μας προειδοποιεί για χωρισμό ή αποχωρισμό μεταξύ του ατόμου και κάποιου με τον οποίο το άτομο είναι πολύ δεμένο.

Προοδευμένη Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο.

Γενικά αυτή η όψη προοδευμένου  είναι ένδειξη για απογοητεύσεις και θλίψη τα οποία ενδέχεται να προέλθουν από μία περίοδο δοκιμασιών της σχέσης.
Θα πρέπει να υπάρχουν και άλλες ενδείξεις για να οδηγηθούμε σε συμπέρασμα ότι θα υπάρξει χωρισμός.
Αν υπάρξει, ίσως ένας σημαντικός παράγοντας να είναι η έλλειψη αυτοελέγχου που μπορεί να μας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα αλλά  και εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκ μέρους μας.

Προοδευμένη Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο.

Αυτή η πρόοδος  είναι ίσως πιο ξεκάθαρη ως προειδοποίηση για διάλυση σχέσης.

Προοδευμένη Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό.

Αυτή η όψη  προοδευμένου μπορεί να μας  προειδοποιήσει είτε για ένα ξαφνικό κεραυνοβόλο έρωτα. είτε για έναν χωρισμό, είτε και για τα δύο !

Προοδευμένη Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό.

Χωρισμός ή αποξένωση κατά την περίοδο αυτήν.

Προοδευμένη Σελήνη σε τετράγωνο με Αφροδίτη.

Το συνηθέστερο αποτέλεσμα είναι αισθήματα απογοήτευσης μέσα στη σχέση όπως και εμφάνιση προβλημάτων.

Προοδευμένη Σελήνη σε αντίθεση με Αφροδίτη

Η ένδειξη για χωρισμό υπάρχει , όμως  αν δείξουμε προσοχή  δεν είναι αναπόφευκτος ο χωρισμός.

 

Στην προηγούμενη δημοσίευση για τις διελεύσεις τόνισα πως  ο έλεγχος σε ένα γενέθλιο χάρτη δεν μας δίνει απόλυτες απαντήσεις για κάποιο συμβάν κυρίως αν αυτό αφορά μία σχέση, όπως και ότι επέλεξα να αναφέρω ότι, έχω βρει να αναφέρεται σε μεγαλύτερη συμφωνία  και συχνότητα ως  μία ένδειξη που θα πρέπει να της δώσουμε κάποια προσοχή χωρίς αυτά να αποτελούν τα μοναδικά στοιχεία που θα πρέπει να εξετάσουμε.
Σε κάθε περίπτωση, η οποιαδήποτε παρέμβαση που είτε θα διαφωτίζει  περισσότερο τις ήδη αναφερόμενες όψεις και προόδους , είτε θα δίνει κι επιπλέον στοιχεία, είναι ευπρόσδεκτή

.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...