παρακαλώ περιμένετε...

ωριαία & εμπεριεχόμενο ζώδιο...

  • Journey @ 21.08.2011 19:52
    manini , καλώς σε βρήκα
    Τα εμπεριεχόμενα ζώδια δείχνουν και πάλι τον " άλλο " ή μία του κρυμμένη ή καταλυτική δυναμική - εφόσον μιλάμε για το εμπεριεχόμενο του 7ου και την ερωτούσα αντιστοίχως για αυτό του 1ου.
    Εφόσον οι δείκτες είναι σε πτώση ή αδυναμπια βλέπεις αντιστοίχως την άρνησή τους να δράσουν θετικά για την υπόθεση στην πρώτη περίπτωση και την αδυναμία να δράσουν θετικά στη δεύτερη.
    Εικάζω πως όταν λες "τυχαίες" δυνάμεις εννοείς θεμελιώδεις, ναι?
    Θέλεις να δώσεις στοιχεία του χάρτη να βοηθήσω στη  βαθμολογία των πλανητών?
  • Journey @ 21.08.2011 19:57
    χμ...να μην σε πληγώσω αλλά ακύρωσε το προηγούμενο ως προς το εμπεριεχόμενο ζώδιο του 7ου...το εμπεριεχόμενο ζώδιο του 7ου δείχνει τον "άλλο" του άλλου.
    Δηλ μιλάμε για τρίγωνα.
    Σρυ για την ανακρίβεια,. είμαι κάπως ντεφορμέ.
  • manini @ 21.08.2011 20:01
    γεια σου μικρή ταξιδευμένη σαλονικιά nice to have u back!!!! Καλέ εννοείς ότι εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 7ο δείχνει τρίτο πρόσωπο ε? αχμ....μάλιστα ..... όχι οκ δεν μου αρέσει η μέθοδος με την βαθμολογία των πλανητών...δεν μου αρέσουν ποτέ οι βαθμολογήσεις...αχμμμμμμμμ πολύ ενδιαφέρουσα η παρατήρηση σου...πάντως..για κάτσε να ειδώ....
  • Journey @ 21.08.2011 20:06
    Πάντως αν θέλεις, δώσε τα στοιχεία του χάρτη έτερη θαλασσοδαρμένη σαλονικιά
    Έσπασα το βραχίονα από τα γυαλιά μου αλλά μία προσπαθεια αποκρυπτογράφησης θα την κάνω μετά χαράς - εκτός και αν ζαλιστώ πολύ από την οθόνη .
  • Journey @ 21.08.2011 20:18
    Και ναι, θα λάβεις τον κυβερνήτη του εμπεριεχόμενου στον 7ο ως το τρίτο πρόσωπο από τη μεριά του "lover boy"  δες επίσης προσεκτικά που είναι τοποθετημένο και μάλλον θα σου απαντήσει για τα ερωτηματικά της αδυναμίας και των 2 βασικών δεικτών.
    Ο κυβερνήτης του εμπεριεχόμενου στον 1ο δείχνει πάλι τη φίλη σου και πάλι θα δεις που είναι τοποθετημένος, όψεις κλπ, ίσως σου μιλήσει για κάποιες βασικές της έγνοιες, προβλήματα ή εν δυνάμει λύσεις επί των προβλημάτων της.
  • manini @ 21.08.2011 20:20
    καλέ δεν είναι ο κυβερνήτης εμπεριοχέμενος στον 1ο...απλά εμπεριέχεται ζώδιο ΣΕ είπα...χαχαχα 
    20:21 ,  11/08/11 θεσσαλονίκη
  • Journey @ 21.08.2011 20:25
    Ναι μικρό μου , αλλά το εμπεριεχόμενο ζώδιο θα έχει έναν κυβερνήτη, δεν θα έχει? αυτόν κοιτάς και παρακολουθείς στενότατα
    Επανέρχομαι δριμύτατη !!
    * όπως θα δεις στα pm οι πραγματικές αγάπες ξεχωρίζουν, τώρα κατάλαβα ποιό σκέλος σχολίασα, και στο πρώτο πάντως λέμε "ναι"
  • manini @ 21.08.2011 20:27
    ότι έγραψες από το αστεράκι και κάτω με έχασες...αλλά δεν πειράζει το βλαμένο παρθένι αγαπάει και έτσι...(είπαμε είμαστε και λίγο ξανθιές)
  • manini @ 21.08.2011 20:28
    όντως ο κυβερνήτης του εμπεριεχόμενου, είναι μες στον 7ο και ανάδρομος..αχμ....αχμ....μάισταααααα....εδώ ταιριάζει και το τραγούδι... 
    σε πόσα ταμπλώ το παίζεις? σε πόσα ταμπλώ?
  • Journey @ 21.08.2011 20:35
    Στοιχεία:
    Η ερώτηση έγινε ημέρα Δία και ώρα Ερμή.
    Δεν υπάρχει μεγάλη συμβατότητα με τον δείκτη του ωροσκόπου.
    Ωροσκόπος στον Υδροχόο, δείκτης , Κρόνος
    Ακμή 7ου στον Λέοντα, δείκτης Ήλιος [ ωωωωω]
    Παρατήρηση 1η. Συγγνώμη αλλά αυτοί μισιούνται θανάσιμα. Θα εξηγήσω παρακάτω
    __________________________________________________________________
    Σελήνη κενή πορείας
    __________________________________________________________________
    Βαθμολογία Πτολεμαίου.
    Ήλιος [ δείκτης 7ου]                  + 8
    Σελήνη                                        - 10
    Ερμής                                         - 5
    Αφροδίτη                                    +2
    Άρης                                             -2
    Δίας                                              -5
    Κρόνος                                        +8
    ___________________________________________________________________
    Αν έχουμε το κουράγιο θα βαθμολογήσουμε τον Κλήρο της τύχης στο τέλος
    ___________________________________________________________________
     
     
  • manini @ 21.08.2011 20:43
    αχ βρε jour να χαρείς άσε τις βαθμολογίες...αφου σου είπα δεν τις θέλω..δεν λειτουργώ με τα νούμερα...και όχι ρε γμτ δεν μισιούνται ...εκεί να δεις .... για αυτό ρωτάω.. δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες γιατί δεν αφορά δική μου σχέση, αλλά δεν μισιούνται, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για εγωιστικό άτομο και όντως έτσι είναι.
  • Journey @ 21.08.2011 20:55
    Πολύ φοβάμαι οτι ακόμα και να δεν είχαμε εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 7ο θα έπρεπε να πάει ο νους σου διότι:
    Με διαφορά δυνατότεροι είναι οι 2 βασικοί δείκτες του ερωτήματος.
    Ο Κρόνος για τη φίλη σου και ο Ήλιος για τον μεσιέ.
    __________________________________________________________________
    Που βρίσκεται ο Κρόνος?
    Στην πτώση του Ήλιου, στην αδυναμία του Άρη, στην τριπλότητα και  στην έξαρσή του, υπο την κυριαχία της Αφροδίτης, μάιστα σημείωσε οτι βρίσκεται στα όρια του Δία.
    ___________________________________________________________________
    Που βρίσκεται ο Ήλιος? Μα βρίσκεται στη θέση του και στην τριπλότητά του και σητν αδυναμία του Κρόνου !! Σημείωσε δε οτι στη συγκεκριμένη μοίρα βρίσκεται στα όρια της Αφροδίτης.
    _____________________________________________________________________
    Η Σελήνη, είναι κενή πορείας, πράγμα που σημαίνει οτι η στιγμή που "φωτογραφίζονται" οι συνθήκες της κατάστασης δεν είναι οι καλύτερες για δράση και ενέργειες εκ μέρους της φίλης σου. Το μόνο που θα μπορεί να κάνει είναι να καιήσει και να περιμένει, και είναι λογικό αν σκεφτείς οτι κάποια στιγμή ο μίστερ Ήλιος θα φύγει από τη θέση και την τριπλότητά του και θα περάσει [ με χρόνια και καιρούς όμως] στην πτώση του όπυο το πάνω χέρι θα το έχει ο Κρόνος ....
    Πολύ φοβάμαι οτι τα ενδιάμεσα γεγονότα θα αφαιρέσουν κάθε διάθεση από τη φίλη σου να προσεγγίσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο εν καιρώ
    _____________________________________________________________________
    Η Σελήνη επίσης είναι τοποθετημένη στον 12 και στον Αιγόκερω, υπο την κυριαρχία του Κρόνου, στην έξαρση του Άρη, στην πτώση του Δία.
    Και να αντέξουμε το ζώδιο, δεν μας αρέσει καθόλου μα καθόλου ο οίκος που σε συνάρτηση με το ότι είναι κενή πορείας...άστα καλύτερα, τι να πει κανείς....
    ____________________________________________________________________
    Ο Ήλιος είναι ολίγον μπλεγμένος. Εκτός των παραπάνω βρίσκεται στον 7ο. Ναι, ενδιαφέρεται για την πάρτη του, δεν θέλει να δεσμευτεί, δεν τον νοιάζει άλλος από τον εαυτό του.
    Θα τονίσω όμως οτι αν και στο Λέοντα, δεν μας αρέσει που είναι στον 7ο, γενικά δεν μας αρέσει που είναι ο Λέων ο 7ος οίκος γιατί εκεί ο Ήλιος δεν περνάιε καθόλου καλά,. δεν είναι κατάλληλος, πως να το πω, ο 7ος είναι η Δύση του ωροσκοπίου.... και αυτό μειώνει τις δυνατότητες του Ήλιου για δράση αλλά αν θέλεις και την ποιότητά του ως άτομο.
    Εμπεριεχόμενο ζώδιο η Παρθένος, κυβερνήτης ο Ερμής, ανάδρομος, μια χαρά χάλια κι αυτός, σε 10 μονάδες χρόνου θα αγκαλιαστεί με τον Ήλιο, ήδη η πρώτη επερχόμενη όψη θα είναι η αρχή της συνόδου του με τον Ήλιο.
    Ανάδρομος , άρα, άτομο από το παρελθόν του Ήλιου? Ενδεχομένως.
    Πολύ πιθανό να ανήκει στο επαγγελματικό και φιλικό του περιβάλλον [ κυβερνά επίσης τον 10ο και τον 11ο του 7ου]
    _____________________________________________________________________
    Πριν επανέλθω, 2 ακόμα παρατηρήσεις:
    1] Η φίλη σου έχει ιδιαίτερες δυσκολίες με το σπίτι της και τις ρίζες της. Ο πατέρας της επεμβένει στη ζωή της με κάποιο τρόπο? Φαίνεται έντονα κάτι τέτοιο
    2] έχουμε υποδοχές, αρκετές κιόλας οι οποίες όμως είναι μικτές, δηλαδή, δεν είναι ισότιμες οι σχέσεις μεταξύ των προσώποων και των καταστάσεων που περιγράφουν οι πλανήτες.
    Οι μικτές υποδοχές αφορούν
    Άρης [ μιλάμε, τη λατρεύει] - Σελήνη 
    Αφροδίτη - Ήλιος
    Δίας- Αφροδίτη
    Και κάτι πολύ σημαντικό: ΒΔ/ΝΔ αμοιβαία υποδοχή από έξαρση...
     
     
     
     
  • manini @ 21.08.2011 21:07
    ενδιαφέρον αυτό που λες για τον πατήρ της ...έντονος τύπος την στιγμάτισε και στα θετικά και αρνητικά και επίσης ο ενδιαφερόμενος είναι και αυτός στο στυλ του χαρακτήρα του πατήρ...Πολλά από αυτά που λες δεν τα αντιλαμβάνομαι και ούτε θα τα κοιτούσα. Ναι υπήρχε τρίτο άτομο...και μπορεί να είναι μέσα στα πράγματα και τώρα ακόμα...η φίλη μου δεν κάνει καμία κίνηση....αλλά επιμένω ότι δεν μισιουνται ...στανταράκι αυτό..ο κύριος όμως έχει μπερδέψει πολύ τις καταστάσεις....
  • manini @ 21.08.2011 21:08
    και ευχαριστώ ρε jour..ολόκληρη έκθεση έγραψες...πάντως είναι από τις πιο παράξενες ωριαίες που έχω δει (καλά δεν έχω δει και πολλές...)
  • Journey @ 21.08.2011 21:16
    Ασχέτως όψεων. αν αυτοί οι 2 άνθρωποι δημιουργήσουν σχέση εγώ πραγματικά θα ανοίξω σαμπάνια στον Λευκό Πύργο και θα κεράσω όλους τους περαστικούς { λεφτά δεν έχω, καταλαβαίνεις...αλλά θα την  κάνω την  υπέρβαση}
    Ο Άρης ποιός είναι?? Έχει μια παράξενη σχέση με τη φίλη σου - αν είναι άτομο που μάλλον είναι. Σπουδάσανε μαζί, κάτι τέτοιο?
    Αν είναι κατάσταση μας λέει οτι η φίλη σου εκτός των άλλων έχει φορτώσει στον κόκορα βασικά πράγματα σχετικά με την εργασία της και τις σπουδές της - δεν ξέρω να το αποδώσω καλύτερα και το σύμπαν την καλεί να δώσει έμφαση σε ζητήματα της ζωής της που τα αφήνει επί του παρόντος.
    Θα πάρω και τον Δία ως δείκτη της κοπέλλας.
    Αυτό ψιλοσώζει την κατάσταση, ο Δίας είναι ευμενής και ευεργετικός, είναι όμως επίσης αδύναμος να δράσει [ τι μυο ές άσε τις βαθμολογίες, που πας με τέτοιον Δία?] δηλ οτιδήποτε επωφελές θα μποορύσε να κάνει για τη σχέση της με τον "Ήλιο" θα είναι αδύναμο, άστοχο, χωρίς αποτέλεσμα.
    Ναι, βρίσκεται υπό την κυριαρχία της Αφροδίτης επίσης [ χμ] και σητν αδυναμία του Άρη. Η φίλη σου αυτόν τον κακομοίρη τον Άρη τον έχει σε πολύ φτύσιμο, ναι? Πολύ απόρριψη...
    Κοίτα, με Ποσειδώνα και με Ουρανό στον 1ο είναι ολίγον ξυπόλητη στα αγκάθια στην όλη υπόθεση.
    Εξ αρχής είπα οτι η ερώτηση έγινε σε ώρα Ερμού.
    Ο Ερμής, φαινομενικά αταίριαστος με τον Κρόνο, και αρκετά αδύναμος έχει καθοριστικό ρόλο στην ερώτηση.
    Βλέπεις, όταν ο Ήλιος θα αλλάξει ζώδιο, θα περάσει στην κυριαρχία του Ερμού και ο Ερμής επίσης θα περάσει στη θέση του. Η σχέση [ αφροδίτη} με τη φίλη σου, νέμα, καπούτ, ζίρο..
    Υπάρχει μία μυστική σχέση { οι κοντραντισκιές των Ήλιου, Αφροδίτης, Ερμού είναι σε σύνοδο στο μεσοδιάστημα των φώτων και ακριβώς οριακά η αντισκιά του ωροσκόπου. Η φίλη σου μαθαίνει πράγματα και γυρίζει το σύμπαν ανάποδα- έτσι νομίζω. Απογοητεύεται.
    Πάντως , θα ξανατονίσω οτι δεν πρέπει να αφήνει τα επαγγελματικά της, τα σχετικά με το στάτους της...αντιθέτως αυτό θα ητν βοηθήσει αρκετά.
    Μπορεί να απογοητευτει αλλά ό,τι και αν συμβεί θα αποβεί σε καλό της [ βέρτεξ στον 7ο]
    Και επίσης το θέμα θα την ταλαιπωρεί και θα τη στεναχωρεί για πολύ καιρό.
     
  • Journey @ 21.08.2011 21:20
    Βρε χαζούλι, όταν λέμε στην ωριαία "μισιούνται ή αγαπιούνται" δεν είναι ντε και καλά. κυριολεκτικά τα διάφορα συναισθήματα..
    Είναι θέμα συσχετίσεων, και συγκρούσεων είτε λόγω χαρακτήρων είτε λόγω στόχων, είτε λόγω καταστάσεων.
    Αν ο "Ήλιος" κάνει τις μαμουνιές του, είναι φυσικό να "μισεί" τον Κρόνο επειδή είτε παρεμποδίζεται ηθικά και ψυχολογικά. είτε επειδή μπερεδεύεται κλπ.
    Πάντως. ο Ήλιος δεν είναι άνθρωπος που αξίζει να γνωρίσει κανείς.
    Η ωριαία αυτήν είναι περίπου ατελείωτη ..
    Προσκαλώ εκείνους που θα ήθελαν να μας βοήθησουν να καταθέσουν τις απόψεις τους
    Θα το εκτιμήσω αφάνταστα γιατί είναι ένα αερόμπικ για το μυαλό και ήδη λαχιάνασα.
     
  • manini @ 21.08.2011 21:24
    ρε jour τι συνειρμοι είναι τούτοι...πάει με έχασες.... δεν μπορώ να σε ακολουθήσω... οκ θα σου πω τις λεπτομέρειες από κοντά όταν θα σε διω....άλλος πάντως δεν υπάρχει....
  • manini @ 21.08.2011 21:25
    και θα της πω να μπει να τα διαβάσει μήπως και καταλαβει και κάτι παραπάνω
  • Journey @ 21.08.2011 21:28
    " ρε jour τι συνειρμοι είναι τούτοι...πάει με έχασες...."
    όλο έτσι με λές
    Ποτάκι και μουχαμπέτι, τι λες τώρα!! το καλύτερότερό μου
    * όχι, δεν υπάρχει άλλος, αλλά δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται γιαυτήν ενώ αυτη τον απορρίπτει συστηματικά , non?
  • manini @ 21.08.2011 21:30
    μμμμ από όσο ξέρω όχι...δεν υπάρχει άλλος γενικότερα
  • Journey @ 21.08.2011 21:32
    ωωωχ, manini, τι κάνεις εκεί? με το μαλακό..μην τρίψεις στα μούτρα της κοπέλλας όσα έγραψα έτσι, Κριαρίσια και απότομα. Ρώτησέ την πρώτα απ έξω απ έξω αν υποψιάζεται κάποιο τρίτο πρόσωπο κλπ, κοίτα, είναι μεγάλη ευθύνη να λέμε σε κάποιον " χαίρεται, το αμόρε σας σας τα φοράει" είμαστε ερασιτέχνες, μην το ξεχνάς..
  • Journey @ 21.08.2011 21:34
    Δω που τα λέμε, περίμενε κανένα καλό παιδί, astropet νομίζω τον λένε ή και τον Stargazer
    { με το μαλακό τις παρατηρήσεις σας παρακαλώ}
  • manini @ 21.08.2011 21:35
    ναι βρε εννοείται..και είναι πλήρως ενημερωμένη....

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...