παρακαλώ περιμένετε...

Γενεθλια . .

  • bella tempela @ 04.05.2012 10:58
    Χρονια Πολλα να τα εκατοστησεις!
    http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw
  • ελμα @ 04.05.2012 14:02
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
  • Shark @ 04.05.2012 14:05
    Για φωτα σε τουνελ υπευθυνη ειναι η Νικολουλη....
     
     
    Πολυχρονη
  • moisture666 @ 04.05.2012 15:04
    χρονια πολλα με υγεια κ πολυ χαμογελο!
     
    χαχαχαχα!
    ωραιο βιντεακι μπελλα.
  • AriesLeo @ 04.05.2012 15:45
    Χρόνια πολλάαα - κ επικεντρώσου στα θετικά όμως, ναιι;
  • TEESER @ 04.05.2012 16:02
    Σας ευχαριστω ολους πολυ . Ειμαι Ταυρος με Ωροσκοπο Παρθενο Σεληνη Παρθενο Αφροδιτη και Ερμη στο Κριο .. καποιος απο το Stardome μια και εχουμε γενεθλια εδω μεσα σα χρηστες δε θα πρεπε να μας λετε δυο κουβεντες για το ετησιο ωροσκοπιο μας ? εγω παντως καλο δεν ειδα με το Δια 1 χρονο τωρα και τρεμω την ιδεα του Κρονου απεναντι μου απο τον Οκτωμβρη ... ξεχασα να σας πω οτι εχω Δια στο Τοξοτη ( αναδρομο ) φταιει αυτο ? ΑΑΑα και Πλουτωνα Παρθενο ( στον 1ο ) ..ιδιως τα επαγγελματικα με καινε παιδια που παω απο αναβολη σε αναβολη ...
  • TEESER @ 04.05.2012 16:07
    Επισης θαρρω πως θα φταει κι ερμος μου Κρονος στο Ταυρο .. υπο-θετω ?! Αναμένω τους ειδήμονες ( ουφ .. )  :*  
  • Makis S @ 04.05.2012 16:15
    Πολυ απλο αλλαξε τροπο σκεψης και δεν εννοω να κοιτας μονο τα *θετικα*,
    αυτα ειναι μπαρουφες που πουλανε οι μεσημεριανες κατινιστικες εκπομπες
    της τηλεορασης και για τα διαφημιστικα του Ρουβα και του

    Gatorade. Αρχισε να βλεπεις τα πραγματα ρεαλιστικα για να εντοπισεις τα λαθη που κανεις και να τα διορθωσεις. Καλη σου τυχη....
  • Journey @ 04.05.2012 20:09
    Ο Δίας στο "ζώδιό " σας είναι κάτι πολύ αόριστο, και γενικά οι πολλές αοριστίες μας κάνουν να απορούμε αλλά όχι να δεχόμαστε πως ο μαζικός τρόπος πρόβλεψης - sucks
  • TEESER @ 05.05.2012 10:44
    Journey γιαυτο ρωταω εδω μεσα και ειδικα για να ξεφυγω απ τη τρελλη δηθεν χαρα του μαζικου που μου λενε καθε τοσο κ διαβαζω οτι εγω ειμαι προστατευμενη εχω το Δια στο ζωδιο μου και μπουρμπουτσαλα ! Εδω εχουν την ημερομηνια κ ωρα γεννησης και δινω και εγω παραπανω αρκετες πληροφοριες για το διαταυτα ...απλα επειδη διαβαζω αστρολογια και μονη μου αλλα δε μπορω να αντιληφθω μηπως κατι εγω δε βλεπω..αν εχω χτυπημενο κατι δλδ..κατι περιεργο κλπ thanks anyway /..
  • Makis S @ 05.05.2012 11:13
    Oποιος εχει κανει τον κοπο να μελετησει λιγο κλασσικη αστρολογια (η αστρολογια οπως την οριζαν οι Αρχοια Ελληνες, οι Βαβυλωνιοι, οι αρχαιοι Αιγυπτιοι)....Κανενας αρχαιος αστρολογος των τοτε αρχαιων εποχων δεν οριζε τον Δια ως "πλανητη του καλου" που προσφερει απλοχερα χωρις καμια ανταμοιβη....Καποιοι μοντερνοι αστρολογοι τον βαπτισαν τον Δια σε "Αγιο Βασιλη του ζωδιακου" και οχι φυσικα οι αρχαιοι αστρολογοι....
  • Journey @ 05.05.2012 11:35
    @ ΤEESER: Πολύ σωστά κάνεις και δίνεις τα στοιχεία σου εφόσον θέλεις μία εξατομικευμένη- και επομένως πλήρη και αξιόπιστη ανάλυση, αλλά σκέψου πως τα μέλη που σχολιάζουν είναι από εντελώς άσχετοι έως κάπως σχετικοί μεν, αλλά ερασιτέχνες δε.
     
    Μία ανάλυση, πόσω δεν μάλλον πρόβλεψη, όσο και αν αυτό διασκεδάζει τους εδώ συμμετέχοντες  ή και τους ντοπάρει κάποιες φορές ( τελικά οι παρατηρήσεις ψυχολογίας που μπορεί να κάνει κάποιος στο παρόν site  είναι πολύ περισσότερες από τις αστρολογικές ), δεν είναι ούτε 3-4 copy paste από διάφορα links ούτε δουλειά που μπορεί να γίνει σε 5 λεπτά.
    Αν η δουλειά γίνει σε 5 λεπτά, τότε δεν υπάρχει ο στοιχειώδης σχεβασμός ούτε σάυτόν που ρωτάει, ούτε και στα του εαυτού όποιου απαντάει. Τα πράγματα, είναι απλά.
    Έλλειψη στοιχειώδους ενσυναίσθησης και σεβασμού είναι και οι απαντήσεις μέσω προγραμμάτων που το softaware τους διατίθεται ελέυθερα στο διαδίκτυο και μπορεί να αποκτήσει ο καθένας.
     
    Θέλω να κάνω επίσης σαφές οτι δεν έχω μεν τίποτα εναντίον των παραπάνω ενεργείων, όμως, από την άλλη, επιθυμώ να συνδιαλέγομαι με άτομα που έχουν την ικανότητα να μπορούν οι ίδιοι να ψάξουν κάπςω περισσότερο και να μην περιμένουν από μερικούς αδαής μεν, επιδειομανείς δε  να τους κάνουν copy paste και να τους ρίξουν έτοιμη τροφή σαν να είανι ζώα στο κλουβί μέσα.
     
    ( Τα παραπάνω είναι ένα γενικευμένο εκ μέρους μου statment και δεν έχει να κάνει με σένα προσωπικά καθόλου )
     
    Επομένως, (τώρα επανέρχομαι στα δικά σου ) το να ζητάς μία εμπεριστατωμένη απάντηση εδώ μέσα είναι δύσκολο για τους παραπάνω λόγους , αλλά τουλάχιστον ας είναι η κάθε ερώτηση ή διατύπωση απορίας εφαλτήριο για μάι συζήτηση που δώσει στα μέλη το εύνασμα να ψάξουν και να αποκτήσουν κάτι, μία μικρή γνώσημ ένα επιπλέον στοιχείο κλπ.
  • Journey @ 05.05.2012 11:52
    Πολύ σωστά αναφέρθηκε ανασκοπικά η κλασσική αστορλογία προηγουμένως που θέτει άλλες βάσεις ανάλυσης, οι οποίες, "δουλεύουν" και είναι αποτελεσματικές, δίνουν απαντήσεις και ξεδιαλύνουν πράγματα σε αντίθεση με όλη αυτή τη θολούρα που επιδέξια κατεργάζεται και ευνοεί για πολλούς λόγους η σύγχρονη τάση , να αναγάγουμε τα πράγματα σε μια λογοτεχνική φλυαρία άνευ ουσίας.
     
    Θα διορθώσω όμως τον προλαλήσαντα σε μερικά σημεία:
    Παραδοσιακά οι πλανήτες και όλα τα στοιχεία του ουράνιου θόλου, δηλ οι απλανείς χωρίζονται σε ευγεργέτες και κακεργέτες, ναι, υπάρχουν αυτές οι έννοιες μόνο που δεν είναι απλό και αφελές.
    Ο Κρόνος, είναι για παράδειγμα κακεργέτης, αλλά όχι πάντα, όχι εξ ορισμού, όχι γενικευμένα.
    Μάι διέλευση Κρόνου από το 10 ο οίκο μας δεν θα μας καταστρέψει εργασιακά.
    Αν όμως εμείς τα προηγούμενα χρόνια κάναμε λάθος επενδύσεις και επιλογές στην εργασία μας, θα έχουμε δυσχέρειες και μπορεί να χάσουμε τη δουλειά μας είτε φαληρίζοντας είτε απολυόμενοι κλπ.
    Ναι, αλλά δεν " φταίει"  ο Κρόνος.
    Η δική μας κακή διαχίεριση επιτρέπει σε έναν "σκληρό πλανήτη" ή "τιμωρό" να μας κάνει να αντιμετωπίσουμε τα λάθης μας.
    Αν δεν διαχειριζόμασταν λάθος τα πράγματα, ο Κρόνος θα μας ζόριζε μεν αλλά με τρόπους ώστε να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην εργασία μας και με την αναχώρησή του από τον εν λόγω οίκο του παραδέιγματος να μας αφήσει και ένα "δώρο" 
    Ο Δίας, είναι ευεργέτης.
    Ένας Δίας διελαύοντας στον 7ο θα επεκτείνει τα των σχέσών μας.
    Αν δεν έχουμε σχέση, θα μας δώσει ευκαιρίες. Αν όμως έχουμε σχέση?Μπορεί και να μας φέρει στον χωρισμό. Γιατί? Γιατι εμείς βλέπουμε τα πράγματα κάτω από την οπτική του Δία.Με υπέρμερτη αισιοδοξία, με θέληση για επέκταση ( άρα, θέλουμε να γνωρίσουμε και άλλους από το πρπόσωπο με το οποίο είμαστε) αλλά και με μεγενθυντικό φακό βλέπουμε τα υπάρχοντα προβλήματα και τα ελατώματα του συντρόφου μας.
    Ενόιτε, κάνουμε βήματα για τα οποία αργότερα μετανιώνουμε επειδή ξεφουσκώνει το υπέρμετρο και η υπερβολή.
    Ο Δίας λοιπόν γίνεται κακός? Όχι. Εμείς είχαμε κακή σχέση ή κακό σύντροφο, ή είμασταν κακοί εμείς για τη σχέση μας.
     
    Ελπίζω να έγινα σαφής με το παράδειγμά μου.
  • Journey @ 05.05.2012 11:53
    Ζητώ συγγνώμη για τα...υπέρμετρα τυπογραφικά μου λάθη αλλά έχω έναν υπερβολικό σε όλα του "νονό" στο νάταλ μου, το Δία, που με κάνει να υπερβάλλω είτε στα καλά, είτε στα κακά 
  • TEESER @ 09.05.2012 23:58
    Με διαφωτισατε αρκετα - αν και οχι στο διαταυτα μου που αιτουμαι αρχικα - και πρεπει να πω οτι γνωριζω μεσες ακρες πως λειτουργει το συστεμ και σ αυτα .. με κλοπυ paste  Ναι ο Κρονος φερνει και καλα ( καθε δασκαλος αν κατσεις καλα θα σου δωσει πραγματα ) και ο Διας οντως θα σου φερει πραγματα αλλα το ποσο καλα ή κακα θα ειναι αυτα σε βαθος χρονου θα δειξει.. και μεσα στην επεκταση περνεις και κιλακια αν δε προσεξεις που μπορει να σου φερει και ασθενειες ..Anyway ξερω οτι ειναι στο Τοξοτη ο ναταλ μου ( καλη θεση για Δια ) αλλα αναδρομος ..και στο 3ο οικο . Μπορει καποιος να μου το μτφ αυτο χωρις copy paste ? Επισης @Journey @ΜαKis S \'η οποιος αλλος εδω ξερετε να μου πειτε τι διαφορετικο πρεσβευουν οι Ηλιακοι Οικοι απο τους οικους που μετραμε με πρωτο τον ωροσκοπο μας ? Σας ευχαριστω kids : )

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...