παρακαλώ περιμένετε...

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ...?!

  • Magneto @ 27.06.2011 00:59
    Είσαι κι εσύ ένα περήφανο κοσμο γκερλ ε?
  • kassie @ 27.06.2011 01:26
    τοξοτης εισαι???
  • RI_KO @ 27.06.2011 01:27
    xaxxaxxaxaxax Altec!
  • Αστάρτη* @ 27.06.2011 01:38
  • echo03 @ 27.06.2011 01:42
    @kassie, να μαντέψω. Είσαι τοξότης και ταυτίστηκες με την ΛΟΠ, ε; Τα 'χουμε αυτά τα χαρακτηριστικά εμείς οι τοξότες (αν και η ΛΟΠ δεν είναι τοξότης)  Δε κατάλαβα ποια η σχέση της δημοσίευσής σου με το stardome, αλλά οκ. Πες τα, θα νιώθεις σίγουρα καλύτερα μετά από αυτό. 
     
    Καληνύχτα παίδες.. 
     
  • MagicSpell @ 27.06.2011 01:56
    τελευταίο που διάβασα, ήταν το ζώδιό σου 
    Μου άρεσε όλο το κείμενο... Δεν έχω πολλές σχέσεις στη ζωή μου κάνει... Ότι έκανα όμως, μου άρεσε και το ήθελα... Το έκανα... και έγινα γυναίκα.. γιατί είναι φυσιολογικό.. Πρέπει να τα δίνουμε όλα στον έρωτα.. και ας μην πληρώσουν ποτέ! Τουλάχιστων τα ζήσαμε.. και το χαρήκαμε..  Γιατί αυτό είναι η ζωή!
     
    (συμπλήρωση σε ότι είπες)
    Φιλιά!!!
  • kassie @ 27.06.2011 03:13
    @echo03  
    Ναι τοξοτης ειμαι και ταυτιστηκα!και το χειροτερο με ωροσκοπο καρκινο ολη η ευαισθησια πανω μου εχει πεσει....ομολογω ομως οτι εχω υπαρξει και ψυχρη πολλες φορες!Ασχετο παντως η εβδομαδιαια προβλεψη του τοξοτη εχει πεσει τελειως μεσα για μενα!!ειμαι ολη μερα πανω απο ενα τηλεφωνο που περιμενω να χτυπησει να πω μια κουβεντα, μενω μονη μου στο εξωτερικο μιας που σπουδαζω εδω και τα χω παιξει εντελως.Σκεφτομαι να φυγω για να ακουλουθησω την καρδια μου και εδω ερχετε η συσχετιση με την παραπανω δημοσιευση θα το κανω και ας πεσω εξω και ας πληγωθω γιατι υπαρχουν καποια ατομα που τα θελουμε στη ζωη μας με τον εναν η αλλο τροπο και με οποιοδηποτε κοστος και εγω ειμαι ετοιμη να υποστω τις συνεπιες οπως και να χει!!Να ρισκαρετε παιδια αν δεν ρισκαρετε δεν θα μαθετε ποτε και να υπερβαινετε τα ορια σας παντα κατι μενει στο τελος!!Ερωτευτειτε σας κανει να νιωθετε ζωντανοι.Η ταχυπαλμια που σε πιανει και μονο στη σκεψη του αλλου ειναι κατι το τοσο γλυκο.....εκφραστειτε ελευθερα!!!καλο βραδυ να εχετε για μενα η βραδια συνεχιζετε μεχρι επιτελους να χτυπησει το τηλεφωνο!!!
    φιλακια πολλα!!
  • flamescreen73 @ 27.06.2011 11:40
    Στον έρωτα, προκύπτει τελικά και θέμα εμπιστοσύνης. Μικρή είσαι/δηλώνεις. Πιο πρέπον για αυτά που θέλεις είναι μάλλον το φλέρτ. Αλλιως θα φας πολλές μούτζες στη ζωή σου.
     
    Απο την άλλη ο έρωτας δεν είναι θεωρία, είναι πράξη. Οτι και να σχεδιάζεις στο χαλάει. Οπότε μόνο όπως σου βγαίνει μπορείς να τον ζεις αλλιώς κάπου δεν είναι έρωτας. Αν το μυαλό σου δεν είναι στο κεφάλι σου αλλά πετάει, τότε  λέγεσαι ερωτευμένος(και αρχίζουν οι μαλακίες ακόμη και αν είσαι ακαδημαΐκός). Αλλά όσο ζεις ίσως μπορέσεις/μπορέσουμε να ανήκουμε και στις εξαιρέσεις που κάνουν συνδυασμό.
  • psarakion @ 27.06.2011 15:11
    Μια απορια μοναχα.... πως λες ότι τα έδωσες όλα και δεν πήρες τίποτα και ταυτόχρονα παραδεχεσαι ότι στις σχέσεις σου ήσουν κτητική ζηλιάρα και εγωίστρια???????
  • echo03 @ 27.06.2011 16:08
    @kassie
     
    Για να 'μαι ειλικρινής δεν πίστευα ποτέ πως όλο αυτό με τα ζώδια μπορεί να είναι τόσο αληθινό. Όλα όσα είπες, αλλά και η εβδομαδιαία πρόβλεψη είναι τόσο εγώ. Τόσο τοξότης ένα πράγμα. Πραγματικά, κι εγώ περιμένω, άδικα νομίζω αλλά περιμένω, αν και κατά κάποιο τρόπο τώρα που το σκέφτομαι έχω φταίξει κι εγώ που δε χτυπάει το τηλέφωνό μου πια. Αλλά σε ζηλεύω, φεύγω για το εξωτερικό σε τρεις μήνες αν και πολύ θα το ήθελα να φύγω από τώρα. Βλέπεις, εγώ ερωτεύτικα, παθιάστηκα, ρίσκαρα, τα πάντα έδωσα και δεν πήρα τίποτα πίσω, και πλέον ψάχνω τρόπο και δρόμο διαφυγής, και σαν τοξότης που είμαι, ελπίζω στο άγνωστο για ένα καλύτερο αύριο προσπαθώντας να αφήσω στο παρελθόν το παρελθόν μου..ποποοοο πως τα λέω η γυναίκα
    Καλό απόγευμα να έχετε!! 
     
     

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...