παρακαλώ περιμένετε...

skorpios kai tavros

  • Moss istheboss @ 04.03.2017 12:43
    είναι κλασσικος συνδυασμός
  • julliet @ 04.03.2017 18:21
    ase tous pathitikous taurous kai piase tous energitikous krious pou kai s tairiazoun kalutera kai tha niwseis .... pollaaa kai diafora!!
  • roularoulaki2010 @ 05.03.2017 18:58
    Καλησπερα!Dear sovogue....Σκορπιος με αρη στον κριο σημαινει πολυ παθος,αχορταγη κι ενεργητικη!Μολις ομως παρεις γρηγορα αυτο που θελεις ξενερωνεις και πας παρακατω....σε αλλους!Σε αντιθεση με τον ηρεμο,σταθερο και υπομονετικο και αργο Ταυρο....Ο Ταυρος θελει σταθεροτητα και ασφαλεια,δλδ να νιωσει οτι θα εισαι εκει γι'αυτον!Παντοτινα κιολας(αγαπημενη λεξη του Ταυρου)...ΜΟΝΟ τοτε. και ΜΟΝΟ θα αρχιζει να δινει....Αν αξιζει τον κοπο?Φυσικα....οι Ταυροι ειναι πολυ δοτικοι και πολυ large σε αυτα που δινουν!Απλως εσυ δεν εχεις την υπομονη να περιμενεις να σου δωσουν και φευγεις....Ταιριαζεις με ατομα που εχουν αρη η αφροδιτη στον Κριο,Τοξοτη,Λεοντα η Ζυγο!
  • sovogue @ 05.03.2017 21:13
    Ευχαριστώ πολύ @roulaki2010! Κατάλαβα τι παίζει το θέμα είναι πως εγώ εκτιμώ πάρα πολύ τους ταυρους και για αυτο εμμένω και το ψάχνω. Πιστεύω πως με κάθε επαφή μαθαίνεις κάτι και προσπαθώ να δω πόσο διαφορετικά μπορεί να αντιλαμβανομαστε κάποια πράγματα.  Η αλήθεια είναι πως διχάζομαι σε τέτοια θέματα.  Δεν ξέρω αν λέει κάτι πάντως έχω ωροσκόπο αιγωκερο, σεληνη παρθένο και έρμη και αφροδιτη στο ζυγό. Ελπίζω να πάει λίγο καλά με τον τωρινό ( ταυρος με λεων αφροδιτη στον αιγωκερο ). 
  • roularoulaki2010 @ 06.03.2017 20:59
    Καλησπερα!Α,γι'αυτο.....εχεις πολυ γη κιολας στο ωροσκοπιο σου γι'αυτο σε ελκυουν ζωδια της γης και ταιριαζεις με Ταυρους πολυ....Σταματα να τα υπεραναλυεις με την αφροδιτη στην παρθενο,χαλαρωσε και δειξε τον πραγματικο σου εαυτο....κι αν δεις οτι αργει πολυ(Ταυρος=αργος ειπαμε),κανε εσυ την πρωτη κινηση!Εγω τουλαχιστον με Ταυρους αυτο κανω αλλιως ....θα κοιταζομασταν ακομα!Χε.....Υ.Γ.:Σκορπινα με ωροσκοπο Αιγοκερω ε....αυτο που θες το πετυχαινεις!!!Με καθε τροπο....Μην σε πιανει η αυτοκαταστροφικη σου φυση την ωρα που εισαι κοντα στον στοχο σου!Οσον αφορα τον Ταυρο,καλος ο ωροσκοπος του,καλοπερασακιας ειναι και πολυ φιλοχρηματος και φιλοδοξος(αφροδιτη στον Αιγοκερω).Καλη επιτυχια!Καλο βραδυ....
  • sovogue @ 13.03.2017 19:00
    telika den ekatse i fasoula, apla den me thelei... <3 moving on

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...