παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
skorpios kai tavros

Γεια σε όλους! Θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται με σκορπιο και ταυρο... Μου τυχαινουν συχνα στη ζωη μου ταυροι με τους οποιους νιωθουμε τεραστια πραγματα-η τα νιωθω μονη μου γιατι κοντευουν να με τρελανουν- και γινονται περιεργα τα πραγματα...

Τελος παντων εγω, επειδη εχω αρη στο κριο και κατι αλλες θεσεις της ανυπομονησιας και της αντιδρασης, καταλαβαινω απλα πως δεν με θελουν επειδη βλεπω ας πουμε τον αλλον ξινο και λεω α δεν γουσταρει. Αν αρχιζω ομως λιγη γκρινια πιανει τοπο. 

 Μου εχει τυχει απο πολυ νωρις να θελουν πολλα ενω δεν δινουν τιποτα ουτε δειχνουν τιποτα. Απλα οταν εγω εξαφανιζομαι με ψαχνουν και θιγμενοι κιολας. Ολα αυτα τα καταλαβαινω ως ψεματα και πως απλα θελουν να μη χανουν εδαφος.

Εχω παθει ζημια με εναν περισι και τον βλεπω ακομα στο ονειρο μου ενω δεν τον σκεφτομαι και ειχα νιωσει πολυ κοντα του, ηταν πολυ εντονο και μ ειπε φοβηθηκε κ τετοια και σπασαμε. Εγω στενοχωρηθηκα παρα πολυ και εχω την αισθηση πως αν του εδειχνα πως ειμαι εκει για αυτον και ειμαι δικη του μονο κλπ κλπ θα συνεχιζαμε αλλα εμενα με επιασε το γλυκι μου και χαθηκα μια και καλη ενω τον εβρισα κ απο πανω. Φετος υστερα απο ενα χρονο η ιστορια επαναλαμβανεται με εναν αλλον ταυρο αλλα νιωθω πως με δουλευει. Το χω παρει πιο διερευνητικα αλλα αυτο π εχω καταλαβει ειναι πως οι ρυθμοι μας ειναι τελειως διαφορετικοι.

 

Με ποια λογικη καποιος μπορει να περιμενει να του δωθεις ολοκληρωτικα με το καλησπερα; δεν ξερω αν παιζουν καποιο παιχνιδι στατους η αν οντως το εννοουν γιατι για εμενα ειναι πολυ μακρυνο απο τη φυση μου. δηλαδη να αραζεις απλα και να τη λες στον αλλον πως δεν τα κανει σωστα ενω οι επαφες σας δεν ειναι και τοσες και να του λες σε θελω και τετοια. Αλλα να ναι και παθητικοι.

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...