παρακαλώ περιμένετε...

Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει...Σκορπιός άντρας- Ταύρος γυναίκα

  • razielraziel @ 20.08.2012 09:31
    sygxarhthria stin tayrina, o,ti +an kanei---to kanei swsta!  (to grhgoro life-style den anhkei sta ghina zwdia-an thes grhgoro blekse me aerino h tis fwtias omws mallon to fainomenika athwo vlemma alla me tis lagnes uposxeseis mallon stin ekana-gkount !)  (gia sunastria den eimai eidikos na vohthisw oomws, sto myastro.gr boreis na ftiakseis+tetoio xarti me analysh tsabe ap'oso kserw opote isws na dokimazes auto+euxomai na pane ola kala) 
    (gia sunastria den eimai eidikos na vohthisw oomws, sto myastro.gr boreis na ftiakseis+tetoio xarti me analysh tsabe ap'oso kserw opote isws na dokimazes auto+euxomai na pane ola kala) 
  • razielraziel @ 20.08.2012 09:33
    (ps. molis parathrhsa oti den exeis wres-sauti tin periptwsh ap'oso kserw vazeis ti dwdekati to meshmeri dan padws tha htan perissoteris akriveias ean ta gnwrizes+auta-oi euxes isxuoun me grafw sunexeia ta idia )
  • nescafe @ 20.08.2012 09:48
    ευγε red για τα λουλουδια και τη καρτα,υπεροχη ρομαντικη κινηση η οποια δυστυχως κοντευει να εκλειψει και ειναι κριμα.
    οσο για τη κοπελα,ε,να μη παρει και αυτη το αιμα της πισω?να σε τρεξει λιγακι!!!αρκει μονο και εσυ να εισαι ειλικρινης....μη παιζεις,ετσι?
  • nescafe @ 20.08.2012 09:56
    α, οσο για τη μονομερη επικοινωνια(με δικη σου πρωτοβουλια),ειναι το ονειρο καθε ψιλοερωτευμενης,λιγο ανασφαλους γυναικας και βαζω και τον εαυτο μου μεσα σε αυτο.ο αντρας δειχνει οτι με θυμαται,οτι με θελει και σημερα και αυριο κλπ,αποφασιζει αυτος που θα παμε οποτε με βγαζει απο τη δυσκολη θεση να διαλεξω ενα μερος που θα ειναι ιδανικο...γενικα,ολα αυτα που σου φαινονται χαζομαρες οσο μεγαλωνουμε δυστυχως ειναι μεσα στα μυαλουδακια μας....απλα μια συμβουλη:ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ!!!!
  • omnia89 @ 20.08.2012 10:13
    Εγω ζω,το αντιθετο!γυναικα σκορπιος αντρας ταυρος!τι γινεται με αυτα τα δυο ζωδια ελεος!παιδια που αν ηξερα οτι θα κολλουσα τοσο ουτε χαρηκα δεν θα του ειχα πει!το θεμα ειναι η σχεση του και ο φοβος του οτι θα τον χρησιμοποιησω για τις ορεξεις μου και μετα θα τον πεταξω σαν στυμμενη πορτοκαλοκουπα.αφερεθηκα λιγο.οσο για την ταυρο,θα συμφωνισω παρε πρωτοβουλιες τα γουσταρουν αυτα,ειναι παραδοσιακες γυναικες θελουν αντρα διπλα τους!καταβαθος και πλατος!
  • Ritakil25 @ 20.08.2012 11:20
    Έμπαινε...
    Μας θέλουν τα ταυράκια!
    It is meant to be... <3
  • bella tempela @ 20.08.2012 13:12
    1) μιλας για το πως προχωρησες τα εφτιαξες μς αλλαη κτλ για την δικη της κατασταση δεν λες τιποτα...μπορει να εχει ξαναφτιαξει την ζωη της και εκεινη...
    2)κατα την γνωμη μου εκενες οτι μπορουσες,Η κοπελα οταν σε ηθελε σε διεκδικησε βαζοντας φιλους να σου πουν οτι ενδιαφερεται και τωρα κανει το ψοφιο κοριο.Που για μενα σημαινει απλα δεν ενδιαφερεται πια.οσο για το αν σε κοιταει ... σε ολες τις γυναικες αρεσει να τις διεκδικουν γιατι κολακευονται αλλα αυτες που δεν ειναι ανασφαλεις και μικροψυχες δεν αφηνουν καποιο που δεν τους ενδιαφερει να το τραβαει για πολυ...ειναι σκληρο να παιζεις με τα αισθηματα και την αγωνια του αλλου.γι αυτο μου κανει εντυπωση που απο το τοτε που μαθευτηκε οτι προχωρησες στην ζωη σου μονο τοτε επικοινωνησε μαζι σου...για σκεψου το λιγο
    3)για μενα ειναι η γκομενα ειναι απαραδεκτη,περα απο ενα ενα κρεβατι δεν σου εχει δειξει οτι ηθελε κατι παραπανω.MOOVE ON
     
  • Charline @ 20.08.2012 14:18
    belle tempela, i could not agree more
  • p7b_red @ 20.08.2012 14:46
    pros ton Belle Tempela..einai monh ths kairo.!eixe ena flirt prin kana 6mhno alla dn trabh3e! k ema8a pws mperdeuthke polu me thn kinhsh m! 8elw kamia sumboulh gt de 8a t afhsw mallon..!apw8hmeno...
     
    nescafe..dn paizw..isws na nai to monadiko pragma pou 8a me hremhsei authn tn periodo!oi skorpioi 8a katalaboun...
  • bella tempela @ 20.08.2012 15:27
    Αν εχεις αποφασισει οτι την θελεις και θα την διεκδικησεις anyway,τι ακριβως συμβουλη ψαχνεις?αφου εχεις παρει την αποφαση σου...
    εκτος αν εννοεις τι αλλο να κανεις για να την πλησιασεις...εγω παντως με τα λουλουδια θα ειχα τσιμπισει.
     
    Οπως και να εχει ευχομαι τα πραγματα να πανε οπως θες και μην πληγωθεις.Καλο βολι!
  • alice16 @ 20.08.2012 15:43
    Συμφωνώ κι εγώ με την bella tempela. Από τις αντιδράσεις της δε φαίνεται να είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Ειδικά μαλιστα μετά την κινηση που έκανες με τα λουλούδια, δηλ και η πιο δυσκολη και ιδιότροπη γυναίκα, δεν μπορεί, για έναν καφέ θα έβγαινε μαζί σου! Στην επικοινωνία που είχατε με δικη σου πρωτοβουλία όπως λες, την κάλεσες να βγείτε έξω κ σου αρνηθηκε; Το ότι στη δουλειά κανει σα να μην υπάρχεις, ε, καλό δεν το λες!
    Εγώ νομίζω ότι εκείνο το βράδυ που βγήκατε παλιά, στις αρχές, κατι έγινε και ξενέρωσε. τραβάνε κολλήματα οι ταύροι, αν κάτι τους χαλάσει σε καποιον δύσκολα το ξεπερνάνε.
    Κάνε μια τελευταία προσπάθεια, καλεσέ την να βγείτε, κι αν αρνηθεί βάλε Χ, της έδειξες το ενδιαφέρον σου, την κυνήγησες, ε πόσο άλλο πια;
  • anastasi @ 20.08.2012 17:01
    εκτός κι αν γνώρισε κάποιον στις διακοπές και δεν το γνωρίζεις ακόμη. δεν έχεις να χάσεις τίποτα, κάνε την κίνηση και ζήτησέ της να βγείτε, μην την προλάβει άλλος!!!
  • manini @ 20.08.2012 20:35
    είπαμε να το πάτε λάου λάου...αλλά..ρε παιδί μου υπάρχει κ αυτό που λένε στην βράση κολάει το σίδερο? για ποιον λόγο δεν το κάνεις πιο σαφές? δεν προχωράς παρακάτω? 
     
    κάντο ρε παιδί μου να ακούσεις από την ίδια αν ενδιαφέρεται ή όχι...μην αφήνεις τόσο χρόνο να περνάει με ικασίες...
     
    οκ είναι ωραίο το ψιστίρι κ εμένα ΜΕ αρέσει...αλλά η ζωή είναι εδώ τώρα...
  • lucritia @ 21.08.2012 04:52
    Αχ κρίμα, σου είχα γράψει ολόκληρο κατεβατό αλλά τελικά χάθηκε κατά το
    "φόρτωμα". Δεν πειράζει, θα τα ξαναπώ εν συντομία. Έχω την αίσθηση ότι
    εκείνη δεν έπαψε να ενδιαφέρεται όλο αυτό το διάστημα, αφού όπως λες από
    την αρχή εκφράστηκε, περάσατε μια νύχτα μαζί, μετά παρ' όλο που είχες
    σχέση σου έστλενε μηνύματα... ωστόσο εσύ βρε παιδάκι μου πολύ σε δεύτερη
    μοίρα την είχες! Τη μια ήσουν μπερδεμένος και δεν ασχολήθηκες, την άλλη
    πάλι δεν πολυασχολήθηκες να την διεκδικήσεις μετά το βράδυ που περάσατε
    μαζί (περίμενες από εκείνη να σε κυνηγάει; ),
    μετά τα έφτιαξες με άλλη, όποτε δε γούσταρες δεν της απάνταγες στα
    μηνύματα, και πάλι όποτε συναντιόσασταν υπήρχε η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα
    μεταξύ σας... ίσως την έχεις γεμίσει ανασφάλεια, ίσως και να την έχεις
    πληγώσει, ίσως και να φοβάται να προχωρήσει για να μη φάει τα μούτρα
    της, ίσως γι' αυτό να σε τσεκάρει για να δει ποιές είναι οι προθέσεις
    σου κι αν όντως τη θέλεις ή απλά κοιτάς να περάσεις άλλο ένα βράδυ μαζί
    της.... αν τη θέλεις πήγαινε και πες της το και να επιμείνεις μέχρι να
    κάμψεις όλες τις αναστολές και τις επιφυλάξεις της - πίστεψέ με, θα
    αποζημιωθείς και με το παραπάνω όταν την καταφέρεις να αφεθεί! Αυτά από
    μια ταυρίνα επίσης γεννημένη 27 Απριλίου ....
  • p7b_red @ 21.08.2012 07:24
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ..ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΩ..ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.. ΠΡΟΣ lucritia ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.. ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΧΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ..! ΤΗ ΘΕΛΩ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,,ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΗ..
     
    Υ.Γ. alice16 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΛΛΟΝ,ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ "ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ" ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΠΤ ΣΟΒΑΡΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ..ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΜΨΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ..ΜΠΟΡΩ??ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ..? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΡΡΥ, ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ...
  • lucritia @ 21.08.2012 10:51
    Μα τί είναι αυτό με τους Σκορπιούς και με το απροειδοπίητο; Γιατί καλέ μου άνθρωπε να πας απροειδοποίητος στο σπίτι της; Δε λέω, είναι ρομαντικό, αλλά παίζει να την πιάσεις με τις πυτζάμες-γυαλιά-μαλλί άλουστο, και να εισπράξεις ένα μεγάλο ΟΧΙ με μια δικαιολογία που δεν μπορεί να σε δει και να απογοητευτείς (μου έχει συμβεί, γι' αυτό στο λέω, να με παίρνει η κρυφή σκορπιοκαψούρα τηλέφωνο για να με μαζέψει για βόλτα κι εγώ να υπεκφεύγω γιατί ήμουν στα χάλια μου... τον ξανάκουσα μετά από πολύύύ καιρό γιατί θεώρησε ότι τον αποφεύγω)! Τέλος πάντων, ποιά είμαι εγώ για να προτείνω τρόπους προσέγγισης σε έναν σκορπιό; Απλά θα σου πω οπλίσω με απεριόριστη υπομονή και μην εγκαταλείψεις εύκολα. Μου αρέσει αυτό το αποφασισμένο σου -μακάρι να διαρκέσει!
  • manini @ 21.08.2012 11:23
    είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που περιγράφεις...κ μπράβο σου για το ενδιαφέρον σου...αλλά σκέφτομαι πως όσες φορές με πλησιάζε κάποιος που υπήρχε κάτι σαν φλερτ..αλλά δεν εκδηλωνόταν μετά από κάποιο διάστημα ώστε να φανούν τοι προθέσεις του..σκεφτόμουν ότι απλά ήθελε λίγο "παιχνίδι" κ ότι δεν ενδιαφερόταν για κάτι περισσότερο, οπότε κ δεν έδινα περισσότερη σημασία για να μην με παιδεύω. 
     
    Πάντως σαν το πρώτο διάστημα με τα μέλια κ το φλερτ δεν έχει  
     
    κ εγώ είμαι κατά του να της κάνεις έκπληξη...μπορεί όντως να μην σου κάτσει από άλλους παράγοντες...πάρε τον παροδοσιακό τρόπο
  • DEMI040777 @ 21.08.2012 14:59
    Σκορπιός άντρας με γυναίκα Ταύρο
    Υπάρχει μια ισχυρά μαγνητική έλξη ανάμεσα σε σας τους δύο, και έστω κι
    αν έχετε λίγα κοινά σημεία σε νοητικό ή πνευματικό επίπεδο, η φυσική σας
    σχέση φαίνεται να είναι πολύ έντονη, και αρκετή για να σας δέσει μαζί.
    Αν έχετε έστω και κάποια κοινά ενδιαφέροντα στον διανοητικό τομέα, θα
    είναι αδύνατο για σας να μένετε μακριά ο ένας από τον άλλον! Πρέπει να
    ξέρετε πως παρόλο που είστε και οι δύο πολύ κτητικοί, εσείς είστε
    ιδιαίτερα επιρρεπής στη ζήλια. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις
    συναισθηματικές σας τάσεις, ωστόσο, εκείνη είναι πιο σταθερή, πιο απλή,
    λιγότερο πολύπλοκη και λιγότερο απαιτητική απ’ ότι εσείς.
    Εσείς απαιτείτε περισσότερα μέσα στην συναισθηματική δέσμευση και στο
    βάθος της σχέσης, απ’ ότι εκείνη. Διακατέχεστε από φοβερά πάθη και αν
    σας δείξει πίστη και ειλικρίνεια μπορείτε να περάσετε μαζί μια θυελλώδη
    ζωή. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι τις ιδιοσυγκρασίες και των δυο
    σας, μιας και είστε υπερβολικά άκαμπτοι και δύσκολοι, και πρέπει να
    μάθετε να κάνετε συμβιβασμούς με μεγαλύτερη ευχέρεια, έτσι ώστε να
    πετυχαίνετε την αρμονία ανάμεσά σας. Κανείς από τους δυο σας δεν είναι
    ιδιαίτερα δεκτικός στα πράγματα που σας ταιριάζουν, και πολλές
    παρανοήσεις μπορούν να προκύψουν.
  • DEMI040777 @ 21.08.2012 15:01
    Ταύρος γυναίκα - Σκορπιός άνδραςΑν μια γυναίκα
    Ταύρος σκέφτεται να συνάψει σχέση με ένα άνδρα Σκορπιό, πρέπει να
    προετοιμαστεί ότι πρέπει να υποχωρεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η
    ισχυρογνωμοσύνη και των δύο δεν μπορεί να οδηγήσει αυτή τη σχέση κάπου.
    Επίσης, η συνήθειά τους να κρατάνε τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους
    για τον εαυτό τους είναι πιθανό να κινήσει υποψίες. Εκτός αυτού, αυτός
    δεν θα μπει ποτέ στον κόπο να της μιλήσει για εκείνη, ακόμη και αν
    γνωρίζει εκ των προτέρων τις συνέπειες. Αν αυτή η σχέση πρέπει να
    υπάρξει, πρέπει και οι δύο τους να μάθουν να σέβονται ο ένας τον άλλο
    και να συμφωνήσουν ότι διαφωνούν.
    Αν μια γυναίκα
    Ταύρος σκέφτεται να συνάψει σχέση με ένα άνδρα Σκορπιό, πρέπει να
    προετοιμαστεί ότι πρέπει να υποχωρεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η
    ισχυρογνωμοσύνη και των δύο δεν μπορεί να οδηγήσει αυτή τη σχέση κάπου.
    Επίσης, η συνήθειά τους να κρατάνε τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους
    για τον εαυτό τους είναι πιθανό να κινήσει υποψίες. Εκτός αυτού, αυτός
    δεν θα μπει ποτέ στον κόπο να της μιλήσει για εκείνη, ακόμη και αν
    γνωρίζει εκ των προτέρων τις συνέπειες. Αν αυτή η σχέση πρέπει να
    υπάρξει, πρέπει και οι δύο τους να μάθουν να σέβονται ο ένας τον άλλο
    και να συμφωνήσουν ότι διαφωνούν.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...