παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει...Σκορπιός άντρας- Ταύρος γυναίκα

Δε θα μακρηγορήσω...Πριν δύο χρόνια με είχαν σκοτίσει στη δουλειά για μια συναδέλφισσα η οποία με είχε δει και της άρεσα, αλλά εγώ τότε ήμουν μπερδεμένος και δεν έδωσα σημασία..τέλος πάντων με το πέρας του χρόνου κάποια στιγμή, ένα βράδυ μετά από καιρό "βρισκόμαστε" με την συγκεκριμένη.. μετά απο κείνο το βραδυ εκείνη σταμάτησε να ασχολείται..

προσπάθησα για λίγο στην αρχή αλλά μετά το άφησα..πάντα υπήρχαν βλέμματα μεταξύ μας όποτε την πετύχαινα! με τον καιρό προχωράω, και μόλις μαθεύτηκε στη δουλειά πως πλέον κάτι υπάρχει στη ζωή μου, μου έστειλε μήνυμα.δεν της απάντησα!

μετά από κάποιο διάστημα κάνω σχέση με μια ζυγό-τι το θελα- η οποία κράτησε κανά χρόνο. δεν ήταν καλή σχέση. κατα τη διάρκεια της σχέσης αυτής πολλές φορές έτυχε να σκέφτομαι, κυρίως να βλέπω στον ύπνο μου την ταυρίνα..κυρίως όταν δεν ήμουν καλά με τη ζυγό.

κανα δυό φορές έτυχε να ανταλλάξουμε και μηνύματα με την ταυρίνα, ενώ σε μια βραδινή μου έξοδο που την πέτυχα, με είχε φάει με τα μάτια της...

τέλος πάντων, αφού ξεμπέρδεψα με τη ζυγό. αποφάσισα πως θέλω την ταυρίνα. κόλλωσα να κάνω κίνηση γιατί είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα χάσαμε επαφή.. αλλά δεν άντεξα και της έστειλα λουλούδια με μια κάρτα..εκ τότε μιλάμε, μόνο με δική μου πρωτοβουλία, ενώ τώρα που τέλειωσαν οι άδειες, στη δουλειά κάνει σαν να μην υπάρχω,μούτε γεια!

θέλω τη γνώμη όποιου μπορεί και συγγνώμη αν κούρασα..

Υ.Γ. είμαι σκορπιός 13 Νοεμβρίου- είναι ταύρος 27 Απριλίου 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...