παρακαλώ περιμένετε...

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΡΠΑΚΙ.....ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ

  • Journey @ 14.05.2011 21:55
    Και η ξεπέτα με τον νυν επίσης
    * monika, ειλικρινά σε καταλαβαίνω αλλά μήπως - λέω μήπως αυτό το 24 πίσω από το nick σου είναι η ηλικία σου?
    Και αν αυτό το nick δεν το δημιούργησες 15 χρόναι πριν θα σου έλεγα να μην απελπίζεσαι και τόοοοοοοσ πια, ΕΛΕΟΣ
     
  • vafiadoud @ 14.05.2011 23:40
    μονικα μην απελπιζεσαι ολα θα πανε καλα ....πρεπει να φταιει η αντιθεση του αρη με τον ηλιο και τον πλουτωνα ..Ευτυχώς αυτή η επιρροή διαρκεί μόνο για μερικές ημέρες.
    Τετράγωνο Ποσειδώνας-Ωροσκόπος Τις ημέρες αυτές η προσωπική ζωή σας γίνετε πιο δύσκολη και αρκετά περίπλοκη . Αντιπαραθέσεις και κόντρες μεταξύ του ονείρου και της πραγματικότητας γίνονται πιο έντονες τώρα. Θα είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε ονειροπολήσεις και αυτό συχνά αντιτίθεται με την πραγματικότητα.. Μπορεί να ενεργείτε παράδοξα και έτσι μπορεί να υποφέρει και η ερωτική σας ζωή.
     
    απο τις 21 και μετα ολα θα αρχιζουν να κυλλανε καλα ...θα εχεις την τυχη με το μερος σου
     
    possitive approach !!!!!!!!
     
  • leonina @ 15.05.2011 01:11
    Γεια σου ! δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω κάποια αστρολογική πρόβλεψη,εμπειρικά μόνο μπορώ να σου πώ ότι η κολλητή μου είναι κι αυτή σκορπίνα,γεννημένη την πρώτη Νοέμβρη κι εξισου φρικαρισμένη με σένα αυτές τις μέρες.Με δουλειά,σχολή,γκομενικά,τα πάντα όλα.Όλα δείχνουν μαύρα κι άραχλα.Αλλά εγώ σαν αισιόδοξο λιοντάρι το μόνο που έχω να σας πώ κορίτσια είναι να μαζέψετε το κεφαλάκι σας και να πάρει μπρος το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.Άλλωστε αν κάτσεις να τρελαθείς για τα παλαβά που σου συμβαίνουν,δεν θα βρείς χρόνο κι ενέργεια να διορθώσεις όλες τις μλκς που σου συμβαίνουν.Και ειδικά αυτές που προκαλούμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας.Με ψυχρή λογική λοιπόν,τράβα μπροστά.Κι αυτό το ευλογημένο το κεντρί,αξιοποίησε το ρε κορίτσι.Δεν είναι μόνο για κακό! think positive.Φιλούρες,καλό κουράγιο...
  • Yvonne_ @ 17.05.2011 01:54
    Σε ενα σκορπιο δεν παιζει ρολο η ηλικια. Ωριμαζει πολυ πριν την ωρα του γι αυτο και δυσκολευεται ανεκαθεν να γινει κατανοητος απο το περιβαλλον.
     
    Ο σκορπιος αναγενναται απο τις σταχτες του. Η κενοτητα αυτη και η μοναχικοτητα θα σου δωσει μεγαλα μαθηματα, ηδη το ξερεις, το εχεις βιωσει. Παρατα τον καθε εναν που ερχεται με τις ωρες του απροσκλητος. Ψαξε τη ζεστασια και την ασφαλεια σε σενα και καποια στιγμη θα βρεθει κι αυτος που θα σε αγκαλιασει αληθινα. Οσο για τη θεση που δεν θα παρεις, κοιτα τριγυρω. Κατι αλλο υπαρχει  που ακομα δεν εχεις εντοπισει.
  • monika24 @ 17.05.2011 14:04
    σας ευχαριστώ πολύ όλους! μακαρι να αλλαξουν όλα ........και σύντομα.......πιανω πατο αν δεν τον έχω πιάσει ήδη!!!!! θα σηκωθώ πάλι.......αλλά πόσο πάλι θα κρατήσει??????????ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...