παρακαλώ περιμένετε...

2011? Ε και?

  • dm_7 @ 02.01.2011 19:37
    Στη δεύτερη έχω βαρεθεί ήδη. Για το δις εξαμαρτείν όλη ξέρουμε. Για το τρις.... ούτε παροιμία δεν κάθισαν να βγάλουν!!!!
  • Controller @ 02.01.2011 19:39
    Και γω θέλω να πάω διακοπές, αλλά το σκέφτομαι...και απο την άλλη όλο έρχονται και με μπριζόνουν και τους λέω...σταματήστε ρε μαλάκες!!! Δεν έχω λεφτά!!!(αλλα θα μου πεις λεφτά χρειάζεσαι για να κάνεις διακοπές) ?
  • Journey @ 02.01.2011 19:46
    Ισπανοί λατίνοι...μπλιάξ..
     
  • Controller @ 02.01.2011 19:53
    Ανάλογα. Απο ότι μου είχαν πει, έχουν καλούς kick-boxer, ενεργητικό άθλημα για να συνεχιστεί και στην κρεβατοκάμαρα με προυποθέσεις...αλλά μπορεί και να ήταν μούφα η πληροφορία.
    Εξάλου έχει και κόσμο εδώ που το πάει το άθλημα.
  • Journey @ 02.01.2011 19:55
    Άμα θέλω kick boxinn και γενικώς να αθληθώ πάω στο γυμναστήριό μο,υ δεν χρειάζεται να ξεμοναχιαστώ με κάνα μαντραχαλά
     
  • Controller @ 02.01.2011 20:01
    Ναι καλά δεν έχεις άδικο, αλλά για τις γυναίκες τουλάχιστον, ποτέ δε βλάπτει να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα, είναι και η φιλοσοφία της εποχής που κάπου το συνιστά...σωστό πάντως και οι διακοπές απο μόνες τους σε ανανεώνουν...μπορεί και να σε κάνουν να νιώσεις και παλι 15 χρονών... if you know what I mean!
    Βέβαια αυτό ισχύει για πολλά πράγματα. Πιθανώς και για το γυμναστήριο μέχρι ενός σημείου.
  • Journey @ 02.01.2011 20:03
    νο, ι ντόντ νόου γουάτ γιου μίιν
  • Journey @ 02.01.2011 20:09
    Αυτό που λες νόμιζα οτι ίσχυε για χρώμα μαλλιών , μέικ άπ, στύλ ρούχων..
    Αλλά για άντρες? Θέλω να πω..τί στα κομμάτια είναι ο έρωτας, το σέξ πια? Μήπως το πήραμε λάθος? Ξέρω και γω..
  • Controller @ 02.01.2011 20:23
    Το λάθος είναι σχετικό. Λάθος μπορεί και να είναι να πιέζεται κάποιος που είναι 29, ή 18, να παντρευτει, επειδή είναι η ώρα του, και ας μην το νιώθει. Σκέφτομαι ότι απλά κάνεις ότι νιώθεις.
    Αν αυτό που σε ικανοποιεί είναι να κάνεις συνεχώς σεξ, δεν μπορώ να σου πώ ότι είναι λάθος, εφόσον "σε γεμίζει" αυτό(με περισσότερες της κυριολεκτικής έννοιας, αν γίνεται). Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα του να είσαι νυμφομανής, βέβαια, αλλά δεν υπάρχει διαχωρισμός πια. Στο μυαλό μου είναι και η πιθανότητα, αυτές που κάποτε έλεγαν νυμφομανείς(που δεν χρησιμοποιούνταν για άντρες), σήμερα να τις λέγαμε απλώς απελευθερωμένες.
     
    Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον απο το τι έχει στο κρεββάτι του και σε ποια ποσότητα. Εξάλου και οι στερήσεις δημιουργούν αγχος, νεύρα, και παθογενέσεις, άρα καλύτερα σε αφθονία παρά σε έλλειψη. Δεν σου λέω τι θα με βόλευε, αλλά τι είναι καλό για τον κόσμο.
  • Journey @ 02.01.2011 20:26
    Η επιλεκτικότητα και η εκλεκτικότητα δεν είναι στέρηση..
    Χάσαμε τα νοήματα πλέον , ναι?
     
  • Controller @ 02.01.2011 20:33
    Στέρηση, είναι καλώς ή κακώς να έχεις μια επιθυμία και να την καταπιέζεις για μια άλλη.
    Οπως το να θες να μυρίζεις το γιασεμί, αλλά θεωρείται της κλάσσης σου να έχεις μόνο τα καλύτερα ρόδα και ορχιδέες στον κήπο σου.
     
    Αντίστοιχα, το να θες να κερατώσεις το αμόρε σου και να μην το κάνεις ενω το έχεις κάνει άπειρες φορές στο μυαλό σου με τον άλλο, ή την άλλη(καπου θα σου βγει εναντιον του και θα φάει και κέρατο στο τέλος). Δεν είναι θέμα εκλεκτικότητας και επιλεκτικότητας. Απο κει και πέρα, το τι σε ηδονίζει παίζει και μπορεί να διαφέρεις ακόμη και ανάμεσα στους παρτενέρ μιας εβδομάδας ή ένος μήνα ή μιας σεζόν για κάποιον.
  • Controller @ 02.01.2011 20:34
    Αμα μπορει κάποιος να ειναι σταθερος ενω έχει πρόσβαση και αυτό καλό είναι όμως.
  • Controller @ 02.01.2011 20:35
    Αρκει να νιώθει πλήρης με αυτο.
  • Journey @ 02.01.2011 20:38
    Ποιός μίλησε για επιθυμίες?
    Το να πας μια φορά με κάποιον είναι επιθυμία? Και άντε, να το δεχτώ, να είναι μία φορά, 2, 10.. αλλά να είναι σύστημα ζωής, είναι ενέργειες στον άξονα της επιθυμίας?
    Να με συμπαθάς αλλά το βλέπω καταναγκαστικό και μόνο.
    Κάτι σαν τα σκυλιά - γατιά σε οίστρο - χωρίς περιόδους ανάπαυλας.
    Έλα, μην μου πεις οτι θα αρχίσουμε να σκίζουμε κουρτίνες σαν τον γάτο μου άμα δεν.. έλεος πια.
    Ο έρωτας δεν είναι μια λειτουγία αεροβικής φύσεως με υψηλή αιμάτωση ορισμένων περιοχών γύρω από τα γνεετικά όργνανα.
    Είναι κάτι περισσότερο.
    Και δεν είπα πουθενά οτι το να αναχαιτίζεις τις επιθυμίες σου είναι οκ.. εσύ έκανες αναγωνγή με κέρατα και αηδίες.
    Προφανώς έχεις φάει αρκετό, έχεις ρίξει άλλο τόσο αλλά δνε θέλω να δω τα ρέστα σου
  • Journey @ 02.01.2011 20:53
    και στην τελική αν έχεις μια σχέση και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως να ξενοπηδήσεις, διαλύεις τη σχέση και ησυχάζεις κι εσύ και οι άλλοι.. ή διαφορετικά, δεν διατηρείς σχέσεις που δεν σε καλύπτουν συναισθηματική και σεξουαλικά.
    απλά πράγματα
  • Controller @ 02.01.2011 20:53
    Γιατί το λες αυτό? Θεωρείς τον ευατό σου νόρμα που με βάση αυτήν κρίνονται τα "μη-νορμαλ" ή αποδεκτά πλαίσια συμπεριφοράς? Ο καθένας λειτουργεί πια στα δικά του πλαίσια.
    Προσπαθώ να καταλάβω κάποιον που θα το έκανε και υπάρχουν, μεταξύ μας, πολλοί, όχι να του δημιουργήσω ενοχικά σύνδρομα για αυτό που είναι. Μπορεί να είναι και επιλογή και γινόταν κατα κόρον απο άντρες στο παρελθόν. Ακόμη γίνεται αλλά το κάνουν και οι γυναίκες.
     
    Ένα άτομο που συμπεριφέρεται έτσι έχει ας πούμε μια αλλεργία στο ανήκειν και δεν θέλει να ανήκει κάπου συγκεκριμμένα και να περιορίζεται. Ισως έτσι το βιώνει. Μπορεί και να νιώσει και αυτό το άτομο ότι θέλει κάπου να ανήκει, κάποια στιγμή. Μπορει και να το βιώσει και να του αρέσει, αλλά όχι με ψυχαναγκασμό και εγλεφαλικά παιχνίδια. Μπορει και αφού το βιώσει να αποφασίσει ότι δεν αξίζει.
     
    Μπορεί και να περνάει περίοδο άρνησης των σχέσεων. Πολλά μπορεί, δεν είναι εκεί το θέμα αλλά το τι θέλει κάποιος. Εαν θέλει και μπορεί να κάνει κάτι, συνήθως ο άνθρωπος το κάνει.
    Αν θες να μιλήσουμε για κατώτερα ένστικτα, ευχαρίστως να δούμε και επι τη ευκαιρία, ποιος βιάζει σκοτώνει, ληστεύει, ή απλά εκμεταλεύεται όπως μπορεί το συνάνθρωπο του, και συχνά όχι μόνο 1-2-10 αλλά και πολύ περισσότερες φορές.
  • Controller @ 02.01.2011 20:59
    Ναι εκει είναι ένα πρόβλημα...τι γίνεται εαν θέλεις και την/τις σχέσεις σου αλλά και το να ξενοπηδάς? Παλιά θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι έτσι για όλους τους ανθρώπους, και υπάρχουν και πολλά ήδη σεξ. Πολλοί κάνουν και εξευμενιστικό σέξ, αυτο το βρίσκω πολύ ψυχαναγκαστικό, αλλά δεν είναι απαραίτητα, για καποιους το σεξ είναι ακόμη μια ανάγκη και μπορεί να είναι και ένα πάθος όπως για αλλους το να πάνε ταξίδια ή να είναι συλλέκτες.
     
    Ισως και να περιμένουν να νιώσουν αλλα δεν μπορούν, ποιος ξέρει. Και συνεχίζουν να συλλέγουν εμπειρίες μέχρι να βρούν αυτό που θα τους λυτρώσει. Ισως και οι ίδιοι αισθάνονται άσχημα που είναι έτσι τα πράγματα αλλά απλώς δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό.
     
    Μπορεί και να είναι απλό βέβαια...όπως το θέλω ελέυθερη σχέση γιατι απλά δεν θεωρώ ότι έχω κατασταλάξει λωστε να δεσμευτώ...το βρίσκω ειλικρινές δεδομένου ότι θα μπορούσε να γίνει και πίσω απο την πλάτη του συντρόφου.
  • dm_7 @ 02.01.2011 20:59
    Το σεξ είναι θεωρία ζωής. Μπορεί να γίνει μια βραδιά, μπορεί να γίνεται 18ώρες τη μέρα. Δεν έχει σημασία η συχνότητα. Σίγουρα έχει όμως η ποιότητα. Και ζώο μπορεί να νιώσω, γιατί είναι κακό το ζωώδες σεξ? Αρκεί πριν το σεξ....να έχεις αισθανθεί κάθε χιλιοστό του κορμιού σου να διεγείρεται. Κι αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα πια. Σίγουρα έχουν μπερδευτεί οι έννοιες. Σίγουρα η ευκολία και η απελευθέρωση μας έχουν κάνει να χάσουμε την ουσία. 
    Πόσοι λένε, "θα βγω έξω για να γαμήσω σήμερα!"
    Και δε το λένε απλά, οι περισσότεροι το κάνουν. Γιατί? Γιατί οι γυναίκες είμαστε απελπισμένες και το δείχνουμε. Γιατί πιστεύουμε ότι όσο περισσότερες εμπειρίες τόσο το καλύτερο. Μαλακίες. Αυτό που για 'μενα είναι εμπειρία για τον άλλον είναι μια πράξη. Το κανε με την ίδια ευκολία που θα πήγαινε τουαλέτα για κατούρημα. 
    Εγώ τέτοιες εμπειρίες δε θέλω πια. Ούτε δύσκολη το παίζω. Αλλά από το να χάνω τον πραγματικά πολύτιμο χρόνο μου στον εκάστοτε  Γκουσγκούνη, τη βρίσκω και μόνη μου. Εγγύηση ηδονής. Το 'χω ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόπο και απογοήτευση.
     
  • Journey @ 02.01.2011 21:01
    Controller, επειδή είσαι εντελώς εκτός θέματος, αν θες να πεις όσα λες, πολύ
    ευχαρίστως να τα πεις αλλά δεν είναι απάντηση σε όσα είχα γράψει αρχικά,
    σε καμμία περίπτωση.
    κιιπ ον ταλικινγκ
     
  • Journey @ 02.01.2011 21:04
    dm , συνφωνώ και επαυξάνω..
    ακόμα και αν είναι μια φάσημ, κάποτε περνάει αλλίμονο αν όλες οι φάσεις κάποτε δεν περνούσαν.
    δεν είμαι επικριτική [ δεν έχω και παρθένο στον ωροσκόπίό μου, λολ] στο να περνάει κανείς φάσεις...το να τις παρατείνει όμως και μετά που θα κάνουμε τον κύκλο μας σ αυτές, είναι πρόβλημα.
    άλλοστε τον έρωτα τον έχουμε για να μας απογειώνει και την αγάπη να μας ταξιδεύει.
    * πάντως οι λατίνοι είναι κακή ιδέα. θα σου πρότεινα κάτι σε πιο βόρειο
     
  • Eleninja* @ 02.01.2011 21:16
    na me suba8ate kopelies alla....... once u go black,u never go back.....
  • Controller @ 02.01.2011 21:26
    Εαν θες να εισπράξεις μόνο απαντήσεις που σε βολεύουν, δεν έχω πρόβλημα, ήταν απάντηση και μάλιστα ουσιαστική λέξη προς λέξη - σε αυτά που ήθελα να απαντήσω απο όσα είπες.
    Απο εκεί και πέρα, εαν μου κάνεις ανάκριση και πρέπει να απαντησω όπως εσύ νομίζεις, πες το μου να το ξέρω.
     
    Παίζω ουσιαστικά τον δικηγόρο του διαβόλου. Αλλά έχω μιλήσει πολύ και με μια κυρία που προέρχεται απο τον χώρο του σοφτ-πορνό, μου έλεγε και πως σκέφτονται και αυτοί τα πράγματα και δεν μπόρεσα να μην βρω απόψεις της σωστές. Και την βρήκα και πολύ περισσότερο κυρία απο κάποιες δήθεν που έχουν κάτι κέρατα μέχρι τιν κορυφή του έβερεστ οι σύντροφοι τους και χωρίς να το ξέρουν κιόλας. Εφόσον ήταν απλά άνθρωπος και δεν κρίνεται απο το επάγγελμά της, φυσικά και θα υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που σκέφτονται έτσι στον κόσμο και εγώ προσπαθώ να τους ακούσω. Εξάλου τότε που μιλούσαμε, ήταν αλλιώς τα πράγματα για τον κόσμο, μου πήρε καμμιά δεκαετία και να συναντήσω ένα δεύτερο απελευθερωμένο άτομο για να δω πως μπορεί να εφαρμόζουν τέτοιες σκέψεις στην πράξη.
     
    Εχετε σκεφτεί ποτέ την πιθανότητα ότι κάποιος που κάνει πολύ σεξ και είναι γυναίκα, μπορεί και να θεωρεί ότι φέρνει στο κρεββάτι όλα όσα του χρειάζονται(δεν θα πω για άντρες μπορει να θεωρηθει εγωιστικο)? Δεν χρειάζεται κάτι άλλο, παρέχει και δέχεται κάποιες στιγμές ευχαρίστησης για να καλύψει κάποιο κενό ή ανάγκη του, ή κάποιες στιγμές μοναξιάς. Δεν θέλει συγκεκριμένο άνθρωπο γιατι μπορει και να θεωρεί ότι είναι λάθος να επενδύσει συναισθηματικά ή για όποιο δικό του λόγο.
     
    Ωραία βέβαια είναι να κάνεις και ψυχοσωματικό σεξ, αλλά αμα δεν το νιώθεις αλλά θες να κάνεις σεξ, τι να σου πω? Πάνε σε ψυχολόγο και πάρε ψυχοφάρμακα? Αυτό θα σου έλεγαν κάποτε άμα ήσουν ομοφυλοφυλο άτομο και τώρα είναι αποδεκτό. Ακόμη προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι αρρώστεια. Που θα σήμαινε ότι περίπου το 20%++(αμα βάλεις και τους αμφιφυλόφιλους) σε κάθε κοινωνία είναι προβληματικοί. 
     
    Η κοινωνία έτσι λειτουργεί βέβαια, αλλά επειδή δε θα το έκανα εγώ δεν μπορώ να σου πώ ότι "ξερεις είναι λάθος". Δεν έχω αντίστοιχες παραστάσεις και βιώματα απο τον εγκέφαλο τέτοιου ατόμου και οι συζητήσεις δεν αρκούν.
  • Journey @ 02.01.2011 21:30
    Controller, εφόσον γράφω σε ένα δημόσιο site γουστάρω το διάλογο - ακόμα και όταν αυτός γίνεται εκτός θέματος είναι μια χαρά..
    Αλλά εσύ παιδάκι μου, το παράκανες.
    Εκτός θέματος  μεν αλλά να επιμένεις οτι μου απαντάς δε.
    Ειλικρινα είμαι πολυ΄κουρασμένη για διαλόγους του στυλ τι κάνεις γιάννη,
    κουκιά σπέρνω.Θες να πεις κάτι? πες το..αλλά μην επικαλείσαι το ότι
    μου απαντάς.
    ώχουυυ
  • Controller @ 02.01.2011 21:30
    Eleninja, λάθος και το δικό σου. Όλα είναι στο μυαλό. Γκόμενα που έβγαινε με μαύρο 5 χρόνια, είναι παντρεμένη εδω και 4 με λευκό και τρισευτιχισμένη μάλιστα(η οποία σημειωτέον είχε αποκηρύξει το γάμο μετά τον πρώτο της).
  • Eleninja* @ 02.01.2011 21:39
    controller 8es na eisai onoma k pragma mou fainetai... k prospa8eis na to paixeis k gia to anti8eto.... gelaw mazi sou pou nomizeis pws boreis na diakrineis ti einai swsto k ti la8os... edw de boreis na diakrineis tin prosxari dia8esi tou allou.... ante geia....!!!!
  • Controller @ 02.01.2011 21:48
    Eleninja* δεν είπα τι είναι σωστό και λάθος. Χρησιμοποίησα μεν τη λέξη, αλλά και αυτό συμβαίνει σε μια συζήτηση, δεν θα κάνω πόστ για να το διορθώσω, θα ήταν υπερβολικό.
    Απλά έχω συγκεκριμμένο παράδειγμα που αποδεικνύει το αντίθετο.
    Δεν παίζω απολύτως τίποτα ούτε μπορώ να ξέρω την πρόσχαρη διάθεση σου, σωστό.
    Ακριβώς αυτό λέω αν μποεις στον κόσπο να διαβάσεις, ότι τι είναι σωστό και τι λάθος, δεν μπορείς να το πεις έτσι απλά, καταδικάζοντας.
     
    Σαν έκφραση και αυτή που έβγαινε με τον μαύρο το έλεγε εξάλου, όσο έβγαιναν. Αν εγω φάνηκε ότι το παίζω ξερόλας, εσύ που με κρινεις και πιάστηκες απο μια λέξη που έκανα λάθος, πώς θα πρέπει να κριθείς? Γιαυτό αποφεύγεις να μιλήσεις?
     
    ...αλλά άμα φεύγεις να μην σε κρατάω.
  • VangelisS @ 02.01.2011 22:58
    Eγω πιστευω να κάνεις ότι επιθυμείς, βλάπτοντας όσο το δυνατόν λιγότερο τους άλλους, αλλά και φροντίζοντας για τον ευατό σου, παίρνοντας ας πούμε τις απαραίτητες προφυλάξεις και δεν εννοω για το σεξ, αλλα για το τι ανθρώπους επιλέγεις. Εαν παραταθεί όλο αυτό για πάρα πολύ καιρό, αυξάνονται οι πιθανότητες να τα μπλέξεις με κάποια μεγάλη μαφία άνθρωπο που μπορεί είτε να θελήσει να σε εκμεταλευτεί, ή να σου κάνει κακό σε φυσικό επίπεδο, αν δεν συμπεριφέρεσαι όπως θέλει, και κάποιοι φτάνουν μέχρι τα άκρα.
     
    Αυτό με απασχολεί πολύ περισσότερο απο το ποσες φορές έκανε κάποιος κάτι και με ποιον το έκανε. Μιλάμε για ενήλικα άτομα υποθέτω βέβαια.
  • dm_7 @ 03.01.2011 01:32
    Ειρήνη υμίν αδέρφια. 
     
    Controller, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω αλλά μ'αρέσει το πάθος με το οποίο υποστηρίζεις την άποψη σου. Κι ας μη την έχω καταλάβει.
     
     
    Journey, μόνο με Σέρβο έχω πάει πέρα απο "Greek Lover" και μπορώ να πω ότι έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων. Κατά τ' αλλά μην ακους τι λέω, τι Ισπανός, τι Ιταλός, τι Γερμανός, τι Σέρβος.....δουλίτσα να υπάρχει!! (ΧΙΟΥΜΟΡ, για όποιον δεν κατάλαβε!)
     
     
    Εleninja, ανοιχτά σου μιλάω με ενδιαφέρει η άποψη σου. Είναι κάτι που πάντοτε έχω στο νου μου!!!
     
     
    VangelisS, συμφωνώ μαζι σου.
  • VangelisS @ 03.01.2011 02:14
    Αν καλοπερνάνε οι άνθρωποι δεν έχω πρόβλημα.
    Με ενοχλεί το δικό μου άτομο να μην είναι καλά και να μην το ξέρω όπως και κάποια φιλαράκια του που συμπαθώ και κάτι μου μυρίζει άσχημα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι αφού δεν με εμπιστεύονται(το κακό είναι ότι την τελευταία φορά που συνέβαινε αυτό, ανακατεύτηκε άσχημα η αστυνομία σε ξένη χώρα γιατι εκεί έμενε άτομο για το οποίο το ένιωθα και άρα υπήρχε και φωτιά).
     
    Θα με ενοχλήσει αφάνταστα βέβαια να μάθω ότι ξέρει ο περίγυρος αλλά δεν δρα.(όπως ήξερε και σε εκείνη την περίπτωση, ενω εγώ είχα μόνο υποψίες). Χάνεις κάπου την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. αλλά ως Ιχθύς δεν παύω να είμαι και υπερβολικός και να φαντάζομαι πράγματα. Είναι άσχημο να το ελέγχεις αυτό σε όλη τη ζωή σου.
  • VangelisS @ 03.01.2011 02:15
    Γιαυτο ακριβώς ΔΕΝ κρίνω τους ανθρώπους όπως συνεχως με κατηγορούν και αντιπαθώ τους κριτές και τους επιβολείς. Απλά δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει περάσει ο άλλος και κάνει όσα κάνει., ή τι τραβάει τώρα.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...