παρακαλώ περιμένετε...

stepping stone (?)

  • kostasg89 @ 08.12.2010 04:30
    Οπως και να χει, το ιδανικο ειναι ιδανικο. Δεν υπαρχει σε πολλους και για πολλους. Ειναι ιδανικο ακριβως επειδη ειναι μεσα στο μυαλο σου φτιαγμενο. Ωστοσο, τι ουσια εχει η φαντασιωση και η απατη αν δεν τη ζησουμε?! ΕΙναι που ειναι ο Ποσειδωνας, για το καλυτερο ζουμε! Ακομα κι αν διαλυθει, θα το εχεις ζησει και θα εχεισ ζησει! Ωστοσο, ακου συμβουλες και αλλων πιο ασφαλεις. Γιατι ετσι διακινδυνευεις οπως ειπες να χασεις το ιδανικο, αλλα ισως και αν το βρεις!
  • anwen @ 08.12.2010 07:30
    Η ζωή έχει πολύ μεγαλύτερη φαντασία από τη δική μας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φέρει. Μην αφήνεις φόβους να μπουν εμπόδιο στο να ζήσεις, άλλωστε ακούγεται πολύ το "δε μετανιώνω για αυτά που έκανα, αλλά για αυτά που ήθελα να κάνω και δεν τόλμησα". Αν δείχνει ότι θέλει δοκίμασε το, μόνο τότε θα ξέρεις. Μπορεί να φας τα μούτρα σου, μπορεί να είναι ότι ομορφότερο έχεις ζήσει, μπορεί ακόμα και να ξενερώσεις (ναι, ναι μπορεί και να συμβεί όσο κι αν σου ακούγεται παράλογο)
  • astropeleki @ 08.12.2010 13:34
    κανε αυτο που θες γιατι τα απωθημενα ειναι ασχημο πραγμα!Θες και συμβολαιο και εγγυητικες για κατι τετοιο??
    και αυτο το "δε θελω να χαλασει η εικονα που εχω για αυτον!!"¨ή το "δε θελω να χασουμε τη σχεση που εχουμε!!"...με το μπαρδον αλλα δε το καταλαβα ποτε!Θες και αισθανεσαι κατι πολυ συγκεκριμενο για πααααρα πολυ καιρο...ακομα κι αν δεν εχεις ιδεα για την αλλη πλευρα,οφειλεις στον εαυτο σου να το εκφρασεις,εφοσον υπαρχει ελευθερο πεδιο δρασης!Εξαλλου η εικονα που εχεις για αυτον μπορει καλλιστα να αναθεωρηθει για καλυτερα ή χειροτερα...ποτε δε ξερεις!Κατι τετοιο μπορει να σε απελευθερωσει ακομα κι αν απλως σε κοιταξει αλλιως ή σου πει μια κουβεντα...και τοτε να πεις:"ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΖΟΡΙ τελικα για το τιποτα ρε παιδι μου???"...Απομυθοποιηση αμεσα!...Αν χρειαστει,μυθοποιησε καποιον αλλον!
  • lucil @ 08.12.2010 14:39
    τα  περισσότερα που γίνονται  στην ζωή  μας και στην καθημερινότητα  μας, καθοδηγούνται  κατά  πολύ  από το  "πρέπει  να  γίνει  έτσι".
    υπάρχει και το " θέλω ", πολύ  πιο  ισχυρό . θα κάνεις  αυτό  που "θέλεις  και νοιώθεις".
    ούτως  η  άλλως  είναι μέσα  στο  μυαλό  σου . μην  αφήνεις  να περνάνε  οι στιγμές  χωρίς τις  ζείς. όλα  έρχονται  και  γίνονται  για κάποιον λόγο .
  • magia54 @ 08.12.2010 15:21
    ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!!! απ' οτι βλεπω ειστε ολοι υπερ του να το τολμησω... οποτε με κανετε να το δω πιο ρομαντικα και λιγοτερο ρεαλιστικα το θεμα... και μαλλον αυτο μου χρειαζοταν γιατι η λογικη μου με ειχε τρελανει με σκεψεις... θα παω λοιπον....κι ας μου βγει και σε κακο....!
  • lucil @ 08.12.2010 15:43
    είσαι  και σκορπιός  magia !!!!!  τι  φοβάσαι??  απλά  ζήσε !!!!
  • magia54 @ 08.12.2010 16:06
    χαχαχαχαχα lucil!! οταν εχεις καει απο το χυλο...φυσας και το γιαουρτι!!! αλλα ειπαμε...δυναμη κ ο,τι γινει!!!
  • airbus @ 08.12.2010 16:11
    nαι αλλά αυτός δεν παύει να είναι ταύρος κ θα σου σπάσει τ α νεύρα γιατί είναι χειριστικός
    εγω διαφωνώ ! δεν είναι απαραίτητο να προχωρήσεις με τέτοιες ταχύτητες καθώς επίσης να του δίνεις τόσα όσα παίρνεις . το θέμα με την ... πρώην είναι για να σε έχει στην τσίτα εφόσον έχει καταλάβει για σένα . είναι πολυ εξυπνος κ δεν στο δείχνει ! προχώρα αργά κ όταν είναι ... αλλού, αλλού να είσαι κ εσύ , το θέμα είναι να κρατάς ισορροπία αλλά εσύ έχεις αρχίσει να ξεφεύγεις
     
    κάνει λίγο την αποστασιοποιημένη κ τότε θα δεις τον ταυρούλη να ενδιαφέρεται
  • lucil @ 08.12.2010 16:17
    σε  τέτοια  θέματα airbus, εγώ  προσωπικά  αφήνομαι  σ αυτό  που νοιώθω!!
  • magia54 @ 08.12.2010 19:17
    airbus αυτο που λες για την πρωην, δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα μου εχει περασει κ εμενα απ τ μυαλο... λες???? οτι ειναι χειριστικος το εχω καταλαβει αλλα το αποδιδω στο οτι ετσι νιωθει ασφαλεια, γιατι δεν μπορει με ξεγελασει, τον καταφερνω με τον τροπο μου... μου εδωσες κ αλλη τροφη για σκεψη παντως..!!
  • monika24 @ 16.12.2010 01:04
    tauros me skorpio ??????karmiki sxesi......vour ston patsa......zise to mexri telous.......akoma kai na xalasei i fouska pou exeis dimiourgisei tha tin exeis zisei.....opws itheles......DEN MPOREI NA PERASEIS MONO ASXHMES STIGMES!!!!meta apo xronia exw kataferei to eksis- isws ftaei kai wroskopos mou, toksotis-meta apo ena telos-aporripsi  peftw sta patwmata ginomai xalia alla ksanasikwnomai......kai otan pia exw sikwthei......exw pisw mou kratisei kai tis kales sigmes ....alla kai tiskakies giati me kanoun kalutero anthrwpo! idanikos den uparxei!!!!ton plathoume apla me ti fantasia mas.....zise to oneiro sou.....isws antiliftheis oti auto to opoio eplathes den einai toso teleio.......-makari na eimai lathos- pantws kane kati to opoio tha oloklirwsei kai esena!!tosa xronia perimeneis.....Kai an deis oti to xaneis...bale to peisma tou skorpiou...den einai wra gia upoxwriseis......allwste i dunami tou peismatos spania mas kanei na min petuxainoume auto pou theloume! kai epeidi to thes polu.....mporei kai na to kratiseis!kali epituxia kai kalo brady!
  • magikgarden @ 17.12.2010 19:20
    αστο γλυκια μου προχωρα παρακατω..........
  • magikgarden @ 17.12.2010 19:24
    αλλα μαλλον δοκιμασε και αμα φας τα μουτρα σου,θα σε παει απο μονο του παρακατω,χρειαζεται μια δοκιμη για να καταλαβεις ποιο ειναι το πραγματικο απο το ψευτικο,τυφλα να εχει ο ποσειδωνας...
  • Journey @ 17.12.2010 19:32
    Δηλ για να κρατήσεις "ψηλά" νοερά εντελώς κάποιον γίνεται αυτό?
    χμμμ..κάτι δεν μου κολλάει..κάτι..τι?

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...