παρακαλώ περιμένετε...

Σκορπίστικη λογική

  • ELENI3 @ 18.06.2010 23:41
    άντε να δούμε άν μία άλλη σκορπίνα θελήσει να πάρει αυτό που έχεις εσύ ... με τον ίδιο τρόπο ! να δούμε πώς ακριβώς θα αισθανθείς !
    Ελπίζω να είσαι έτοιμη ... γιατί άν το πάρεις .... να είσαι έτοιμη και να το .... χάσεις κάποια στιγμή !
    και βρές ένα καλό πάρκινγκ να παρκάρεις το καλάμι σου ..... - Το θέμα είναι να δει από μόνος του ότι δεν έχει άλλη επιλογή και να
    παραδωθεί σε μένα... Συμφωνείς?-
    εφόσον δεν έβαλες ένα χαμόγελο έστω δίπλα μάλλον σημαίνει ότι αυτό που λές το εννοείς ! οπότε .... πάρκινγκ για το καλάμι .... και σβέλτα ! σοβαρολογώ (αν εσύ ΔΕΝ χαριτολογείς) !
  • Journey @ 20.06.2010 19:22
    Μιας κι επικαλείσαι ολόκληρο σύμπαν θα σου υπενθυμίσω οτι κάνει σαρδόνια σχέδια για μας και οτι συνήθως όταν απλώνουμε το χεράκι μας να πάρουμε αυτό που θέλουμε χαλάει μια μυστήρια ισορροπία, αλλάζει ένα μυστήριο δυναμικό και παρακάτω είναι οι λαχτάρες.
    Με έναν παράξενο τρόπο το σύμπαν είναι ακόμα πιο περίπλοκο από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε και δεν ξέρεις ποτέ τί πύργος θα γκρεμιστεί τραβώντας ένα τόσο δα τουβλάκι.
    Επομένως αν νομίζεις οτι αυτή η περίπτωση έχει να κάνει με σένα και το σύμπαν, μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς πιο εναλλακτικά.
  • Argie1791 @ 21.06.2010 01:20
    Αν και δεν είναι σωστό να κλέβεις το ψωμί του φτωχού - αναλογίσου το κάρμα, γιατί ότι κάνουμε θα το πληρώσουμε κάποτε - σκέψου τη σωστή ρήση "Συν Αθηνά και χείρα κίνει"...
  • ELENI3 @ 21.06.2010 10:55
    @lady hawke
    έτσι για να σου φύγει η περιέργεια μόνο Ελενίτσα δεν είμαι ! μήν σου πώ ότι κάλλιστα θα μπορούσες να είσαι κόρη μου .... αλλά σ' αφήνω στο συννεφάκι σου !
    Όταν κάνεις δηλώσεις τύπου: 
    "
    Έχω μπει στο πειρασμό να απλώσω το χέρι για να το πάρω, αλλά έτσι δεν
    έχει νόημα... Το θέμα είναι να δει από μόνος του ότι δεν έχει άλλη
    επιλογή και να παραδωθεί σε μένα... Συμφωνείς?
    "
    μόνο καλαμοκαβαλημένες ψωνάρες .... τις κάνουν αυτές τις δηλώσεις καλή μου !!!
    Πρός το παρόν μετά το παρκάρισμα του καλαμιού ... πήγαινε να ΞΑΝΑμάθεις γραφή και ανάγνωση (γιατί προφανώς δεν είδες αυτό που αναφέρω):
    "σοβαρολογώ (αν εσύ ΔΕΝ χαριτολογείς) ! "....
    ......και έλα την άλλη βδομάδα με τον κηδεμόνα σου .... για να δούμε τι έχεις μάθει!
    Σαν εργασία αυτήν την εβδομάδα θα σου συνιστούσα να ξεκινήσεις απο μερικές απλές λεξούλες και μία ρήση!
    1. Λεξούλες όπως σεβασμός, αλληλοσεβασμός, ηθική (όχι με την στενή στρεβλή της έννοια αλλά αυτό θα σου το εξηγήσω σε άλλο μάθημα... μή σου πέσουν και βαρειά)
     
    2. Ρήση: ό σύ μισείς .... ετέρω μή ποιήσεις .....
     
    και έχε πάντα μα πάντα υπόψιν σου την κατάρα των σκορπιών .... την ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥΣ πλευρά , που για κάποιο λόγο λειτουργεί ως ΝΕΜΕΣΙΣ ....
     
  • ELENI3 @ 21.06.2010 10:58
    κι ευχαριστώ για το καλάμι .... γιατί έχω φυτέψει κάτι φασολιές και τοματιές και μου χρειαζόταν για στήριγμα ! προτιμώ αυτά τα φυτά .... απο .... τα βούρλα .... και τα ... βλήτα ....
  • ELENI3 @ 21.06.2010 14:46
    @fireworks ....
    πές το σ' όσους νομίζουν ότι πιστεύουν ότι δεν έχει άλλη επιλογή απο το να παραδοθεί .... στα νυχάκια τους ...
  • toxovolos @ 22.06.2010 20:00
    χαχαχα.. γουσταρω σκορπιους με ανοιχτες δαγκανες!!! ριχτααα φιλεναδα! χαχαχα...
  • ELENI3 @ 22.06.2010 20:25
    Χμμμμ ! πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που αναφέρεις ... άν τα έγραφες και με την αντίστοιχη ορθογραφία  (αντιπαρέρχομαι τα λάθη δακτυλογράφησης που συμβαίνουν σε όλους).
    Οι σκορπιοί χρυσή μου είναι διάσημοι και για το φαρμάκι τους και για τις αυτοκαταστροφικές τους τάσεις ! Εγώ απλά είμαι τόσο αέρας ... τόσο που δεν μπορείς να φαντασθείς !
    Να με παρατήσει κάποιος άνδρας? δεν νομίζω ... προφανώς εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια !
    Κριτής? σαφώς ! όπως όλοι όσοι συμμετέχουν σε ένα φόρουμ ! Εξάλλου εσύ έθεσες τον εαυτό σου στην βάσανο της κριτικής ! δεν σου το ζητήσαμε με το ζόρι !
    Είδαμε καλάμι με φώς (με καρούμπαλο περιπολικού για την ακρίβεια)  ... και είπαμε να ασχοληθούμε μαζί του! ... εγώ τουλάχιστον !
    Όσο για το νοικοκυρούλα .... αυτό το απαντάς ήδη μόνη σου -"Ειδικά χωρίς να έχεις γνώση και πλήρη εικόνα μιας κατάστασης!  "- σε μία άλλη στρεβλή αντεπίθεση, νομίζοντας ότι υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου .... επιτιθέμενη !
    Να υποθέσω ότι παρακολούθησες εντατικά μαθήματα μαντείας ..... στο σχολείο και μπορείς να αντιλαμβάνεσαι με ποιόν μιλάς!
    Μόνο απο το υστερόγραφο που παραθέτεις καταδεικνύεις πέραν πάσης αμφισβήτησης σε "τι τρικυμία εν κρανίω" βρίσκεσαι !
    Απο την μία : "αλλά αυτό που θέλω ανήκει αλλού... Έχω μπει στο πειρασμό να απλώσω το
    χέρι για να το πάρω, αλλά έτσι δεν έχει νόημα... Το θέμα είναι να δει
    από μόνος του ότι δεν έχει άλλη επιλογή και να παραδωθεί σε μένα...
    Συμφωνείς?"
     
    κι απο την άλλη :
    " ΥΓ: Ο περι ου ο λόγος νεαρός, δεν είναι παντρεμένος ή αρραβωνιασμένος
    και δεν βρίσκεται σε "σοβαρή" σχέση... Έτσι, απλώς, για το
    ξεκαθάρισμα..."
     
    Μάλλον θα πρέπει η επιστήμη να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με αυτήν την τρικυμία !
    Όσο για τις όποιες πικρές εμπειρίες .... όχι λυπάμαι ... αλλά δεν μου έτυχε να μου φάει κάποια ούτε άνδρα ούτε γκόμενο ούτε σύντροφο .... αλλά απ'όσο καταλαβαίνω, απο την εκφορά του λόγου σου και κυρίως της γραφής σου, εσύ το έχεις ως απωθημένο προκειμένου να αισθανθείς επιθυμητή ή .... έστω .... ότι αξίζεις κάτι περισσότερο απο μία άλλη ! (την οποία εσύ κατατάσσεις σε "μη σοβαρή" σχέση !.... γιατί έτσι ....σε βολεύει).
    Απλά σου την έχει δώσει , επειδή δεν σου δίνει μάλλον την πρέπουσα σημασία, θεωρείς τον εαυτό σου -πάντα με τα δικά σου μέτρα και σταθμά καλύτερη απο την ήδη υπάρχουσα - αγνοώντας παντελώς ότι στο πρόσωπο κάποιου καταγράφεται όλη η πικρία, η κακεντρέχεια και η ζήλεια ... ακόμη και άν έχει κάνει 10 λευκάνσεις δοντιών και έχει βάλει 1 κιλό make up !
    Χαίρομαι που ασχολήθηκες με τις απαντήσεις μου τόσο εκτεταμένα !
    Διόρθωσε λοιπόν την ορθογραφία σου και την συμπεριφορά σου. Αυτό πάρτο ως συμβουλή και όχι ως κακοπροαίρετη κριτική! Δεν έχω να χωρίσω απολύτως τίποτε μαζί σου και ούτε με αφοράς ! Ένα νίκ είσαι ... ένα νίκ είμαι !
    Φρόντισε τις διαφορετικές απαντήσεις που έχεις πάρει απο εδώ μέσα, απο τους ανθρώπους που σου χάρισαν ένα 10λεπτο απο τον χρόνο τους (πολύτιμο δώρο σε σένα , μιά και κανείς δεν μπορεί ούτε να αγοράσει χρόνο ούτε να τον επιστρέψει) να τις αξιοποιήσεις, προκειμένου να κατανοήσεις τι περνά στον απέναντι όταν σε συναντά και τι συνειρμούς προκαλείς με την συμπεριφορά και τα λεγόμενά σου !
    Ενδεχομένως να ήθελες να αποδώσεις μία χαριτωμένη .... αμαζόνα .... αλλά δεν έβγαλες αυτό!
    Άλλος λιγότερο .... άλλος περισσότερο ... αντιλήφθηκε το ίδιο που αντιλήφθηκα εγώ ! Επομένως ... αυτό που εκφράζεις είναι εντελώς διαφορετικό απο αυτό που θέλεις να πείς ! Άρα ο τρόπος που εκφράζεις αυτό που σκέπτεσαι δεν περνά στον απέναντι ή ακόμη χειρότερα δίνει λάθος σήματα και νοήματα. Μήν μπείς στην διαδικασία να μου πείς πώς σου συμπεριφέρονται οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που σε γνωρίζουν ! Για να φθάσει κανείς σ'αυτό το σημείο πρέπει και να πεισθεί ότι αξίζεις να ασχοληθεί μαζί σου !
    Ούτε είναι απαραίτητο να είναι κανείς αρεστός σε όλους ! Αυτό κάνει χαμαιλέοντες ! και εμένα προσωπικά με απωθούν ..... αλλά και τους απωθώ !
    Α! και να μήν το ξεχάσω!
    Όταν θέτεις τον εαυτό σου στην βάσανο της κριτικής .... να είσαι έτοιμη να δεχθείς και το καλύτερο και το χειρότερο!
    Ο συγχωρεμένος ο παππούς μου έλεγε πώς όταν είσαι έτοιμος να τραβήξεις τσαμπουκά , να είσαι έτοιμος να φθάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο .... ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ κόκκαλο! και μετά του αντιπάλου !
    Αν νομίζεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι διαβάζοντας και συνθέτοντας τις διαφορετικές απαντήσεις που έχεις λάβει .... τότε ίσως αυτό να είναι και το πραγματικό σου κέρδος !
    Αν δεν μπορείς να διαβάσεις και να αποκωδικοποιήσεις τις λέξεις και τα νοήματα .... άστο ... κάποια στιγμή θα αναγκασθείς.... εκούσα ......άκουσα ... να το μάθεις ... με λίγο δυσκολότερο τρόπο είναι η αλήθεια και ίσως ακριβότερο τίμημα, απο μερικές αράδες σε ένα αστρολογικό φόρουμ !
    Καλή συνέχεια και καλό ξεμπέρδεμα με τις σκέψεις σου .....

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...