παρακαλώ περιμένετε...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

  • Journey @ 17.06.2010 21:54
    Περίμενε λιγάκι μη βιάσεσαι.
    Δείξε μεν καθαρά τις προθέσεις σου αλλα μην πιέζεις.
    Ευτυχώς είσαι σκορπιός και μπορείς να το κάνεις αυτό
  • lucil @ 18.06.2010 10:42
    katerinaki 1211, αφού ζήτησες  συγνώμη και και είχες το μεγαλύτερο μερίδιο  ευθύνης , ήδη  έχεις  κάνει ένα καλό  βήμα.
    ο καρκίνος   αυτός  τώρα, έχει " θυμώσει", με  την έννοια ότι " σου κάνει μούτρα"
    ειδικά  όταν ο καρκίνος  θίγεται ( το οποιο  γίνεται  εύκολα), αποτραβιέται, τώρα  πρέπει  να περάσει  το δικό του.
    η γνώμη  μου  είναι , απλα  περιμενεις  και δείχνεις  αδιαφορία . ότι είχες  να πείς το είπες.
    με την αδιαφορία  τρελλαίνεται  ο καρκίνος, θέλει την προσοχή.
  • lucil @ 18.06.2010 14:39
    το σημαντικότερο που θα ήθελα να σου πω katerinaki , η επικοινωνία  σας  να γίνεται μεταξύ  σας , όχι μέσω  τρίτων. πολλές  φορές τα λόγια μεταφέρονται  πλαγίως.(  πχ.τον έιδες? όχι δεν τον είδα. ενώ τον είχε  δει) .ο  ίδιος σου είπε  ότι δεν θέλει  να πας να τον δεις ??
    επειτα το ανέφερες  και μόνη σου , ¨: εκείνος αναρωτήθηκε  αν έχει   φταίξει  καπου ?? σε μία σχέση υπάρχουν 2 ρόλοι , άρα  ευθύνονται  και 2. θα πρέπει και  εκείνος  να αναλάβει  τις ευθύνες του και να τα ζυγίσει. εκείνος  περνάει καλά , και εσυ μένεις  σκασμένη, γιατί?
    κάνε λοιπόν ότι νοιώθεις , ότι θέλει  η καρδιά σου .θέλεις  να του τηλ? κανε το .μην αναραωτιέσαι πρέπει δεν πρέπει, κάνε  αυτό που θέλεις.
    με την αδιαφορία , δεν σημαίνει ότι πρέπει  να εξαφανιστείς  κι εσύ. μπορείς όταν μιλάτε τώρα στο τηλέφωνο, να είσαι άνετη και αδιάφορη.ότι δεν ανυπομονείς  να   απαντήσεις.
    κι όπως εκείνος περνά  καλά , να κάνεις  κι εσύ  το ίδιο.
    κι  επιμένω  πάλι , " ότι λέει  η καρδιά  σου "!!!
     
     
     
     
     
     
     
     
  • ELENI3 @ 18.06.2010 23:27
    Συγγνώμη βρε κορίτσια !
    Αλλά γιά να καταλάβω κι εγώ που στην ευχή κολάει η καρδιά σε ένα θέμα που πρέπει κανείς να το διαχειρισθεί με σύνεση και λογική !
    ΕΙΠΕΣ το ... τέλος ! σε στιγμή έκρηξης ! Έμαθες να χαλιναγωγείς τις εκρήξεις σου?
    Τώρα μετά την έκρηξη ... αντί να καεί άλλος απο τις φλόγες της ... καίγεσαι εσύ και σε τσούζει που δεν καίγεται εκείνος ! Τι κουλό είναι αυτό?
    Την προκάλεσες, δεν την έλεγξες ! και απορείς γιατί ... δεν πήραν τα σκάγια τον άλλον !
    Ξέρεις ότι τον πλήγωσες , ότι τον κούρασες, αλλά αναρωτιέσαι γιατί δεν ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ αυτός το μερίδιο ευθύνης που ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ  ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ !
    Μισό λεπτό για να καταλάβω και εγώ τι στην ευχή γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις!
    Είμαι με κάποιον που με κουράζει, που με ταλαιπωρεί ... και επιτέλους γίνεται μία έκρηξη και εξαφανίζεται απο την ζωή μου ... και εγώ πρέπει να καθήσω να μυξοκλαίω και να αναπολώ ΤΙ? την κούραση? και την ταλαιπωρία?  και σαν να μήν έφθανε αυτό ... σε ενοχλεί που περνά καλά χωρίς εσένα ! και επίσης αναρωτιέσαι γιατί δεν μπήκε αυτός στην διαδικασία να κάνει τον απολογισμό του ! και απορείς γιατί αφήνει έναν άνθρωπο να βασανίζεται !(και αυτός ο άνθρωπος είσαι εσύ!)
    Αυτά καλή μου τα κάνουν όταν είναι ακόμη μέσα στην σχέση ... άν τους ενδιαφέρει η όποια σχέση !
    Συζητούν τα προβλήματα που ανακύπτουν ΟΤΑΝ ανακύπτουν! όχι όταν πλέον έχει πάρει η σχέση άλλη πορεία ..... μετρούν την γνώμη του συντρόφου τους , και προσπαθούν μέσα στο πλαίσιο του εφικτού να δώσουν λύσεις και να δούν τα πράγματα ΚΑΙ απο την πλευρά του άλλου (στο μέτρο του δυνατού και του εφικτού) και παντα με αμοιβαίες υποχωρήσεις αλλά χωρίς να αλλοτριώνουμε ούτε τον εαυτό μας ούτε τον άλλον. Τον βελτιώνουμε ! Δεν γινόμαστε κάποιοι άλλοι !
    Συνειδητοποιίησες λές τα λάθη σου! Για τα οποία όμως δεν κάνεις καμμία απολύτως νύξη ! ωστόσο σε ενδιαφέρει να μάθεις άν εκείνος έχει κάνει την αυτοκριτική του ! Τι έμαθες απο τα λάθη σου? πώς να τα διαχειρίζεσαι? αυτά τα συγκεκριμένα λάθη? ή το όποιο λάθος θα κάνεις στην πορεία?
    τι σκοπεύεις να κάνεις? να τον κάνεις πλέον προκρούστη της ζωής σου? και ότι δεν του αρέσει επάνω σου... εσύ θα τρέχεις να το διορθώνεις?
    Θα κροταλίζει τα δάχτυλα και εσύ θα του παίρνεις τηλέφωνο να τον ρωτήσεις πόσο ψηλά θέλει να πηδήξεις ... γιατί δεν άκουσες καλά την πρώτη φορά?
    Μήπως μέσα απο την αίσθηση της απόρριψης (ειδικά με αυτόν τον τρόπο) είσαι διατεθειμένη να κάνεις υποχωρήσεις τις οποίες θα μετανοιώσεις αργότερα ? ... λέω εγώ τώρα .....
    Πηγαίνεις κάπου όπου δεν σε περιμενουν και αναρωτιέσαι ουσιαστικά γιατί ο άλλος με το που εμφανίσθηκες δεν άλλαξε άρδην το πρόγραμμά του ... για να ασχοληθεί μαζί σου ! Η περίπτωση να μήν αποτελούσες τμήμα της μέρας του και να μήν ήθελε να αποτελέσεις σού πέρασε απο το μυαλό ?
    Το γεγονός ότι ξαναοργανώνει την ζωή του χωρίς εσένα ... σου έχει περάσει απο το μυαλό ?
    σηκώθηκες και πήγες απο άλλη πόλη στην πόλη του και περίμενες ότι επειδή ... εσένα σου ήλθε να το κάνεις .... πρέπει και κείνος να παρατήσει τα πάντα για να ασχοληθεί μαζί σου !
    Δώσε του τουλάχιστον την ευκαιρία να αρνηθεί ευγενικά χωρίς να κόψεις τελείως τις γέφυρες και ταυτόχρονα να μην είσαι πιεστική ! Πές του ότι ήλθα εδώ για δουλειά ή με παρέα .... θα είμαι έως τις 6-7 (μιά ώρα τέλος πάντων) ΑΝ ευκαιρείς και άν δεν έχεις κανονίσει κάτι ... να βρεθούμε ! Εσύ σηκώθηκες και φυτεύθηκες εκεί και περίμενες να σου στρώσει και τα χαλιά !Μήπως ένα απο τα λάθη σου στην σχέση σου ήταν και ότι περίμενες απο τον άλλον να σε έχει σαν κέντρο της ζωής του? και εξακολουθείς να το κάνεις? προσπαθώντας να πάρεις την θέση του θύματος ενώ εξακολουθείς να είσαι θύτης !
    Προσωπικά άν ήμουν στην θέση του... θα σε έτρεχα ίσαμε εκεί που δεν παίρνει ! θα σε άφηνα να νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις και αυτό ... και ... εκείνο ... και ... το .... άλλο ! χωρίς να σου ζητήσω απολύτως τίποτε .... και μετά ... θα σού έλεγα ... ωραία ! τώρα βρές και ένα καλό παιδί να κάνεις την σχέση που θέλεις !
  • ELENI3 @ 19.06.2010 17:50
    και γιατί βρε Katerinaki δεν έκανες όλα αυτά που λές όσο είσαστε μαζί ?
    Ασφαλώς και διέπομαι απο λογική και χαίρομαι για αυτό ! Το συναίσθημα απο μόνο του ποτέ δεν έδωσε σε κανέναν απολύτως τίποτε (αν ξέρεις κάποιον που να έχει κερδίσει απο αυτό ... πές μου τον και μένα) εκτός απο κάτι ποιητές ... που αναγνωρίσθηκαν μετά θάνατον.....και το σχόλιο του εκάστοτε αναγνώστη..."τι πλούτος συναισθημάτων" .... αλλά απο λογική τζίφος ! Ωραία πήραμε την δόση συναισθήματος που λείπει μέσα απο το ποίημα .... ας επιστρέψουμε στην λογική. (που και η λογική είναι συναίσθημα ίσως πλουσιότερο απο όσο νομίζεις ή φαντάζεσαι). Ο Παρθενώνας που όλοι ριγούν θαυμάζοντάς τον... με λογική κτίσθηκε ....λογική που αποτέλεσε τον διάδρομο αλλά ταυτόχρονα και τα τείχη μέσα στο οποίο κινήθηκαν το ταλέντο, το όραμα, το συναίσθημα, το μεγαλείο ψυχής..... καθώς και τα θεμέλια στα οποία στηρίζεται τόσα χρόνια.
    Όσο για την μία πλευρά του νομίσματος .... αυτή είναι που σου λείπει ! Την άλλη απο όσο βλέπω απο τις απαντήσεις σου .... την έχει ήδη σε υπέρμετρο βαθμό ! οπότε τι νόημα έχει η υπερδοσολογία της απο όποιον καθήσει να διαβάσει την ανάρτησή σου?
    Οπότε δές πώς θα ισορροπήσει το νόμισμα ΟΡΘΙΟ για να έχεις την σωστή αναλογία συναισθήματος και λογικής !
    Σαφώς το συναίσθημα δεν διέπεται απο λογική ! αλλά καμμία σχέση δεν στηρίζεται ΜΟΝΟ στο συναίσθημα .... κι άν θές σκέψου το!
    Το άν θα τον έχεις στην ζωή σου ή όχι ... είναι άλλο θέμα. Μπορεί να έχεις αυτόν ... κάποιον άλλον καλύτερο... ίσως κάποιον χειρότερο .... αυτό θα το ξέρεις μόνο εσύ! Το θέμα είναι να σε θέλει και εκείνος στην δική του ζωή.
    Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί μπαίνεις στην διαδικασία να "διορθώσεις" όπως λές τον εαυτό σου. Δεν αναφέρεις πουθενά ότι σου το ζήτησε εκείνος προκειμένου να είστε μαζί ! Άν στηλίτευε συγκεκριμένες πρακτικές σου και συμπεριφορά σου .... γιατί περίμενες να χωρίσετε (και μάλιστα να το προκαλέσεις εσύ) προκειμένου να κάνεις τις όποιες διορθωτικές κινήσεις? Άν δεν σου είχε πεί οτιδήποτε σημαίνει ότι σε αποδεχόταν όπως ήσουν ... έως ότου βγήκε η Αίτνα απο μέσα σου ... τα έκανες .... ρημαδιό .... και τώρα κάνεις την αυτοκριτική σου!
    Δεν αναφέρεις τίποτε να γίνεται απο την δική του πλευρά προκειμένου να σε προσεγγίσει. Τι να υποθέσω? ότι κάνει κάποιες κινήσεις που ωστόσο δεν σου αρκούν? δεν κάνει καμμία κίνηση? Μήπως η αδράνειά του σημαίνει και κάτι άλλο? (τύπου περνάω πάρα πολύ καλά και χωρίς εσένα .... καλά ήταν όσο είμαστε μαζί .... αλλά θέλω τον χρόνο μου και την ελευθερία μου και μετά απο λίγο καιρό ΑΝ θέλω ... το ξαναβλέπουμε?) γιατί οι όποιες διορθωτικές κινήσεις γίνονται εκ μέρους σου έχουν νόημα .... άν έχουν και κάποιο αποδέκτη! Ειδάλλως είναι σαν να προπονούμαι για αγώνες .... αλλά να μήν λαμβάνω μέρος σε αγώνες !
    Λίγο ανώριμο μου ακούγεται όλο αυτό ! Εκτός και άν είσαι ΕΩΣ 22-23 ετών οπότε έχεις την δικαιολογία του νεαρού της ηλικίας και δικαιούσαι όπως όλοι μας να κάνεις τα λάθη σου και να μάθεις απο αυτά !
  • Journey @ 19.06.2010 18:06
    Η λογική σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τοποθετείται με χειρουργική επέμβαση
    αλλά θα πρέπει να δρομολείται από τον καθένα μας και ο καθένας μας έχει τους...χρόνους του..
    ΥΓ. Ο παρθενώνας εκτός από τη λογική χτίστηκε με τη γνώση και με γνώμονα
    τη λατρεία της αρμόνίας και της καλλονής
  • ELENI3 @ 20.06.2010 00:48
    journey καλό  είναι να έρχεται η λογική όταν την χρειάζεσαι ! Άν έλθει κατόπιν εορτής ...  άστο καλύτερα!
    'Οσο για την αρμονία και το κάλλος .... του Παρθενώνα άστο πρός το παρόν καλύτερα .... υπάρχουν πολλά που δεν έχουμε ακούσει .... και άλλα τόσα που ουδέποτε θα μάθουμε. 
    Όσο για την αρμονία και το κάλλος ... χρησιμοποιούνται τα μαθηματικά και στα δύο ....
  • Journey @ 20.06.2010 01:10
    Όλα είναι μαθηματικά , αυτό είναι λυμένο.
    Κάθε εικόνα αναλύεται στην εξίσωση που τη δημιουργεί, αυτήν η ίδια η γλώσσα που προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε ως και σήμερα προέρχεται από κωδικούς μαθηματικούς, η μουσική είναι μαθηματικά, το π κεντράρει τα γεγονότα, καλά όλα αυτά αλλά δεν μπορούμε να επιβάλλουμε τίποτα σε κανέναν.
     
    Για δώσε λεπτομέρειες για το " υπάρχουν πολλά που δεν έχουμε ακούσει .... και άλλα τόσα που ουδέποτε
    θα μάθουμε." μου εξάπτεις το ενδιαφέρον
  • ELENI3 @ 21.06.2010 12:14
    @ journey : Στην ανάρτηση του θέματος της Κατερίνας θέλεις να συζητηθεί ο Παρθενώνας ή προτιμάς να το ψάξεις μόνη σου ?
    δόξα τω θεώ η βιβλιογραφία είναι πλούσια, εσύ σαν κριάρι έχεις την αντίστοιχη διάθεση να το ψάξεις ! άν σε βοηθήσει και ο "φιλόσοφος" ωροσκόπος σου .... νομίζω ότι στο τέλος θα έλθω εγώ σε σένα .... για βοήθεια ....
  • Controller @ 21.06.2010 14:13
    Xm, an milame gia Karkino-Karkino tha elega oti akomi ekei eisai. Stin kardia tou. Diladi eksartatai kai poso poly eisoun apo tin arxi edw pou ta leme, alla den dinoume tin kardia mas opou nanai. I epikoinwnia einai kalo. To thema einai oti oi Karkinoi eimaste kai emeis kapws ekdikitika zwdia...tha thelei na get even mazi sou kata kapoio tropo, na tou deikseis oti suffer kai esy gia auton. Mporei kai ligo parapanw. Alla san Skorpios mporeis na to antexeis???
     
    Den mporw na sou vrw lysi giati otan dineis tharos sou gamane tin psychologia kai otan sou dinoun to kaneis esy...anthrwpino einai kapou. Vasika i kaneis restart kai ton epanaproseggizeis san dyo ksenoi pou mporei na ananewsei tin sxesi, i ton afineis na se tyranisei kai tou les an paei na anevei apo panw oti katalavaineis ti kanei alla den mporeis na to epitrepseis kai meta pate kai oi dyo se kryo-zesti kai agios o theos.
     
    Pantws to na xebrostiaseis kapoion kai tis protheseis tou, einai pantote mia fernontas risk lysi, alla me pithana axiologa kerdi. Kammia fora tyflonomaste kai den ta vlepoume oute oi idioi oti kanoume vlakeies. Opws esy prin etsi kai autos twra as poume. Dokimase telos pantwn. Kai i iremia einai mia lysi, alla an afethei, mporei kai na apofasisei oti einai kalytera makrya sou. Allo risk pali auto.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...