παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Μία προσωπική άποψη!!!

 

  

Θα μιλήσω σε καθαρά προσωπικό ύφος και δεν με νοιάζει αν με διαγράψουν ή όχι!!! Καταρχήν,θα ήθελα να σας ρωτήσω(εσάς που τυχόν με διαβάζετε),αλήθεια πιστεύεται στα ζώδια?? Νομίζεται ότι όντως ένα μέντιουμ ή ένας αστρολόγος μπορεί να σας αποκαλύψει την μοίρα σας,να σας βελτιώσει την ζωή σας σας και άλλες τέτοιες αηδίες??

 Μα αν είναι έτσι αγαπητά μου μέλη,τότε λύσ'τε μου μία απορία...Έστω ότι τα μέντιουμ προβλέπουν πράγματι το μέλλον με βάση τα άστρα ή άλλες πηγές(ταρώ,καφεμαντεία κλπ)!Και έστω ότι μπορούν και να επιρεάσουν την μοίρα όλων μας με τις προβλέψεις τους!! Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν έχει υπάρξει εδώ και τόσους αιώνες(από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα σε κάποιο κράτος)έστω και ένα μέντιουμ που να έχει κερδίσει σε κάποιο τυχερό παιχνίδι???Στο τζόκερ ας πούμε ή στο ΛΟΤΤΟ...Τα άστρα μάλλον είναι πολύ θυελλώδη για τόσο "πεζά" θέματα της πραγματικότητας,σωστά??

 

 Και περνάμε στο θέμα του τόπικ μου!!Σίγουρα για να πιστεύεται τόσο έντονα στα ζώδια και στις προβλέψεις θα σας έχει τύχει και κάποια σωστή πρόβλεψη(ειδάλως,είστε δύο φορές ηλίθιοι)!!!Δεν μου λέτε όμως,έχετε ποτέ σκεφτεί με το μυαλουδάκι σας ΑΝ και όλα τα υπόλοιπα άτομα που έχουν το ίδιο ζώδιο με εσάς έτυχε να βρουν σωστή πρόβλεψη???Τι ρωτάω,ΟΧΙ!!! Ακούσατε τυχαία μία σωστή πρόβλεψη και ορίστε,την δέσατε κόμπο και φυσικά αν ακούσετε και μία λάθος/άκυρη πρόβλεψη θα πείτε το γνωστο "εε δεν βαριέσαι,έτυχε..." ή μάλλον θα ξεχάσετε αμέσως(συνειδητά βέβαια)! Αυτό είναι και η ατράνταχτη απόδειξη ότι μόνο λογικοί και επιστήμονες δεν είστε,διότι η αληθής επιστήμη έχει μία θεμελιώδη έννοια:ΠΕΙΡΑΜΑ!! Άμα δεν ελένξεις μία θεωρία(εδώ πρόβλεψη)χιλιάδες φορές ή σε χιλιάδες διαφορετικά άτομα παρά μόνο εποφελούμαστε από την δική μας μειονότητα,τότε έχουμε μειωμένα γραμμάρια στο κεφάλι μας!!!

 Εγώ όμως μέσω της επιστήμης μπορώ με απλά λογάκια να αιτιολογήσω τις τυχόν προβλέψεις αστρολόγων...Έστω ότι μία εκπομπή πχ της Πίτσας Πατέρας κάνει μία πρόβλεψη για ένα ζώδιο και έστω ότι αυτήν την πρόβλεψη την ακούν λχ 10.000 άτομα του ίδιου ζωδίο...Εε από αυτά τα 10.000 άτομα ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ στους χίλιους δεν θα τύχει να έχουν σωστές προβλέψεις???Και βέβαια οι πιθανότητες αυξάνονται να τύχει σωστή πρόβλεψη,διότι οι αστρολόγοι πάντοτε λένε παρόμοια πράγματα για όλα τα ζώδια(άρα πάντοτε είναι μέσα)!!!Ο απλούστατος μαθηματικός νόμος των πιθανοτήτων,που φυσικά εσείς δεν το γνωρίζατε...Ορίστε,σας απάντησα απλά και με σαφή επιστημονική ορολογία την οποία κανένας αστρολόγος δεν μπόρεσε να καταρρίψει μέχρι σήμερα(εν αντίθεσει με την επιστήμη προς τους αστρολόγους),προκαλώ έστω και έναν από εσάς να μου αλλάξει γνώμη με τα κατάλληλα επιχειρήματα εφόσον εσείς είστε δήθεν η λογική πλευρά και εγώ ο αγράμματος που δεν έχει γνώσεις επάνω σε τόσο σκοτεινά και βαθιά "επιστημονικά" θέματα....

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...